40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Héeder #7317 Én is örülnék ha ilyen lenne a a kettőének az irányítása. -
#7316 Most találtam, nem próbáltam még!
Test Drive Unlimited 2 Beta Client - Munka verzió!
Egy teljesen jól működő béta változat TDU2. Játszhatsz csak offline!
Elegendő Laguchev hogy ne csavarja a beállításokat a max.
Rendszerkövetelmények
Processzor: Intel Core 2 Duo 2,2 GHz vagy AMD Athlon X2 4400 +;
Memória: 2 GB;
Videókártya: Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870;
4,5 GB szabad hely a merevlemezen.
Ajánlott rendszerkövetelmények
Processzor: Intel Core 2 Duo 3,0 GHz vagy AMD Phenom II X2 555 (3GHz)
Memória: 2 GB;
Videókártya: Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870;
4,5 GB szabad hely a merevlemezen.
LETÖLTÉS !
(fordítás by google :D ) -
RYO21 #7315 Jó krúz volt! -
USAMEN POWER #7314 Szard le a bétát, te is, meg gondolom mindenki a véglegessel fog majd játszani. Kicsit várni kell, addig foglald el magad. Ha már kijött volna a game, én pl. nem is tudnék vele eleget játszani, munkám és a lóvé fontosabb. -
USAMEN POWER #7313 -
#7312 Oksa, ezen már felesleges témázgatni Akkor nekem ez volt az első, jól átvágott a csaj és a kopasz.
UI: Dante, nem ez a lényeg. Azok a programozók nem kezdő zöldfülüek. Egy ilyen projectnél pontosan tudják hol tartank. de hagyjuk, nem akarom ezzel teleszemetelni a topicot, csak a béta kapcsán állandóan előjön. Keserű a szőlő Azt hiszem újra előveszem az 1. részt -
#7311 Azért a bétát látva, én örülök a csúszásnak. A fizikán, (ha minden igaz) máris csiszolva lett. És ha abból indulok ki, hogy az 1-nél fél évet kellett várni egy patchre... Jobb ez így. -
#7310 Más játéknál is mondtak már fixen 100%ra dátumot aztán mégis csúszott. Egy kicsit sem vagyok meglepődve. -
#7309 Ezzel nem értek egyet és a #7305-el sem! Persze szoktak megjelenési dátumok lenni amit nem tartanak be (nem ma kezdtem az ipart), ez egy dolog. De itt a 20 interjúból 20-ban mondtak konkrét dátumot (Nézzétek vissza! Ráadásul olyan átélléssel hogy azt tanítani kellene ) Ezért mondom: ilyennel még nem találkoztam
De már késő bánat, marad a béta videókon való nyálcsorgatás -
#7308 Istenkirály. HIM sokat dob rajt mondjuk :> -
#7307 Nosztalgia,még régen vettem fel :D Minimum a 2-ben is legyen ilyen irányítás
-
Zuchy #7306 Alapszabály, hogy minden megjelenő játék első megjelenési dátumát fenntartva kell kezelni. Itt se történt másképp, mint sok más játéknál. Jó persze a Call od Duty-k általában meg szoktak jelenni időben, talán azért is, mert nem sokat kell csinálniuk pályatervezés és szkiptelésen kívül. -
#7305 "Ilyennel még nem találkoztam"
Úgy látom akkor nem nagyon követed a játékipart :D -
#7304 100% hogy nem ebben az évben Ha szerencsénk van még bővítik a closed bétások számát és akkor hátha valaki bekerül még innen is.
UI: azért ez a pofáraejtés viszi a pálmát. Ilyennel még nem találkoztam, hogy minden hivatalos fórumon hirdetik a megjelenési dátumot, utánna meg... Persze ez inkább a marketingesek hibája és nem a fejlesztőké -
Héeder #7303 Nincs mit! -
jaddz8 #7302 Nagyon köszi. -
Zuchy #7301 Nem holnap az biztos.
Gondolom megjelenés előtt egy-fél hónappal. -
carloelsa #7300 Mikor eljön az ideje =) És mikor jön el az ideje? Mikor a bétát kinyitják. =) És mikor nyitják ki? hát a fasztuggya. -
Héeder #7299 az 1. szám az: Mike Candys - Together Again (Christopher S Remix)
Qrva jó szám:) Nekem is megvan:) -
#7298 Mikor lesz már open beta?:D -
jaddz8 #7297 Valaki meg tudja mondani nekem milyen muzsik szól EZ alatt? léccilécci -
carloelsa #7296 Én nem mondtam volna ezt... :D (szabi megesz) -
Szabi1991 #7295 -
#7294 Sony gyártson inkább tv-t ne fényképezőgépet :D -
carloelsa #7293 +1 -
#7292 Például:D
Na valami jószívű ember vegyen fel msn-re és 10perc erejéig ossza meg a kulcsát
Nagyon hálás lennék. -
carloelsa #7291 Az Ferrari Italia-sat? :D Azt igen, lájkoltam is -
#7290 Úgyvan :) Megnézted a képeim?:D -
Szabi1991 #7289 akkor már minimum Sony legyen.. :D -
carloelsa #7288 Az is jó :D Csak az drágább :/ -
#7287 Canon :) -
carloelsa #7286 Jaja, Nikon gép kéne a TDU2be :D Szépeket fotózni -
#7285 Ez így van,tdu1-et is 2évig játszottam,most szimplán csak azért pihen a polcon mert eladtam a g25öt.
Mire kijön a 2 meglesz a 27 és jó pár év szórakozás -
USAMEN POWER #7284 Jaja ! Ez felháborító már ! -
USAMEN POWER #7283 Annyi a különbség a kettő között hogy a HP egy 2 hetes játék lesz, a TDU 2 -t meg évekig fogjuk tolni. (Már aki.) -
#7282 Addig hülyére játszom az új hot pursuit részt, és amikor ez megjelenik, kurva jónak fogom érezni a fizikáját XDDD -
carloelsa #7281 xD -
#7280 Jók ezek a videók,jó lenne már játszani vele:S Ha nem tolják el a megjelenést,akkor már csak pár napot kéne várnunk:S -
#7279 Ilyen verdát se veszek! Ennyi pénzt kiadni érte és rossz rajta az ajtózár -
carloelsa #7278 1:07-nél a fékezés még mindig a régi vagy már az új? :D