34554
  • DarkHorSe
    megnezed hany mineral patch van megszorzod 3al, annyi munkast csinalsz +3 minden gazra
  • nando42
    Srácok, látom a HotS-ban már kiírja a rendszer, hogy mennyi svc dolgozi éppen, ezt nem lehet valahogy beállítani a wotl-ben? ti hogyan menedzselitek a munkásokat?
  • Ratnes
    Segítséget kérnék, hogy hogyan lehet magyarítani a játékot. Jelenleg az 1.4.3-as kliens van felrakva, próbáltam már a verziófüggetlen magyarításkliensel is, de mindig kapcsolatot akart létesíteni a magyarítás szerverével. Van megoldás arra, hogy megszűnjön ez a probléma? Esetleg lehet arról szó, hogy a magyarított fájlokat valakitől megkapnám?
  • Zenszkij
    köszi, a jó öreg ghostot máshol is olvastam, kipróbálom
  • j0nNyKa
    pl. a ghost nagyon jo infestor ellen, mech az baromsag, ha csak nem akarod vegignezni ahogy a thorjaid lelovik egymast
    nyilvan a legjobb megoldas a jo mmm micro, de ghosttal egyszerubb az eleted
    esetleg ha szereted a bansheet, az is meg tudja oldani a problemat
  • antgecc
  • holy84
    na ennyi, az alsó menü sort nem is néztem, csak a felsőt :D thx
  • Fpocok
    Simán megfogod a youtube videó linkjét, rámész, hogy videó beszúrása és beírod. Ennyi :D
  • holy84
    én meg szarul :D

• Fpocok
    ümm lol, nem is ezt linkeltem be lol.
  • holy84
    [url=http://www.youtube.com/watch?v=lZOR8JoxSqo]<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/lZOR8JoxSqo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/url]
  • Fpocok
  • holy84
    MECH ! :)
  • holy84
    szerintem erre gondolsz:
    http://www.sc2mapster.com/maps/sc1-episode-1-rebel-yell/pages/main/
  • sanya200
    sziasztok
    Úgy tudom a starcraft II-höz van egy brood war mód, a campaignt lehet végigtolni nem tudjátok hol lehet beszerezni?Eredeti SC II-m van
  • Zenszkij
    terranként az infestorok ellen sokat szívok, kemény, nem igazán tudom mi lenne a legjobb opció...
  • sirdond
    elkezdődött a Homestory Cup VI. félkomolytalan verseny, komoly felhozatallal, ha valaki nem ismerné, januárban szokott lenni, de idén előbbre hozták
    http://www.teamliquid.net/calendar/2012/12/#event_14064
  • antgecc
    Egyetértek.
  • Prince of Máté
    Egy rossz vicc ez a widow mine.
    Gyakorlatilad egy baneling ami távolra és levegőbe is tud támadni, de nem hal meg ha felrobban, és sokkal többet is sebez.
  • sirdond
    szerintem is terranhoz

• antgecc
    Sztem pedig a forcefield. Egyébként ja, terránhoz sztem is.
  • DarkHorSe
    Szerintetek melyik fajhoz kell a legtobb micro? Itt csak az egysegekkel valo microra gondolok (Szerintem terran)
  • DarkHorSe
    infestor fungal a legopbb kb az egesz jatekban :D
  • Prince of Máté
    Sajnos... ez a Hots egy trágya eddig :S
    Kezdem azt hinni, hogy a balancerek se tudják mit csinálnak, egyik héten beraknak valamit, rá 2-3 napra kiveszik, mer szar...
    Ez az infestor fungal nerf egy vicc, ezt eljátszották a wings of libertyben, 1 napig maradt úgy, aztán kivették. Remélem a teljesbe nem lesz benne.
  • jazzy
    Szia!

Nem tudod magyarítani a játékot ha eredetiben vetted meg, a jelenleg futó 1.5.3-as patch-hez nincsen magyarítás.

Csak úgy tudod megtenni ezt, ha warez verzióból raksz fel 1.4.3-asat és azt magyarítod.

Ez akkor lehet jó megoldás ha egyáltalán nem tudsz angolul, végigjátszod a kampányt, megnézegeted mi micsoda, aztán átállsz az eredeti angol verzióra ahol már tudni fogod mi merre van.

Ha van valamennyire angol tudásod és/vagy nem akarsz kampányt játszani azt javaslom ne foglalkozz ezzel, a játék nyelvezete nem túl bonyolult.
  • genory
    A legfrissebb patch van fent és most sem indul el a magyarítás! Valakinek van ötlete, hogy miért? :)
  • genory
    Megvettem a gamet a héten! Telepítés sikeres, de a magyarítást nem sikerül feltennem. 1.4.3-as Patch-et kéne leszednem, amit eddig kétszer meg is tettem, de egyik sem volt jó, a régivel meg nem indul el a telepítés! Tudna valaki segíteni!?
  • antgecc
    ez az új oracle elmehet a jó francba. mekkora egy op szar. 1 mp alatt kiirtja a teljes mineral linet.
  • Fpocok
    Azt hiszem most látok először olyat, hogy -gyakorlatilag a time warp-nak lehet köszönni, hogy megnyeri valaki a meccset! :D
  • sirdond
  • Fpocok
  • Spardas
    helló

nem tudom hogyan kell jelentkezni live stream olni SC 2 hungaria és a huncraft ra el küldtem a streamom de nem került ki ert nem own3tv és nem twichtv ha nem gond akkor itt meg osztanám acsatornám és jó szórakozást kívánnék hozzá.

http://www.livestream.com/xeranten?t=714781
  • sirdond
    látom,csak nem hiszem el :D
  • DarkHorSe
    dzsédong elment az egbe :D
  • sirdond
    new vortex after the buff
  • sirdond
    wat???
  • DarkHorSe
    wat

• Fpocok