Ouverture facile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légyszi a megoldást ne írjátok le, csak segítsetek. Hogy célszerû összeilleszteni a képeket, milyen vastag vonallal kötitek össze, meg ilyenek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
NEM MEGY...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
a puzzlet már sikerült kirakni, de nem találok értelmes szavakat...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
viszont a 13-ast nem ertem..
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Azóta is azon szívok... Már HEX editort kell használni és beletört a bicskám😛
de asszem ez már csak holnapra marad, bye all
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
valaki elírta nagoyn én meg itt szerencsétlenkedtem😞
@
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Egyébként meg beírom mindjárt a 23 as szintig az összes megoldást, ha az kell, és mindenáron bele akarunk barmolni a másik játékába.
tûz víz föld ... Levegõ nem jó , jég sem
ja tudom h nem mind1 hova teszem, csak nemtom utána már átrakni 😞
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB