626
-
JackSparrow #226 Ez milyen játék? Stratégiai? -
Hedic #225 hali.....rendszerkÖvetelmény???????????????????? -
#224 Mi az a troll leap?? -
Firebat #223 hát nem tom, nekem már a simába is, nagy fav volt, attack troll,mumakil :P:P igazi ínyenc egységek, plusz most beadtak lovasokat, szal nagyjó,
a hősük ,maradt szerencsére, szal az is jó :) -
#222 Én szem most a kiegban a Mordor ien téposra siekredett:) -
#221 Jah meg sztem minenki a kieggel fog jatszani és nem a simaval:) -
Firebat #220 sztem, a 'plussz' ok miatt érdemes felrakni, ->hősök,aza pár új egység, -
huiner #219 Van 1 másik fajta sima bfme2-öm. Azzal meg az abaj hogy amikor elakarom indítani mindig kéri a cd-ét pedig szerintem a crack jó vagy lehet hogy ezzel van baj? Ez a fajta legalább kéri a serialt. -
encofoco #218 1 pozitivum van csak sajnos...:S
Dain King a régi(halhatatlan) :D
-
#217 igen:) De az embereknel azok a lovasok vami hihetlen erosek... -
Firebat #216 hát ,minden faj, kap , 3 egységet, újjat, a barrack ban, akkor még vmi más
és kap 1 ilyen jó erőset, amiből összesen 3 létezhet 1 mapon -
#215 Én vhogy tobb ujj egyseget vartam a kiegtol:( Az emberekenl van 2 uj és ennyi:( De a tobbinál sincs oylan sok ujj:( Na mindegy de sztem a kiegban az isengard lett a leggyengébb sztetek?? -
#214 nem:( Az a verso ami nem kell serialt az egyzseruen kaki:(( -
huiner #213 Valójában az a gondom hogy minden felrobban 3:30 után! Olyan játékom van amihez nem kell serial kód! Gondoltam hogy felteszem a kiegészítőt és akkor majd elindúl... -
#212 Az mindegy hogy a WK-t mire installalom?? PL hogyha a sim,a alap jatek nem reload-os az nem baj ugye? -
rage at work #211 A játék által feltett registry bejegyzést nézi.
Tehát, ha újra tetted a Windows-t, tedd újra az alapjátékot, majd tedd újra a kiegészítőt. Nyugodtan mehet utána bármelyik másik partícióra is. Tök mindegy neki. -
#210 Csak 1 (1!!!!!) üzenetet kellett volna visszaolvasni... vagy megnézni a bannert. -
Firebat #209 ohh istenem, ez a kérdés.....
igen -
Dino16 #208 Ez a játék a LOTR:BFME 2 kiegészítője? -
Firebat #207 én megmondom őszintén nem tetszik az új faj , szó szerint barbárok :)
de sztem jó kieg, mert kaptak azért 1-2 újjat a fajok
csak, mediumon, olyan szemét az AI hogy az nem igaz :)
mindenesetre sztem jó kieg,csak kéne 1-2 javítás ,de jól sikerült,elég szines hadsereget összelehet verbuválni, -
huiner #206 És cracket tudd valaki a kiegészítőhőz? -
huiner #205 Úgy van, hogy előszőr leszedtem a bfme2-öt ráraktam egy olyan particióra ahol nem a windows van, és feltettem újból a windows.
Letöltöttem a kiegészítőt arra a particióra ahol a bfme2 van.
Csináltam egy mappát a bfme2-ben ep1 néven és beraktam a kiegészítőt.
De még mindig ugyanaz a baja! -
encofoco #204 ja pl...akkik eddig benne voltak alig kaptak valamit...:S -
#203 Mit hiányolsz belole? sztem minden megvan benne ami egy kiegészitobe kell.
Bár a tobbi nép kaphatott volan egy pár tulajdonságot is. (pl az alap varazslatok amiket a harcokért kapunk) -
encofoco #202 hát nem annyira...:S
azt hittem sokkkal jobb lesz ,de semmi extra :( -
#201 Hát nem szép?:DDDD
-
Firebat #200 sztem azt hogy akkor, a bfme 2 könyvtárjába tedd!
VAGY , esetlege nem volt olyan hogy újraraktad a windózt és, a bfme 2 másik partíción van, és most nem ismeri fel, de közben meg fent van ?!
úgy látszik, akkor meglett erősítve hogy tényleg kell neki a sima x) -
huiner #199 Sziasztok tudnátok segíteni? Azt írja ki a witch king amikor felakarom telepíteni, hogy nincs feltelepítve a bfme2. pedig fent van . Mit kéne tennem? -
#198 MNost hogy játszok nem tudom eldonteni hogy mivel legyek minden kapott egy csomo jo tulajdonsagot:DD :)) -
#197 akko jó :D -
Firebat #196 :)
kapizsgálom már -
#195 mer ha a game.dat ot használod akkor láthatod h mindig szar verziót ír ki pl.: 0.313123 pedig olyan nincs is... és multinál akkor azt írja ki h a másik személy más verzsönt használ...!ezér kell , mer akkor ott eredeti a game.dat és jó lesz a verzió is! röviden ennyi.. aki nem érti a dolgokat annyira annak nehéz hosszan elmagyarázni... -
Firebat #194 :D akkor jó, akkor nem értem, miért kell annyira a mini image :D -
#193 messze nem -
Firebat #192 ,szal a mini image azért kell ,hogy az mintha mindenkinek más wk-es verziója lenne ? vagy mi -
#191 JHEEEE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ KÖSZI MINENT!! JEHEEEE -
encofoco #190 bent VAGYOK :DDD
játszani nem tudok!!!:DDD
-
#189 Witch King hamachi szerver:
szoba: BFME2_WK
pass: witchking -
encofoco #188 na mind 1 addig leszedek 1-2 replay-t és megnézem... -
#187 jaaaa
:)) oksa