LOTR:Rise of the Witch King
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt én nem értem egyebkent😞( Azt irja minél tobszor felfejleszem annal olcsobb elsz a fejleszes. felfejlesztettem és azt irta amikior rámentem h már felvam fejlesztve.Ez most akkor hogy van ez?? 😉

de még akkor is, körülötte vannak 1 csomóan, és szinte maxon van az armorja, és leütik úgy is
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Most néztem egy mordor-torp replay-t és a végén nem igaz h a Gimli és a Gloin leromboplták a fortresst ketten. Na elmennek már a halálba h ilyen erosek!!!! :@
Nem tudom h a mordor mellet mivel legyek. Mert ha valaki ellenem mordorral jon akkor szar vegy game lesz ha ketto mordor jatszik. SZal nem tok donteni😊) Tunde? Isengars? Törp?😄D nem tooom
segitsetek lécci😄D
ott jön, lát és vagy gyõz vagy nem, ráadásul jó nagy armyval
Most aztt csinaltam hogy betttem 2 brutalt. 2 isengard.
én votam mordor és velem vot egy brutal elf. az egyiket le is vertuk de a masik leverte a haverom és én már kiléptem mert nem volt kedvem ott szenvedni😞( nem értem miért volt ilyen nehez😞
szoba / jelszó
wkHUN / witchking
A kieg anyiban kulomb h van benne egy uj nép (angmar) és a tobbi csapat is kapott egy-két uj dolgot. tobbet vártam tole de sztem igy is jó lett...
Akkor a 2 bruti legyozeserol tud vki egy replayt kuldeni?
Szal légysz valai dobjon meg egy replay-el.
Te miéyen nepet gyoztel le brutalon?
Annyi volt az egesz h 2 fél troll csapattal jott egyszer kértszer és lerombolt egy két pénzhozo épuletet. És folyamatosan támadtam és halljatok simán nyertem😄 Szal a bruti is menne sztem😛P De mondom ez a hard semmi nem volt😛
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
a végén amikor már picit nagyobb és erõsebb csapattal, és mikor 1 picit nem támadott feltudtam llegezni, mentem akkor segített be balrog, , ami 1x cp -nál is besegített volna szal
Tudom meg kéne probalni a brutit de én fosos vok😄DD ez van. egyszer aze megprobalom😊
Ha ezek közül bármelyiket elállítgatod már nagyságrendileg könnyebb legyõzni a gépet. Sztem Peti sem alappal veri le a 4-et <#circling>#circling>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
4 brutál ellen?😄 kemény lehet.
Már 4 brutallal alig birok el szoval van már hogy fél orát ülök a gép elõt mire mind a 4 et lerugdosom a pályáról... hát mit mondjak ez a mseterséges itneligencie le a fejel elõtte
Csá
ez elõbb meg vagy 20 perc alatt, elfekkel medium angmart kentem el 😛
Másra értettem 😊 Kicsit lejjebbolvastam volna megértem. na mind1