5473
Felhasználói programot keresek.
  • apu
    Akkor passz.. Ezt nem tudom mi. Hol van ilyen program mi a pontos neve ? Megnézném. Valami Flash ?
  • jefferson83
    Nem az olyan, mint az időjárásjelentésnél. Van egy kék felület ami előtt bohóckodsz, majd arra a kék felületre bármit rávetíthetsz és a filmen az fog látszani. Van ugyan ez zöld felülettel is. Remélem érthető volt :)
  • apu
    A Vista alapból tudja, ha vársz egykicsit akkor meglessz,de a Mandriva Linux is tudja, alap helyzetben, persze csak akkor ha megfelelő a hardver. Léteznek 3D s programok még amikkel lehet ilyet csinálni Ha gondolod keresek valamit, ami a Windows asztal is beforgatja. Mégegyszer mondom ezekhez 3D s kártya kell.
  • apu
    Az a helyzet, hogy én nem tudom mire gondolsz. Mi az a " tudjátok, ugy akarom beletenni , pl green vagy blue box ... pls segítség " Csak ne forditsd le.
    Esetleg valyamilyen színü doboza gondolsz web szerkesztés közben?
  • Doomista
    ez érdekes,talán mert nincs ilyen program ? :D

viszont ha oylan monitorod van,akkor hozzá kapsz egy cd-t,amiben van egy program,és lehet vele forgatni a képernyöt.pl én nekem egy asus lcd monitorm van,lehet az egész monitort forgatni 360 fokra,180,szoval bármennyire,és ezért kaptam hozzá egy progit,amivel a képernyöt is lehet forgatni,viszont az csak ehez a monitorhoz van.
  • goofy1984
    Az a baj, hogy azon a monitoron azt nem lehet beállítani.
  • zvaragabor
    Azt hiszem a monitor beállításaiban is el lehet forgatni pár fokkal jobbra, vagy balra. De nem biztos. Monitorfüggő.
  • goofy1984
    Hello!

Egy olyan program után érdeklődnék, amivel a monitor képét lehet forgatni. Nem olyan kéne amivel 90, 180... fokban lehet, hanem amivel manuálisan be lehet állítani (pl: 10 fokban). Létezik ilyen program, és ha igen mi a neve?
    Kösz!
  • cyberboci
    csáztok! nagy segítség kéne... szoval ha csinálok egy animációt és bele akarom tenni egy filmbe akkor mien progival csináljam? tudjátok, ugy akarom beletenni , pl green vagy blue box ... pls segítség
  • jefferson83
    Gondolom a Frapsban kell beállítani nem a játékban. hm
  • ibrik
    Ennél a játéknál nincs ilyen beállítási lehetőség.
    A hangbeállításoknál csak a különböző hangerőket lehet állítani.
  • autoszimulator
    Nem csak mikrofonból tudnak hangot felvenni! A lényeg annyi, hogy a programban, hangforrásként pl a Stereo Mixet állítsátok be, és ekkor már a Fraps is veszi a hangot!
  • öregharcsa
    na ez engem is érdekelne....
  • ibrik
    Én egy olyan képlopó programot keresek, amellyel működés közben lehet videófelvételt készíteni egy játékból, hanggal együtt.

A hangsúly a "hanggal együtt"-ön van.
    Pl. ismerem a Fraps-ot, meg az ACA Capture-t, de azok a videófelvétel elkészítése alatt csak egy külső hangforrásból (pl. mikrofonból) tudnak hangot felvenni.
    Nekem olyan program kellene, amely a hangot is a futtatott játékból veszi fel.
  • jefferson83
    BÚÉk !!! :) Majd szólok, ha kell valami az biztos :P
  • autoszimulator
    Mindenki tud mindent, ideálissá válik a világ :)
  • apu
    Senkinek semmi?
  • apu
  • m66
    VirtualDub, avi és mpeg formátumhoz.
    Előnye, hogy ingyenes, nagyon kicsi a mérete, telepítést sem igényel. Nagyszerűen kezeli a hangot, videót. Vágni, beilleszteni, hangot kiszedni, vagy betenni a filmbe, sőt feliratot is tud "égetni" a videoanyagba (megfelelő plug-in kell hozzá).
  • adobepremiere
    Szives figyelmedbe ajánlom az Adobe Premiere Pro-t kisradai!!!!!!

Tökéletes minden tekintetben!

Kérdéseidre válaszolok priviben!
  • kisradai
    köszi
  • autoszimulator
    Sony Vegas
    Adobe Premiere
    Ulead VideoStudio

Legegyszerűbba használata talán a VideoStudionak...
  • kisradai
    sziasztok!
    Olyan programot keresek amivel videot lehet vágni,illetve szerkeszteni.A Movie Maker is jo de tuti van annál jobb,gondoltam megkérdezem hátha tud valaki jobbat!Köszike!
  • apu
    A QuickTime szabvány az Apple Computer által fejlesztett digitális média formátum és szolgáltatáscsomag, amelyre megannyi technológia és szoftver épül. A QuickTime emellett egy program is, amely a legtöbb médiaformátumot képes lejátszani a Macintosh és Windows felhasználók számítógépén. egyébként PowerDVD fájl.
  • David01
    Van egy .h264 kiterjesztésű filmem, milyen progival tudom lejátszani és mivel tudok belőle képeket kifényképezni?
  • sasarat
    van tv tunerem és a tv a gégemhez van kötve
    nem tud valaki olyan programot amivel a gépre tudnék filmet felvenni?
  • jumbo37
    Köszi és köszi!!!
  • Dj Faustus #205
    Akkor az XP-s (ami valószinüleg jó 98-hoz is, mert ugyanazt a drivert adja) drivert innen tudod lehozni.
  • ágybanalvó
    jah igen megnéztem és Speed Wheel 2
  • Dj Faustus #203
    Valamilyen típusszáma, modellje van neki.
    Fordítsd meg a kormányt (vagy a pedált), a talpán ott kellene lennie valamilyen megnevezésnek: Trio Racer, Twin Wheel, SpeedWheel, SpeedWheel Formula, Speedwheel2, Speed Wheel Force Feedback, Trio Racer FF, SPEED WHEEL 3 VIBRATION,...

Mert így csak a Genius letöltési oldalát tudom ajánlani.

Vagy esetleg van más NT-s (2000, 2003, NT4), vagy neadjisten 98-as driver? Hátha azzal megy (bár erősen kétlem az utóbbi sikerét).
  • ágybanalvó
    a márkája genius típusszámot azt nem nagyon tok
  • Dj Faustus #201
    Milyen "kormányod" (márka+típusszám) van?
  • ágybanalvó
    lehet hogy nem programot keresek hanem valami ojat amivel meg tudom azt csinálni hogy van egy kormányom ami nem kompatibilis az xp-vel és meg tudom e azt csinálni valahogy hogy az legyen?
  • Dj Faustus #199
    "nekem egy olyan progi kellene amivel mozgó képeket, animációkat tudnék egyszerűen készíteni!"
    Corel Animation Shop, Ulead Gif Animator, http://grafikaiszoftver.lap.hu/ - Gif animáció/Webanimáció témák
  • apu
    Ez egy free FLV to AVI Converter 1
  • apu
    Ez a Corel PainShopPro legujabb változata. Azt hiszem 30 napos verzió.
  • jumbo37
    Sziasztok!
    Keresek progit ami flv-t konvertál avi-ra.
    Köszi előre is!
  • lerantg
    Sziasztok !
    nekem egy olyan progi kellene amivel mozgó képeket, animációkat tudnék egyszerűen készíteni!
    Köszi a segítséget!
  • apu
    ....senki?
  • gadna
    Hali

Van olyan program, amivel monitorozni tudom egy wireless routerre csatlakozókat.