626
-
Darth Razor #346 van mini image ha érdekel valakit. gamecopyworld-ről lehet szedni. -
#345 Nem tudom h miért nem fejlodsz. Én fejlodok minfig. Sztem semmit sem jelent ha pl 4-es vagyok. ugyan olyan eros minden mailyen eros volt 1-es szinten. -
Gaga91 #344 Hi, hogyan lehet népekkel fejlődni??? már csomót jácottam skirmish-t de nem fejlődtem egy néppel sem. Egyébként mire jó ha magasabb szintűek a népek??? még nagyon noob vagyok, PLZ help -
#343 ohhooho:D Aze nem vok én olyan jo h elverjek mindenkit. Majd ha kijon a mini image akor nyomunk egyet kettot remelem ;) -
#342 Aki bedől neked meg is érdemli, hogy elverd -
steweee #341 ez a kieg ráteszi vajon azokat a bónuszokat amiket az alapjáték megjelenésekor a bonus dvd telepített hozzá? -
#340 Azmár rég volt.:P
És télleg most is a goblinokkal voltam és egy knnyu torpot igen nehezem vertem el:(( Nem tom miért. -
mixk #339 Sziasztok
Valaki irja le , hogy kell telepiteni a kiegészitöt mert nekem mindig kiirja , hogy nincs telepitve az alapjáték pedig fent van.
Köszi a segitséget -
#338 Ne játszd már itt a hülyét faszom Régebben toltam ellened tiszta geciül nyomod itt meg beadod a nyomit, ravasz vagy -
Firebat #337 én őrtoronnyal bővítem, ált. és igen, én most kezdtem 1 új gamét goblinokkal, és most első ilyen támásukon , az alagutak segítségével értem oda 'hamarabb' és legyúrtam őket, szal én igen erősen használom . mert sztem jó dolog is -
Darth Razor #336 te milyen custom herot csináltál? -
#335 igen mert 80 az nem sok:DD És az a mérgezés se rosz:)
Bakekr a goblin királynak az ára 3000 lett??? :DD áá Nem baj az uj goblin hos se rosz:)
Egyebkent ti kihazsnaljatok h a goblinok tudnak kozlekedni az alagutakon?? Mert néztem pár replay-t de nem naon latom h hasznaljak.
Egyebkent a fortresst mivel érdemes boviteni? Amikbol ilyen kis pokok jonnek ki vagy ortoronnyal?
-
Darth Razor #334 az valóban nagy előny hogy van egy sereged is, de pénz is marad másra. -
#333 Ha igy atgondolom a dolgot a goblin és isengard kozot.
A goblinok is jok és OLCSOAK!!!!!!! És az alagutakban tudnak kozlekedni!!!!!
Szal ezek nagyon nagy plusszok nála. ÉS ott van az a nyeranyag ero ami 0-es varazslat ami passziv. sztem a goblin naon jo:)) -
Darth Razor #332 ja látom már kijavítottad ott lejjebb :D bocs. nekem uruk hai hősöm van 16-os erővel és berserker rage képességel szokta leütni egymagában. -
Darth Razor #331 nem egy ütésből hanem egymaga! -
Firebat #330 mini image-ről nem tudok
én vasudvaral annyira nem tok fejlődni :) , Mordor meg Goblin-nal annaál inkább :) -
#329 Most a mordor mellet kiprobáltam a isengardot.
Elöny rengeteg van:) Nagyon erosek a nyilasai még épuletek ellen is. Van fala ami nagyon jo. Van az a fejlesztés a fortressen hogy belátjuk a fél mapot:D Aztán nem tom még rengeteg jo dolog van:) Ott van az a bomba is ááhh naon jok:) -
#328 jhaaa :DDD köszikeeee hát jah:DD simán megnyerem 25000-bol
És van már mini image?? -
Firebat #327 hát ott van, oda van írva
hogy 1 fortress with az
2 fortress with ez
3
4
és így tovább, szal ez már alapól nem éri meeg, annyira, mert alapból 1 fortess 5000-be kerül, nah most építs 5öt :) hát tudod kifog erre a kakára költeni :) 25 000-ből, egy nagyon jó hadsereget felállítasz és megnyered a mapot :) -
#326 VAN MINI IMAGE????????, hol lehet letolteni???????????????????????
Ezt én nem értem egyebkent:(( Azt irja minél tobszor felfejleszem annal olcsobb elsz a fejleszes. felfejlesztettem és azt irta amikior rámentem h már felvam fejlesztve.Ez most akkor hogy van ez?? ;)
-
Firebat #325 jaajh, elírtam..... 1edül?t! akartam írni
de még akkor is, körülötte vannak 1 csomóan, és szinte maxon van az armorja, és leütik úgy is -
Firebat #324 1 ütés? az nem lehet.... az én hősömnek , maxon van az attackja, és 1ütésből nem 'öli' meg a feluppolt fortresst..... -
Darth Razor #323 nem olyan nagy csoda, az én saját hősöm egyedül leüt egy fortresst. És mindig olyat érdemes szövetségesnek betenni ami a te néped hátrányait ellensúlyozza kicsit, de most nem jut eszembe mordor miben rossz :D Ja és van már mini image hogy hamachi szervert csináltok?? :O -
#322 Nem is tudtam:))
Most néztem egy mordor-torp replay-t és a végén nem igaz h a Gimli és a Gloin leromboplták a fortresst ketten. Na elmennek már a halálba h ilyen erosek!!!! :@
Nem tudom h a mordor mellet mivel legyek. Mert ha valaki ellenem mordorral jon akkor szar vegy game lesz ha ketto mordor jatszik. SZal nem tok donteni:)) Tunde? Isengars? Törp?:DD nem tooom
segitsetek lécci:DD -
Darth Razor #321 ne isen ellen menj. messze nem olyan gyengék mint sokan hiszik. pl. személyi felméréseim alap egységek közül az uruk-hai hordáknak van a legtöbb életük. (300 pont) -
Firebat #320 hát brutal,az brutal :)
ott jön, lát és vagy győz vagy nem, ráadásul jó nagy armyval -
#319 Huh hát nem tudom:((
Most aztt csinaltam hogy betttem 2 brutalt. 2 isengard.
én votam mordor és velem vot egy brutal elf. az egyiket le is vertuk de a masik leverte a haverom és én már kiléptem mert nem volt kedvem ott szenvedni:(( nem értem miért volt ilyen nehez:( -
acsdaniel #318 Aki szeretne jáccani:
szoba / jelszó
wkHUN / witchking -
acsdaniel #317 HI! Witch-King hamachi szerver van? -
#316 Huh:DD nem is tom. Hobbitok -
Darth Razor #315 ja csak úgy kíváncsiságból kérdezem, te ha megtehetnéd milyen népet tennél a játékba? -
#314 Hát én sztem nem venném meg mert elobb utobb ugyis megunom:PP És a neten jatszast megoldja a hamhachi.
A kieg anyiban kulomb h van benne egy uj nép (angmar) és a tobbi csapat is kapott egy-két uj dolgot. tobbet vártam tole de sztem igy is jó lett... -
Darth Razor #313 egy csomó új egység, egy új nép és egyjátékos kampány meg stb. de kell hozzá az alapjáték is mert csak kieg. -
Master Rick #312 Hi, nem tudom hogy érdemes-e megvenni a Rise of the witch king-et. Miben jobb mint az alapjáték??? -
Darth Razor #311 természetesen lehet, de nekem épületeknél sokat segített. -
#310 Értem. De create hos nelkul is lehet nyerni?
Akkor a 2 bruti legyozeserol tud vki egy replayt kuldeni? -
Darth Razor #309 ja meg nem árt egy jó kis aprítós custom hero. -
Darth Razor #308 végülis annyira vészesen nem nehéz csak gyorsnak kell lenni. -
Darth Razor #307 én eddig csak 2-t tudtam egyszerre. Egy tündét és egy embert.