34554
-
Hoz_Hun #32469 De, bétakulcs. Jó az valamire azon kívül, hogy előbb lehet a multit kipróbálni? Mármint úgy értem, kapok valami pluszt a játékban, ha hozzárendelem a Battlenetes acc.-hoz? -
#32468 Az nem a bétakulcs? Az csak multiplayer.
Singleplayer részből sose volt publikus béta (semmilyen játéknál)!
-
#32467 Igen, tul eros egyseg is szerintem. Multiba plane nem valo. Nagyjabol az egesz kampany brutalon ledaralhato a marine+medic comboval :D -
Hoz_Hun #32466 Ah, nem értem miért. A single playerben nálam mindig alap egység volt a medic. -
#32465 Medic csak a single player kampanyban van. Mas jatekosok ellen, illetve gep ellen nem hasznalhatod. -
Hoz_Hun #32464 Pár napja indítottam egy meccset szigorúan AI ellen (mert amúgy béna vagyok). Terranokkal voltam, de jópár egység nem volt. Pl nem volt medic. Ez miért van, illetve hol lehet ezt állítani, hogy legyen minden egység? -
Hoz_Hun #32463 Egy kérdés, pár hete előrendeltem a HotS-t kaptam hozzá egy kódot. Még nem próbáltam ki, de gondolom az csak a multihoz jó, nem sztori demó? -
#32462 Meg is érkezett a 2.0.4-es gigászi frissítés!
Most már tényleg jöhet a Heart of the Swarm! -
#32461 Lesznek skinek
-
#32460 Tényleg, de ha nem mondod, nem veszem észre! :) -
#32459 protos observereket kiszurtatok? van 2 is, mindent figyelnek. XD -
sirdond #32458 haha, nagyon király! -
#32457 Többszöri nézésre vettem csak észre 0:10nél hogy figyeli őket a creep tumor :D -
#32456 haha :D -
#32455 Ez tényleg marha jó! :) -
#32454 Nagyon jóó :D -
#32453 OMG eddigi legjobb :DDD
-
#32452 szerintem ha nagyon kunyizni akarsz, starcraft2.hu -n kerdezz korbe, mi is tobben onnan rendeltuk, es ugye kaptuk melle a betat - volt, aki nem is hasznalta meg fel a kulcsat -
#32451 és hol osztogaqtnak, mert kipróbálnám -
HUmanHunter #32450 elméletileg már "open" beta olyan szinten hogy kell kulcs, de bárkinek osztogatnak -
#32449 redditen osztogatták -
#32448 pl előrendeléshez jár -
#32447 hol kaptad? :O -
#32446 Kaptam HotS kulcsot, azonnal lejött, hogy mennyire szeretem ezt a játékot, de nagyon elszomorít, hogy 2 évet kellett várni mire a Blizzard méltóztatott egy elfogadható menüt összerakni.
Vagy nagyon gyenge összeesküvést szőttek a HotS-sal, vagy nagyon gyökér embereket alkalmaztak 2010 előtt. -
#32445 -
#32444 én se hogy nem lehet :) -
#32443 nem komolyan gondoltam :D
-
Zenszkij #32442 jah hive-al meg upgradelt spire-al pffff -
#32441 Nem erről volt szó, hanem arról, hogy overpowered egység.
Counterelni pedig egyszerű, ott van pl a brood lord. -
#32440 Úgy értelmezted? Úgy láttad, hogy ezt mondtam volna? Ha ige, akkor nincs miről beszélnünk.... -
NovaTerra #32439 Husky legújabb castjában, a végén pont hellbat one shotolja a lárvákat, aminek ugye van 10-es armorja. Azért azt kicsit már túlzásnak érzem, még ha meg is van a 3-as upgrade. -
#32438 na ez már egy értelmes vélemény
antgecc te meg.. bah. oké, igazad van, gamebreaking op szar a hellbat. semmi counterje nincs, esélytelen megölni. ennyi. -
NovaTerra #32437 Bétában tudtommal nincsenek régiók. Mindenki egy helyen tolja. -
majonur #32436 sziasztok! A battle.net accomon elerheto a Sc HOTS beta de csak az Us verzio, a Europe nem, letoltottem azert, de sajnos nem enged belepni Magyarorszagrol. Lehet valahol talani Eu clienst, vagy esetleg valahogy megoldhato, hogy kiprobaljam az US verziot? -
#32435 Terrannal nem tudnak mit kezdeni, ez a mostani OP Hellbat ugyanaz, mint anno az MMM: egyszerűen szinte minden egység egy kalap szar, nincs választási és kombinációs lehetőség. Az endgame egységek nem érik meg az árukat, a T "casterek" gyengék, nincs is valódi caster, és a HotS-ban sem kap újat (vö. BW: medic, vessel és ghost vs mai gagyi ghost és sótlan raven). Új egységre és képességekre lenne szükség (pl. a Reaperrel jó úton járnak).
A másik két fajjal fundamentális gondok vannak WoL eleje óta. A tosson azt faragnak, amit akarnak, amíg az egész játéka az FF-re épül. Magyarul a GW egységek halál gyengék (részben a warpin miatt is), és ha a FF jól sikerül, nyered a csatát, ha nem, bukod. Ebből lesznek a dögunalmas, copypaste allinek és buildek. Nevetséges. Ezért lett a mostani skytoss olyan, amilyen.
Zergnél meg a creepspeed, larva banking és idióta roach miatt (ezek alapvető buffok BW-hoz képest) nem tudják jól belőni az egységeket, gyenge a hydra, ehhez jön a nevetségesen OP infestor, amit emiatt kénytelenek massolni, ráadásul Blizz nem mer hozzányúlni a kedvenc képességeihez, itt épp a fungalhoz (másik ugye a FF), csak toszogatják minor nerfekkel.
Jól látható a HotS streameken, versenyeken, hogy a meta dögunalom, nincs a fajokban szinte semmi potenciál, mert néhány elcseszett, de kőbevésett hülyeség köré kell az egész balancet építeni.
Ami meg szerintem a leggázabb, és ezt mondtam WoL béta elején is, hogy a BW-hoz képest rengeteg idő (APM) juthatna a valódi mikróra (a makró és seregmozgatás APM igénye rengeteget csökkent), de a vacak és kevés caster és support unit miatt ez mégsem valósul meg, ezért nézőként unalmasak a meccsek. Én speciel a kiegtől fajonként egy caster és egy support egységet vártam, ezt egyedül a zerg kapta meg két kvázi-OP egység formájában, de alig használják őket. A toss újítások egyszerűen bénák, főleg a tempest, T meg kap egy sokadik lockdown egységet. -
#32434 Nem teszem. Én nem fórumokat bújok, hanem játszok, illetve napi 1 meccset megnézek. Mindebből nem az jött le, hogy menekülnek a népek a terrantól.
A másik: nekem mindegy melyik op, a bajom az, ha bármelyik op. Egyszer már szót emeltem a swarm host opsága ellen is, pedig zerg játékos vagyok. Errevarrjgombot! Te komolyan úgy gondolod, hogy ez a jelenlegi Hellbat teljesen korrekt egység? 100 mineralért, mech és medivac healeli??! Teljesen korrekt.... -
NovaTerra #32433 Swarm host jó egység, csak tudni kell használni. Lényegében olyan, mint egy tank, védeni kell. Roach-hydra páros, overseer, egy-két viper, némi infestor és marha erős. Igaz 5-6 különböző egység kezeléséhet, közben makrozni is, már tényleg skill kell. Szóval a legtöbb embernek nem fog menni. Míg egy hellbat drop valóban bronzban se egy nagy csoda. -
#32432 Na igen, a blinding cloud tényleg erős, de kell is tenni érte...
Eleve feltechelni hive-ra nem kevés idő + a viper sem olcsó egység, és a kevés élete miatt pár vikinggal az is könnyen védhető.
Nem véletlenül nem látni olyan sok vipert a pro gamingben...
Szerintem a BW-ben a defiler sokkal erősebb volt, a dark swarm kb 3x akkora területre hatott, és jóval több ideig maradt fent. -
#32431 Kivéve, ha van pár Vipere is. :) -
Axmart #32430 Szerintem inkább a Blinding Cloudja dúrva. Konkrétan megvakítja a benne lévő egységeket és csak közvetlen közelre tudnak támadni.