34554
  • Prince of Máté
    Nekem nincs HOTS-om csak olvastam hogy ma patchelik a gamet (igen a replay is benne van) , gondolom azért nincs szerver.

Patch
  • Fpocok
    Ez az új spectator mod patch? Vagy az már van?
  • Prince of Máté
    patchelik
  • foldi6
    köszönöm kedves válaszod, megfogadom. Éljen a központi tudat ami benned él ;-)
  • foldi6
    köszi szépen kimerítő válaszod. Bízok benne, hogy február vége fele lesz egy összevont akció a 2 részre és akkor beszerezhetem mindkettőt egy csapásra.
  • HeadHunter86
    Nálatok sem megy a HOTS? Karbantartás lenne? Vagy csak nálam nem jó valami.
  • DarkHorSe

legion kerlek
  • Zenszkij
    megvette...
  • Rage47
    hogy sikerült megoldani?
  • Janoooo
    Sikerült megoldanom a gondot! :D
    Végre újra megy a játék :D
  • antgecc
    Lényeg a lényeg: nem megy eredetivel :)
  • j0nNyKa
    Yo mama so fat starcraft jokes :DDDDDDDDD
  • Janoooo
    Sziasztok!
    Lenne egy gondom.
    Mostanában nem játszottam starcraft -al.
    Most elindítottam és patcheltem.
    A játék elindul, beírom a jelszavam. És nem megy tovább.
    Azt írja, hogy a nyelvi csomag nem tetszik neki.
    Elvileg ez a patch miatt van.
    Mi lehet a baj???
    Mit csináljak???
    Légyszi segítsetek. Köszi.
  • TBTPumpa
    Magyarítást az eredeti verzióhoz készült annó és ment is vele faszán, csak a Blizz gondolt egyet és az 1.5-ös javítással minden külső modifikációt semmisnek vesz a játék. Illetve a Diablo 3 fájlellenőrzős rendszere is bekerült a StarCraft 2-be. Emiatt nem működik a magyarítás és az új verzióra sem lehet átírni a "régi" fordítást. Mert egyrészt nincs hova betenni a lefordított fájlokat, hisz a fájlellenőrző rendszer azonnal visszacseréli a módosított fájlokat az eredetire. Külső módként pedig már nem megy. Viszont, hogy a magyarítás szervere miért nem működik azt én sem tudom. Erről a fordítás projektvezetőjét kellene megkérdezni, de már lassan 1 éve lesz, hogy utoljára életjelet adott magáról. Viszont a WRZ változathoz van tört 1.4-es javítás és azzal még jól működik a magyarítás. Tehát valóban a magyarítás csak tört verzióval játszható...

És annak sem kell aggódnia, akinek esetleg nem tetszett a Wings of Liberty magyarítása, mivel a fent olvasható okokból és a Heart of the Swarm bétája alapján kijelenthetjük, hogy a kiegészítőhöz nem lesz magyarítás, mivel nem fordítható.
    Nem lepne meg, ha WRZ sem lenne belőle (mint a Diablo 3 esetében).
    Persze aki tud angolul, azt ez nem igazán érdekli, csak sokan vannak akik hadilábon állnak az idegen nyelvvel és szeretnék megérteni a játék történetét. Sajnos a Blizzard ezeket magasról leszarja, mivel ez főként rajtuk múlik, nem pedig azokon, akik a magyarítást készítették...
  • antgecc
    Magyarítás csak törthöz van, törttel pedig nem játszunk. És angolul is tudunk, szóval nem tudjuk.
  • foldi6
    Valamit lehet tudni a magyarítás szerverének állapotáról? mert már jó ideje nem megy
  • j0nNyKa
    ez kurvajó, a koló nem szarral gurigázik
  • TurboX
  • sirdond
    vigyázat, nagy méretű kép
    link
  • TurboX
    most már tudom mekkora egy battlecruiser :D
  • j0nNyKa
    hát, egy tuti: én, meg a baráti kör tuti ott lennénk az első sorban
  • sirdond
    de most komolyan. ha ilyen színvonalú egész estés filmet tudnának csinálni még csak egy közepes történettel szerintem nem lenne olyan ország a világon,ahol nem rekord nézettséggel nyitna az első héten.
  • HUmanHunter
    király lett mint minden blizz videó ;)
  • j0nNyKa
    ez amúgy egy.. gecijó ötlet
    nem volt valami kezdeményezés erre a warcrafttal kapcsolatban?
  • sirdond
    tényleg kibaszott epic. szerintem blizzard-nak abba kellene hagynia a játékok fejlesztését és inkább a filmiparban újrakezdeni. előbbiben már úgy is csak az öngólokat rúgják
  • j0nNyKa
    rájöttem hogy többek között a zenékkel érik el hogy ennyire epic videóik legyenek

btw jól érzem, hogy sarah nekiáll hybrideket gyártani?
  • Fpocok
  • TBTPumpa
    Aztakurva... Ez mekkora videó már. Baromi hangulatos és részletgazdag! Blizzard minőség!!! Az ilyenek miatt nem is bánom, hogy 3 részre szedték szét a hadjáratot, de tényleg!
  • DarkHorSe
  • Prince of Máté
    Hogy lehet ilyen durva grafikát csinálni egy videóba? :D Vagy inkább mennyi idő kell hozzá??? durva...
  • Fpocok
    Aztakurva. Mondjuk blizz mindig is tudott cinematicokat csinálni. A tankok nagyon jól néznek ki, viszont a wilhelm screamért a k*rva anyjukat. Annyira elcsépelt és ahányszor meghallom, hánynom kell.
  • j0nNyKa
    jézusom végig a hideg rázott
  • TBTPumpa
    Nincs infó arról, hogy mikor lesz Preload, vagy hogy a kiegészítő intróját mikor mutatja meg a Blizzard a nagyközönségnek?
  • DarkHorSe

torzénj kerlek
  • DarkHorSe

vájtra kerlek
  • Rage47
    De aki idejár, annak mindnek megvan.
  • buba23
    Passz! Aki mostanában szeretné beszerezni, azt lehet érdekelheti.

A bolti árhoz képest 5e-ért igen is olcsónak számít!
  • Rage47
    ezt törölnöm kéne a topikból?
  • Fpocok
    Hát ez aztán tényleg kurva olcsó. A hülyének is megéri
  • buba23
    Eladó új, dobozos SC2 WoL olcsón!