710
Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
#550 Sziasztok! van itt most valaki aki aktivan tolja a jatekot?
-
caradoc24 #549 Nekem is lenne egy problémám. Amikor az egyik nézetből a másikba váltok (pl.: a kikötőből a városba mennék) rendszeresen kilép a játék. -
#548 Hamarosan...hája...minden csak nézőpont kérdése...
Azért az általad hamarosannak jósolt dolog bekövetkezése érezhetően több mint fél évbe tellett, mivel a mai nap következett be. -
Sddhkl #547 hellótok! nekem van egy nagy problémám.Mégpedig, elindítom a gamet utána ha rámék az enterre akkor vmi szar jön ki h nincs kivlasztott szerver vagy mi de semien szeróra nemtok kattitnani és ö9ssz vissz van egy láda meg 2 nyíl jobbra balra amire ha rákattintok semmise történik! ha vki tud segíteni írjon léci msn: [email protected] skype: sddhkl ( Knáb Norbert ) köszi és léci írjatok -
Filder #546 Szinte minden kérdésedre, ami kezdőként felmerülhet, választ találsz itt a fórumon.
(Sőt, a haladókban felmerülő kérdésekre is itt vannak döntően a válaszok.)
-
PacaTriK #545 Aki játszik vele az írjon legyen szives mert én még új vagyoj a voyage centuryban! MSN: [email protected] -
#544 minden mmo erről szol, csak más-más képpen... -
hNeo #543 Sziasztok!
Új vagyok VCO-ban, eddig nagyon tetszik.
Bárhova elmehetek a világon, megnézhetek városokat, sokféle szakmám lehet...
de hozzászólásaitokat olvasva rá fogok jönni, hogy csak egy gagyi xp növelgetős unalmas játék?
miért van az hogy mindenki xp-t növel, mi a célja? az nyer akinek a legtöbb van? mert akkor az nyer aki, a legtöbb időt tölti a gép előtt, én aki csak 4-5órát VCO-zok hetente, nem azért megyek fel, hogy fákat vágjak folyamatosan.
pedig így elsőre összetettebbnek/izgalmasabbnak tűnik mint a többi ingyenes mmo amit próbáltam (silkroad,runescape,lastchaos).
A Second Life is tetszik, mert ott azt csinál az ember amit akar. Kár nagyon lassú az 5 éves gépemen...
Az ingyensek közt a VCO szép is, nagy is.... toljam tovább? :) -
shark3x #542 köszi -
#541 Nézd meg a navigátort. megmutatja, hogy melyik bányászóhelyen milyen szintű fémet és fát tudsz kinyerni. -
shark3x #540 az a bányászatnál számít hogy hol bánnyászok szóval hogy mondjuk van ahol jobban jön a bronz alapanyaga mint a pig ironé vagy az mind1? -
shark3x #539 köszönöm szépen a segítséget, azóta megvan a 100pont de már csatlakoztam egy másik magyar guildhoz -
#538 Ja izé ez lemarad:
Navigator
NavigatorMercQuest
vco.try.hu -
#537 A purchase(meg minden más hasonló dolog) úgy lép szintet, hogy a skillmasternél megveheted ha a hozzá tartozó skilled(Eloquence) elég magas.
Ez így néz ki:
1-1
2-7
3-13
4-19
5-25
6-31
7-37
8-43
9-49
10-55
Tehát 2es Purch megvételéhez legalább 7es Eloq szükséges. Azt még nem árt tudni hogy a játékban fellehető városoknak is szintjük van, PL az alap 4 város(Athen,Alex,Beirut,Istanbul) 4es szintű ez azt jelenti hogy ezeken a helyeken max 4es szintig fejleszthetsz, így ha már ennél többre van szükséged kénytelen leszel más városban megtanulni.
A küldetések felvehetőségét a Purch határozza meg, használd a navigator Merchant Quest részét ott sorbarakhatod bármi alapján a küldetéseket és minden egyébb infót rögtön látsz ha ráklikkelsz.
Ruhák készítéséhez a sewing szükséges, ennek nincsenek „alskilljei” az elkészíthetö dolgokat a maga a skill határozza meg. Minde gyártó skill drawokkal működik, ami annyit tesz, hogy minden ruhához tartozik van egy draw, amit ha megtanulsz akkor azt a fajta ruhát elkészítheted, persze csak akkor tudod megtanulni, ha elég a skilled hozzá. A skill felvételekor kapsz 1et ingyen, de tailoroknál, piacon és boardbol is beszerezhetőek. Szükséges még sewing kit, amit fel is kell raknod a karakterre, ezt szintén tailorok árulják. Ha ezek megvannak akkor már „csak” a neheze van hátra, meg kell szerezned a ruhákhoz szükséges nyersanyagokat, 1x megnyomod a CTRL+A –t és jobb klikk a sewingre(vagy quickba rakod) itt az elején látod a clothok feldolgozását, majd alattuk az általad már megtanult drawokat. Ha ezekből kiválasztasz egyet látod miből mennyi kell hozzá.
Tehát a beszerzés: A sewing a planting nélkül semmit nem ér(esetleg ha van egy ALTod aki plantingol helyetted), mivel a ruhák alapanyagait nem fogod tudni beszerezni csak megtermelni. A plantinghoz a skillen kívül egy kapa kell(elsö ingyér a skill mellé) és magok, ezek beszerzése vagy piac vagy elmész és szedsz magad. Ha ezek megvannak keresel egy arra alkalmas helyet, majd nekiállsz ültetni a mag lerakása után 20percel szedheted le, ezután a 20perc után mlég további 10perc védelem van a növényen ami ha lejár, akkor bárki leszedheti(le is fogja). Az ültethető növényeket a kapa és a Planting alá tartozó Studdy határozza meg(ua mint Eloq-Purc). Magok saját magad általi beszerzésére szintén jó a navigator.
5db leszüretelt termésből gyárthatsz 1clothot(a sewing elején az általad ismert drawok felett), aminek a szintjét a termés és a te sewing skilled határozza meg. Ha összejött annyi cucc ami a ruhához kell akkor megpróbálod elkészíteni, ilyenkor előfordul hogy egyszerűen nem sikerül a gyártás, ez elég zavaró tud lenni 5x egymás után. A ranked ruhákhoz szükséges még Flan vagy mi a fene(egy ilyet se csináltam még) ezt szintén tailorok árulják.
Guildal kapcsban egy idejig láttalak a jelentkező közt de látom mostanra eltűntél, a csatlakozáshoz 100as összskill szükséges. -
shark3x #536 hali pár napja kezdtem el játszani shark3x néven vagyok a magellánon és lenne is rögtön kérdésem, remélem tudtok segíteni:P az első az lenne, hogy hogyan tudok "purchase" szintet lépni és hogy ha meglépem akkor tudok e új kereskedő küldetéseket felvenni? és hogy hogyan tudok mondjuk armort meg ilyeneket csinálni? bocs a láma kérdésekért de az official oldalon nem találtam így hirtelen választ bár igaz annyira nem is törtem magam.
És ha lehetne csatlakozni még a guildhoz akkor jelentkezek:P -
#535 Mondjuk válassz egy hajótípust meg néhány skillt kezdésnek, esetleg megnézheted ezzel kapcsban a #354 és #110 –et(ha netán mercet választasz akkor #367is). Ha BSt választottál szereld fel irány az egyik közeli Battlefield oszt pusztíts. Ha ADVot akkor fogd magad és eredj felfedezni mindenfele. Ha felvetél termelő és egyéb melós skilleket, akkor dolgozhatsz, vagy akár rugdoshatod a teknőcöket is a tengerparton(ha már fegyod is van akkor akár a sünöket is zúzhatod Suburbban). Meg mitomén minden olyat csinálj amihez kedved van :) -
#534 én most kezdtem el játszani, magellanon, és egy kis segitséget szeretnék kérni abban hogy egyáltalán mit is kell csinálni? most itt állok ebben a görög városban, a kikötőben és mászkálok. -
#533 Ez az Int.. laborer suit egy nagyon kafa dolog. Rájöttem hogyan tudom 4x olyan gyorsan lepakolni a seedeket palántázásnál, és ez a ruha a maga +100%os SP regenjével nagyon sokat dob rajta. Majd 200 seedet ültetek újra 20 perc alatt. Nagyon durva, 3 óra alatt termeltem több mint 1500 sisal hemp textil raw materialt. Cserébe csináltak nekem lvl 3-as navy/inf uniformisokból egy teljes garnitúrát. Egyre jobban működik ez a guildosdi, csak ezek az angolok kicsit furán gondolkodnak. Ha kérek valamit postán akkor elkérik a 2-3 ezer silvernyi postaköltséget, amikor sok milliós nagyságrendű cuccok cserélnek gazdát köztünk :)
-
#532 köszönöm. Ezt eddig nem tudtam. Komolyan azt gondoltam létezik valamiféle bot program és annyira közérdekű, hogy minden második ember használja :)
Ez már lényegesebben elviselhetőbbé teszi a landfightot. -
#531 menu -> game function-> wether the character to counter attack on an attack -
#530 Egyszerű. be van építve a játékba az Automatic ounter funkció. azaz ha megtámad valami azonnal visszatámad a gép automatikusan amig ki nem nyírja az adott mobot. Ez hasznos mindenki által használt funkció. csak figyellni kell mert ha elfogy a ruha vagy a fegyver durabilityje gyorsan meg lehet murdelni és halál során kidobható bármely item. -
#529 2 hetet úgy értsd, hogy közben minden mást is csináltam. Ugye feltornáztam a trader hajóm 4esre, ahhoz kifarmoltam az össze materialt. Ehhez a stroyline questek mellett ugye kellet csinálnom egy rakás merchant missiont is, hogy a hajónak meglegyen a struktúrája. Közben craftoltam ezt azt, megcsináltam magamnak a saját ensign felszerlésem (komplett uni, fegyverek) amihez farmolnom kellett textilhez valót is. Szinte mindent magamnak csináltam. Ebben az volt a jó, hogy változatos volt, és nem untam bele egyikbe sem hiszen párhuzamosan toltam a feladatokat és kevésbé volt fárasztó. A landfight ezzel szemben végtelenül unalmas. Semmi de semmi mást nem csinálok, csak bosszankodom amikor a béna lindfight kezeléssel kell bajlódnom. Nincs assist a parti tagon, nincs fegyver cserélő gyorsbillentyű, nincs next target, a futás - mozgás tolókocsival is könnyebb. Na ennyit a kiborulásomról :) Partiban persze egy fokkal szórakoztatóbb, de sajnos ritkán találni jó partit. Egyébként mi ez a visszatámadás? Hogy aktiválják? -
#528 Nem használnak bot programot, csak visszatámadást aktiválnak és ott hagyják a karaktert (számítógépet...). És igen, csak állatokon lehet farmolni a karakter fegyverképességeihez xp-t.
Kis matek a felháborodásodhoz:
2 hét = 14 nap
navy skillek 14 nap alatt: lvl 40
3 nap alatt ~10 lvl kardozás
14 nap alatt ez lvl 46 lenne, ha lineáris lenne az xp rendszer
leszámítva a szintenkénti xp többletet kb. ugyanott vagy:
kardozás 14 nap alatt: lvl 40 -
#527 Hogyan fejlesztitek a land fight skilleket?
A sotyline questek többnyire a sea battle, eloquence, voyage skilleket tolják. Szinte egy hét alatt fel lehet húzni 40-ig, ha nem magasabbra. De a land fight skillekre nem nagyon adnak XP-t a küldik, legalább is nem nagyon találkoztam velük. Elvétve volt pár, de az elhanyagolható ahhoz képest, amikor már milliós tételben kell az XP egy-egy szintlépéshez. 3 napja fejlesztem a landfight skilleket Genoa-ban a farkasokon, még csak 20-as illetve 21-es. 3 nap alatt jó ha 10 szintet léptek és ez elég lassú ahhoz képest, hogy a navy skillek mind 30-40 felett vannak mindössze 2 hét után.
A másik kérdésem az, hogy gyakran látok embereket akik látszólag afk hagyják a farkasok közt karaktereiket és ahogy megüti őket egy farkas rögtön visszatámadnak, csinálják ezt addig amíg egy szerencsétlenebb pillanatban nem ront rájuk 3-4 wolf lord plusz a többi. Akkor általában elfeküdnek.
Ezek a fazonok használnak valami bot programot? létezik ilyen? -
Doma #526 Az oldalra valóban csak a guild tagok tudnak regisztrálni, ahogyan Kata is írta.
Ellenben minden információ, leírás amit összegyűjtöttünk, lefordítottunk publikus, tehát bárki számára hozzáférhető regisztráció nélkül is.
-
#525 ohh én nem arra gondoltam akkor amire Ti :) nekem az offical forum nem akarja az igazat
ezt az üzenetet kapom:
The Passport ID should not be empty!
The passpord should not be empty!
If this page appears for more than 3 seconds click here to reload. -
#524 Le van tiltva a regisztráció, csak a hun_sailors guild tagja regisztrálhatnak. Legalábbis én így tudom. -
#523 én sem tudok regisztrálni az offical fórumra ha erre gondolsz. ID kód rendben, de nem lép be csak villog az oldal és leáll hibaüzenettel. -
Gro #522 Üdv!
Tud valaki valami infóval szolgálni a lentebb olvasott oldalra történő regisztrációval kapcsolatban?
www.somkuti.at/voyage -
#521 Sajnos előbb kezdtem el játszani mint olvasni ezt a fórumot, és most már nem szívesen kezdeném előlről. -
#520 Ha jól tudom, a többségünk a Magellan szerveren játszik. -
#519 Nincs valami gyorsbillentyű arra, hogy landfight közben fegyvert lehessen cserélni? Mondjuk muskéta - kard közt.
Colombuson ha játszik valamelyikőtök akkor jelentkezhetne, mert eddig még 1 magyarral sem találkoztam :) Beléptem a RumRunners guildbe, többségében idősebb játékosok alkotják. Átlagéletkor 30 év. Ha esetleg valaki kedvet kap hozzá ingame Yaraer néven megtalál hétköznap esténként 6 után. -
#518 Ki van írva, hogy karbantartás van. -
JudyJoint #517 Nem tudok belepni a jatekba, csak en nem vagy mas sem? -
#516 Mintha egy single player játék lenne, rácsatolva a netre. Fix storyline és ha végéreértél, levágtál minden BOSS kalózt, megszereztél minden fontosabb tárgyat, részese voltál siege nek vagy akár tulajdonosa rövidebb hoszabb időre egy városnak, akkor majdnem mindent el is értél már. A múltban játszódó történelemhű játékokkal az a gond, hogy nincs jövőjük. Teszem azt az EVE online-nak a képzelet szab határt meddig lehet benne új dolgokat felvonultatni, amíg itt nem rakhatnak bele lvl 20as hajókat, mert az már oylan irreális volna, hogy nem is arról szólna a játék amiről egyébként.A LOTR nak nem jósolok túl sokat, ugyanarra a motorra épül mint a DDO. A LOTR-ban is fix a storyline ráadásul. A PBS ről nem tudok sokat, de kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni belőle, mi lehet más a VCO hoz képest. -
#515 Nem is fogja hosszú időre lekötni az embereket.
A játékban fellelhető külföldi és magyar ismerőseim - és jómagam is - csak átmeneti unaloműzésként játszunk ezzel. Most jön vagy fog kijönni számos mmo, amire várnak az emberek (többek között a Pirates of the Burning Sea is, ami nagyságrendekkel kenterbe veri ezt a játékot mindenben, de más kalózos mmo-k is most jönnek, vagy jöttek ki). Van aki megunta régi mmo-ját, és amíg keresgél, próbálgatja a többit, vagy meg nem jelenik az általa várt játék, addig itt üti el az időt.
Ez a játék akárhogyis nézzük elég bénára sikerült mind gazdasági mind harcrendszer tekintetében, hogy a grafikáról ne is ejtsünk szót. Nem csoda, hogy ingyenes, hiszen pénzért senki nem játszana vele.
Na nem akarok lehúzni a játékot, mert ha jó a társaság ezzel is el lehet szüttyögni, de már most kezdenek elszivárogni az emberek a most megjelenő mmo-kba (pl. LOTRO), és ahhoz pedig sajnos kevés ez a játék, hogy hosszú időre magához kösse a játékosokat, nemhogy még esetleg emelje is a számukat. -
#514 Azt gondolom ebben a játékban a fűszer a történelemhű események átélhetősége és egyéb érdekes történetek lejátszása. Amíg vannak questek addig egész biztos szórakoztató lesz (legalább is számomra) Például ez a Genghis Khan os lánc quest nagyon tetszett :) Olyan volt mintha csak belecsöppentem volna a történetbe.
Maga a pvp rész, a siege lehetőség mind a community fejlesztését segítené csakúgy mint más játékokban, de ez önmagában kevés lesz hogy hosszú időre lekösse az embereket ráadásul sok anyázást szülne a "pucér" pvp-s légkör. -
#513 A 120nak nem sok értelme van, főleg termelő skilleknél abszolúte semmi haszna nincs szinte. A 7+1skillnél több promotelható skillek meg erősen boríthatják az egyensúlyt, így bár mindig aszontam, hogy elméletben de jó lenne, még egy +promotelható skill, mégis remélem, hogy nem fogják ideadoptálni.
Mindhárom hajótípusból egy LVL10est összedobni az azért valami(főleg mercből:), nehezen hinném, hogy sokan eljutnak odáig. Meg aztán nem csak a hajók vannak, hanem ott van még maga a karter is, amit bőven sok idő kimaxolni, így ha ezeket eléri valaki az má nyugodtan megunhatja :)
Jobban örülnék, ha a hiányosságokra és hibákra fordítanának több időt ilyen hülyeségek helyett, hogy 120skill. -
#512 Kínai szerveren a fejlesztők megcsinálták, hogy 120-ig menjeneka skillek, és ne 7+1 legyen a max skill 31 felett. hamarosan ide is adoptálják. Valahogy nem tudom elképzelni a játékot, miután mindhárom típusú hajódból van egy lvl 10-es. Van azután még értelme? -
#511 ha tudsz angolul akkor nem lesz nehéz dolgod, csak kattints a jobb alsó sarokban a piros kérdőjelre, és ott válaszd a legalsó opciót. Ez megnyit neked egy fórumot, ahol az Experienced Discussion alatt találsz pár GUIDE-ot. Figyelmedbe ajánlom a Story Line Quest Guide topicot. Egyébként itt jószerivel mindent megtalálsz, mit hol mennyiért és merre tovább. A többi már csak rajtad múlik. ALT+TAB -al bármikor átléphetsz tanulmányozni a fórumot, és már ha az elején több accountot csinálsz magadnak és indítasz el több klienst egyszerre (már ha bírja a géped) akkor csinálhatsz magadnak slave karaktereket favágásra és bányászatra. Nálam egy időben 3 x fut a program, 1-1 ember fát vág és bányászkodik. A fő karimmal pedig játszok.