StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Nem értem ezt a kifacsart logikát, de biztos igazad van. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Intel is nagyon sok pénzel támogatta a lol t ,és több verseny is volt reklámokból is fizettek nyereményeket szóval ez nem teljesen így van de legyen igazad😊

Aradebil2
német marine AAUGRGHRUGRGRG helyett úgy hal meg h JEEEEEE

Aradebil2
egyébként meg továbbra is fent tartom h amit a játék gyártója tart fent egyes-egyedül,az ne nevezze magát e-sportnak

Aradebil2
nem volt 5 dolláros verseny,hanem bejelentettek egy két szezonos 5m dolláros versenyt.max köv éviben lehetne benne,bár most olyanokat olvastam h az az 5m nem is 5m

azaz 5 m dolláros díjazások , ami még tavaly volt de mind 1 😄 sc 2 a top mindenhol mivel blizz játék😊

Hát igazából érdekes mert a lolban egy 5 m dolláros verseny volt , úgy látom azt nem vették számításba.

*jelezzen

Aradebil2
elnézve a német sc2t,örüljünk hogy csak a borítót fordították le nálunk😄

Sziasztok.

Az egyik haverom eladná használt Sc2-jét 5000-ért, ha esetleg valakit érdekel jelezzetek.

Daell Drow
Na meg ez a szam sehol nem lenne ha a valve altal nyomatott bajnoksag nem lett volna, ahol a fodij maga 1 millio dollar. De ez latszik a bajnoksag szamin is, sc2 176, dota2 15.
azt hiszem nem megelepõ,hogy az sc2 áll az élen. amúgy dota2 nem csak béta fázisban van még?

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
használj gmailt, az általában kiszûri ezeket.

unknown nick
Bárkinek a nevében tudnék neked levelet küldeni, ha ismerném valahonnan a címed.

Fabio Capello
Egyetlen SC-s oldalon vagyok regelve, a Blizzard saját oldalán.

Fpocok
Regeltél valami sc-s oldalon vagy csak randomban elküldik mindenkinek. Nem értem, hogy ezen mit csodálkozol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fabio Capello
Lol mit kaptam ma... nyilvánvalóan kamu, de az nagyon érdekelne, hogy tudtak battle.net-es mailcímen keresztül írni nekem... Továbbá, az is érdekelne, honnan tudja az illetõ, hogy nekem van SC2-m...

From: [email protected]

To: Me

Subject: Starcraft 2 - Account Issue

Greetings,

It has come to our attention that you are trying to sell your personal Starcraft 2 account(s). As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement. If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.

You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with:
http://www.blizzarrdmory.com/login/login.aspx?ref=***********

Login to your account, In accordance following template to verify your account.

If you ignore this mail your account can and will be closed permanently.

Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.

Blizzard Entertainment SAS
TSA 60 001
Service Administration des Comptes
78143 V¨|lizy Villacoublay Cedex

If you wish to review our current Rules and Policies for Starcraft 2 and Battle.net, they can be found at:
http://www.blizzarrdmory.com/login/login.aspx?ref=************

Sincerely,
The Battle.net Account Team
Online Privacy Policy

Aradebil2
Genius mekkora troll atyaég,és mekkora játékos nem mellesleg

unknown nick
Na ezért jó egy idegen régióban játszani. Amikor eltanulsz egy stílust és azzal belezavarsz egy másik gyakorlatilag beállt metagamejû szerverre. Utána csak lesés van miért nyersz akár 15 perc alatt 😊 Pedig nem azért mert jobb vagy, hanem másfajta gondolkodású és újszerû.

j0nNyKa
a muta az egyetlen, amire csak pozitív találat volt 😛
talán még a rócs, bár ott vannak furcsák, illetve az infestor is ilyesmi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Aradebil2
sztem rohadt unalmas,egy nagyobb csata max 30 sec...dropok már nem érnek semmit egy idõ után,nukeok csak látványnak jók kb

Fpocok
Én szeretem a hosszú meccseket, sokkal izgisebbek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aradebil2
megint egy 50 perces game...nagyon rossz,ha ilyen irányba megy el EU scene

shoutcraft döntõ most kezdõdött
Stephano vs Thorzain

Aradebil2
Aradebil2
kezdek kicsit megcsömörleni ettõl a sok lategametõl..SCI4-en nem volt sztem 25 percnél rövidebb game -.-

Hegi90
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

lol

Aradebil2

lehet már volt,de ez mekkora😄DD

unknown nick
Szerintem tetszik neki a nyugati hype körülötte, valszeg meg is fizetik. Pár GSL win után megengedhet egy kis kitérõt. Végül aztán haza megy.

Aradebil2
ott hagyja az ogs házat,egyedül fog élni-->mindenki arra számít h egy idõ után le fog romlani a teljesítménye,persze közben körbebohóckodja a világot,egy ideig még meg is nyer kb mindent,aztán eltûnik a semmibe
legalábbis ettõl félnek a legtöbben a kommentek alapján
+erre jött rá FXO menedzsernek a postja,h nagyon nem éri meg koreaiaknak ez az egész utazgatósdni,így foreign teamek is lehet így fogják megoldani,1-1 ember vesznek,és azt küldözgetik össze-vissza

Hegi90
ez most min változtat egyébként?

csak hogy értsem a hypot

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Úgy látszik MC-nek bejön, hogy mekkora hepaj van körülötte nyugaton 😄

Aradebil2
Aradebil2
*jinro után

"kapásból tudom mondani: staphano,dimaga,ret,catz
mind jobb zerg,mint idra"

Stephano-ban egyetértünk, de a többit nem merném így kijelenteni. Torna eredmények alapján Ret ellen 2:1, Catz ellen 3:0-ra áll összesítve.

A jó nem koreai zergek amúgy se Catz-nál kezdõdnek, hanem Nerchionál, Sen-nél és Sheth-nél, ráadásul ez utóbbival szemben is pozitív a mérlege. Az ELO lista csak érdekesség képpen:

21. Sen
24. Nerchio
30. IdrA
41. Dimaga
42. Stephano
46. Sheth
65. Ret
...
266. Catz
...
294. Destiny

Ezzel együtt én se kedvelem, a korai GG-k és a sokszor sablonos játék miatt, de azt elvitatni, hogy jó játékos szerintem nem lehet, pláne hogy Jinro elõtt õ volt az egyetlen külföldi aki elért valamit a GSL-ben.

Eljött fülét-farkát behúzva? CODE S-ben maradt, nem is esett ki onnan, amikor eljött. Azért ment haza, mert több pénz volt abban, hogy kijár mindenhova (MLG+IEM+Dreamhack+egyebek+család 😉, mint hogy SK-ban az egyetlen bajnokságon a legjobbak középmezõnyében stagnál.

Igen erõs játékos továbbra is, aki konzisztensen a legjobb non-koreai játékosok közt van. Idõrõl-idõre mindig akad egy-egy felkapottabb név, de Idra mindig maradt. És most megint fejlõdni megy vissza.

Ne idegeld magad más emberek sikerein. Keresd a sajátodat. Nem te vennéd át a helyét, ha õ "elbukna", úgyhogy inkább edzz 😄
de szar 😄DD

Aradebil2
francba,már a href.es trükkel sem lehet beszúrni imgurról...szar sg..
http://href.hu/x/gvxa

Aradebil2
😄D

whitera addig jó,amíg csak kommentál és nem be rak valami zenét a háttérbe. utána nézheten(hallgathatatlan) lesz 😄

Aradebil2
lol whitera pauseol,majd resume helyett surrendert nyom😄DDD bukik 3 helyet rögtön GM elején😄 erre õ csak mosolyog😊

Muki100
Abban a csoportban azért benne volt a pakliban hogy utolsó lesz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

kapásból tudom mondani: staphano,dimaga,ret,catz
mind jobb zerg,mint idra
és tlo ismét zerg

-eg klánnal ment vissza a slayers házba. bár ezzel semmi gond nincs, nem is értem miért probléma az,ha valaki fejlõdni akar
-nem a rajongóktól kapja a pénzt

nem idrát védem, én se szeretem, de hülyeséget,amit írtál

BEAST
Celebhatás. Messze jobb, mint egy átlag játékos és mindig csinálja a mûsort. Hol kiragel, hol beszól valakinek és ezért olyan szereplõje az sc2 scenenek amit ezek szerint megéri pénzelni.
Hirtelen nem is jut eszembe más nyugati zerg. (TLO még mindig terran nem?)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem értem
volt már koreaában, nem nyert semmit
eljött fülét farkát behúzva
itt se nyert semmit
erre visszamegy megint kikapni???

nem értem honnan vannak rajongói akik képesek támogatni és pénzt adni neki még mindig

Aradebil2
lol idra

unknown nick
A hots-ban kell majd már a sebesség is, de még mindig nem akkora szvsz, mint a BW-hez. Emelkedni fog a skill igény, nem csak a gondolkodásbeli.