StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
úgy mint anno az 1.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
5. percnél megsajnáltam 😄
MMA vs Dimaga döntõ most kezd
http://www.teamliquid.net/video/streams/ESL.tv%20Event%202
most IEM Kiev,de ezt is csak egyenes kieséstõl lesz érdemes nézni sztem
Egyébként milyen gamekról maradtam le? Inkább játszom, mint nézem. De ha van egy nagyobb rendezvény azt szívesen követem. Viszont mostanában nem olvastam híreket.
és mindkettõ egyszeri alkalom, majd ha úgy érzik hogy elég buzzt generált akkor bereklámoznak egy másik játékot is így. vagy soha többet.
valve viszont évente fogja a dota versenyét tartani, az egy rendes hosszú távú project, pedig õk aztán távol álltak az esporttól eddig. persze az egész célja hogy a régi dotások átálljanak a steamre, de az egy HATALMAS közösség lesz, simán lenyomhatja majd az SC2-t..
a lolról meg mindenki tudja hogy egy lebutított noobbarát dota game, amit alapból nemszabad pro esportnak kategorizálni, hasonló mint anno a cs 1.6 és a source különbsége, kb csak az úgynevezett faszlámák játszanak vele. majd dota 2-ben villogjanak.
amúgy szerintem az egész bnet accot tiltják.
de miért kell egyáltalán csalni single kampányban? ahol semmi értelme sincs...