626

• Darth Razor
    van mini image ha érdekel valakit. gamecopyworld-ről lehet szedni.
  • Sas6
    Nem tudom h miért nem fejlodsz. Én fejlodok minfig. Sztem semmit sem jelent ha pl 4-es vagyok. ugyan olyan eros minden mailyen eros volt 1-es szinten.
  • Gaga91
    Hi, hogyan lehet népekkel fejlődni??? már csomót jácottam skirmish-t de nem fejlődtem egy néppel sem. Egyébként mire jó ha magasabb szintűek a népek??? még nagyon noob vagyok, PLZ help
  • Sas6
    ohhooho:D Aze nem vok én olyan jo h elverjek mindenkit. Majd ha kijon a mini image akor nyomunk egyet kettot remelem ;)
  • JCSR ODIN
    Aki bedől neked meg is érdemli, hogy elverd
  • steweee
    ez a kieg ráteszi vajon azokat a bónuszokat amiket az alapjáték megjelenésekor a bonus dvd telepített hozzá?
  • Sas6
    Azmár rég volt.:P

És télleg most is a goblinokkal voltam és egy knnyu torpot igen nehezem vertem el:(( Nem tom miért.
  • mixk
    Sziasztok

Valaki irja le , hogy kell telepiteni a kiegészitöt mert nekem mindig kiirja , hogy nincs telepitve az alapjáték pedig fent van.

Köszi a segitséget
  • JCSR ODIN
    Ne játszd már itt a hülyét faszom Régebben toltam ellened tiszta geciül nyomod itt meg beadod a nyomit, ravasz vagy
  • Firebat
    én őrtoronnyal bővítem, ált. és igen, én most kezdtem 1 új gamét goblinokkal, és most első ilyen támásukon , az alagutak segítségével értem oda 'hamarabb' és legyúrtam őket, szal én igen erősen használom . mert sztem jó dolog is
  • Darth Razor
    te milyen custom herot csináltál?
  • Sas6
    igen mert 80 az nem sok:DD És az a mérgezés se rosz:)

Bakekr a goblin királynak az ára 3000 lett??? :DD áá Nem baj az uj goblin hos se rosz:)
    Egyebkent ti kihazsnaljatok h a goblinok tudnak kozlekedni az alagutakon?? Mert néztem pár replay-t de nem naon latom h hasznaljak.

Egyebkent a fortresst mivel érdemes boviteni? Amikbol ilyen kis pokok jonnek ki vagy ortoronnyal?

• Darth Razor
    az valóban nagy előny hogy van egy sereged is, de pénz is marad másra.
  • Sas6
    Ha igy atgondolom a dolgot a goblin és isengard kozot.

A goblinok is jok és OLCSOAK!!!!!!! És az alagutakban tudnak kozlekedni!!!!!

Szal ezek nagyon nagy plusszok nála. ÉS ott van az a nyeranyag ero ami 0-es varazslat ami passziv. sztem a goblin naon jo:))
  • Darth Razor
    ja látom már kijavítottad ott lejjebb :D bocs. nekem uruk hai hősöm van 16-os erővel és berserker rage képességel szokta leütni egymagában.
  • Darth Razor
    nem egy ütésből hanem egymaga!
  • Firebat
    mini image-ről nem tudok
    én vasudvaral annyira nem tok fejlődni :) , Mordor meg Goblin-nal annaál inkább :)
  • Sas6
    Most a mordor mellet kiprobáltam a isengardot.

Elöny rengeteg van:) Nagyon erosek a nyilasai még épuletek ellen is. Van fala ami nagyon jo. Van az a fejlesztés a fortressen hogy belátjuk a fél mapot:D Aztán nem tom még rengeteg jo dolog van:) Ott van az a bomba is ááhh naon jok:)
  • Sas6
    jhaaa :DDD köszikeeee hát jah:DD simán megnyerem 25000-bol

És van már mini image??
  • Firebat
    hát ott van, oda van írva
    hogy 1 fortress with az
    2 fortress with ez
    3
    4

és így tovább, szal ez már alapól nem éri meeg, annyira, mert alapból 1 fortess 5000-be kerül, nah most építs 5öt :) hát tudod kifog erre a kakára költeni :) 25 000-ből, egy nagyon jó hadsereget felállítasz és megnyered a mapot :)
  • Sas6
    VAN MINI IMAGE????????, hol lehet letolteni???????????????????????

Ezt én nem értem egyebkent:(( Azt irja minél tobszor felfejleszem annal olcsobb elsz a fejleszes. felfejlesztettem és azt irta amikior rámentem h már felvam fejlesztve.Ez most akkor hogy van ez?? ;)

• Firebat
    jaajh, elírtam..... 1edül?t! akartam írni
    de még akkor is, körülötte vannak 1 csomóan, és szinte maxon van az armorja, és leütik úgy is
  • Firebat
    1 ütés? az nem lehet.... az én hősömnek , maxon van az attackja, és 1ütésből nem 'öli' meg a feluppolt fortresst.....
  • Darth Razor
    nem olyan nagy csoda, az én saját hősöm egyedül leüt egy fortresst. És mindig olyat érdemes szövetségesnek betenni ami a te néped hátrányait ellensúlyozza kicsit, de most nem jut eszembe mordor miben rossz :D Ja és van már mini image hogy hamachi szervert csináltok?? :O
  • Sas6
    Nem is tudtam:))

Most néztem egy mordor-torp replay-t és a végén nem igaz h a Gimli és a Gloin leromboplták a fortresst ketten. Na elmennek már a halálba h ilyen erosek!!!! :@

Nem tudom h a mordor mellet mivel legyek. Mert ha valaki ellenem mordorral jon akkor szar vegy game lesz ha ketto mordor jatszik. SZal nem tok donteni:)) Tunde? Isengars? Törp?:DD nem tooom

segitsetek lécci:DD
  • Darth Razor
    ne isen ellen menj. messze nem olyan gyengék mint sokan hiszik. pl. személyi felméréseim alap egységek közül az uruk-hai hordáknak van a legtöbb életük. (300 pont)
  • Firebat
    hát brutal,az brutal :)
    ott jön, lát és vagy győz vagy nem, ráadásul jó nagy armyval
  • Sas6
    Huh hát nem tudom:((

Most aztt csinaltam hogy betttem 2 brutalt. 2 isengard.

én votam mordor és velem vot egy brutal elf. az egyiket le is vertuk de a masik leverte a haverom és én már kiléptem mert nem volt kedvem ott szenvedni:(( nem értem miért volt ilyen nehez:(
  • acsdaniel
    Aki szeretne jáccani:

szoba / jelszó

wkHUN / witchking
  • acsdaniel
    HI! Witch-King hamachi szerver van?
  • Sas6
    Huh:DD nem is tom. Hobbitok
  • Darth Razor
    ja csak úgy kíváncsiságból kérdezem, te ha megtehetnéd milyen népet tennél a játékba?
  • Sas6
    Hát én sztem nem venném meg mert elobb utobb ugyis megunom:PP És a neten jatszast megoldja a hamhachi.

A kieg anyiban kulomb h van benne egy uj nép (angmar) és a tobbi csapat is kapott egy-két uj dolgot. tobbet vártam tole de sztem igy is jó lett...
  • Darth Razor
    egy csomó új egység, egy új nép és egyjátékos kampány meg stb. de kell hozzá az alapjáték is mert csak kieg.
  • Master Rick
    Hi, nem tudom hogy érdemes-e megvenni a Rise of the witch king-et. Miben jobb mint az alapjáték???
  • Darth Razor
    természetesen lehet, de nekem épületeknél sokat segített.
  • Sas6
    Értem. De create hos nelkul is lehet nyerni?

Akkor a 2 bruti legyozeserol tud vki egy replayt kuldeni?
  • Darth Razor
    ja meg nem árt egy jó kis aprítós custom hero.
  • Darth Razor
    végülis annyira vészesen nem nehéz csak gyorsnak kell lenni.
  • Darth Razor
    én eddig csak 2-t tudtam egyszerre. Egy tündét és egy embert.