730
http://www.ouverture-facile.com/start/
-
SeLFisCH #249 beilleszthetem éna világba meg nyomhatom a gombot semmisem történik -
SeLFisCH #248 a bevásárlólista -
GM Jojo #247 melyik a lvl9? -
#246 print screen, beilleszt, print screen, beilleszt, de hogy átláccó legyen kattincs arra ahova a piros nyíl mutat, és foyltatod addig amig vannak pöttyök. ha kész, kösd össze. -
#245 hat..ezt nem ertem..nah mind1 :) -
SeLFisCH #244 ja és mdikkal töröltettema képet amit beraktam :) -
SeLFisCH #243 nekem semmire sem jó , miután beillesztem a képet
level9be vki esküszöm befejeztem mára :D -
#242 paintba. -
#241 hát ha azt a képet kérdezed amin ilyne nemis tom mik vannak, de látok közte embert, fejetet, f@szt:D -
#240 állászhatóság? -
SeLFisCH #239 mi ez az átlátszós vmi ? ps-el semmit se érek vele , pedig rohadtjól ismerem
level9be vmi help -
#238 Rossz nyomon haladsz. Milyen ikonok vannak azon a képen? És hogy állnak? -
#237 én is azon gondolkoztam miközbe másolgattam kifelé hogy hogyan tegyem egymás mellé vagy alá, de mikor először egy paintablaka tettem a képet, és mindig kimásoltam, ecc er véletlenül nem volt bekapcsolva az állászhatóság, és fény derült az igazságra:D
amúgy ezért jó ez a játék, rájössz egy ilyen ksi buzi dologr,a és oylan sikerélményed lesz, hogy aaaaaaaaah:D:DD: -
#236 ugy, h a szamok az abc-t jelolik.. pl az 2 a B-t, a 4 D-t stb... de nem..
-
Szabi1991 #235 ott tartok én is :(
deh én se értem :( -
GM Jojo #234 lvl 15-t hogyan sikerült megcsinálni?
Mark007: ezt az abc-s dolgot, h érted? -
SeLFisCH #233 level 9
miket kéne keresnem ? betűket vagy kijön két betű azokkal kéne vmi sazrakodni ? -
#232 17-est érteném, de sztem oylan szót kér, ami nem a grey mert azt ugye nem fogadja el:S pedig amit a clue is kiir annak kéne lennie -
#231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beirtam a helyett b-t, c-t es ugy latszik tovabb van :), nah, ezzel el szarakodok.. de amugy derekszogbe kell? csak ennyit plz -
#230 Abc szerint probaltam, nem sok sikerrel..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!latom hogy derekszogek vannak ott, osszekotottem ugy, de semmi.. -
GM Jojo #229 mi alapján kötötted össze? -
#228 amugy pontosabban.. csak ennyit mondok :) -
SeLFisCH #227 hátnem ?! :D -
#226 és hogy jelenik meg, ha kijelölöd? -
SeLFisCH #225 faszom sorry direkt spoilerbe raktam :||||| azt hittem akkor kép sem látszódik -
#224 ha linkbe teszed, beletörik kezed ááááááá -
#223 én nem tudtam kiolvasni a végén:D de sztemmingyá megvan -
#222 nee... miert kellett betenni..... tenyleg kene egy hazigazda... -
#220 asszem rajottem a 15-osre, de meg csinalom:) remelem jo :) -
#219 ??? -
#218 Lvl 15 pontösszekötősdinél:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem tudod hogy rakd össze a képeket: nem véletlenül van a 4 sarokban egy-egy derékszögű vonal. -
Lyan Kyj #217 nem kell itt photoshop, meg egyéb durvaságok..megnyitjátok MS Paintet, lazán berakjátok a képeket, többet is egymásra úgy, h kiválasztod az áttetsző hátteret, és az összes képes rejtvény megoldható vele -
#216 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oda van irva a valasz... -
#215 15 eleg nehez..nem sok osszefugges van a szamok kozott.. ha sorba kotom, akkor se sokat latok belole.. -
#214 clue nem segít most azt írja mert ez túl könnyű, forumába se volt írva semmi, meg melyik cimre gondolsz? -
#213 mi lenne ha kiprobalnad a szavakat?:) -
SeLFisCH #212 oda vissza kell gondolkodni
ha egyszer a számból találtad kia betűt , akkor máskor mit kell cisnálni
#212: nem kell köszi megvan :)
level 9 van most -
pirosBoci #211 mi a lvl6 vissza olvastam de nem értem -
GM Jojo #210 ne próbáldd túlbonyolítani, olvasdd el a feladat címét, és a clue is sokat segít -
#209 se difficult se hard, se heavy