730
http://www.ouverture-facile.com/start/
  • akyyy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gondolj az abc-re, és akkro rá lehet jönni hogy ha a fenti valami akkor a lenti is valami kijön.
  • akyyy
    DE HOGY ÁRULJA EL?
    beírom a source.html-t de semmi, meg a villogoba nekme nem jön ki a sourve.
  • GM Jojo
    a hambis pályám már sikerült rájönnöm, h mit jelentenek a hambik és a sültkrumplik, sikerült a számokat is meghatározni. De ezután nem tud mit kéne csinálni, mert ugye a felfelé mutató nyíl megint az URL-re vonatkozhat, de számok tekintetében nem sokat segít... vmi kis segítséget tudna adni vki?
  • koschwarz
    áááááááááááá, már a 3-nál megakadtam. egyébként zseniális.
  • motyodlee
    Ouverture facile
    (376 új üzenet)
    áhhh hatalmas lemaradás :(
  • Ron Ragm
    azzal a pályával én is szoptam egy csomót, mert sikerült túlbonyolítanom... mint ahogy a clue mondja, kösd össze az azonos színeket, majd nézd meg lennt az összeadást... véletlen hogy pont 3 betű fér ki a szövegboxba?
  • gyuri12
    ok kössz!
  • Hixer
    az az ahova beírod az URL-t, a webcímet pl. hogy http://www.sg.hu.. és ott találd ki vajon a köv pálya URL-je mi lehet és írd be
  • gyuri12
    kössz,de hol a címsor?:)
  • magus
    9-esnél nem tudok kirakni egyértelmes szót:/
  • magus
    najo asszem felkotom magam
  • Lyan Kyj
    amúgy minden forrásban van vmi 15 perces halasztás..ez mi akar lenni? remélem nem egy ilyen képembeugrós-ijesztgetős izé...
  • magus
    megvan... rossz helyre akartam beirni
  • magus
    valaki? mi a fenet mond az 5-s palyan?
  • Lyan Kyj
    na 28-ashoz várom a vállalkozó szellemű emberkéket...9 egybe:D
  • magus
    5-snél nem értem h mit mond basszameg:((
  • Curze
    lvl22-höz még mindíg jól jönne egy kis segítség...
  • Lyan Kyj
    baze!! megvan!!:DD
  • Hixer
    a 24-esnél nem egy személy a megfejtés... tudd a kártyákon lévők neveit és tudd, hogy hogy a szám a kártya hátulján mit jelent... ja és ne mozgassad a sorrendet a kártyák között, úgy jók ahogy vannak...
  • Lyan Kyj
    na, akkor plz pm-ben küldd el a legvégső szót. Megcsináltam amit akart, tom, h egy személy...de nem fogadja el...vagy van még vmi?
  • Mr_no_NaMe
    Néztem én azt is...komolyan nem vágom :S
  • Hixer
    a lap címét nézzed, illetve gondolja arra is, hogy csak 1 dolgot kell találnod
  • Mr_no_NaMe
    lvl 9-nél mi a teendő? Kötögetem össze a színeket és kijön valami hülyeség...20 perce nézem már, de nem jövök rá :S
  • Hixer
    megvan.. jöjjön a 25
  • GM Jojo
    megvannak a számok, de ezután ha osztani próbálok, az nem jó,a számokat is át kell alakítani?
  • Lyan Kyj
    a villogó szöveg elárulja...(source)
  • akyyy
    nah tudom h a hátát kéne nézni ott a villogó szöveg, de nem tom hova tovább:S
  • Lyan Kyj
    pedig de:)

javaslom, h ha elakadtok, a clue-ban található fórumrészt olvassátok el, ott pár tippet kapsz
  • GM Jojo
    hambis sültkrumplis-hoz vmi tipp?
    sztem számokat jelenthetnek, de bináris kódolásban nem jó...
  • akyyy
    nekem ez a kamerás kéne, van még egy kis időm de ez kéne utsónak:D
  • HTS s3rg1nh00

tudjátok milyen ciki h.az összes csaj akinek adtam lvl15öt tol én meg még mindig az 5tel szenvedek?
    köszi a megoldást(látszik legalább az értelmi szintem:D)
  • Takimate
    csak már ott lennék... még mindig küzdök de azthiszem mára ennyi. :)
  • Takimate
    Így van ! Kéne. Szerintem lesz is hamarosan. Tuti, hogy 10.000 ig nem áll le ez a topik. ;))
  • Lyan Kyj
    az a baj, h később egyre többet kell használni hexelést, átszámolást, stb. persze nehezebben, meg összetettebben, de például én sokkal jobban szeretem azokat, amikben átírni, módosítani, képekkel szórakozni kell. Mondjuk ez a 24-es, amivel szenvedek annyira beteg..
  • akyyy
    a háta!
  • akyyy
    sztem meg csak házigazda kéne, aki már jó messze jár benne, és ha oyat lát, amin leírják a megoldást azt törölné, de ha csak korülírják az maradhat:)
  • GM Jojo
    lvl20: ha bináris kóddal próbálkozok, az jó irány?
  • Lyan Kyj
    előbb utóbb úgyis megunja mindenki a válaszadást... vagy szólni kéne modiknak, h egy hatalmas piros mondatot írjon bannerbe, h "mindenre van válasz, használd a keresőt"
  • zvaragabor
    Bocsánat mindenkitől, de nem bírom itt látni, hogy szenved. :) Aki most kezdi majd el, az ugy sem fog visszaolvasni, úgyis újra megkérdezi. ;)
  • Lyan Kyj
    nem:)

szóval megállapítottad, hogy nincs se jobb oldalon rajta a megoldás, se előről, se balról... no? mi maradt?:)