34554
-
sirdond #32189 nem is tudtam mi hiányzik még a játékból :D -
#32188 -
#32187 Jaja, de azzal is elég szar sajnos :( 100/50 ért 80 hpt??? Hiába sebez sokat ha alig van élettartama és könnyen counterelhető... pár hellion vagy tank és annyi az összes hidrának... -
#32186 A hydra speeded 1 éve ki kellett volna adniuk egy patchel. Musthave fejlesztés WoL release óta. Nélküle a hydra totál haszontalan. -
#32185 Néha hagyd abba kicsit a manóbaszást és nézz körül a neten. És akkor képben leszel :D -
donatus13 #32184 Nekem egyedül a hydralisk upgrade kéne, de erősen elgondolkodtam ,hogy megvegyem e ezt a részt, de még mindig a NEM en állok :) túl drága, és nincs értelme azért a 3-4 órás kampányért... -
#32183 Semmi jóról, a HOTS teljesen felesleges egységekkel van teli, egyikükre se volt szükség, talán a Zerg unitokat még hasznosnak mondanám...
-
#32182 mothership core... fegyveres nexus.... mennyi mindenről maradtam még le? :O -
sirdond #32181 wut? :D
vicces :DD -
#32180 Új protoss-cheese taktika :DDD
-
#32179 Nem valószínű. Anno Diablo 3 béta is szeptemberben kezdődött és mégis 2012. májusa lett mire megjelent. Persze ez "csak" egy kiegészítő, de akkor sem hinném, hogy 2013 előtt látni fogjuk a produktumot. Én olyan márciusi/áprilisi dátumra tudok tippelni. Addigra talán elkészülnek a játékkal. Bár addig még az Intro videót is meg fogjuk kapni. Tavaly decemberben a VGA-n a Diablo 3 Intrójával ajándékozták meg a játékostársadalmat, idén szerintem a Heart of the Swarm intrója fog következni... Félkész játékot pedig a Blizzard nem fog kiadni. Teháőt, hogy mindenképp kidobják aztán majd egy rakás patch-csel javítgatják. Ez nem EA. Itt arra törekednek, hogy tökéletesre csiszolják a játékot és csak minimális hibajavítások és balance, illetve néhány újítás/ módosítás lesz majd a patchekben. -
HUmanHunter #32178 szeptember elején kezdődött a béta, azt mondták az 3-5 hónapig tart, attól függően hogy milyen hamar sikerül balancet találni multiban. szerintem esélyes hogy kiadják karácsony előtt, aztán majd jön hozzá egy rakás patch. -
donatus13 #32177 Lehet már sokat volt de mostanában nem sokat néztem a totyikot, várható még idén a hots megjelenése? -
HUmanHunter #32176 ha bneten akarsz játszani akkor fel kell rakni a legújabbakat. -
#32175 Köszönöm. Ezt én is megtaláltam később, viszont itt azt kéne tudni, hogy melyik patch-t kell feltenni a játékhoz, amivel működik a magyarítás. Nem arról híresek, hogy beleőrülnének a frissítésekbe.
Ezt tudja valaki? -
HUmanHunter #32174 ezt találtam -
#32173 Napjainkban ezt a játékot hogy lehet magyarul játszani? :)
Van valami magyarítás hozzá?
Köszi -
sirdond #32172 ja, elvileg október végéig van eltiltva,szóval kicsit több,mint fél hónap.
de vicces, hogy poénkodásból idáig fajult a dolog :D -
#32171 Fogalmam sincs. Ezt dobta ki a google... meg hogy egy hónapra kapta a büntit, azért nem lehet most ott. -
sirdond #32170 ja hogy ez? de ez vagy 2 hete volt már, nem? -
#32169 "He was joking around with bling on stream and said he abused a 14 year old. Bling was laughing like crazy and SRS (a troll subreddit) went out of control and email EG's sponsors saying he's a pedo." -
sirdond #32168 valaki tudja,hogy mit művelt Stephano, amiért felfüggesztették? :D -
#32167 Erre most beindul... -
#32166 Asia Finalst tudjátok nézni? Elvileg mennek a meccsek, de nálam csak a logó látszik :S -
#32165 Nagyon ügyesen használj az új egységeket!
-
#32164 dehogynem kell :)
végre lehet valamiről postolni :) :) :)
nincs béta kulcsom valamivel el kell tölteni a két stream közötti időt :) -
#32163 Csak annyit mondtam, hogy nem sajnálom a terrant, amiért nem kapott sokszépjó új egységet. Ennyi. Nem kell ezt túllihegni :) -
#32162 És ez szerinted elöny ? (btw csak kettővel van több :) )
Protossnak van a legtöbb akkor meg tőle vegyenek el ?
legyen mindenkinek mondjuk fixen pl. 12 egysége tükör counterek azt jónapot, és akkor csak finger skill legyen ? ? ? -
#32161 Így is jelenleg 3 egységgel van többje, mint a zergnek + épület fejlesztések. Annyira nem sajnálom őket... -
BladeW #32160 Szerintem vegyék el ezt is a terrantól, és akkor nekik meg sem kell majd venni a HOTS-ot :) -
#32159 Nekem tetszik ! nem is értem neked miért nem :-P
Bár már régi wm is imba volt ! Proxy factoryval :-) láttam egy két vodot/stremaet ahol mineral linet takaritottak ki vele :-) -
#32158 Hát ez egy vicc. -
#32157 Ez full imba, ekkora mellényúlása még nem volt a blizzardnak :D
Hát sajnos a helyzet nem azt mutatja, hogy mostanában fog kijönni a HOTS, ilyen balance mellett... -
#32156 OP. De nem annyira, mint a swarm, elsőre. -
#32155 Fasza = total imba? :D -
#32154 Fasza lett az új widow mine!
-
#32153 Az, hogy kapsz egy virtuális szarosgatyát az arcodba, mert nem sc-zel -
#32152 nekem a d3 is bejött, ilyenkor mivan? :( -
HUmanHunter #32151 használhatatlan aknát meg transzformer heliont ami nemsokat ér... -
#32150 Ennek fényében a terran kb semmit nem kapott.