LOTR:Rise of the Witch King
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sas6 el tudnád nekem küldeni a [email protected]? Nagyon megköszönném. Persze csak ha nem gond. Ha az, akkor meg holnap fölrakom még1x és dühbõl kettécsaplak csicska elfekkel <#nyes>#nyes>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
ALien
ALien
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
"amúgy ha jól tudom, ha 1 néppel vagy vagy 2-es 3as szintû, akkor minden egység 3as szinten kezdi!"
mindig 1 -es szintü egységeket kapsz ,ha 9-es szintü vagy akkor is...
amúgy ha jól tudom, ha 1 néppel vagy vagy 2-es 3as szintû, akkor minden egység 3as szinten kezdi! ( hero-k inkább én sztem ) mert ugye bár, sima egység, max 2es szintû lehet 😊 azaz mikor zászlója van, bár azt isl ehet fejleszteni 😊 szal, egységeknek sztem nincsenek is szinjei,csak a hero-knak
És télleg most is a goblinokkal voltam és egy knnyu torpot igen nehezem vertem el😞( Nem tom miért.
Valaki irja le , hogy kell telepiteni a kiegészitöt mert nekem mindig kiirja , hogy nincs telepitve az alapjáték pedig fent van.
Köszi a segitséget
Bakekr a goblin királynak az ára 3000 lett??? 😄D áá Nem baj az uj goblin hos se rosz😊
Egyebkent ti kihazsnaljatok h a goblinok tudnak kozlekedni az alagutakon?? Mert néztem pár replay-t de nem naon latom h hasznaljak.
Egyebkent a fortresst mivel érdemes boviteni? Amikbol ilyen kis pokok jonnek ki vagy ortoronnyal?
A goblinok is jok és OLCSOAK!!!!!!! És az alagutakban tudnak kozlekedni!!!!!
Szal ezek nagyon nagy plusszok nála. ÉS ott van az a nyeranyag ero ami 0-es varazslat ami passziv. sztem a goblin naon jo😊)
én vasudvaral annyira nem tok fejlõdni 😊 , Mordor meg Goblin-nal annaál inkább 😊
Elöny rengeteg van😊 Nagyon erosek a nyilasai még épuletek ellen is. Van fala ami nagyon jo. Van az a fejlesztés a fortressen hogy belátjuk a fél mapot😄 Aztán nem tom még rengeteg jo dolog van😊 Ott van az a bomba is ááhh naon jok😊
hogy 1 fortress with az
2 fortress with ez
3
4
és így tovább, szal ez már alapól nem éri meeg, annyira, mert alapból 1 fortess 5000-be kerül, nah most építs 5öt 😊 hát tudod kifog erre a kakára költeni 😊 25 000-bõl, egy nagyon jó hadsereget felállítasz és megnyered a mapot 😊