LOTR:Rise of the Witch King

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JCSR ODIN
jaja msn is.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Sas6
😄D ok kuldom. Ez az msn cimed is mert akkor ott átkukdom

JCSR ODIN
Hoppácska igazad van, game.dat-ról megfeledkeztem <#idiota> De honnan a picsából legyen meg nekem az eredeti game.dat? Vagy ti ilyen elõre látóak voltatok, hogy kimásoltátok magatoknak? Szemetek <#nyes>

Sas6 el tudnád nekem küldeni a [email protected]? Nagyon megköszönném. Persze csak ha nem gond. Ha az, akkor meg holnap fölrakom még1x és dühbõl kettécsaplak csicska elfekkel <#nyes>

Sas6
oksa😊

JCSR ODIN
Az oldal nem akart nekem rendesen bejönni, csak annyi volt a gondom, de a spanyol spanjaid adtak nekem egy fasza linket <#worship> Már zsír minden.<#circling>

Sas6
Nekem muxik. De lehet az a baj h nem irtad felol a game.dat filet az eredetivel!

Sas6
Igen ez téleg naon jol meglett csinalva.

JCSR ODIN
Csak nekem nem mûködik ez a rohad gamecopyworld, amikor le akarom szedni a fixed image-et, vagy nektek sem jó? Mindig behal nekem 8/, így nem tok netre menni brühühühümmmm <#vigyor5>

"You must have a copy of The Battle for Middle-Earth II installed to play the Rise of the Witch-king. The installer will now exit." ezzel az hiba üzivel lép ki pedig fent van a game a SPiTFiRE fajta

ALien

The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2.DVD5-SPiTFiRE én eszt a verziot rakdtam fel az alapjátékból majd mikor a kiegészitõt akardtam aszt irdta ki hogy nincs fent a sima ezért a telepitõ leál hogy lehetne megoldani hogy SPiTFiRE ezen a verzsönön is müködjön????

ALien

hát jah, a graf nagyon, jó 😊 de engem még is az engine fogott meg, az a fizika ( emberek repülnek stb) nagyon élvezetessé teszi a játékmenetet számomra

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Sas6
És a legjobb az egezsben az h NEM AKADOZOTT JHEEE😄DDD

És milyen jo a grafika nem😉 😛PPP

ezeket nem volt nehéz megverni 😄DD
na jó azért annyira nem jól 😛

Sas6
😄D hehe. Sztem ok sem abbol amit mi irtunk😄

egész jól játszottak, máskor is kéne tolni ellenük. csak egy szót nem értettem abból amit beszéltek game közben :S

Sas6
igen-igen

akkor gondolom, hamachin csatalkoztak a spanyolok, nem?

Sas6
Nem eredeti 😊) Reloados verzio

(ezekszerint?!?!?! )

eredetiben van meg?😊

Sas6
Ime pár kép a replay-bol:

Sas6
OKsa gyere fel MSN-re😛

kell kell KELL KELL
Sas6
Huhh most jatszottun 2 spanyol sráccal😊 Naon jo menet volt. Razorral voltam. A spanyolok tunde és ember. Mi meg isengard és mordor. Akinek kell a replay az szoljon 😊 Jo volt naoon.D

pff, akkor ez szar 😄 , akkor nem értem miért tették be hogy 1 néppel hanyas szintû vagy

nem jelent semmit...én 5-ös szinten vagyok neten de semmit nem jelent!!!
"amúgy ha jól tudom, ha 1 néppel vagy vagy 2-es 3as szintû, akkor minden egység 3as szinten kezdi!"
mindig 1 -es szintü egységeket kapsz ,ha 9-es szintü vagy akkor is...
www.gamecopyworld.com keresõbe beírod a witch kinget és akkor ott fixed image. pontos link nincs mert "mirrorok" vannak.

honnan lehet leszedni?😄😄
amúgy ha jól tudom, ha 1 néppel vagy vagy 2-es 3as szintû, akkor minden egység 3as szinten kezdi! ( hero-k inkább én sztem ) mert ugye bár, sima egység, max 2es szintû lehet 😊 azaz mikor zászlója van, bár azt isl ehet fejleszteni 😊 szal, egységeknek sztem nincsenek is szinjei,csak a hero-knak

Sas6
jeee 😊) Köszi az infot szedem is le. De sztem egy linket is berakhatnál mert 20-an megkérdezik h honnan lehet leszendni😄D

van mini image ha érdekel valakit. gamecopyworld-rõl lehet szedni.

Sas6
Nem tudom h miért nem fejlodsz. Én fejlodok minfig. Sztem semmit sem jelent ha pl 4-es vagyok. ugyan olyan eros minden mailyen eros volt 1-es szinten.

Hi, hogyan lehet népekkel fejlõdni??? már csomót jácottam skirmish-t de nem fejlõdtem egy néppel sem. Egyébként mire jó ha magasabb szintûek a népek??? még nagyon noob vagyok, PLZ help
Sas6
ohhooho😄 Aze nem vok én olyan jo h elverjek mindenkit. Majd ha kijon a mini image akor nyomunk egyet kettot remelem 😉

JCSR ODIN
Aki bedõl neked meg is érdemli, hogy elverd <#nyes>

ez a kieg ráteszi vajon azokat a bónuszokat amiket az alapjáték megjelenésekor a bonus dvd telepített hozzá?

Sas6
Azmár rég volt.😛

És télleg most is a goblinokkal voltam és egy knnyu torpot igen nehezem vertem el😞( Nem tom miért.

Sziasztok

Valaki irja le , hogy kell telepiteni a kiegészitöt mert nekem mindig kiirja , hogy nincs telepitve az alapjáték pedig fent van.

Köszi a segitséget
JCSR ODIN
Ne játszd már itt a hülyét faszom <#vigyor5> Régebben toltam ellened tiszta geciül nyomod itt meg beadod a nyomit, ravasz vagy<#ravasz1><#vigyor2>

én õrtoronnyal bõvítem, ált. és igen, én most kezdtem 1 új gamét goblinokkal, és most elsõ ilyen támásukon , az alagutak segítségével értem oda 'hamarabb' és legyúrtam õket, szal én igen erõsen használom . mert sztem jó dolog is

te milyen custom herot csináltál?

Sas6
igen mert 80 az nem sok😄D És az a mérgezés se rosz😊

Bakekr a goblin királynak az ára 3000 lett??? 😄D áá Nem baj az uj goblin hos se rosz😊
Egyebkent ti kihazsnaljatok h a goblinok tudnak kozlekedni az alagutakon?? Mert néztem pár replay-t de nem naon latom h hasznaljak.

Egyebkent a fortresst mivel érdemes boviteni? Amikbol ilyen kis pokok jonnek ki vagy ortoronnyal?

az valóban nagy elõny hogy van egy sereged is, de pénz is marad másra.

Sas6
Ha igy atgondolom a dolgot a goblin és isengard kozot.

A goblinok is jok és OLCSOAK!!!!!!! És az alagutakban tudnak kozlekedni!!!!!

Szal ezek nagyon nagy plusszok nála. ÉS ott van az a nyeranyag ero ami 0-es varazslat ami passziv. sztem a goblin naon jo😊)

ja látom már kijavítottad ott lejjebb 😄 bocs. nekem uruk hai hõsöm van 16-os erõvel és berserker rage képességel szokta leütni egymagában.

nem egy ütésbõl hanem egymaga!

mini image-rõl nem tudok
én vasudvaral annyira nem tok fejlõdni 😊 , Mordor meg Goblin-nal annaál inkább 😊

Sas6
Most a mordor mellet kiprobáltam a isengardot.

Elöny rengeteg van😊 Nagyon erosek a nyilasai még épuletek ellen is. Van fala ami nagyon jo. Van az a fejlesztés a fortressen hogy belátjuk a fél mapot😄 Aztán nem tom még rengeteg jo dolog van😊 Ott van az a bomba is ááhh naon jok😊

Sas6
jhaaa 😄DD köszikeeee hát jah😄D simán megnyerem 25000-bol

És van már mini image??

hát ott van, oda van írva
hogy 1 fortress with az
2 fortress with ez
3
4

és így tovább, szal ez már alapól nem éri meeg, annyira, mert alapból 1 fortess 5000-be kerül, nah most építs 5öt 😊 hát tudod kifog erre a kakára költeni 😊 25 000-bõl, egy nagyon jó hadsereget felállítasz és megnyered a mapot 😊