730
http://www.ouverture-facile.com/start/
  • Takimate
    javaslom hogy paint be szépen tedd egymás mellé a printscreeneket... és VESSZ el bennük és gondolkodj, és nézd a clue-t.
    + azt hogy Are you lost ? )
  • Takimate
    2-es számrendszer...
    aztán.... ha megvannak a számok thinkthinkthink.... :P
  • DJ_HELL
    Vki egy kis segítséget 19hez pls
    ! Már egy órája nézem és nagyon türelmes vagyok.....de nem látok semmit....
  • dienesoft
    köszi naon fasza...mit motyog ez a sátán...asszem sejtem mi van.
  • akyyy
    hát csináld azt amit az előbb, csak ha az van ott, hogy írod be???

emg stme már le lett írva párszor a topikba
  • laliking
    tükör. :)
  • akyyy
    mi van ott?
  • laliking
    lvl3 help pls. nagyon nem értem :D
  • akyyy
    20-as
  • Ron Ragm
    ja igen: a "d" és az "a" írásban nagyon hasonlít
  • Ron Ragm
    pontosan az.
  • dienesoft
    sziasztok lvl 6-os má mindent kikerestem de a válasz nem akar kijünni.Tudom miről van szó,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudom az ascii táblázatot, tudom 4 alkotoelemeket, beis irtam de nem az volt a válasz, de kiirta hoyg közel járok :) Aztán probáltam a feladványon lévő lapokbol kirakni a szot és az jött ki hoyg holddlls. Tartsd a dll-eseket? Egyszerűen nem esik le vagy nem tudom mit akar méég :) mijaza egy szo ami kell neki a .htm elé?:)
  • HTS s3rg1nh00
    na igen egy kicsit faszláma vagyok ehhez(Google se tudta megmondani:D)
  • dienesoft
    a saját böngésződbe keresd a választ!:)
  • Szabi1991
    szükséged van még egy "kiss játékra" :)
  • ScOrpY
    Hi a 13. levelnél elakadtam, egy kis segítséget kérnék.
    kiraktam a puzzlet
  • HTS s3rg1nh00
    ez még mindig nem teljesen tiszta...valszeg ugye a válasz abban lenne,ha meg tudnám nyitni a FF-ot,de annak a user/pass kérdése kifogott rajtam,pedig már midnen szart beírtam:D
  • armageddon666
    Matektanár aszondja amiben számok vannak az még nem matek. Az számtan. A betűk használatától kezdődik a matek :D

Elakadt in 18 japcsi csávó -.-'
  • dienesoft
    Viszont a 6. ...ne modnd m,á nekem hoyg ez nem matek.Amikbe sázmok vannak az matek :))) viszont tippem sincs...a segítséget viszont értem..
  • dienesoft
    Tudod, hoyg mit keresel? Egy user-t, ami egy képben van. A saját gépeden valoszinu nem találod meg ezt a user.jpg-t.keresd még egy két helyen :)
  • HTS s3rg1nh00
    ájáj...tudsz hozzá valami segítséget adni?:)
  • dienesoft
    bocsi, rájöttem nagy nehezen :)
  • SeLFisCH
    lvl 10 vki

mien progival lehet kiolvasni a 2. képrőla cuccot ?:)
  • dienesoft
    Sziasztok.5-ös pálya, kész vok.Biztos hoyg jeletn valamit, de nem ad most segítsgéet.Sőt, sztem a error üezenetekben is rejlik valami...agyalok már fél órája de semmire se jutottam..
  • Mark007
    aaaaa
    a szot eddig is kiszedtem, de nem irtam at a htm-et html-re..aszittem nem szamit.. aahh...
  • akyyy
    [spoiler]mikor kicsi voltam, azt hittem fejjel lefelé járnka ott az emberek. ezért ezt fejjel lefelé irta ki. az alsó sorba van kb 5 betű ami felismerhető, plusz a végén is fel lehet ismerni a html-t. bár lehet nincs ott l nemtom
  • akyyy
    nincs energiám most kivonogatni:(
  • Mark007
    mar kb. 2 oraja a 18-ason vagyok.. nem jovok ra mi lenne..:(
  • SeLFisCH
    a 10es lvl-nél mine progival olvastátok ki azt a halvány áttetsző szöveget ? szemem kifolyik nem látom

The rest
  • Ron Ragm
    hm tényleg, sry
  • akyyy
    A muszáj az pontos j!
  • Ron Ragm
    Amúgy ahol a Clue-nál van google link, ott nagy valószínűséggel muszály külső segítséget használni
  • akyyy
    ez a 20-as is ahh:@
  • GamerAdams007
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ohh megvan thx :) most a 16ost nemtom, de majd gondolkozok még rajta, csak most Everwood-ot nézek... Arra már rájöttem, hogy a színkódokkal kell vmit, meg az FFFF00 mellé beírtam, hogy yellow, mert az a sárga de nem jött össze, de már tudom mi a megoldás, de ez marad everwood utánra.

Szerkesztés: beírtam a valószínű megoldást azt írtam át, ezért szerkesztettem.
  • Mark007
    segitek, ha segitesz ;)
  • akyyy
    hogy kell a 19-est megoldani?:@:@:@
  • Mark007
    valaki valami otletet a 18-as hoz plz!
  • Ron Ragm
    az melyik is?
  • zvaragabor
    nem kell retusálni semmit, még csak le se kell emnteni a képet. a Reflexion tükröződést jelent.
  • dienesoft
    Én mega 3-mast.Gondoltam arra hogy esetleg retusálni kéne a képet, de nemtudom mivel és hogyan illetve mi értelme lenne...Amuyg a reflexion mit jelent pontosan?