Ouverture facile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolkozok már miota, midn1, csak rájövök 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

segithetsz csak spoilerbe tedd szerintem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

akyyy
nah, elõre szólok, a hatos pályán az egyik betût ne keverjétek össze ( az a és d majdnem uyganaz azt rontottam el)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mark007
gondolkozz. nem irom le, mert azzal tenyleg lelovom 😊

azt csináltam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
öszekötögetem ugye a feketét fehéret a szürkéhez, sárga, piros a narancshoz, sárga kék a zöldhöz..., ebbõl kijön 3 szó ha a keresztezõdéseket nézem: tofu, wine, salt, de ezeknek semmilyen kombináciojával nem jutottam még sehovase :/

Mark007
okok bocs, nem segitek

Mark007
air jon ki..elobb kozel voltal, csak egy betut rontottal..
nem holddlls, de majdnem

CaviaR
neee, lelövöd a poénokat..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

akyyy
írd már be a számokat, neked is "air"t fog kiirni...

Mark007
kotogess 😊

énis 9esnél vagyok és a vonalak egybõl beugrott de még nem jutottam vele semmirese :/

Mark007
akkor nem jo a tablazat amit nezel 😊
mivel azokbol nem az jon ki. nezd at

megvan a 9-es..😊 paint>vonalak

valaki help lvl 6 pls!!!44
zvaragabor
a 6-os nektek is iszonyat lassan tölt be? mert nekem iszonyatosan.

Chaos Anno Domini

a hatost matekosan kell megoldani , szoval a 3 számsor kõzõtt van vmi összefüggés ?
és asszerint kell kitalálni a negyedik sort ?

akyyy
olvasd el a hozzászólásaimat és azokra a válaszokat, aztán segícs😄😄😄

akyyy
97 105 114 ezeket meg hiba írom be, vmi holddlls, vagy mi jön ki de nem fogadja el azt se!!!+534

pff nagynehezen sikerûlt az õtõs 😄
most a hatossal szenvedek , de egyik sor se jõn ki (nekem) :@

Mark007
8-as konnyu volt😊 elovettm telefonom, azt addig neztem az 5 szamot/betuket, amig be nem ugrott😊

lvl7 help!!!!!!!!pls
akyyy
ugyanúgy a képet és tölsd le

akyyy
de nincs annyi 1-es, amennyi kéne.

Hixer
négyzetbe lévõket... kti érdekel mi van rajtuk ehh

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Mark007
8-asba a ruhajukon levo szamokat, vagy a negyzetbe levoket kell megfejteni?

akyyy
de amik ott vannak számok és betük, azok között nincs.

Mark007
szamok alatt vannak betuk. rakd ki az airt

ProGabe
hogyne lenne,ascii-ban mindennek van nem?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
víz tûz föld, de azután? nincs is a betû, airnek😄

Mark007
ahova beirnad a megfejtest, onnan toltsd le a password.mp3-at 😊
ennyit segitek, tovabb nem😊

zvaragabor
De milyn jelszót kell letölteni ahol jáccok?

Chaos Anno Domini

Mark007
ezer kossz.. felvettem, felgyorsitottam, de nem jon ki belole nekem meg hasonlo sem 😊
amugy mikrofon nelkul fel lehet venni? 😊

Hixer
énviszotn a kilencesbe fingomsincs mit kéne beírni

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

akyyy
jöhet a hatodik😄

Hixer
8as pálya nem nehéz ha csináltál már valaha olyan TVs betelefonálós kvízt csak poénból... nah szal

a számok vmmelyik betût jelölik a mobiltelefon billentyûin, szal pl. a 7 az lehet PQRS a 8 lehet TUV a 9 WXYZ nah és neked kell összerakni egy értelmes jelenesetbe angol szót azokból a betûkbõl amiket a számok jelentenek, beírod és a mobilon az OKgombra nyomsz

CaviaR
Mark007, akyyy!
Olvassátok el a Rulest, benne lesz a válasz mindkettõtöknek!
(akyyy: arra figyelj, h mit lehet csinálni a képekkel)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hixer
másik topikban válaszoltam:

lvl7 én SoundForge ot használtam vigyázz a spoilerbe elmondom a megoldást is!!!

csak felgyorsítani kell a hangot megfordítani nem!! a hang rendesen így szól ha még se tudod: "communication"

akyyy
ó bazz😄😄😄ASD:ASD:

Mark007
4-esnel az animal egy album, azon belul meg a track4 😊

5-os meg annyit segitek hogy toltsd le a jelszot.. 😊 ugyanonnan ahol jatszol

Sikerult mikrofonnal felvenni, de hiaba forditom meg a hangot, akkor se ertem😊

CaviaR
kijön h pinkfolyd, beírod googleba, és pl a wikipedian megtalálhatod a képet. Ez a kép méghozzá az animals borítója. Fontos, amin én átsiklottam, a Track 4 szó a clue leírásában!

GamerAdams007
8-adik pályába kéne help!

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

akyyy
én az ötödiken vagyok. rájöttem hogy el tudom húzni a playlistet, de a hang is s kép is hibás, és a böngészõhõz jelszót kér meg nevet, egyiket sme tudom!

valamint a level 4nél, az animal szó honnan jön? mert nekem csak a pink f. jön ki, :S

Mark007
Hali!
level 7-nel elakadtam, mivel nem tudom felvenni a hangot. Mivel vegyem fel? milyen progival?

😄DDD

ProGabe
kössz,meg is van 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gondolkozzál jól

ProGabe
én is,és semmi ötletem nincs,valaki valami kis helpet?

zvaragabor
Meg van, rá jöttem. Köszi! Most level 5-ön küszködök.

Chaos Anno Domini

Takimate
a lényeg hogy a címsorba beírd a megfelelõ szót. htmm vagy html.

Meg azt is írják, hogy a szerzett tapasztalataidat, használd fel a továbbiakban !! 😊))

Hogy is jutották a level3 -ra ???

És most hogy fogsz a level4 re ???

na ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

zvaragabor
mirrorosnál vagyok

Chaos Anno Domini

zvaragabor
A játék szabályokban azt írták, hogy ne mondjuk meg a megfejtéseket másoknak. de azt megengedték, hogy segítsünk. Segítesz? 😄

Chaos Anno Domini