Ouverture facile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bakk a cimsorban kell irkálni???
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
egyik feladathoz sem kell zseninek lenni !
Rá lehet jönni mindegyikre. Még a matek tudásnak sem kell az egeket verdesnie.
egyiket sem tom kezelni...
Vki adjon tanácsot pls!
Tényleg nem fogok aludni 😊 Hozok is pár sört <#pias>#pias>
Most jutottam a 6. pályára.
vágólapra hogyan lehet másolni pl azokat a részeket?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
rulesba bemész és a www.webroditas.hu-n lefordítod, aztán letöltöd az ott feltüntetett progikat
de nem tom leszedni mer nnem találom downloadsban, csak helpfileokat
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
bár a 2. pályán már elakadtam mer nem fogadja el a felfelé mutató jelet...
mi lehet a baj?
Nem kell vészesen nagy angoltudás hozzá. Most én a 21 es szinten vagyok elakadva.
Egyre nehezedõ szintekkel kell számolni egyébként, de van ami csak nehéznek tûnik. 😊
Lényeg, hogy kitaláld, mit kell írni a címsorba ahhoz, hogy a következõ szintre léphess. <#vigyor2>#vigyor2>