730
http://www.ouverture-facile.com/start/
-
#127 mi hiányzik ? -
#126 nem mindegy hogy hova rakod ki... :)
arra jöjj rá.
(rá lehet) -
#125 hát hallgasd meg mit mond az mp3. csinál azt amit kiir ( hibás tölsd le újra)
de ne azt a kis izén tölds le amin nem is lehet, hanem "valahonnan" agyald ki, hol lehet letölteni azt az mp3-at, amit aztán ha lejátszol megvan a jelszó -
#123 Ne csináljuk már ezt. Elveszed az örömét másoknak ! -
#122 valaki 13asra mondana megoldást? kiraktam, mivel csak elemenként tudom mozgatni, és nem egyszerre az egészet, így sosem fogok rájönni. Már vagy 5x kellet újrakezdenem, így már idegesítő. -
#121 Rögtön az elején a "kis" ikonok sem állnak jól.... -
SeLFisCH #120 level 6
alt gombbal kell valamit piszkálni ugyebár ?! :Ö -
#119 akkor segíthetnél, hogy a 17-esnél mér nem tom elolvasni a betűket rendesen... -
SeLFisCH #118 itt ez a zenés valami
elemnt.htmlnél azt írja hogy nem kell letölteni még1x
megvan a kép little avn ráírva. De innen ... -
Szabi1991 #117 - #113
lool -
GM Jojo #116 áhh megvan, köszi -
#115 jah, de szerintem ahány embe,r anyni összekötés, plusz én is mindig másként kötöm össze, mindig más betűre esik. -
#113 Elakadtam eggyel korábban a 22.-nél... :( -
SeLFisCH #112 ehhez a password.mp3hoz kell progi ? :) -
#111 level 9 help
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szürke=fekete+fehér, narancs=piros+sárga, zöld=sárga+piros vonal. Feladat: ki kell raknod egy 4. összetevőt. (3betű lesz) -
#110 jaja én is itt vok elakadva. ezután mennék aludni remélem kelletően lefárasztottam már magam:D -
GM Jojo #109 lvl 9-nél segítsen vki!
már összevissza kötögettem, de nem jöttem rá
a narancssárgát miből kéne kihozni?
-
SeLFisCH #108 uaz
tükör fordítva -
#107 waaaaa.. aszittem nem ennyire konnyu..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!be is irtam 1a meg b-t nem jott ki, azt utana nem irogattam tovabb :) -
#106 csak 3level.html T írd be -
SeLFisCH #105 eh ez mi a xar
megfordítom hármast megfordula kép megint hármas van. Ha visszafordítom eredetit kapom :| -
#104 kilencest valaki monjda már me gköszi -
#103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mire enged következtetni a page2B.jpg? :) -
#102 bazzz 11es milyen hernyó volt. :D -
#101 hat ezt nem tom..nem jovok ra sehogy..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs 1. oldal. ok. de azon van a valasz.. toll.. lenyomat lenne? egy kerdojelet lattam csak, mast nem sikerult kihozni belole... -
SeLFisCH #100 írhatok én levl13at 31et reflexiont visszafelé lószar. -
#99 Jó volna moderálni a topikot, mert eléggé tele vagyunk spoilerekkel :((((
Ez így nem jó.
MINDIG csak rávezető segítséget adjunk!!!!! -
#98 gyerünk gyerünk... a 23-as -ig jussatok el szépen.
Ott tartok 3 napja -
#97 level6
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valami szövegbeírós részra teszed a kurzort, lenoymod az ALTot és mellé a számkódokat.
kijönnek szavak, a 4.sorba pedig a megfelelő szó betüit kirakod a számokból. A számok alatt lévő szó pedig a köv oldal címe. -
#96 vissza -
SeLFisCH #95 nehéz lenne válaszolni <3 you -
#94 level 9, összekötöm de nem jó! -
pirosBoci #93 Valaki a level6 t legyen szíves.Köszönöm -
SeLFisCH #92 #77 -
Thanatos #91 *ugye az
sorry :D -
Thanatos #90 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elvesztette ugy eza első odlalt..., tollal van irva..., mi történik ha egy füzetbe vagy köynvbe tollal irsz egy lapra? mármint a többi lappal mi történik? :) -
#89 aha..sehogyse jovok ra.. de azthiszem mara abbahagyom :) -
Thanatos #88 10es-ben? -
#87 6os pálya elakattam :S -
#86 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Surli o r em = nekem ez jött ki de az NEM jó