730
http://www.ouverture-facile.com/start/
-
#410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolj az abc-re, és akkro rá lehet jönni hogy ha a fenti valami akkor a lenti is valami kijön. -
#409 DE HOGY ÁRULJA EL?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beírom a source.html-t de semmi, meg a villogoba nekme nem jön ki a sourve. -
GM Jojo #408 a hambis pályám már sikerült rájönnöm, h mit jelentenek a hambik és a sültkrumplik, sikerült a számokat is meghatározni. De ezután nem tud mit kéne csinálni, mert ugye a felfelé mutató nyíl megint az URL-re vonatkozhat, de számok tekintetében nem sokat segít... vmi kis segítséget tudna adni vki? -
#407 áááááááááááá, már a 3-nál megakadtam. egyébként zseniális. -
#406 Ouverture facile
(376 új üzenet)
áhhh hatalmas lemaradás :( -
#405 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azzal a pályával én is szoptam egy csomót, mert sikerült túlbonyolítanom... mint ahogy a clue mondja, kösd össze az azonos színeket, majd nézd meg lennt az összeadást... véletlen hogy pont 3 betű fér ki a szövegboxba? -
gyuri12 #404 ok kössz! -
#403 az az ahova beírod az URL-t, a webcímet pl. hogy http://www.sg.hu.. és ott találd ki vajon a köv pálya URL-je mi lehet és írd be -
gyuri12 #402 kössz,de hol a címsor?:) -
#401 9-esnél nem tudok kirakni egyértelmes szót:/ -
#400 najo asszem felkotom magam -
Lyan Kyj #399 amúgy minden forrásban van vmi 15 perces halasztás..ez mi akar lenni? remélem nem egy ilyen képembeugrós-ijesztgetős izé... -
#398 megvan... rossz helyre akartam beirni -
#397 valaki? mi a fenet mond az 5-s palyan? -
Lyan Kyj #396 na 28-ashoz várom a vállalkozó szellemű emberkéket...9 egybe:D -
#395 5-snél nem értem h mit mond basszameg:(( -
#394 lvl22-höz még mindíg jól jönne egy kis segítség... -
Lyan Kyj #393 baze!! megvan!!:DD -
#392 a 24-esnél nem egy személy a megfejtés... tudd a kártyákon lévők neveit és tudd, hogy hogy a szám a kártya hátulján mit jelent... ja és ne mozgassad a sorrendet a kártyák között, úgy jók ahogy vannak... -
Lyan Kyj #391 na, akkor plz pm-ben küldd el a legvégső szót. Megcsináltam amit akart, tom, h egy személy...de nem fogadja el...vagy van még vmi? -
#390 Néztem én azt is...komolyan nem vágom :S -
#389 a lap címét nézzed, illetve gondolja arra is, hogy csak 1 dolgot kell találnod -
#388 lvl 9-nél mi a teendő? Kötögetem össze a színeket és kijön valami hülyeség...20 perce nézem már, de nem jövök rá :S -
#387 megvan.. jöjjön a 25 -
GM Jojo #386 megvannak a számok, de ezután ha osztani próbálok, az nem jó,a számokat is át kell alakítani? -
Lyan Kyj #385 a villogó szöveg elárulja...(source) -
#384 nah tudom h a hátát kéne nézni ott a villogó szöveg, de nem tom hova tovább:S -
Lyan Kyj #383 pedig de:)
javaslom, h ha elakadtok, a clue-ban található fórumrészt olvassátok el, ott pár tippet kapsz -
GM Jojo #382 hambis sültkrumplis-hoz vmi tipp?
sztem számokat jelenthetnek, de bináris kódolásban nem jó... -
#381 nekem ez a kamerás kéne, van még egy kis időm de ez kéne utsónak:D -
tudjátok milyen ciki h.az összes csaj akinek adtam lvl15öt tol én meg még mindig az 5tel szenvedek?
köszi a megoldást(látszik legalább az értelmi szintem:D) -
#379 csak már ott lennék... még mindig küzdök de azthiszem mára ennyi. :) -
#378 Így van ! Kéne. Szerintem lesz is hamarosan. Tuti, hogy 10.000 ig nem áll le ez a topik. ;)) -
Lyan Kyj #377 az a baj, h később egyre többet kell használni hexelést, átszámolást, stb. persze nehezebben, meg összetettebben, de például én sokkal jobban szeretem azokat, amikben átírni, módosítani, képekkel szórakozni kell. Mondjuk ez a 24-es, amivel szenvedek annyira beteg.. -
#376 a háta! -
#375 sztem meg csak házigazda kéne, aki már jó messze jár benne, és ha oyat lát, amin leírják a megoldást azt törölné, de ha csak korülírják az maradhat:) -
GM Jojo #374 lvl20: ha bináris kóddal próbálkozok, az jó irány? -
Lyan Kyj #373 előbb utóbb úgyis megunja mindenki a válaszadást... vagy szólni kéne modiknak, h egy hatalmas piros mondatot írjon bannerbe, h "mindenre van válasz, használd a keresőt" -
#372 Bocsánat mindenkitől, de nem bírom itt látni, hogy szenved. :) Aki most kezdi majd el, az ugy sem fog visszaolvasni, úgyis újra megkérdezi. ;) -
Lyan Kyj #371 nem:)
szóval megállapítottad, hogy nincs se jobb oldalon rajta a megoldás, se előről, se balról... no? mi maradt?:)