730
http://www.ouverture-facile.com/start/
-
#168 Nah végre megvan :)
A lvl7 az nagyon jó, Floydos után legjobb eddig :) -
#167 Komolyan nemvágom a lvl6-ot...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beírin a böngészőbe az Air Ascii-s számát, és azt írja hogy cloe, but nem szám a megfejtés...ha air.htm-t írok be az meg nem jeleníthető meg...ilyenkor mivan? -
#166 nah én is alvás... már a második a level23 óta:(
NEM MEGY... -
#165 az ASCII kódokat nézd meg és rájössz a felső háromból mi a negyedik szó
-
#164 Délután óta el vagyok akadva a lvl6on...valaki elárulná a megoldást priviben? -
Lyan Kyj #163 ha rendesen raktad ki, akkor egyik x-től a másikig találsz -
#162 az "X" re figyelj, és jó helyre rakd ki a puzzlet:) -
GM Jojo #161 vki a 13-asnál nem tudna segíteni?
a puzzlet már sikerült kirakni, de nem találok értelmes szavakat... -
#160 22 most megyek aludni... ez a XOR cucc nem fekszik :D -
GM Jojo #159 Nézdd meg a cluet először, és utána sasolj a jól megszokott URL felé -
Thanatos #158 nyulasnál én azt se tom mit kéne csinálni, bárhova kattogok semmi :D -
#157 húú ott elég sokat időztem...
számolgass :P -
#156 a tuz viz foldeshez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye a megoldas air. keresd ki acsii-ben a szamokat, rakd sorba, es megvan a megoldas
viszont a 13-ast nem ertem.. -
#155 hehe, a nyulas kb. 10 mp volt nekem :) nagggyon konnyu, mind a ketto. -
#154 20-asnál miazisten van?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!addig vili hogy bináris, de onnantól mivan? meg mik az eldőlt krumplik? -
#153 uh azt friss aggyal tényleg jobb:))) -
#152 go-go go ! Nem aludni ma ! és level 23 !
Azóta is azon szívok... Már HEX editort kell használni és beletört a bicskám:P -
#151 a 12-est nem értem. gondolom be kell írni megint vmit, de mit? vagy tudom mozgatni a nyulat?
de asszem ez már csak holnapra marad, bye all -
#150 köcsög monitor, a tvs pályát nag ykönnyen megoldottam:D:D:D lcd oldlanézet powaa ^^ -
#149 hát nézd meg a hozzászólásodat mit írtál:P -
#148 mi, én zavarom össze az embereket??? -
#147 megvan már vcsak valami összezavarja itt direkt az embereket. nem akarok neveket mondani, ezért csak ezt irom be:
valaki elírta nagoyn én meg itt szerencsétlenkedtem:(
-
#146 lvl9: Ha jól kötötted össze a színeket, akkor az alsó 3 színkód alapján kell találnod 3 metszésPONTOT! -
#145 áhh... ez a tofus marhaság kifogott rajtam... hogy mi lehet a megoldás nemtom... kínai szótárt is néztem de semmi... gasztronómia fujj... lefexem... -.- -
#143 Ha nincs meg, akkor rosszul kötötted össze. -
#142 Nem akarunk, a 22-est le ne írd, csak valami kis segítséget... -
#141 ez a vonalas -
#140 figyelj arra h a kapott betüknél az a-t ne keverd össze a d-vel -
#139 kösz a javaslatot.
Egyébként meg beírom mindjárt a 23 as szintig az összes megoldást, ha az kell, és mindenáron bele akarunk barmolni a másik játékába. -
#138 levegő, olvass vissza itt voltam én is. -
SeLFisCH #137 jóvan kibaszott level 6. Kész vagyok 99%val maradék 1% nem jó
tűz víz föld ... Levegő nem jó , jég sem -
#136 melyik is volt a 9es? -
#135 nah valaki level9:( -
#134 Neked meg azt javaslom, hogy menj a moderátor topikba, és kérj ide magadnak házigazda jogot ^^ -
SeLFisCH #133 a levegő , ami angolul air de nem az -
#132 Neked meg azt javaslom, hogy menj a moderátor topikba, és kérj ide magadnak házigazda jogot ^^ -
#131 okok, de már annyian kértek segítséget... spoilerben volt és nem is egyértelmű.. :) sry
ja tudom h nem mind1 hova teszem, csak nemtom utána már átrakni :( -
#130 Valaki 15-öshöz segíthetne kicsit, nem tudom milyen formációba kell összeilleszteni az 5 képet, egymásmellé rakom, akkor még 1600x1440es felbontásba se látom a 6-tól a 7-esig, kilóg a képből, nemtudja valaki milyen elrendezés kell? -
#129 13-ast en se tudom..nincs egy fix pont ahova ki lehetne...
de mar este ugyse jovok ra :) -
#128 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi az hogy piros sárga aztán sárga piros? kékkel mi lesz ??? igy az jön ki hogy OII