730
http://www.ouverture-facile.com/start/
  • akyyy
    :(
  • zvaragabor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha a képet megnyitottad a böngésződben, azt a képet kapod, amin az áll, hogy "little". Ez az USER. A PASSWORDot pedig akkor kapod meg, ha a az user.jpg bemásolásához hasonlóan, a password.mp3-at másolod be, és töltöd le. A letöltött hangfájlban azt a szót mondják, hogy "game". Ez a PASSWORD. beírod a helyére, és kész.
  • akyyy
    21.:
    látok 3 kameranézetet, egyre nő a szakála a videókban, de szakálra túl sok s van, jó felé haladok?
  • HTS s3rg1nh00
    hhehhhh:D lvl5öt még a segítséggel sem bírtam megcsinálni(ill.a képig már eljutottam,de bármekkora marhaságot művelek innentől,nemjó neki:()
    de azért köszi:)
  • Curze
    Lvl 22-ben valaki tudna egy kis segítséget adni? Mit, mivel?
  • Szabi1991
    #2 "Lényeg, hogy kitaláld, mit kell írni a címsorba ahhoz, hogy a következő szintre léphess."
  • gyuri12
    kössz a segitséget.
  • gyuri12
    a 2. pályán miért nem fogadja el a felfelé mutató nyilat?
  • Lyan Kyj
    ne a szavakat nézd, hanem kisebb részt
  • Avenger
    uhh megoldottam, majdnem kibökte a szemem :)
  • dienesoft
    értem összeköttötem, de a feladvány nem lehet
    tofuwinesalt...mi lehet ez?mert ezek apontok jöttek ki. Én má teljesen lefáradtam ma ettől, csak ma ezt akarom már befejezni :)
  • Avenger
    Hoy! a 21essel kapcs lenne:
    a source-os hibaüzenetet már megtaláltam, és nézem is a forrásfájlát mindennek, de nem találom sehogy ami kéne :( elküldené privátban valaki? thx
  • armageddon666
    Aztis néztem, fórumot is. Upside down. Meg nézzem ugy mint egy japán, meg minden hülyeség, forgattam meg tükröztem mindenhogy ahogy lehet, de nem tudtam mit kihozni belőle :S és azt sem tudom jól értelmeztem-e.... meg a csávesz jobbról balra mutat. gondoltam hogy akkor ugy kell, de úgy sem tudok semmit kihozni :S
  • GM Jojo
    paintben kötögesdd össze a megfelelő színeket, és koncentrálj a metszéspontokra
  • akyyy
    clue!
  • armageddon666
    Level 18 az nekem bonyolult. help me plz :S mit akar a talán áljapcsi szöveggel meg az integetéssel?
  • dienesoft
    Hát én asszem mára feladom..eccerűen nem jövök r lvl 9-re.Mik ezek a pontok, bennük üres karika...stb...én már árkeresem még a tavaszi tofulevesre is de semmi értelmeset nem találtam.lécci valaki adjon egy kis információt :)
  • GM Jojo
    én sem találom, pedig már mindent átkutattam, a fekete részeket is...
  • akyyy
    és nekem help!
  • akyyy
  • DJ_HELL
    Már semmit sem látok.....megfájdult a fejem, a szemem, de csak bénázok és nem látom azt a címet... :S
  • dienesoft
    én pont a bevásárlólistánál vok elakadva de nagyon.Má mindenre gondoltam, de nem jutok egyről a kettőre...
  • Curze
    A megfejtést lehetőleg ne írd be (spoilerbe se). Elrontod mások szórakozását.
  • Szabi1991
    vki priviben mondja már meg a bevásárlólistás utánni oldal cimét plíz (level 10)
  • Szabi1991
    az én telomba van angol szotár , szoval beírtam a számokat , és 1 értelmes szót tatlált rá (a megoldást) -.-
  • GM Jojo
    lvl 19-nél vok, de kifolyik a szemem, tudom, h címet kell keressek, mer a hivatalos fórumon is írták. az is kiderült, h mivel laptopról nyomom, nem könnyű megtalálni a címet (értsd: lehetetlen:) ) vki please elküldené személyes üziben a címet!
  • Mark007
    en nem print screenelgettem..
    atnezted a fekete reszeket is? ;)
  • DJ_HELL
    Hmm egymás mellé-alá raktam azokat a screeneket de igy sem tok semmit kiolvasni....ez nem megy nekem :S
  • SeLFisCH
    1. Tibia
    2. Ouverture facile
    3. Mflex HQ™
    4. F1CHL - Retro
    5. World of Warcraft
    6. A Pc-s játékoknak leáldozott
    7. Photoshop Munkák
    8. Battlefield 2
    9. SilkRoad Online
    10. Humoros és aranyos képek, videók

De ettől a lvl10-es 2. képet nem fogom tudni kiolvasni :D
  • DJ_HELL
    Nézz rá a telefonodra......Nekem úgy ment
  • akyyy
    hogy csak december elsején lehet tovább jutni?:D
  • dienesoft
    Sziasztok level 8 a halálom.Valami focicsapaat a képen, 2x8=u, de gőzömsincs mi a logikája, fél órája ülök itt...és semmmivel nem jutottam előre egy centit sem.valaki magyarázza már el egy kicsit plz nagyon megköszönöm!
  • Ron Ragm
    a nyíl megint felfelé mutat... mi lehet annak és a négy számnak a kapcsolata?
  • akyyy
    kurmplee meg hambeek vannak
  • Ron Ragm
    az melyik is?
  • akyyy
    [spoiler] van benne egy hivatkozás keresd meg, már 404 jön be rajta de mégis furcsa 404 az, azaz a tovább vezető ut)
  • Mark007
    egyszeru..nezd at az EGESZ kepet. ha talalsz valami, figyelj a hiabidra :)
  • Takimate
    ne is :P

akkor már kész is vagy !!!!
  • Takimate
    5 perc volt, szóval nem para
  • akyyy
    megvanak már rég, de mint irtam nem fogok semmit se kivonni