710
Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
szitu0817 #590 Ja... Bocsi . Hun_Bagoly vok . -
zsunyik #589 Szia Szitu!
Dolgozom az ügyön,igaz baromira nehezen megy de azért igyekszem!Amúgy te ki vagy? -
szitu0817 #588 Szia Hunika !
Látom itt is látogatsz . Helyes . Fejlesztgess sokat . -
zsunyik #587 Sziasztok!
Ma kezdtem a játékot a Magellán szerveren.Lécci aki segítene nekem az vegyen fel friendre.A játéknevem:Hunika
Előre is köszönöm. -
0Georg0 #586 Csináltam egy új karaktert, és Athénból kapásból elindultam Hamburg felé.
Amikor Hamburgba értem, ott nem engedtek be a kikötőbe, valami jel volt a kikötő felett. Ez mitől lehet ? -
#585 Mond 2 számot, abból ki kell találni mi az a 4 jegyű szám amire gondolt. Ha eltalálod -1 nap, ha nem +1 nap. Ennyit elég tudni róla, a többit a bk.exe csinálja. -
0Georg0 #584 Hát amit a börtönőrrel tudsz játszani -
#583 Mi az a gambling? -
0Georg0 #582 De én a gamblingre értem, hogy annak mi a lényege ? -
#581 Hát kb az mint minden MMOnak lenne: Erigy fejlődj légy minél jobb és lehetőleg próbáld úgy csinálni, hogy jól érezd magad közben. Ja amíg idegösszeroppanást nem kapnak tölem a leaderek addig tartozok elvileg :) de nem jáccok csak pofázok. -
0Georg0 #580 Egyébként innen tartozik valaki klánba ? -
0Georg0 #579 Ennek a játéknak mi a lényege ?
Sajnos nem beszélek angolul -
#578 Megszöksz, ez elég marhaság mert a noti megmarad.
Leülöd a rád kiszabott időt ez meg unalmas.
Játszol a börtönőrrel, ez laza, ha nincs kedved fejben számolgatni akkor bővebben -
0Georg0 #577 És a börtönből hogy lehet kijutni ? -
#576 Alapból görög vagy alaexandriai leszel. A nemzetiséget megváltoztatni az adott város királyánál lehet. Mindenhol más a neve, pl. Barcelonában a Franco npc-nél. -
szitu0817 #575 Sziasztok !
Ha még más valaki is kezdő , annak ezt az oldalt ajánlanám segitségül . amugy én is egy hete kezdtem Magellánon HUN_Bagoly néven . -
0Georg0 #574 Helló !
Meg tudja valaki mondani, hogy hogyan lehet a játékban nemzetiséget választani ? -
#573 Nekem ilyen gondom sosem volt. A VCO rendszer követelménye elég alacsony, úgyhogy nem hiszem, hogy az lenne a gond. Telepísd újra, csinálj vírus írtást meg ilyenek... -
caradoc24 #572 lEáll -
caradoc24 #571 Rendszeresen láll a PC, amikor a játék nézetet vált (pl.:város-kikötő). Nem tudna valaki segíteni? -
Filder #570 Igen, vannak olyan holmik, amiket NPC-nek nem, csak másik játékosnak tudsz eladni.
Csapj fel piaci kofának, s add el. :) -
Wolwerine #569 Nem engedi eladni... "Dont'sell this item". Valami ilyet ír ki. -
caradoc24 #568 Bizonyíték az van, és nagyon köszönöm. -
#567 Pl. Aténben Pascal-nál, de kell bizonyítékot is vinned a felfedezésből. -
caradoc24 #566 Hol tudom a felfedezett élőlényeket hitelesíteni? -
#565 Inkább add el.
De akár késöbb is jól jöhet még. -
Wolwerine #564 Kösz. Akkor ötöt eldobok... -
#563 Fel a piramisnál. Csak azzal tudsz bejutni. -
Wolwerine #562 Nem tudjátok, a "key of the piramid"-ot fel tudom használni? Van belőle 6 darab... -
#561 Azon ahol en toltam semmilyen magyarral nem talalkoztam, mivel meg nagyon alacsony szintu vagyok, ahogy irtam is Neked! -
#560 #558: Hááát ezt má neked kell eldöntened, gőzöm sincs mekkora élet van Magyar guildok terén más szervereken.
#559: Bevett szokás, sokan csinálják, nem elég a reklámot elolvasni. Tudom szar, ha saját bőrödön tapasztalod, de többet nem valószínű, hogy megszívod :) -
Wolwerine #559 Épp most vertek át. Üldögél egy csávó Athénban, hirdeti hogy Treasuse map-okat vesz 120.000-ért. Na gyorsan el is adtam neki nyolcat, utána nézem, nem igazán nő a lóvém. Nem mást csinált a majom, mint az eladásnál beállította hogy 1 silverért vesz Treasure map-okat, maximum 120.000 darabot.
Kívülről nem feltűnő, csak két sor cserélődik fel az információs részben, be is néztem... -
#558 Ok. Koszi! azt hiszem nem magellanon nyomom, de mivel meg csak kb 5. szintu vagyok nem gond ujra kezdeni ott?! :) -
#557 Ja megpróbálok itt vagy akár privben.
Ha esetleg Magellanon nyomod, akkor meg esetleg ajánlom a hun_sailors –t, bár én nem számítok aktív tagnak, de azért vannak bőven aktív tagok és akkor akár helyben is tudnak segíteni. -
#556 Tudnal segiteni nekem par dologban? akar priviben is? mert ahogy elnezem itt mindenki csak a klanokkal foglalkozik :( meg az anyazasokkal :( -
#555 Jaj igy má persze :) Obli meg telót montál volna akkor rögtön rémlett volna ;) -
#554 Oblivion! Remlik mar? parszor beszeltunk telefonon is, meg irtam mailt is neked! -
#553 Hátöööö jó régről nagyon haloványan dereng egy ilyen nick, de igazából nem nagyon tudom hova tenni. -
#552 Szia! emlekszel meg ram? :) -
#551 Aktívan ülök egyhelyben és idegesítem guildtársaim :) Ez elég lesz?