626

• Sas6
    Sziasztok valaki lenne oylan kedves és feltenne egy replay-t arrol h hogyan gyoz le 3-4 brutal ellenfelet. Mert kivancsi lennek mert én orülök h legyozok egyet:DD

Szal légysz valai dobjon meg egy replay-el.
  • Firebat
    earthquake az area damage, és ha max akkor nagy kerületben megöl mindenkit, sztem wargra rá lehet ültetni, de az 1 külön képesség, az embereknél legalábbis lehet lóra ültetni
  • Darth Razor
    tündéket és vasudvarddal voltam. minden beállítás alap csak a kezdőpénz volt 2000.
  • Darth Razor
    amúgy én a custom hős készítéssel még mindig nem vagyok megelégedve teljesen... pl.: nem lehet Wargra ülni, nem lehet nazgúlt készíteni (tudom ez irreális, de a játék már rég nem a történethűségről szól :) ) na meg az "area of effect damage" (amikor egyszerre több embert megöl mint ami sauronnak meg a witch kingnek van pl) is lehetne egy választható képesség, ja meg nem lehet palástot tenni a hősökre stb. Na majd egy másik kiegészítőben ami remélhetőleg hamarosan lesz.
  • Sas6
    oksa majd kiprobalom:PPP Igaz most egy hard goműblit gyoztem le de akor is hard:PP

Te miéyen nepet gyoztel le brutalon?
  • Sas6
    Kiprobaltam most csak egyenlore egy hardot :))

Annyi volt az egesz h 2 fél troll csapattal jott egyszer kértszer és lerombolt egy két pénzhozo épuletet. És folyamatosan támadtam és halljatok simán nyertem:D Szal a bruti is menne sztem:PP De mondom ez a hard semmi nem volt:P
  • Darth Razor
    próbáld ki a brutalt ha én legyőztem te is lefogod.
  • Sas6
    még nem
  • steweee
    ehhez jött már ki peccs?
  • fle go
    Nem halsz bele ha kiprobalod:)
  • Sas6
    Modnani könnyű :P
  • Sas6
    Mondjuk egy két hiba még mindig van a mesterséges inteligenciába. pl. simán be tok menni a varosaba és a csapatai csak ugy suhannak el melletem:PP Bár lehet h ez csak easy- ellen jon be.
  • fle go
    Nem fosni! Kiprobalni! :)
  • Firebat
    én azért állítom be a 4x, bár 2x az ált. , hogy picit felpörgessem a játékot, az alap pénz az marad, meg, varázslatokkal sokat nem érek, Mordornál bevetettem mindent , meteor esső,balrog,féreg,aza nagy meteor ( balrog mellett ) és nem tudtam lerombolni a fortressét :) , úgy védte,

a végén amikor már picit nagyobb és erősebb csapattal, és mikor 1 picit nem támadott feltudtam llegezni, mentem akkor segített be balrog, , ami 1x cp -nál is besegített volna szal
  • Sas6
    igen? nem is tudtam,gondoltam:))

Tudom meg kéne probalni a brutit de én fosos vok:DDD ez van. egyszer aze megprobalom:)
  • JCSR ODIN
    Alapbeállitásokkal a legnehezebb, szal ha pl 1 vs 4 brutál-ba tolod akkor 5 fős mapot állítasz, vagy ha olyan nincs akkor 6 8D, alap pénzen hagyod, custom hős off, command point szintén alap.

Ha ezek közül bármelyiket elállítgatod már nagyságrendileg könnyebb legyőzni a gépet. Sztem Peti sem alappal veri le a 4-et
  • Peti0011
    hát azért probld meg
  • Sas6
    Jah. Mondjuk én nem naon értek ehhez mert én csak egy Medium goblint gyoztem le. Mondjuk baromi konnyu volt de minden. Sztem nejkem is menne a brutál csak fosok berakni:DD
  • Firebat
    hát jah, medium ember,már az is úgy támad ....
    4 brutál ellen?:D kemény lehet.
  • Peti0011
    Hát szeritnem ebben a WK-ban a fokozatok joval erősebb(inteligensebb lett)
    Már 4 brutallal alig birok el szoval van már hogy fél orát ülök a gép előt mire mind a 4 et lerugdosom a pályáról... hát mit mondjak ez a mseterséges itneligencie le a fejel előtte
  • Firebat
    hát ,amin a boszi ül, az ha jól tom wyvern [= keze helyett szárny van ], mert ugye bár a nazgul aza 'csapat' amit lehet az ostrom gyárban gyártani
  • Sas6
    wywern ez a boszi király vagy a nazgul?
  • Firebat
    hát sztem, gothmog-ot érdemesebb, de még szauron száját, nemn próbáltam ki hogy milyen, ha veszek hőst, kicsi az esély hogy gothmogot veszem meg, mert vagy rögtön a wywernt, de inkább azt szoktam hogy elősnek az én hősömet veszem meg ( 3ezer valamennyibe kerül ) mert amíg nem veszem meg, addig én kibírom.
  • Sas6
    Van az a hos a mordornál a szauron szája vagy kicsoda. Azt mikor érdemes megvenni az elejen rogton vagy az elejen inkabb oylan Gothmogot v egyek?
  • Sas6
    az télleg nagy bug:DD

ébn mordorral már 3 vagyok:PP
  • Firebat
    nekem meg sikerült , 1 brutal elfet megölni ! :P 1 óra és 5 perc kellett ehez, mordor voltam, 4x eres Command pointal, a statisztika szerint, archer volt a kedvec egységem, és 9szer csináltam hőst :P:P , elég jó volt, csak azt sajnálom hogy , nem kaptam mordoral exp.-t így maradtam, lvl 1es................xar bug , mind1 jó meccs volt :P
    ez előbb meg vagy 20 perc alatt, elfekkel medium angmart kentem el :P
  • Sas6
    Aha értem.
  • Sas6
    őő a nyilasokkal kapcsolatba bocsesz...

Másra értettem :) Kicsit lejjebbolvastam volna megértem. na mind1
  • Darth Razor
    nem biztos hogy csak egy, mert most kezdtem csak el
  • Darth Razor
    amúgy elég kemény volt az utolsó pálya. hullottak az emberek szépen
  • Sas6
    Aha értem köszi!:)

Kár h csak egy pálya azthittem vmi jo kis dolog lesz :o
  • Darth Razor
    na végigtoltam és megígértem hogy elmondom mi az epilógus, egy külön pálya ahol az elfek és az emberek oldalán kell elverni a Witch-kinget. (jobbra számítottam )
  • Sas6
    Hát ez termeszetes:PP A nyilasok télleg olyan meszire ellonek? de komoly:D
  • Firebat
    jah, de inkább ami oda van írva, Strong at range :) ,szal ők távolról elég hasnosak, legyen az szörny ellen vagy nem, én szerintem, sőt ha tüzes nyilasok akkor az még jobb ;)
  • Sas6
    igen azok a nyilasok mindig megolik:(( Nyilasok naon hasznosak a szornyek ellen...
  • Firebat
    nem tom sajna, sose tudtam még vele eljutni 10es szintig :) , moindig meghal , és inkább a wywernt hasnálom ( amin ül ) meg inkább a saját hősömet , valahogy olyan hamar meghal a wk .
  • Sas6
    aha értem:) köszi majd kiprobalom . The a witch king is jo mordornál:))

Amit witch king 10-es szinten tud az mi?
  • Firebat
    én nem vettem észre hogy azt legyengítették volna :) , ne is tegyék mert 1ik kedvenc egységem :P
    én úgy szoktam használni hogy ha megyek a főbase-re akkor elsőnek akikkel megyek előre megyek, hogy őket nyilazzák, aztán megyek a mumakillel,persze mellete attack troll, meg íjászok meg a többi

én most brutálon, próbálkozom, de nehéz :) , bár már majdnem sikerült balroggal, meg egységekkel lerombolni a fővárát :) ....gyenegül érzem :D
  • Sas6
    Nme tom h ti hogy vagytok vele de én ugy veszem érszre h az ilyen full eros egységeket legyengitették mint pl.: attack troll nem?
  • Sas6
    Szted hogy érdemes oket hasznalni? Kiket vigyek a mumaklik mellet :)