626
-
#106 Juj mingya hozom a porolobotom :DDDDDD -
encofoco #105 juj ennyit nem akartam :(((
bocs ki ne tiltsatok :DDDD -
encofoco #104 When you think about The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth, what do you think of? Maybe you think of an amazing game, or maybe you think of one of the worst games you have ever laid your hands and eyes upon. Well, with the passing of BfME 1 came BfME 2. BfME 2 gave us a totally new game, but the same basic idea. With the amount of success that EA recieved from BfME 2, the only option they had was to make another installment in this series. With that idea they came up with Rise of the Witch-King. Rise of the Witch-King promises to be a great title to add to any gamers repertoire, but we will have to wait until it hits stores on November 28th to know exactly how good it really is.
So, with the coming of a new expansion, the question that everyone wants to get answered is what is new with the expansion and what is the story behind it? Well im here to tell you about it.
28 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
encofoco #103 :DDD akkor már meglenne :DDD -
#102 :DDD végén kiderul h már kijott:DD -
encofoco #101 info nov.20 vagyis hétfö :DDD ök tudhatnak valamit :DDD -
#100 éh h az enyem legyen a 100. hsz:DD
Egyre hozzak közelebb a megjelenest:) már naon varom:) juj milyen csatak lesznek:D
-
#99 jeje:)) -
encofoco #98 hétföi info:A The Rise of the Witch-king megjelenése november 28-án várható.:DDD
-
#97 :DDDDDDDd jeeehhhh -
encofoco #96 mindenki kapott 2-3 csapatot :D:DD
az embereknek ultra brutal lovassága lessz :DDD -
#95 értem köcce.) -
#94 Nekem is fel lehet veni a VIP jogokat cska még nem akarom
Amugy nincs olyan uj fj hogy ijászok cska a törpöknek van egy két marha jó dolguk megint cska rájuk gondoltak(::S
-
#93 hogy elvered?? Megse jelent még a jatek:DDD
Az a két csillag azt jelentzi hogy VIP vagyok az sg.-n. -
encofoco #92 sas 6 mi az a 2 csillag a neved melett?Angar népet ugy elverem hogy kiveszik a játékbol ...:DDD -
#91 MIVAN??????
lesznek benne uj törpök?? meg olyan nép is h ijjaszok?
mennyi nép is lesz benne pontosan? -
encofoco #90 az uj törp csapat elég durva lessz,meg az uj ijjászok..:DDDmegnéztem az összes videot,meg vagy 100 képet ,és nagyon jo lessz a game...csak van 1-2 bele nem illö dolog... -
#89 Oh jjeee.
Legalabb azokat a törpökett kilehet majd vhogy nyirni.. Jheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
encofoco #88 LOTR: The Battle for Middle Earth II - The Rise of Witch King Info 2006-12-01 na megvan :DDD végre :DDD -
#87 én ugy tom hogy 30-án:DD
De egy demot már nem ezért kidobhattak volna.... -
encofoco #86 ti hogy tudjátok ,mikor jelenik meg???(én ugy tudom hogy pénteken...) -
#85 hmmm érdekes a cucc de én most a Wk-t jobban várom:) -
#84 Érdekes :o -
#83 Most találtam egy másik Gyűrűk urát:2007-re -
#82 jaja már várom naon:DDD -
encofoco #81 sziasztok... még 5 nap a megjelenésig... :DDDD
36 perc mulva már csak 4 nap lessz...
(infoim szerint) -
#80 Jaja:DD -
#79 Az előző üzin kcisit gagyi let de a léyneget remélem értitek! -
#78 WK ma befejezték a EA emberek !!!!!
Szoval már elméletben lehet tötleni bár elég sok a kamu totrrrent ha találok egy jót akkor majd azt kérjétek el ne ide rakjam már fel amugy naon durva lettt!!!! -
Neoncsoves #77 legyen ultraüberhigh graf, na ha azon elindul aszondom jó gépem van xD És ha nem a szar verziót szedem le mint a simábóll... -
HUNPatka #76 üdv emberek
jövőhét hétfőn indul a bfme2-es bajnokság lehet még jelentkezni. www.patka.mindenkilapja.hu
ha hétvégéig nem jelentketek többen akkor elindítjuk a bajnokságot!
-
Darth Razor #75 A hivatalos oldalra felkerült egy egység és hős leírás az egyik új játszható népről:katt ide
ui.: jó a banner! -
#74 hát én nem veszek észre benne semmit:) -
#73 Pl.: a szegély meg a lovas néhol hülyén van kivágva -
#72 :D pl? -
#71 Én meg egyre több hibát veszek észre :o) -
#70 bár sztem mostmár nem veszek semmit... nemsokára jön a PCIE 2... akkor meg nem költök megint erre... -
#69 én meg pénzt... majd megveszem magamnak az alaplapot, mert az nagyobb fíling XD -
#68 loool én me aszittem a CPU-s üzi nekem szól... sry XD -
#67 Nah de sok uzenet:DD Vinyus meglett dicsérve a bannered:)
Nah akkor azt mondjatok h procit vegyek? és is azon gondolkodom h karacsonyra egy procit és egy alaplapot fogok majd kérni.