626
-
Firebat #266 jah a mumakil ?! azok nagyon jók tényleg ;) ,ha van melletük megfelelő háttér akkor naon hasznosak
-
#265 Uhh bánom már hogy nem probáltam ki eddig az olifántokat. Hihetetlen jok:) Áhhnagyon jo eros msot simán birta a gyurudést:DD
Nem is beszelve a nazgul csapatrol:)) -
Darth Razor #264 nem, mivel a mini image-el csak elindítani tudod a játékot, felteleíteni nem. -
Firebat #263 vissza térve erre a mini image, témára, akkor a mini imaget érdemesebb kiírni, mint 1 reloaded-es verziót mondjuk,nemde? -
#262 hát ez az:)) -
Firebat #261 hát,azért a saját hősök sem, halhatatlanok :) , de tény hogy ha már vagy 10es, akkor lehet félni tőle -
#260 Én egyvalami miatt nem szeretem a sajat hosoket. Mert ISZONYAT téposak és ha már vki lehozta nincs értelme a jateknak mert az az egy egység levert minent:(( Meg veresenyen sem lehet hazsnalni olyat. -
Firebat #259 értem, köszi !!!!
honnan tudod?:P:P , igen trollom van, és sztem a legerősebb generálható hős, sztem.
az earthquake nagyon jó skill ;) -
Darth Razor #258 milyen hősöd van? troll? -
Darth Razor #257 mini image azért kell hogy ne legyen crackelve a game és úgy is elinduljon, mert ha crack van rajta akkor a verziószám mindig vmi véletlenszerűen generált hülyeség és akkor nem egyezik és nem lehet multizni. -
Firebat #256 amúgy, a mini image csak azért kell, hogy bemountolva, lehessen multizni?
mert, ha kiakarom, írni, azzal is ugyan úgy lehetne játszani, mondjuk skirmisht, mint pl reloaded-es verzióval? -
Firebat #255 nekem : Mordor , és Goblin-ok ,
vasudvart próbáltam, de valahogy rohadtúl, nem tok azzal fejldőni,olyan drága nála minden,jókkal én se vagyok soha,
és a kedvenc hősöm : a saját kreált hősöm, valami nagyon ütős,a tömeget szereti , ott fedi fel igazi erejét -
#254 Nem tudom. Sztem angmar nem olyan eros... Sokkal erosebbre számitottam.
Sztem maradok a mordornál :PP Csak az a bibi h egy csomoan morodrral lesznek ha jo:P Szal kikéne még talalnom egy másik népet is morodorn kivul:P Mert ugye hogy ha midneki mordorrral van az baromira de nem izgalmas :o
Szal a mordor mellett még az emberekken,goblin és tundeken gondolkodom... -
Darth Razor #253 ja meg persze Angmar, egyrészt azért mert új , másrészt meg nem is annyira gyenge. -
Darth Razor #252 népek közül nekem Mordor és Vasudvard tetszik. Mordor azért mert elég tápos, Vasudvard meg csak úgy a kedvencem. A "jókkal" egyáltalán nem szoktam lenni soha. -
#251 Nem megvenni letöltenI:DDD
Na figy én ketto helyet tudok egy egyik az ez: Wanadoo warez
a másik pedig itt van:Warez ez is
Na mind a kettonél kell SMS-t kuldeni de megéri ;) -
Hedic #250 hali,meg tudná valaki mondani hogy hol lehet letölteni a játékot????
nem megvenni hanme letölteni...
elöre is köszönöm !!!! -
#249 Mikor jon már ki a mini image?:)) Már nem birom ki h ne jeátszak valakivel. igy egyedul nem olyan izgi:)
Egyebkent nektek melyik nép jön be igazán?? -
#248 igen. -
Firebat #247 ti most arról a a hősről beszéltek, ami 1200 -be kerül mordornál? -
#246 Én megcsinaltam az 1. campány pályát és abba hagytam:)) Majd halesz kedvem folytatom.
De a mordor uj hose sztem nagyon-nagyon eros. ha orkokkal megyunk akkor meg ujuj. eleve ott vagy a 2.szinten az Ork of day vagy mi ami a jelek szerint 50/50 -et ad és ott vagy 6 szinten egy oszetartas bonusz ami ismét csak 50/50-et ad. És ha bekapocsoljuk jh erosebb elgyen amikor piros lesz akor meg kegyetlen jo. Szal mondom ez a mordor iszonyat táps lett. Nem is beszeltem mlg a nazgul csapatrol. -
#245 na megvárlak itt:DD Majd kiváncsi vok naon mi az:DD -
Darth Razor #244 ja. szerintem a Fornost ahol tartok már utolsó pálya. Szám szerint 8. -
#243 Téééleeg:DDD
Na majd ha megcsináltad elmondod h mi az?:) -
#242 Nem tom hogy miért kellet 10-es szintre berakni azt a sugarat:( Pedig annyira nem is jo.
Az a varazslata amikor legyenbgiti az ellenseget az jo :) Nagyon gyorsan visza is toltodik:P Az a zold szinu ikon most nem tom melyik:DD Az is nagyon nagyon jo sztem:) -
Darth Razor #241 kampányt meg azért kezdtem el mert van vmi unlockolható epilógus ott a menüben és kíváncsi vagyok mi az. -
Darth Razor #240 + 50% armor és damage az orkoknak. Szauron szája meg szerintem is elég jó. -
#239 Aha értem de ettol miért lesz jobb nekem?:DD Erosebbek lesznek az orkok? Vagy mit kapnak? Egyebkent az a szauron szája vagy kicsoda az a lovas hos 1500 money az eléggé jo hos nem?;) Jok a képességei:) -
Darth Razor #238 úgy tudom hogy az a "Day Of Orc" képessége, szerintem ugyan az mint a sima leadership csak orkokra vonatkozik, de nem biztos mert eddig csak egyszer gyártottam azt a hőst szal nem tudom :D -
#237 Én nem szoktam altalaban kampanyolni:DD Nem tom nekem az angman nem annyira jon be:SS Nem tom :o
De a mordor az ige ncsak tápos lett:DD Lovasok,nazgul csapat (6 fő), black ork, áhh hihetetlen jo:DD Egyebkent az uj hos ami a mordornal van az az 1200-ba kerulo aki lekopte a sziklát az amiylen bonuszt ad?? Mert 2. szinten kap ad vmilyen bonust az ORKOK nak az milyen bonusz? mett nem jttem rá:( -
Darth Razor #236 Egyre jobban tetszik Angmar. Ezek a Dark Rangerek nagyon durvák.
Amúgy végigtolta már valaki a Campaign-et? Én most Fornost-nál tartok. -
Hedic #235 "Nagyon szépen köszönöm" !!!!!!!!! -
#234 Pl ide is elnézhettél volna.
De amugy itt a kovetelmény: "BFME 2" MEGFELEL?!?!?!?!?!?!?
* Microsoft® Windows® XP
* PC with 1.6 Ghz equivalent or higher processor
* 256 MB of system RAM
* 512 MB of system RAM for online play with 3 or more players
* 5.5 GB available hard disk space
* 16x speed or faster CD-ROM drive
* 64 MB GeForce3-class video card.
o We will only officially support cards with ATI and Nvidia chipsets, and the Intel GMA 900 and GMA 950 products. We are not officially supporting the GeForce 4 MX series.
Please note, WE ARE supporting all other cards in the GeForce 4 series including GeForce 4 TI, GeForce 4 Go, and GeForce 4200.
* Sound card with speakers or headphones.
* Microsoft Mouse or compatible pointing device.
* 56.6 Kbps or better modem for 1v1 online play.
* Broadband connection for online play with 3 or more players.
* DirectX 9.0c or above.
If you intend to play on the Ultra High setting and really want to enjoy the experience to the fullest the development team reccommends:
3.0GHz Intel CPU, 1GB of RAM, and an NVIDIA 6600 or 6800 Ultra or 7800 GT or GTX. -
Hedic #233 mekkora Faszok vagytok !!!!!! egy apro kérdésre nem tudtok válaszolni !!!!!! -
surisomi #232 ok kösz már leszedtem az összeset mindegy crackeltem és fut jobb patchel -
#231 kieghez még nincs.
gamecopywordot ajanlom de minek neked az osszes patch? az 1.6 boven elég :) -
surisomi #230 császtok, bocsi, hogy ideírom, de 2alapjához megadnátok az összespatch helyét, ja és van már a kieg-hez magyarosítás? -
encofoco #229 na megjöttek a game-k...21 K
-
mixk #228 Sziasztok valaki irja le , hogy kell ezt a kiegészitöt telepiteni mert nekem azt irja ki , hogy nincs telepitve az alapkáték pedig fent van
Köszi -
Firebat #227 öcsém, nézzzz már utána...............úristen....
IGEN STRATÉGIA.
a rendszerkövetelményt is megtalálod a neten,mondjuk a hivatalos honlapján!!!!!!!!!!!!!!!