34554
-
r4pt0r #32389 Pedig bansheevel nem nehéz megcsinálni, annyi a lényeg hogy jobb szélére ell menni a pályának, és a tűz mindent eléget. Amikor már csak a cél épület meg 1-2 egység maradt már, akkor kell támadni.
Utolsó pálya meg brutalon tank spam, és sok marine sarah ellen. Mivel nem tud velük mit kezdeni, éss stimel beverik hamar. -
#32388 a tüzes pályát brutálon pont nem banshee-val csináltam meg (azzal szvsz lehetetlen volt a végén beverni az objective-et) - nem emlékszem már, de szerintem marauder tank volt a nyerő (reactor tech cucc segít sokat), meg kellett vagy 3 ghost a carrier ellen
az uccsó pályának meg egyetlen egy viszonylag fix dolga van, hogy ghosttal kell snipe-olni sarah-t (brutalon legalábbis máshogy nem tudom elképzelni), azon kívül hogy hogyan véded meg magad, teljesen nyitott kérdés -
#32387 Pedig a tüzes pálya volt a kampány legjobb pályája. -
#32386 Lesz benne jobb fizika, tehát amiatt jobban terheli a gépet. Bár valószínűleg ki lehet kapcsolni. -
sanya200 #32385 Ez mondjuk nekem se tetszik benne hogy minden egyes pálya egy adott egységre épül aztán old meg.Jobb szeretem ha megvan minden aztán adnak egy feladatot hogy nyomd le a protoss bázist szabad kezet kapsz.Legfőképp az a küldetés idegedített mikor ég mögötted a bolygó de nyomulj előre úgy hogy viszed az épületeket is meg támadod az ellent meg azért fejleszteni se ártana de ez így egyszerre elég idegesítő.Utolsó pár küldetés az amikor már megvan szinte minden aztán nyomasd le.Az úccsó pályán meg olyan szinten megerőszakolnak hogy a legerősebb egységek is hullanak mint a legyek. -
#32384 a ~felén már túl vagy, szal ja -
Hoz_Hun #32383 Aha, köszi az infót. Remélem frankó lesz azaz epizód is. Addig csak végigviszem a WoL-t. :) -
Hoz_Hun #32382 Úgy értem, én alapvetően azt a stratégiát szoktam követni, hogy erős védelmet építek ki és felállítok egy vagy több ütőképes haderőt, miközben felderítem az ellenséget. Ez utánn annak fügvényében, hogy van felépítve az ellenfél választom ki a támadás menetét. Ez a SC és SCBW esetében mindig működött (AI ellen, emberek ellen sosem játszok). Itt viszont nics időm normális védelem kialakítására, sem haderőm megfelelő összeálítására a felderítésről nem is szólva. Gyakran a rendelkezésemre bocsátot épületekből kell gazdálkodnom, startégiát nincs időm átgondolni. Hála az égnek, hogy a zsoldosokat betették a játékban mert 80% őket használom akár védelem akár a támadás kialakításában. -
#32381 Én csak a multi miatt játszom, jó ha megcsináltam 2-3 küldetést, szóval erről nem tudok nyilatkozni. De abban biztos vagyok, hogy ennek a játéknak egyik oldala sem a bázis építgetésről szól. Ez a játék a gazdaságod ideális fenntartásáról és az egységeid minél kiválóbb alkalmazásáról szól. -
#32380 Mivel csak egy expanzió lesz - így grafikai újítás nem nagyon lesz benne. Ha az alapjáték futott, akkor a kiegészítő(k) is menni fog(nak). És igen, Kerrigan lesz benne a fő karakter, ahogy Jim Raynor volt a Wings of Liberty-ben... -
Hoz_Hun #32379 A múlt héten megvettem a SC2 Wings of Liberity-t. Hiába vártam még 2010-ben és hiába imádtam az első rész és a Brood Wars-t, amikor megtudtam csak PC-re jön, úgy berágtam, se nem vettem meg se nem játszottam vele (évek óta csak Xbox360-on játszok). Most viszont mikor láttam az új videót, újra megkívántam és úgy döntöttem megveszem. A PC-m már kissé avittas, de maga kiválasztotta az 1600x1200 felbontást (mindent meglepően magas beállításra tett) és nagyon szépen fut vele. Elégedett vagyok. Egy kicsit (én úgy érzem) sokat tölt míg bejön egy pálya, de utána már nincs gond. Szóval nem bántam meg, jól döntöttem.
Viszont, most járok a 15. küldetés után és az zavar egy kicsit, hogy a pályák többsége, így vagy úgy, de időre megy. Szerezzem meg az Artifact-ot mielőtt a zergeké lesz, romboljak le 3 Protoss központot mielőtt elpusztítják a civil bázisokat, termeljem ki a gázmezőt mielőtt lezárják, kövessem azt a faszkalap haveromat, aki nem bír várni a támadással, stb, stb, stb. Egy pálya kb 20-30 perc közé esik, csak azért mert NEM HAGYNAK RÁ IDŐT. Végig ez lesz? Én nem ehhez vagyok hozzászokva én a bázis építgetős típus vagyok. Itt pedig odatolnak adott egységeket és ha nem akarok bukni, akkor azokat kell használnom, és meggondolatlanul kockáztatnom kell nem egyszer, hogy ismeretlen területekre törjek be felderítés nélkül. Fejlesztésekre, meg végkép nincs időm. Lehet elszállt felettem az idő...
Amúgy a sztori és a kivitelezés is tetszik. Szépek a pályák az egységek meg minden. A hangok régi húrokat pendítettek meg. Tegnap különösen kedves misszióba botlottam, ahol Nova-t lehetett irányítani (a WoL megvételének örömére nekiálltam a Nova könyvnek, így igen tetszett a küldetés), és nagy bónusz, nem időre ment a pálya.
Ha megjelenik a második epizód, vagy kiegészítő, vagy mi, akkor szerintetek az is jól fog még futni a gépemen?
Mert szerintem meg fogom venni. Kerrigan amúgy is a kedvencem karakterem, és ha jól sejtem, abban a részben központi szereplő lesz. -
#32378 ehun van E -
sanya200 #32377 Ja úgy tudom van a 2-höz broodwar kampány ugye a 2-nek a grafikájával azt hol szerezhetem be?Múltkor szedtem le vmit de az nem az volt az biztos. -
sanya200 #32376 függetlennel se megy ugyanazt írja hogy a magyarítás szervere nem elérhető..stb -
Axmart #32375 Más volt a játékstílusuk :) igen a Goldot TinyBee és Balrog közvetítette A HOTS bétát jómagam és Xerantenn -
Axmart #32374 próbálj meg letölteni egy olyat ami nincs fel patchelve 1.5-ig játszd végig a kampányt aztán gyere multizni:) már ha megvetted én ezt tudom ajánlani. Ezen az oldalon elvileg van egy verziófüggetlen kliens de én nem próbáltam nézd meg hátha találsz rajta valami hasznosat: http://starcraft2magyarul.org/ -
r4pt0r #32373 1.5ös petch óta már nem megy. Legalábbis ezt írták itt a fórumon. -
sanya200 #32372 hát bakker ezért is vettem meg eredetibe mert törtön nem ment most meg ezen se jó?? -
r4pt0r #32371 Eredetihez már nem lehet használni, törtnél meg nem tudom mi a helyzet. -
sanya200 #32370 magyarításról tudtok valamit?Vagy tudtok adni valami telepítőt hozzá?Hiába szedem le a nyamvadt szerver nem elérhető és nem tudom telepíteni -
#32369 Kár, hogy feladta Paul, amúgy sokkal jobb volt a közvetítés, bár ha nem tévedek 2 másik ember közvetítette, mint legutóbb. 4 Gate forever, máskor készülj rá :D -
Axmart #32368 Feltöltésre kerültek a pénteki és a szombati döntők! Megvágva nem keverve! Fogyasszátok egészséggel!
http://www.youtube.com/user/TheHunCraft?feature=mhee -
Zenszkij #32367 Rendkívül jó kezdeményezésnek tartom! Engem is érdekelnek a mérkőzések, mivel én is csak most csaptam bele a játék multiplayer részébe. Kíváncsian várom a felhozatalt. Sok sikert mindenkinek! -
Axmart #32366 Youtube-ra is felszoktuk tenni a döntőt, továbbá egyéb videókat is tervezünk. Replay elemzés vagy replay castolások és ehez hasonló dolgok. Ha szeretnél nyugodtan iratkozz fel oda is: http://www.youtube.com/user/TheHunCraft?feature=g-subs-u -
sirdond #32365 nem is ez a lényeg,csak felfigyeltem rá. inkább azt tartsátok szem előtt, amit jazzy is írt. :)
kár,hogy nem leszek itthon se ma este, se holnap,mert néztem volna szívesen. azért elmentettem a twitch csatornát. majd legközelebb :) -
#32364 Értem én és örülök, hogy csináljátok, ezért gondoltam, hogy megosztom a véleményemet, hogy még többen nézzenek titeket :) -
Axmart #32363 igyekszünk a legjobbat nyújtani :) ez egy nonprofit hobbi és a kommentátoraink sem profik :) megesnek az ilyenek sajnos legközelebb jobban odafigyelünk erre köszönjük hogy nézel minket :) -
#32362 Ez így alap dolog lenne igen :D -
Axmart #32361 :D bocs hogy félreértetted úgy értettem hogy élő adás lesz a játékokról egy összeülős móka szerintem nem lenne túl sikeres :) akkora közönségünk még nincs de a jövőben talán. Egyenlőre twich tv-n lesz élő közvetítés az éppen folyó játékról :) amiket a játékosok otthon ülve energiaitaltól fűtve játszanak :) remélem nem voltam most félreérthető és elnézést a félreértésért :) -
#32360 osztom a véleményt -
#32359 Jó tanácsként ha annyit elfogadtok, hogy a kommentátorok kevesebbet beszéljenek hülyeségekről és többet a játékról, illetve ne fikázzák a játékosokat 24/7 mert rossz hallgatni.
Én néztem majdnem az összes meccset a múltkori versenyen, tehát nem rosszindulatból írom. De az, hogy 3 meccsen keresztül arról beszél a kolléga, hogy beleöntötte a teát a billentyűzetbe és nem tud entert nyomni majd püföli, az nem kell szerintem. Illetve azért Bronz - Gold játékosok mert nem Diamondosok és Masteresek, tehát nem kell őket leoltani, ha valamit rosszul csinálnak, megjegyezni persze meg kell, hogy mit kéne jobban, csak más hangnemben.
Nézni fogom most is, hajrá, sok sikert a játékosoknak. -
HUmanHunter #32358 a twitch tv n lesz streamelve -
#32357 Szerintem a stream linkre kell majd kattintani.
De nem vagyok benen biztos. :D -
sirdond #32356 úgy értem hol lesz? hova kell mennem,hogy élőben tudjam nézni?
úgy írtad,mintha ez egy élőben megrendezésre kerülő esemény lenne, caster-ekkel, meg minden. de a weboldalon semmilyen arra utaló információt nem találtam,hogy hol is lesz ez..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sorry for trolling :) -
HUmanHunter #32355 jelentkezés
stream
Core homepage -
Axmart #32354 Ezen az oldalon minden információ fent van: http://www.starcraft.co.hu/
A versenyek streamelve lesznek persze nem mindegyik. A maira itt lehet jelentkezni: http://binarybeast.com/xSC21212094 a mai bronztól gold ligásoknak van és 19:00 kor kezdődik a stream az itt lesz látható: http://www.twitch.tv/starcraftiicore
Sajna nem tudom őket linkben megcsinálni mert még nem telt le a 30 nap :S -
sirdond #32353 hol lesz ez? -
Janoooo #32352 Itt a megoldás!
https://us.battle.net/support/en/article/starcraft-ii-language-issues
Én átírtam németre, úgy elindult. Kiléptem. Visszaírtam enGB -re és olyan mint volt :D -
Axmart #32351
Üdv sziasztok. Most pénteken és szombaton 2 magyar verseny is megrendezésre kerül. Szívesen várunk minden jelentkezőt illetve nézőt. A jelentkezésről és az élő adásról itt találtok bővebb információkat: http://www.starcraft.co.hu/ A verseny pénteken 19 órától szombaton 14 órától kezdődnek 5-10 perces késés esetleg előfordul mivel lehetőséget hagyunk a potenciális későknek is. Aki lemaradt volna az élő közvetítésről az visszanézheti a twich oldalunkon: http://www.twitch.tv/starcraftiicore illetve a döntőket a youtube csatornánkon is megtekinthetitek: http://www.youtube.com/user/TheHunCraft?feature=g-high-u Ezen a héten pénteken Bronz Silver és Gold ligásokat láthatunk majd küzdeni Szombaton pedig Heart of the Swarm béta kulcsal rendelkezők mindenkinek szabad a nevezés aki úgy érzi ki próbálná magát jelentkezzen illetve aki nem játékos csak szereti a starcraftot jöjjön el és nézze élőben! -
#32350 Nekem sincs hots-om. Sőt, wol-im sincs... de azért nagyjából képben vagyok.