34554
  • sirdond
    nem is tudtam mi hiányzik még a játékból :D
  • Fpocok
  • Prince of Máté
    Jaja, de azzal is elég szar sajnos :( 100/50 ért 80 hpt??? Hiába sebez sokat ha alig van élettartama és könnyen counterelhető... pár hellion vagy tank és annyi az összes hidrának...
  • antgecc
    A hydra speeded 1 éve ki kellett volna adniuk egy patchel. Musthave fejlesztés WoL release óta. Nélküle a hydra totál haszontalan.
  • Fpocok
    Néha hagyd abba kicsit a manóbaszást és nézz körül a neten. És akkor képben leszel :D
  • donatus13
    Nekem egyedül a hydralisk upgrade kéne, de erősen elgondolkodtam ,hogy megvegyem e ezt a részt, de még mindig a NEM en állok :) túl drága, és nincs értelme azért a 3-4 órás kampányért...
  • Prince of Máté
    Semmi jóról, a HOTS teljesen felesleges egységekkel van teli, egyikükre se volt szükség, talán a Zerg unitokat még hasznosnak mondanám...
  • BEAST #32182
    mothership core... fegyveres nexus.... mennyi mindenről maradtam még le? :O
  • sirdond
    wut? :D

vicces :DD
  • Fpocok
    Új protoss-cheese taktika :DDD

• TBTPumpa
    Nem valószínű. Anno Diablo 3 béta is szeptemberben kezdődött és mégis 2012. májusa lett mire megjelent. Persze ez "csak" egy kiegészítő, de akkor sem hinném, hogy 2013 előtt látni fogjuk a produktumot. Én olyan márciusi/áprilisi dátumra tudok tippelni. Addigra talán elkészülnek a játékkal. Bár addig még az Intro videót is meg fogjuk kapni. Tavaly decemberben a VGA-n a Diablo 3 Intrójával ajándékozták meg a játékostársadalmat, idén szerintem a Heart of the Swarm intrója fog következni... Félkész játékot pedig a Blizzard nem fog kiadni. Teháőt, hogy mindenképp kidobják aztán majd egy rakás patch-csel javítgatják. Ez nem EA. Itt arra törekednek, hogy tökéletesre csiszolják a játékot és csak minimális hibajavítások és balance, illetve néhány újítás/ módosítás lesz majd a patchekben.
  • HUmanHunter
    szeptember elején kezdődött a béta, azt mondták az 3-5 hónapig tart, attól függően hogy milyen hamar sikerül balancet találni multiban. szerintem esélyes hogy kiadják karácsony előtt, aztán majd jön hozzá egy rakás patch.
  • donatus13
    Lehet már sokat volt de mostanában nem sokat néztem a totyikot, várható még idén a hots megjelenése?
  • HUmanHunter
    ha bneten akarsz játszani akkor fel kell rakni a legújabbakat.
  • Humesz
    Köszönöm. Ezt én is megtaláltam később, viszont itt azt kéne tudni, hogy melyik patch-t kell feltenni a játékhoz, amivel működik a magyarítás. Nem arról híresek, hogy beleőrülnének a frissítésekbe.

Ezt tudja valaki?
  • HUmanHunter
    ezt találtam
  • Humesz
    Napjainkban ezt a játékot hogy lehet magyarul játszani? :)
    Van valami magyarítás hozzá?

Köszi
  • sirdond
    ja, elvileg október végéig van eltiltva,szóval kicsit több,mint fél hónap.

de vicces, hogy poénkodásból idáig fajult a dolog :D
  • Fpocok
    Fogalmam sincs. Ezt dobta ki a google... meg hogy egy hónapra kapta a büntit, azért nem lehet most ott.
  • sirdond
    ja hogy ez? de ez vagy 2 hete volt már, nem?
  • Fpocok
    "He was joking around with bling on stream and said he abused a 14 year old. Bling was laughing like crazy and SRS (a troll subreddit) went out of control and email EG's sponsors saying he's a pedo."
  • sirdond
    valaki tudja,hogy mit művelt Stephano, amiért felfüggesztették? :D
  • Magh
    Erre most beindul...
  • Magh
    Asia Finalst tudjátok nézni? Elvileg mennek a meccsek, de nálam csak a logó látszik :S
  • Fpocok
    Nagyon ügyesen használj az új egységeket!

• holy84
    dehogynem kell :)
    végre lehet valamiről postolni :) :) :)
    nincs béta kulcsom valamivel el kell tölteni a két stream közötti időt :)
  • antgecc
    Csak annyit mondtam, hogy nem sajnálom a terrant, amiért nem kapott sokszépjó új egységet. Ennyi. Nem kell ezt túllihegni :)
  • holy84
    És ez szerinted elöny ? (btw csak kettővel van több :) )
    Protossnak van a legtöbb akkor meg tőle vegyenek el ?
    legyen mindenkinek mondjuk fixen pl. 12 egysége tükör counterek azt jónapot, és akkor csak finger skill legyen ? ? ?
  • antgecc
    Így is jelenleg 3 egységgel van többje, mint a zergnek + épület fejlesztések. Annyira nem sajnálom őket...
  • BladeW
    Szerintem vegyék el ezt is a terrantól, és akkor nekik meg sem kell majd venni a HOTS-ot :)
  • holy84
    Nekem tetszik ! nem is értem neked miért nem :-P
    Bár már régi wm is imba volt ! Proxy factoryval :-) láttam egy két vodot/stremaet ahol mineral linet takaritottak ki vele :-)
  • antgecc
    Hát ez egy vicc.
  • Prince of Máté
    Ez full imba, ekkora mellényúlása még nem volt a blizzardnak :D
    Hát sajnos a helyzet nem azt mutatja, hogy mostanában fog kijönni a HOTS, ilyen balance mellett...
  • Fpocok
    OP. De nem annyira, mint a swarm, elsőre.
  • ProGabe #32155
    Fasza = total imba? :D
  • Fpocok
    Fasza lett az új widow mine!

• antgecc
    Az, hogy kapsz egy virtuális szarosgatyát az arcodba, mert nem sc-zel
  • Hegi90
    nekem a d3 is bejött, ilyenkor mivan? :(
  • HUmanHunter
    használhatatlan aknát meg transzformer heliont ami nemsokat ér...
  • antgecc
    Ennek fényében a terran kb semmit nem kapott.