34554
-
#32349 Nekem nincs HOTS-om csak olvastam hogy ma patchelik a gamet (igen a replay is benne van) , gondolom azért nincs szerver.
Patch -
#32348 Ez az új spectator mod patch? Vagy az már van? -
#32347 patchelik -
foldi6 #32346 köszönöm kedves válaszod, megfogadom. Éljen a központi tudat ami benned él ;-) -
foldi6 #32345 köszi szépen kimerítő válaszod. Bízok benne, hogy február vége fele lesz egy összevont akció a 2 részre és akkor beszerezhetem mindkettőt egy csapásra. -
#32344 Nálatok sem megy a HOTS? Karbantartás lenne? Vagy csak nálam nem jó valami. -
legion kerlek -
Zenszkij #32342 megvette... -
#32341 hogy sikerült megoldani? -
Janoooo #32340 Sikerült megoldanom a gondot! :D
Végre újra megy a játék :D -
#32339 Lényeg a lényeg: nem megy eredetivel :) -
#32338 Yo mama so fat starcraft jokes :DDDDDDDDD -
Janoooo #32337 Sziasztok!
Lenne egy gondom.
Mostanában nem játszottam starcraft -al.
Most elindítottam és patcheltem.
A játék elindul, beírom a jelszavam. És nem megy tovább.
Azt írja, hogy a nyelvi csomag nem tetszik neki.
Elvileg ez a patch miatt van.
Mi lehet a baj???
Mit csináljak???
Légyszi segítsetek. Köszi. -
#32336 Magyarítást az eredeti verzióhoz készült annó és ment is vele faszán, csak a Blizz gondolt egyet és az 1.5-ös javítással minden külső modifikációt semmisnek vesz a játék. Illetve a Diablo 3 fájlellenőrzős rendszere is bekerült a StarCraft 2-be. Emiatt nem működik a magyarítás és az új verzióra sem lehet átírni a "régi" fordítást. Mert egyrészt nincs hova betenni a lefordított fájlokat, hisz a fájlellenőrző rendszer azonnal visszacseréli a módosított fájlokat az eredetire. Külső módként pedig már nem megy. Viszont, hogy a magyarítás szervere miért nem működik azt én sem tudom. Erről a fordítás projektvezetőjét kellene megkérdezni, de már lassan 1 éve lesz, hogy utoljára életjelet adott magáról. Viszont a WRZ változathoz van tört 1.4-es javítás és azzal még jól működik a magyarítás. Tehát valóban a magyarítás csak tört verzióval játszható...
És annak sem kell aggódnia, akinek esetleg nem tetszett a Wings of Liberty magyarítása, mivel a fent olvasható okokból és a Heart of the Swarm bétája alapján kijelenthetjük, hogy a kiegészítőhöz nem lesz magyarítás, mivel nem fordítható.
Nem lepne meg, ha WRZ sem lenne belőle (mint a Diablo 3 esetében).
Persze aki tud angolul, azt ez nem igazán érdekli, csak sokan vannak akik hadilábon állnak az idegen nyelvvel és szeretnék megérteni a játék történetét. Sajnos a Blizzard ezeket magasról leszarja, mivel ez főként rajtuk múlik, nem pedig azokon, akik a magyarítást készítették... -
#32335 Magyarítás csak törthöz van, törttel pedig nem játszunk. És angolul is tudunk, szóval nem tudjuk. -
foldi6 #32334 Valamit lehet tudni a magyarítás szerverének állapotáról? mert már jó ideje nem megy -
#32333 ez kurvajó, a koló nem szarral gurigázik -
#32332 -
sirdond #32331 vigyázat, nagy méretű kép
link
-
#32330 most már tudom mekkora egy battlecruiser :D -
#32329 hát, egy tuti: én, meg a baráti kör tuti ott lennénk az első sorban -
sirdond #32328 de most komolyan. ha ilyen színvonalú egész estés filmet tudnának csinálni még csak egy közepes történettel szerintem nem lenne olyan ország a világon,ahol nem rekord nézettséggel nyitna az első héten. -
HUmanHunter #32327 király lett mint minden blizz videó ;) -
#32326 ez amúgy egy.. gecijó ötlet
nem volt valami kezdeményezés erre a warcrafttal kapcsolatban? -
sirdond #32325 tényleg kibaszott epic. szerintem blizzard-nak abba kellene hagynia a játékok fejlesztését és inkább a filmiparban újrakezdeni. előbbiben már úgy is csak az öngólokat rúgják -
#32324 rájöttem hogy többek között a zenékkel érik el hogy ennyire epic videóik legyenek
btw jól érzem, hogy sarah nekiáll hybrideket gyártani? -
#32323 -
#32322 Aztakurva... Ez mekkora videó már. Baromi hangulatos és részletgazdag! Blizzard minőség!!! Az ilyenek miatt nem is bánom, hogy 3 részre szedték szét a hadjáratot, de tényleg! -
#32321 -
#32320 Hogy lehet ilyen durva grafikát csinálni egy videóba? :D Vagy inkább mennyi idő kell hozzá??? durva... -
#32319 Aztakurva. Mondjuk blizz mindig is tudott cinematicokat csinálni. A tankok nagyon jól néznek ki, viszont a wilhelm screamért a k*rva anyjukat. Annyira elcsépelt és ahányszor meghallom, hánynom kell. -
#32318 jézusom végig a hideg rázott
-
#32317 Nincs infó arról, hogy mikor lesz Preload, vagy hogy a kiegészítő intróját mikor mutatja meg a Blizzard a nagyközönségnek? -
torzénj kerlek -
vájtra kerlek -
#32314 De aki idejár, annak mindnek megvan. -
buba23 #32313 Passz! Aki mostanában szeretné beszerezni, azt lehet érdekelheti.
A bolti árhoz képest 5e-ért igen is olcsónak számít! -
#32312 ezt törölnöm kéne a topikból? -
#32311 Hát ez aztán tényleg kurva olcsó. A hülyének is megéri -
buba23 #32310 Eladó új, dobozos SC2 WoL olcsón!