AHO féle módról van szó? A játék .vfs fájlokban tárolja a főbb mappákat-fájlokat. Ezeket lehet kicsomagolni a vfs unpackerrel. Kicsomagolás után az eredeti vfs fájlokat törölni kell, így a kicsomagolt fájlok fognak használatba kerülni játékkor, ill. a kicsomagolt fájlokat kell felülírni ugye a mod fájljaival.
Ha nem akarsz sokat kínlódni, akkor rakd fel először a magyarítást, az automata telepítős, így kicsomagolja a fent említett fájlok nagy részét, nem kell egyesével neked szarakodni vele. A magyarítás amúgy is ajánlatos, hisz elég kevés ember ért meg mindent idegen nyelven, ezen felül a magyarítás tartalmazza az átvezető videók feliratait is, amik amúgy eredetileg nincsenek feliratozva, valamint a cenzúrázatlan textúrákat is (angol verzióban igen durva és értelmetlen cenzúrázás van...)
Szal ha felraktad a magyarítást, akkor elég csak bemásolni az AHO féle módosítást a játék mappájába (kicsomagolva természetesen), az eredeti fájlok felülírásával - aztán mehet rá az AHO mód magyarítása (aminek olvassel fájljában amúgy magyarul is elolvashatod a változtatásokat nagy vonalakban)
Más: MoT mod magyarítás végső tesztfázisban. Most tesztelgetem... Ha vársz egy kicsit, pár nap múlva egyben játszhatod végig a 17 küldetést (10 eredeti + 7 MoT féle + a gyakorlópálya) a MoT alól.
Ma végigtoltam a gyakorlópályát és a Meltzer ügyet, egyelőre nem nagyon találtam benne hibát.