Voyage Century Online / Bounty Bay Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megint jött fel kérdésem amire nem nagyon találtam választ:

1. Alexandriában születtem és ott is voltam egy ideig, szóval az afféle noob bölcsõ nálam. Ehhez képest tegnap este valamiért halálra gyilkolta pár genyó portugál az újoncokat a városban és a kikötõben - egy idõ múlva feltûnt hogy PvP területté változott a város. Ennek mi a magyarázata? Csak valami hirtelen poén a fejlesztõktõl (vmi event mondjuk) vagy ez bármikor megtörténhet ha a játékosok úgy akarják (lenne valami köze az ostromhoz?).
Egy magyar is megkergetett, szerencsére õ egyedül volt és mivel nem ért utol, egy idõ múlva feladta. A 3 portugálon pedig csetben áltam bosszút, úgyhogy miután kétszer kinyirtak, addig cikiztem, idegeltem és szekáltam õket - a többi leölt noob nagy örömére - hogy többet nem bántottak (milyen jó hogy a hulla tud beszélni ameddig csak ki nem loggolok 😛 ).

2. Halászat: tudom ,hogy kell, tegnap ki is próbáltam: de ez tényleg ennyire értelmetlen? Egy szardinia ért vagy 6 ezüstöt a piacon, hát ez még a favágásnál is sokkal kevesebbet hoz...

3. Kalózhajó foglalás után (vagy ha szétlövöm és fennmaradt lootot begyûjtöm - bár annak ellenére hogy itt olvastam hogy a foglalás után nagyobb a zsákmány, én nem láttam különbséget) az normális ha alig találok valamit? Nagyjából még a lõszer ára sem jön be a zsákmánybõl az esetek többségében (kivéve ha esetleg 10-bõl egyszer dob valami shieldet az NPC), pláne ha mondjuk 5-6 tengerészt még fel is kell gyógyitani. Ez tényleg ennyire deficites móka?

Szuper, köszönöm. Ki gondolta volna hogy ilyen rendesek a kezdõkhöz.

Cserébe egy tipp: nem adtam fel, hogy nem mozgathatom szabadon az ablakokat a szép nagy kétmonitornyi desktopomon.
Eve onlineból volt egy program (EVE Launcher) ami képes volt arra hogy a klienseket össze vissza pakolja ahogy nekem jólesett. Nos, ennek az irója eredetileg csinált egy általános alkalmazást, ugyanilyen célból (csak késõbb csinált egy EVE specifikusat).

A cucc shiftwindow névre hallgat és itt található: http://grismar.net/shiftwindow/

Teljesen jól mûködik, szépen elpakolgattam vele mindent ahová akartam 😊

Egy tipp: amikor window title alapján keressük ki melyik ablakot szeretnénk mozgatni, a Voyage nevû ablakok elinditási sorrendjükben listázódnak. Lehet igy látatlanban nem világos, de aki kipróbálja a programot annak szerintem érthetõ lesz.

CS@
1. Az uccsó patch óta minden kezdõ kar DragonHead Gb vel kezd +kap még néhány finomságot(NavigationStar, ékszerek ST😎. Trükk nincs 😊 de a Dragont, ha BSnek szánja a tulaj, akkor nem éri meg átépíteni LVL5ig semmiképp. Mivel hajót átlehet adni, így tulképp korlátlan mennyiségü Dragont tudsz beszerezni.

2. Jól láttad rengeteg hajód is lehet, de 3nál többet(minden típusból 1) tartani nem érdemes. A hajócseréért CSAK akkor kell fizetni, ha nem abban a kikötõben akarod felvenni a hajót, ahol hagytad. Valójában nem a cseréért, hanem az átszállításért fizetsz, a fizetendõ összeget pedig csak a szállítandó hajó szintje határozza meg. Trükk, magas szintû hajók olcsó költöztetésére: ha pl azt akarod hogy minden hajód Sevillébe legyen: Elviszel 1et, majd Sevben veszel egy alaphajót(1000pénz), azzal visszamész, és ott átülsz a nagy hajóba, amivel érkeztél azt pedig eladod, nagyhajóval irány Seville.

hát, sehogy se találtam olyasmit amivel pakolgathatnám a képernyõt...mindegy.

Cserébe 2 kérdés:
1.
a második karimnál tûnt fel, hogy alapból egy dragon head gunboatja van, ami messze jobb statokkal bir mint ha rebuildelném akár level2es battleshippé(64 ágyú, 300 sailor, 10.000 hull). Ez most valami trükk, hogy a kezdõ hajó ilyen erõs? Valami hátulütõ/megkötés biztos van 😊

2.
jól láttam hogy egy karakternek több hajója is lehet? Mondjuk a 10.000 silver egy cseréért most még elég sok...

Azt soha nem hasznaltam.
Elvileg a core.ini-ben azt is valahogy át lehetett írni.

finaltrekker
Õszintén szolva már nem tudom melyik fájlban láttam ilyesmit, hogy: window place: centre, vagy valami hasonló... de csak véletlen találtam rá. Eredetileg a vitorla animációját próbáltam átírni de ráhagytam😊

www..KALOZOK.com

Hát ez is egy megoldás, de azért ha már van két monitor 😊

"csak a felbontást és a játékablak helyét lehet beállítani"

Te figyu, én az ini fájlban csak a felbontást találtam, a játékablak helye alatt mit értesz?

Anno én 4el is toltam<#fogmosas>.
Nem kell nagyon mozgatni az ablakokat.
Termelõ karik kis felbontáson mennek a háttérben, fõkarakter teljes felbontásban. Bármikor Alt+Tab a kliensek közt...

finaltrekker
Nem hiszem, hogy van olyan aki 2 kliensnél kevesebbel tolja.
Az ini fájlokban csak a felbontást és a játékablak helyét lehet beállítani. Ha rájönnél, hogyan lehet a 2 ablakot elmozdítani szólj😊

www..KALOZOK.com

Gondoltam én is kipróbálom a játékot, olyan kellemes Pirates érzés fogott el a screenshotok alapján.
Lenne egy kérdésem: tolja itt valaki dual klienssel? (azaz egyszerre két accounttal párhuzamosan bejelentkezve).
Ha igen, van arra valami mód hogy két monitorra tolja az ember a két klienst? Akárhogy próbálkoztam, mindig csak a primary monitorra kerül a kép, és az ablak sehogyan sem mozditható. Tipp valaki?

Nekem valahogy az MMO-k olyan unalmasak egy karakterrel, pláne itt amikor órákig kell fátvágni, bányászni meg utazgatni. Két karakterrel sokkal mozgalmasabb az élet 😊

finaltrekker
Hi all még nagyon új vagyok a game-be addig okés hogy a skilleket kell fejleszteni de nem tudna valaki dobni egy linket ahol magyarul részletesen leirnak mindent?Ja és Boldog Húsvétot mindenkinek
Annyi a különbség, hogy jóval több cuccot dob, mintha csak elsüllyesztenéd. Tervrajzokat, stb.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Elsüllyed, a kapitányt kell megölnöd ahhoz hogy megnyerd a csatát.

Köszi mindenkinek.

a csatához: ha grappling hook-ot használok, majd úgy gyõzõm le, szintén csak elsüllyed a hajó? vagy ha elfoglalom akkor az enyém?

CS@
<#vigyor2> Hehe hali leader Úr <#papakacsint>

Rofl <#nyes><#wave>

1. felfedezoknek kell, adventurer kuldetesek teljesitesehez
2. grappling hook-kal tudsz csakjazni, a mechanical hook csak lelassitja az ellent ahogy az nalad is tortent
3. valszeg valami event volt

CS@
1. Adventurer ek használják, felfedezésekhez szükséges.

2. Rossz csáklyát használtál, a mechanical hook -tól csak lelassul a hajó, ha megakarod boardolni, akkor Grappling hook kell(álltalában minden olyan boss árul ahol hajót lehet átépíteni, pont akkora szintût mint amekkora hajót lehet ott építeni), de mind1 mert átálltál görögtûzre 😊
Pursuit: gyorsabb sebesség kisebb védelem.
Alert: nagyon lassú sebesség, jóval nagyobb tûzerõ és védelem.

3. Event volt. Megtalálod az illetõt megpróbálsz rátradelni az irdatlan tömegben, és ha sikerül kapsz valamit.

Hello
most kezdtem játszani a játékkal, és lenne egy pár kérdésem:

1. Mire való a távcsõ amit a roncsokból halásztam ki? van vagy 5 fajta már a raktáramban

2. Hogy lehet közelharcba kerülni a hajócsatában? megcsáklyázom, de csak azt írja ki hogy lelassult az ellen. rossz horgot használtam? mondjuk mindegy mert étélltam görögtûzre azóta. (ja, mi a pursuit és az alert képesség?)

3.Valamelyik nap mikor Athénban voltam jött egy olyan rendszerüzenet, hogy avlaki a városban van, utána, hogy egy nõ az, utána a neve is kiderült. Erre mindenki õrült módon rohangálni kezdett. Mi történt?

Köszi

Ja... Bocsi . Hun_Bagoly vok . <#buck>
Szia Szitu!

Dolgozom az ügyön,igaz baromira nehezen megy de azért igyekszem!<#nevetes1>Amúgy te ki vagy?

Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild

Szia Hunika ! <#integet2>
Látom itt is látogatsz . Helyes . Fejlesztgess sokat .
Sziasztok!

Ma kezdtem a játékot a Magellán szerveren.Lécci aki segítene nekem az vegyen fel friendre.A játéknevem:Hunika
Elõre is köszönöm.

Archlord:Gaiahon,Hunvagyok2,Human knight,lvl43,GyalogGalopp guild

Csináltam egy új karaktert, és Athénból kapásból elindultam Hamburg felé.
Amikor Hamburgba értem, ott nem engedtek be a kikötõbe, valami jel volt a kikötõ felett. Ez mitõl lehet ?
finaltrekker
Mond 2 számot, abból ki kell találni mi az a 4 jegyû szám amire gondolt. Ha eltalálod -1 nap, ha nem +1 nap. Ennyit elég tudni róla, a többit a bk.exe csinálja.

www..KALOZOK.com

Hát amit a börtönõrrel tudsz játszani
finaltrekker
Mi az a gambling?<#vigyor2>

www..KALOZOK.com

De én a gamblingre értem, hogy annak mi a lényege ?
CS@
Hát kb az mint minden MMOnak lenne: Erigy fejlõdj légy minél jobb és lehetõleg próbáld úgy csinálni, hogy jól érezd magad közben. Ja amíg idegösszeroppanást nem kapnak tölem a leaderek addig tartozok elvileg 😊 de nem jáccok csak pofázok.

Egyébként innen tartozik valaki klánba ?
Ennek a játéknak mi a lényege ?

Sajnos nem beszélek angolul
CS@
Megszöksz, ez elég marhaság mert a noti megmarad.
Leülöd a rád kiszabott idõt ez meg unalmas.
Játszol a börtönõrrel, ez laza, ha nincs kedved fejben számolgatni akkor bõvebben

És a börtönbõl hogy lehet kijutni ?
finaltrekker
Alapból görög vagy alaexandriai leszel. A nemzetiséget megváltoztatni az adott város királyánál lehet. Mindenhol más a neve, pl. Barcelonában a Franco npc-nél.

www..KALOZOK.com

Sziasztok !
Ha még más valaki is kezdõ , annak ezt <#nezze>az oldalt ajánlanám segitségül . amugy én is egy hete kezdtem Magellánon HUN_Bagoly néven .
Helló !

Meg tudja valaki mondani, hogy hogyan lehet a játékban nemzetiséget választani ?
finaltrekker
Nekem ilyen gondom sosem volt. A VCO rendszer követelménye elég alacsony, úgyhogy nem hiszem, hogy az lenne a gond. Telepísd újra, csinálj vírus írtást meg ilyenek...

www..KALOZOK.com

lEáll
Rendszeresen láll a PC, amikor a játék nézetet vált (pl.:város-kikötõ). Nem tudna valaki segíteni?
Igen, vannak olyan holmik, amiket NPC-nek nem, csak másik játékosnak tudsz eladni.
Csapj fel piaci kofának, s add el. 😊
Nem engedi eladni... "Dont'sell this item". Valami ilyet ír ki.

Bizonyíték az van, és nagyon köszönöm.
finaltrekker
Pl. Aténben Pascal-nál, de kell bizonyítékot is vinned a felfedezésbõl.

www..KALOZOK.com

Hol tudom a felfedezett élõlényeket hitelesíteni?
0Fritz0
Inkább add el.
De akár késöbb is jól jöhet még.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kösz. Akkor ötöt eldobok...<#hehe>

Bucser
Fel a piramisnál. Csak azzal tudsz bejutni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem tudjátok, a "key of the piramid"-ot fel tudom használni? Van belõle 6 darab...

TopGun
Azon ahol en toltam semmilyen magyarral nem talalkoztam, mivel meg nagyon alacsony szintu vagyok, ahogy irtam is Neked!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!