730
http://www.ouverture-facile.com/start/
-
#289 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nézd meg jobban azt a hibaüzenetet a 19esnél
21esnél valami ötlet? -
#288 18-ast nem ertem meg mindig.. ott hadonaszik a szemuvegevel.. -
#287 hát nem blog, de majdnem:D az első és harmadik betű nem jó -
#286 eddig tiszta volt(visszaolvastam mint a ~300 postot:)),csak utána vagyok hülye hozzá...:) -
#285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinyomtattam, és kézzel kötöttem össze, úgy jött ki ez :/ -
#284 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne egyenesekkel kösd össze a vonalakat, hanem folyamatosan vékony vonallal, mintha kézzel írnál -
#283 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halia 15-ösnél vagyok átlátszóan egymásra raktam a képeket, és nekem az jött ki összekötés után, hogy bloghtm, bertam hogy blog.htm nem jó. megnéztem még1xer beirtam, hogy blag.htm az se jo, bloghtm.htm se és blaghtm.htm se, más beetű meg nem jön ki az írásból -
#282 az user.jpg-vel, és a password.mp3-al kell foglalkoznod -
#281 köszi, rájöttem, így már logikusnak tűnik :).na most level 3, ez lesz szép..menj mélyebbre a gondolataidban...hm -
#280 lóóól, 19nél meglelem a napfényt, de nem fogadja el:D -
#279 hm. az melyik volt? :) -
#278 harom x kell.. nem jo ahogy osszekototted.. !EGYENES! vonalakkal!
ha igy se jossz ra, pm-be kuldok egy segitseget..abbol mar kitalalod :) -
#277 márha,nem segít valaki szegény fejemnek:D -
SeLFisCH #276 láttad h összekötöttem .
de kaptam két ikszet :\ ezen a szaron vok elakadva naon -
#275 kosd mar oket ossze paintben, shiftet nyomva kozben.
nekem ugy is kijott, hogy az azonos szinueket kotottem ossze... -
golyobis #274 hardveres poroblémám van
-
golyobis #273 valaki segitsen nekem!!!!!!!!!!444 -
SeLFisCH #272 de most akkor mi ? színt írjak mbe megoldásnak ? OMG :| -
#271 lemaradt egy l betű:_( -
#270 én 6-osnál vagyok. Fúj matek. Fúj logika:D De akkor mi a fenének játszok? nem tom:D -
#269 sebaj,én 5ösné'adom fel:) -
#268 gondolkozz vajon alaplogikával mi lehet a következő feladvány URL-je?? -
#267 A clue-ban azt kérdezi segítség képpen hogy hova akarsz menni. A nyíl hova(mire) mutat? És hol vagy most?(a címsorban) -
#266 annyira nem durva...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a japán betűk tuti azok csak? -
#265 Hát én már 2.nál feladtam.Asse tom mit kell csinálni a nyillal.A fél szótárat beírtam fölülre de semmi se jó, szal ennyi. -
#264 18ast h oldottad meg? -
#263 najó 24nél vagyok én is de most kicsit pihizek -
#262 HINT:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha kevered a kéket a pirossal lilát kapsz.
-
#261 waa megvan, es a 16-os is.. igaz tesom egybol rajott :)
17-es nehezebb :) -
SeLFisCH #260 könyörgöm van 100000 fajta színkód -
Lyan Kyj #259 csúnyán van írva, messzebbről nézd, könnyebb -
#258 osszekotottem..valami iras.. csak nem latom a pontoktol..megprobalom psp-be, kulon layeren, aztan leveszem rola :) -
GM Jojo #257 lvl 15-nél vok már 2 órája, asszem feladom egy időre
ezt a print screen témát sem vágom, összekötni is próbáltam már elég sokszor :S -
#256 az megvan, megprobalom remelem jo lesz :) -
#255 valszeg elmozdult a képed, beillesztés után egérrel húzd vissza a helyére!
18-asba tud valaki segíteni? cue szerint mikor kicsi volt, azt hitte fejjel lefelé járnak, de ugy sincs semmi értelme:D -
#254 nah aki tőljutott a lvl22nél kicsit világosíthatna mert egyáltalán nemtudom mit kéne ottan csinálni abazz -
#253 pedig jobb lesz mert ahol most járok is vhogy igy kell:D most jöttem ráá!!:P
de még eccer leírom... nem igaz h nem lehet megérteni.
Fogod, ott a legelső oldal. Nem tudom hanya spöttyök vannak rajta. szal nyomsz egy Print Screent remélem tudod melyik az:D
Ezután elindítasz 1(!) paintod. Beillesztés. Ezután visszamész ajátékra, és a következő oldal ( csak h ne legyek spoileres).
Megint lenyomod a print screent, és megint beilleszted.
De lehet az okozott gondot, hogy rámentél a flashterületre és nem enged vágólapra másolni. frissísd az oldalt. -
Lyan Kyj #252 ha vki 24nél van, szóljon, mert ideges leszek:) -
#251 hat ezt meg mindig nem ertem... berakom paintbe. atlatszo. printscreen, megint berakom.. de igy csak egy ido utan csak cimsort latok :)
nem ertem,.... -
GM Jojo #250 pontosan kösdd össze, és gondolj a színkódokra