626
-
#386 Még nincs de készul. -
Gaga91 #385 Hi
Magyarositás van már a kiegészítőhöz? -
#384 Annyi hogy árnyék ki volt kapcsolva és a shader sem maxon volt és a modell is csak high vol és az animacio is high -
Firebat #383 jah, hogy te nem max graffon játszottál :) -
#382 jaja az is szép. Most kiprobaltam max grafikán midnen max kivéva a viz és az árnyék. az ki van kapcoslva. Igy eléggé szépen meg de a shadert -t levettem mediumra mert kicsit szagatott:)) -
Firebat #381 sztem nem ez a legszebb kép :) , amikor a goblink-nál épül vmi, és amikor még ilyen lávás a borítása, nah az sztem rohadt szép. -
#380 Szép?? :)
-
#379 Nem tudtam h az az MSN cimed is:D -
#378 Miért küldjem el priv-be az msn címem, amikor már le lett tárgyalva, hogy ott van #374-be?
De el küldöm azért is, hogy jól érezd magad -
#377 kuld el privibe pls és elkuldom ott:) -
#376 jaja msn is. -
#375 :DD ok kuldom. Ez az msn cimed is mert akkor ott átkukdom -
#374 Hoppácska igazad van, game.dat-ról megfeledkeztem De honnan a picsából legyen meg nekem az eredeti game.dat? Vagy ti ilyen előre látóak voltatok, hogy kimásoltátok magatoknak? Szemetek
Sas6 el tudnád nekem küldeni a [email protected]? Nagyon megköszönném. Persze csak ha nem gond. Ha az, akkor meg holnap fölrakom még1x és dühből kettécsaplak csicska elfekkel -
#373 oksa:) -
#372 Az oldal nem akart nekem rendesen bejönni, csak annyi volt a gondom, de a spanyol spanjaid adtak nekem egy fasza linket Már zsír minden. -
#371 Nekem muxik. De lehet az a baj h nem irtad felol a game.dat filet az eredetivel! -
#370 Igen ez téleg naon jol meglett csinalva. -
#369 Csak nekem nem működik ez a rohad gamecopyworld, amikor le akarom szedni a fixed image-et, vagy nektek sem jó? Mindig behal nekem 8/, így nem tok netre menni brühühühümmmm -
Alien1024 #368 "You must have a copy of The Battle for Middle-Earth II installed to play the Rise of the Witch-king. The installer will now exit." ezzel az hiba üzivel lép ki pedig fent van a game a SPiTFiRE fajta -
Alien1024 #367 The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2.DVD5-SPiTFiRE én eszt a verziot rakdtam fel az alapjátékból majd mikor a kiegészitőt akardtam aszt irdta ki hogy nincs fent a sima ezért a telepitő leál hogy lehetne megoldani hogy SPiTFiRE ezen a verzsönön is müködjön???? -
Firebat #366 hát jah, a graf nagyon, jó :) de engem még is az engine fogott meg, az a fizika ( emberek repülnek stb) nagyon élvezetessé teszi a játékmenetet számomra -
#365 És a legjobb az egezsben az h NEM AKADOZOTT JHEEE:DDDD
És milyen jo a grafika nem;) :PPPP -
encofoco #364 ezeket nem volt nehéz megverni :DDD
-
Darth Razor #363 na jó azért annyira nem jól :P -
#362 :DD hehe. Sztem ok sem abbol amit mi irtunk:D -
Darth Razor #361 egész jól játszottak, máskor is kéne tolni ellenük. csak egy szót nem értettem abból amit beszéltek game közben :S -
#360 igen-igen -
Firebat #359 akkor gondolom, hamachin csatalkoztak a spanyolok, nem? -
#358 Nem eredeti :)) Reloados verzio -
Firebat #357 (ezekszerint?!?!?! ) -
Firebat #356 eredetiben van meg?:) -
#355 Ime pár kép a replay-bol:
-
#354 OKsa gyere fel MSN-re:P
-
encofoco #353 kell kell KELL KELL -
#352 Huhh most jatszottun 2 spanyol sráccal:) Naon jo menet volt. Razorral voltam. A spanyolok tunde és ember. Mi meg isengard és mordor. Akinek kell a replay az szoljon :) Jo volt naoon.D -
Firebat #351 pff, akkor ez szar :D , akkor nem értem miért tették be hogy 1 néppel hanyas szintű vagy -
encofoco #350 nem jelent semmit...én 5-ös szinten vagyok neten de semmit nem jelent!!!
"amúgy ha jól tudom, ha 1 néppel vagy vagy 2-es 3as szintű, akkor minden egység 3as szinten kezdi!"
mindig 1 -es szintü egységeket kapsz ,ha 9-es szintü vagy akkor is... -
Darth Razor #349 www.gamecopyworld.com keresőbe beírod a witch kinget és akkor ott fixed image. pontos link nincs mert "mirrorok" vannak. -
Firebat #348 honnan lehet leszedni?:D:D
amúgy ha jól tudom, ha 1 néppel vagy vagy 2-es 3as szintű, akkor minden egység 3as szinten kezdi! ( hero-k inkább én sztem ) mert ugye bár, sima egység, max 2es szintű lehet :) azaz mikor zászlója van, bár azt isl ehet fejleszteni :) szal, egységeknek sztem nincsenek is szinjei,csak a hero-knak -
#347 jeee :)) Köszi az infot szedem is le. De sztem egy linket is berakhatnál mert 20-an megkérdezik h honnan lehet leszendni:DD