5473
Felhasználói programot keresek.
-
#232 Akkor passz.. Ezt nem tudom mi. Hol van ilyen program mi a pontos neve ? Megnézném. Valami Flash ? -
jefferson83 #231 Nem az olyan, mint az időjárásjelentésnél. Van egy kék felület ami előtt bohóckodsz, majd arra a kék felületre bármit rávetíthetsz és a filmen az fog látszani. Van ugyan ez zöld felülettel is. Remélem érthető volt :) -
#230 A Vista alapból tudja, ha vársz egykicsit akkor meglessz,de a Mandriva Linux is tudja, alap helyzetben, persze csak akkor ha megfelelő a hardver. Léteznek 3D s programok még amikkel lehet ilyet csinálni Ha gondolod keresek valamit, ami a Windows asztal is beforgatja. Mégegyszer mondom ezekhez 3D s kártya kell. -
#229 Az a helyzet, hogy én nem tudom mire gondolsz. Mi az a " tudjátok, ugy akarom beletenni , pl green vagy blue box ... pls segítség " Csak ne forditsd le.
Esetleg valyamilyen színü doboza gondolsz web szerkesztés közben? -
#228 ez érdekes,talán mert nincs ilyen program ? :D
viszont ha oylan monitorod van,akkor hozzá kapsz egy cd-t,amiben van egy program,és lehet vele forgatni a képernyöt.pl én nekem egy asus lcd monitorm van,lehet az egész monitort forgatni 360 fokra,180,szoval bármennyire,és ezért kaptam hozzá egy progit,amivel a képernyöt is lehet forgatni,viszont az csak ehez a monitorhoz van. -
goofy1984 #227 Az a baj, hogy azon a monitoron azt nem lehet beállítani. -
#226 Azt hiszem a monitor beállításaiban is el lehet forgatni pár fokkal jobbra, vagy balra. De nem biztos. Monitorfüggő. -
goofy1984 #225 Hello!
Egy olyan program után érdeklődnék, amivel a monitor képét lehet forgatni. Nem olyan kéne amivel 90, 180... fokban lehet, hanem amivel manuálisan be lehet állítani (pl: 10 fokban). Létezik ilyen program, és ha igen mi a neve?
Kösz! -
cyberboci #224 csáztok! nagy segítség kéne... szoval ha csinálok egy animációt és bele akarom tenni egy filmbe akkor mien progival csináljam? tudjátok, ugy akarom beletenni , pl green vagy blue box ... pls segítség -
jefferson83 #223 Gondolom a Frapsban kell beállítani nem a játékban. hm -
#222 Ennél a játéknál nincs ilyen beállítási lehetőség.
A hangbeállításoknál csak a különböző hangerőket lehet állítani. -
#221 Nem csak mikrofonból tudnak hangot felvenni! A lényeg annyi, hogy a programban, hangforrásként pl a Stereo Mixet állítsátok be, és ekkor már a Fraps is veszi a hangot! -
#220 na ez engem is érdekelne.... -
#219 Én egy olyan képlopó programot keresek, amellyel működés közben lehet videófelvételt készíteni egy játékból, hanggal együtt.
A hangsúly a "hanggal együtt"-ön van.
Pl. ismerem a Fraps-ot, meg az ACA Capture-t, de azok a videófelvétel elkészítése alatt csak egy külső hangforrásból (pl. mikrofonból) tudnak hangot felvenni.
Nekem olyan program kellene, amely a hangot is a futtatott játékból veszi fel. -
jefferson83 #218 BÚÉk !!! :) Majd szólok, ha kell valami az biztos :P -
#217 Mindenki tud mindent, ideálissá válik a világ :) -
#216 Senkinek semmi? -
#215 -
#214 VirtualDub, avi és mpeg formátumhoz.
Előnye, hogy ingyenes, nagyon kicsi a mérete, telepítést sem igényel. Nagyszerűen kezeli a hangot, videót. Vágni, beilleszteni, hangot kiszedni, vagy betenni a filmbe, sőt feliratot is tud "égetni" a videoanyagba (megfelelő plug-in kell hozzá).
-
#213 Szives figyelmedbe ajánlom az Adobe Premiere Pro-t kisradai!!!!!!
Tökéletes minden tekintetben!
Kérdéseidre válaszolok priviben! -
#212 köszi
-
#211 Sony Vegas
Adobe Premiere
Ulead VideoStudio
Legegyszerűbba használata talán a VideoStudionak... -
#210 sziasztok!
Olyan programot keresek amivel videot lehet vágni,illetve szerkeszteni.A Movie Maker is jo de tuti van annál jobb,gondoltam megkérdezem hátha tud valaki jobbat!Köszike! -
#209 A QuickTime szabvány az Apple Computer által fejlesztett digitális média formátum és szolgáltatáscsomag, amelyre megannyi technológia és szoftver épül. A QuickTime emellett egy program is, amely a legtöbb médiaformátumot képes lejátszani a Macintosh és Windows felhasználók számítógépén. egyébként PowerDVD fájl. -
#208 Van egy .h264 kiterjesztésű filmem, milyen progival tudom lejátszani és mivel tudok belőle képeket kifényképezni? -
sasarat #207 van tv tunerem és a tv a gégemhez van kötve
nem tud valaki olyan programot amivel a gépre tudnék filmet felvenni? -
jumbo37 #206 Köszi és köszi!!! -
#205 Akkor az XP-s (ami valószinüleg jó 98-hoz is, mert ugyanazt a drivert adja) drivert innen tudod lehozni. -
ágybanalvó #204 jah igen megnéztem és Speed Wheel 2 -
#203 Valamilyen típusszáma, modellje van neki.
Fordítsd meg a kormányt (vagy a pedált), a talpán ott kellene lennie valamilyen megnevezésnek: Trio Racer, Twin Wheel, SpeedWheel, SpeedWheel Formula, Speedwheel2, Speed Wheel Force Feedback, Trio Racer FF, SPEED WHEEL 3 VIBRATION,...
Mert így csak a Genius letöltési oldalát tudom ajánlani.
Vagy esetleg van más NT-s (2000, 2003, NT4), vagy neadjisten 98-as driver? Hátha azzal megy (bár erősen kétlem az utóbbi sikerét). -
ágybanalvó #202 a márkája genius típusszámot azt nem nagyon tok -
#201 Milyen "kormányod" (márka+típusszám) van? -
ágybanalvó #200 lehet hogy nem programot keresek hanem valami ojat amivel meg tudom azt csinálni hogy van egy kormányom ami nem kompatibilis az xp-vel és meg tudom e azt csinálni valahogy hogy az legyen? -
#199 "nekem egy olyan progi kellene amivel mozgó képeket, animációkat tudnék egyszerűen készíteni!"
Corel Animation Shop, Ulead Gif Animator, http://grafikaiszoftver.lap.hu/ - Gif animáció/Webanimáció témák -
#198 Ez egy free FLV to AVI Converter 1 -
#197 Ez a Corel PainShopPro legujabb változata. Azt hiszem 30 napos verzió. -
jumbo37 #196 Sziasztok!
Keresek progit ami flv-t konvertál avi-ra.
Köszi előre is! -
lerantg #195 Sziasztok !
nekem egy olyan progi kellene amivel mozgó képeket, animációkat tudnék egyszerűen készíteni!
Köszi a segítséget! -
#194 ....senki? -
gadna #193 Hali
Van olyan program, amivel monitorozni tudom egy wireless routerre csatlakozókat.