5473
Felhasználói programot keresek.
  • murinus1990
    CSÁ!
    2 olyan progit keresek ami teljes verzió! Kellene 1 ami avi-t 3gp-be rak és 1 ami wmv-t avi-ba!! E-mail címem [email protected]! E-mail cím megadása elengethetetlen! SÜRGŐS! ELŐRE IS KÖSZI!
  • ajem kisa
    Nagyon köszönöm!
  • zserrbo
    Olyan pugint keresek msn-hez legfőképp vagy valami csevegő klienshez, amivel távoli asztallal be tud más lépni hozzá a gépre. Mivel mikrós netem van és a router megakadályozza. Talán, ha lenne ilyen sikerüne. VNC-vel próbáltam nem ment. Lehet lehetetlent kérek.
  • Dj Faustus #270
    "Nemrég egy koncertvideobol leszedtem a hangot mp3-ba, de a 110 perc egy számként van."
    Hangszerkesztő programmal elhelyezhetsz vágási pontokat és azok mentén feldarabolhatod a file-t, vagy egy .cue állománnyal részekre bonthatod a hangot (ez utóbbi azért jó, mert az állomány egyben marad - a zenelejátszók pedig kezelik - plugin segítségével biztosan - a .cue állományt).

Erre talán legalkalmasabb a Goldwave nevű hangszerkesztő:
    1. Nyisd meg az állományt (File/Open)
    2. A hangon keresd meg, hol kezdődik az adott szám.
    3. A szám kezdeténél helyezz el vágási pontot (Edit/Cue Point/Drop Cue - Vagy egyszerűbb a CTRL+Q billentyűkombináció).
    4. Ismételd meg a 2. és 3. lépéseket mindaddig, míg a felvétel tart (a felvétel legelejére kell vágási pont, a legvégére nem).
    5. Tool/Cue Points menüpontnál az Edit gombbal elnevezheted az egyes sávokat, a jobb alsó sarokban levő hajlékonylemez gombbal létrehozhatod a .cue állományt, a Split file gombbal részekre bonthatod az állományt.

- .cue támogatás winamphoz
    - hasonló
    - .cue támogatás XMMS (Linux) lejátszóhoz
  • zsoleszq
    Köszi a segítséget, de sajnos nem jártam sikerrel se a Easy Uninstaller 1.5 se ZSoft Uninstaller 2.3.3 (magyar) de azért köszi.
  • ajem kisa
    Hello!
    Nemrég egy koncertvideobol leszedtem a hangot mp3-ba, de a 110 perc egy számként van. Olyan program kellene, amivel bejelölhetném a számokat, hogy ne csak a tekeréssel válthassak 2 szám között.
    Köszi
  • zvaragabor
    Easy Uninstaller 1.5

Remove Office 98 Utility 1.1

ZSoft Uninstaller 2.3.3 (magyar)

próbálgasd. nem tom, melyik lesz jó.
  • zsoleszq
    7 napos próba verziós progit szeretnék újra instal, de ahhoz a wint

újra kellene telepiteni.

Tudtok e olyan progit ami Win. újratelepités nélkül ki tudja törölni a

próba versiót??

Próbáltam cr.. és seri.. keresni de nincs hozzá.

Nagyon fontos lenne előre is köszi.
  • Doomista
    Egy olyan programot keresek,ami eléggé hatásos a rossz cookiek ellen.Mivel pár db mindig beugrik a gépre,és biztos van valami kis hatásos program,ami a rossz indulatu cookieket letiltja,vagy letörli helyettem.Találtam 1-2 nagy programban,de sajnos hatástalan...ehez valami külön prog kell.
  • DaemoonHunter
    Ohh...akkor bocsi. Elvileg kellene lennie egy régi verznek ami ingyenes, de sehol sem találom.
  • Dj Faustus #263
    Ez továbbra sem warez fórum - irány a filecserélők és crackkeresők világa - vagy keress alternatívát.
  • DaemoonHunter
    Hello! Én a photo zoom nevű progihoz keresek crack-et vagy serialt. Már mindenhol kerestem de nem találok ahhoz a verzióhoz amit letöltök:S és fordítva sem megy.
  • Doomista
    Köszönöm !
  • zvaragabor
    Figyu, én találtam egy igéreteset. ITT van. Nem tűnik rossznak, kezeli a firefoxot, IE-t, és még sok mást is. A Free változata csak popup-ot, és Ad-kat blokkol.
  • Doomista
    igen,ezt tudom,rosszul irtam....:S
  • Dj Faustus #258
    "köszi szépen,most felraktm egy uj tűzfalat,és gyönyörüen leis szedte ezt a kártevöt "
    Nem a tűzfal szedte le a kártevőt, hanem a tűzfallal egybeépített vírus-/spywarekereső. A tűzfal csak megakadályozza a kártevő internettel való kapcsolatát.

"Én egy olyan kereső programot "keresek",ami az (összes) FTP hálózaton keresi,amit beírok."
    Ami mindegyik "hálózaton" keres olyan nemigen létezik, ugyanis:
    1. Túl sok "FTP-hálózat" (mondjuk úgy inkább FTP-szerver) van szerte a világon.
    2. Ezek közül egy csomó nem publikus (mert csak egy adott közösségnek szóló tartalma van), ezekhez legálisan nem lehet hozzáférni (illegális hozzáférése pedig a BTK szabályaiba ütközik).
    3. Ami publikus, azt meg nem indexelik be feltétlenül a keresőszolgáltatások.
    4. Az FTP-szolgáltatás kissé háttérbe szorult a P2P (fájlmegosztó) szolgáltatások elterjedésével.

Írd be a Google-be: ftp search - és máris találhatsz pár FTP-kereső oldalt.
  • balee0
    Én egy olyan kereső programot "keresek",ami az (összes) FTP hálózaton keresi,amit beírok.
  • Doomista
    köszi szépen,most felraktm egy uj tűzfalat,és gyönyörüen leis szedte ezt a kártevöt ^^ ez meg is van oldva ^^
    én a kaspersky internet securityt ajánlom.abba van minden ami kell.
  • Dj Faustus #255
    "ha olyan fájt titkositok amit torrentröl szedtem és seed-elem vissza
    akkor attól majd, hogy titkosítva van, a kliens tudja még folytatni a fájl seed-elését ? "

Nem, hisz magát az állományt titkosítod - így megváltozik a file szerkezete.

"ha pont akkor jön be nálam a popup, mikor nem is abban a böngészőben vagyok..."
    Tehát például Firefox alatt netezel és IE ablak jön be?
    Akkor ebben az esetben valami kártevő lesz.
    Szerezz be valamilyen vírusirtót és spyware-írtót, és csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett, frissített vírus/spyware adatbázissal futtass le egy ellenőrzést.

Ha adminisztrátori jogokkal használod a böngészőt futtasd Dropmyrights segítségével.

Ja és ne felejts el tűzfalat használni (ajánlom a Comodo-t).
  • Doomista
    Olyan programot keresek,ami eléggé hirhedt arrol,hogy jol letiltja,lecsukja,vagy megsemmisiti a popup ablakokat,reklámokat.Igaz,böngészök alá vannak popup killerek,de azok sem nyomnak le minden popupot,föleg ha potn akor jön be nálam a pipup,mikor nem is abban a böngészöben vagyok...Szoval valami nagyon jo popup killert keresek,már találtam csomot,de nem tudom eldönteni melyiket probáljam ki...Gondolom van pár ember aki ismer pár darabot,tud ajánlani !
  • Kövesdi A
    egy gyors kérdés ha olyan fájt titkositok amit torrentröl szedtem és seed-elem vissza
    akkor atol majd hogy titkositva van a kliens tudjah attol még folytatni a fájl seed-elését ?
  • Kövesdi A
    kösz majd ha lesz egy kis + szabadidöm át nézzegetem öket !
  • Dj Faustus #251
    "és ha pl ezel titkositok egy mappát akkor csak jelszóval lehet hozzá férni de ha kí írom akor is csak jelszóval lehet vagy az törlödik ahogy ki írom "
    Könyvtárat is lehet:
    NEW Directory recursing is now supported. Perform operations on all the files in a directory by right-clicking on a folder.

Másrészt a védettség nem törlődik az állományból (ha asszimetrikus/RSA titkosítást használsz, akkor persze a privát kulcsnak nálad kell lennie, hogy kinyerhesd az adatokat).

Pár másik titkosító program:
    http://www.jomagam.hu/programok/titok.htm
    http://camouflage.unfiction.com/
    http://www.kryptel.com/products/
    http://www.softwinter.com/sentry_nt.html
    http://www.neobytesolutions.com/invisiblesecrets/
    http://www.free-pc.hu/win9x/magyar/biztons.html
    http://tucows.com/Windows/IS-IT/FileManagement/FileEncryption/
  • Kövesdi A
    kösz
    és ha pl ezel titkositok egy mappát akkor csak jelszóval lehet hozzá férni de ha kí írom akor is csak jelszóval lehet vagy az törlödik ahogy ki írom

esetleg nem tudsz ajánlani valami olyat ami nem ingyenes de kicsivel töbet tud és még talán magyar is az nem gond hogy hogy szerzem meg !
  • Dj Faustus #249
    Mit szólsz például a GPGee nevű Explorer-be beépülő titkosítóprogramhoz? GNUPG-t használ, ingyenes, és a PGP titkosítás révén még eléggé biztonságos is.

Vagy van egy másik a GPA - ugyancsak ingyenes, ugyancsak GnuPG-t használ.
  • Kövesdi A
    Hi olyan programot keresek amivel dvd-t tudnék titkositani
    hogy ne lehesen rola - átmásolni a fájlokat a dvd-röl csak jelszóval lehesen másolni róla !
    -csak a jelszóval lehesen látni a fájlokat
    stb nem tom még milyen felhasználási dolgok vanak az ilyen programoknál !

nah szoval ilyen titkosito program
    csak nem nagyon vágom milyen fajta programok vanak ilyen felhasználásra !
  • zvaragabor
    Sajnos nem tudom. Szivesen. :)
  • SuperCharger
    Nagyon király, 1000 köszi!
    Nem tudod még esetleg, hogy lehet belõle elõcsalni az 1024x1024-et? Az infó oldalon azt írja, hogy a Free változat tudja, mégis 512-est tudok csak max kreálni.
  • zvaragabor
    Texture Maker Ha még ideális.
  • Doomista
    van rá módszer,igen,de nem program,és nem is lesz olyan program ami ilyenre képes lesz...gondolkozz el miböl áll egy mail rendszer,és hogy mi az hogy program.Aztán a végén csodálkozol,hogy fizetést kell adnod a rendröknek,vagy rosszab esetben huzhatsz biroságra.
  • Doomista
  • apu
  • Doomista
    húzáinnentelm...
  • jefferson83
  • SuperCharger
    Hali!
    Olyan programot keresek, ami különféle procedurális végtelenített textúrákat tud generálni, és mindezt 512x512-es vagy nagyobb méretben.
    Találtam már hasonlót, itt, de ez csak 256-os méretben tud generálni, ezt leszámítva teljesen jó lenne.
  • Impi
    Üdv :)
    King PDE programot keresem, ha valaki összefutott vele, írjon :)
    Köszönettel
  • goofy1984
    A MAGIX Music Maker nevű programmal meg lehet csinálni (a nevéből nem derül ki, de tudja). Sőt van benne kék, zöld, fekete és fehér is. Pár kattintással meg lehet benne oldani.
  • jefferson83
    Ezt jó tudni, köszi. Egyébként cyberboci érdeklődött felőle :)
  • lowdog
    sziasztok!

magyar nyelvu windows xp tablet pc edition legujabb verziojat keresem... melyik az? a 2005-ös megjelent magyarul? van annál újabb?

előre is kösz a választ!
  • ibrik
    Itt a fórum megfelelő topikja