StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
En is igy tudom, viszont a panda kizart hogy iden ne jelenjen meg. Mert akkor nincs penz a nyaralasra.
Kry
az 2 gém nem a diablo és a hots véletlenül?

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Aradebil2
a tegnapi conference callon már csak 2 gamerõl beszéltek idén,tehát hots sztem csúszik 2013ra

nem, még blizzardosok sem

How much can you take,before you snap?

Kry
Tud vki vmi viszonylag megbízható infót arról hogy kb mikorra várható a HoTS?

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

unknown nick
Minden nap 😊

Fpocok
Ezt nézzétek meg. Epic epic fail

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ja, és idõnként még csuszit is látom fenn 😊

én játszom. Igaz, inkább custom pályákat. Szinte minden nap. Nagy ritkán 2v2 laddert is. És mind a mai napig sok stream-et nézek.

antgecc
Hát, már én se játszok, nincs is kedvem, nem idegesítem magam vele.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
Egyébként épp tegnap végeztem az uccsó vizsgámmal is. Ha valakinek van kedve, játszhatnánk majd 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Én már rég nem 😄 suli miatt nincs nagyon idõ meg valahogy nem köt le már
úgy mint anno az 1.

Hegi90
én múltkor felnézem 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Játszik még vki egyáltalán?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

óriási 😄DD

5. percnél megsajnáltam 😄

Aradebil2

j0nNyKa
imádom.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

HeadHunter86

unknown nick
Mint régen a colo bug. Az is tudott a space-ben járni 😊

Aradebil2
pro😄

😄

MMA vs Dimaga döntõ most kezd
http://www.teamliquid.net/video/streams/ESL.tv%20Event%202

zenio megmondta a frankót 😄

kiwikaki elkezdett streamelni, catz ellen bo31 a nyitó estén 😊

Aradebil2
SC2 Míthbusters,zseniális😄 tudtátok a h chronoboostolt épületek gyorsabban repülnek,az extractorban hallhatatlanok a munkások éstb?😄

Aradebil2
Hero...nem is értem

és mégegyszer 😊

Aradebil2
dimaga hanyadjára szopja már be ezt a vortexet...faszért nem lehet szétszedni õket ...

Aradebil2
ez az IEM kezd nevetséges lenni...szar gépek,állandó lagg😞

Aradebil2
SCI 4 volt múlt héten,és nem volt game,ami 20percnél rövidebb lett volna...rohadt sok patthelyzet,mass brood armyk,mass deathballok,nem az én világom
most IEM Kiev,de ezt is csak egyenes kieséstõl lesz érdemes nézni sztem

IEM kiev megy most meg még pár napig

unknown nick
Ez már az egyéni ízlések világa.

Egyébként milyen gamekról maradtam le? Inkább játszom, mint nézem. De ha van egy nagyobb rendezvény azt szívesen követem. Viszont mostanában nem olvastam híreket.

Aradebil2
hát ezzel nem értek egyet,bár nem dota,de HoN-ban elég prögõs gamek vannak,persze ott is van h megy a farmolás ezerrel,de hát vannak rohadt unalmas sc2 gamek is,40p+,láttunk belõle egy párat a múlt héten

hát volt amit még fájdalmasabb volt esportként nézni, wownak hívták 😊

unknown nick
Az a baj a dota stílusú játékokkal, hogy normálisan közvetíthetetlen. Szerintem nem alakul ki egy meccsen olyan feszültség, mint egy fél órás pro sc2 futamon. Mindenki tudja milyen apró dolgon és könnyen megborul egy SC meccs. Nagyon élvezetes, mikor profik egyensúlyoznak a kötélen. Én szerintem ehhez képest a dota casual. Bár bele visz némi értelmet, hogy team játék.

egyrészt a bf3 meg mw3 is bohóc konzolos verseny, bf3 nagy része ráadásul online, közvetítés meg valós termék egyikból se született (bár a bf3 még talán el se kezdõdött, jó nagy kamunak tûnik 😄), csak kellett a hírekbe hogy 1 millió dollár omg omg omg micsoda játék!
és mindkettõ egyszeri alkalom, majd ha úgy érzik hogy elég buzzt generált akkor bereklámoznak egy másik játékot is így. vagy soha többet.

valve viszont évente fogja a dota versenyét tartani, az egy rendes hosszú távú project, pedig õk aztán távol álltak az esporttól eddig. persze az egész célja hogy a régi dotások átálljanak a steamre, de az egy HATALMAS közösség lesz, simán lenyomhatja majd az SC2-t..

a lolról meg mindenki tudja hogy egy lebutított noobbarát dota game, amit alapból nemszabad pro esportnak kategorizálni, hasonló mint anno a cs 1.6 és a source különbsége, kb csak az úgynevezett faszlámák játszanak vele. majd dota 2-ben villogjanak.

unknown nick
Sajnálom. Kár hogy a single achikat kivitték egy multi orientált játékban bnetre. Teljes mellszélességgel támogatom, hogy kõkeményen fellépnek a cheat miatt, mert az óriási hitel vesztés az SC-nek. Ezért szerencsétlen a mostani helyzeted. 😞

elolvastam mit battleneten ,azt irtak ha ujj jatékot vásárolok beregelem persze ujj játékos névvel akkor törlödik a bannolt karakterem battlenet fiokbol , jól rácsesztem ,legalább tanulságaos volt !35 éves vagyok 20 eve jatszok féle játékal ez volt elsö hogy bannoltak meg az utolso is szerintem
unknown nick
Ja tényleg 😊

Aradebil2
mármint ment tegnap nem?😊

unknown nick
Heh az MLG is blackout-ba megy jan 18-án.

Aradebil2
hát akkor azért bannoltak.nem volt túl okos

Aradebil2
vmiért kihagyták,de a díjazások alig érik el a néhány 10k-100k dollárt,és itt csak a díjak szerepelnek,a fizetések nem

be tudok lépni a battlnet fiokba ugyhogy szerintem csak magát a serial szamot tiltják meg a játékos profil nevet,szerintem ha megveszem ujra a játékot más serial meg ujj profil vissza enged amúgy az achievmentek végett használtam trainert a kampanyban persze a brutal nehezsegen
lol

amúgy szerintem az egész bnet accot tiltják.
de miért kell egyáltalán csalni single kampányban? ahol semmi értelme sincs...

sziasztok ,van egy pár kérdésem ,bannoltak sc2 bõl mert single kampányba csaltam .A kérdés csak akkor tudok játszani újra ha megveszem mégegyszer a játékot?Másik kérdés a bannolásnál a cd kulcsot tiltják le ,csak azért kérdem mert van wow is accounton csak most frozen mert varom a kieget
ja, és sc:bw miért nincs a listán?

Aradebil2
azt promónak hívják,volt ilyen codmw3-ban,most lesz bf-ben,ilyen volt a dota2 tour is