LOTR:Rise of the Witch King

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
Aha értem köszi!😊

Kár h csak egy pálya azthittem vmi jo kis dolog lesz :o

na végigtoltam és megígértem hogy elmondom mi az epilógus, egy külön pálya ahol az elfek és az emberek oldalán kell elverni a Witch-kinget. (jobbra számítottam <#szomoru1>)

Sas6
Hát ez termeszetes😛P A nyilasok télleg olyan meszire ellonek? de komoly😄

jah, de inkább ami oda van írva, Strong at range 😊 ,szal õk távolról elég hasnosak, legyen az szörny ellen vagy nem, én szerintem, sõt ha tüzes nyilasok akkor az még jobb 😉

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Sas6
igen azok a nyilasok mindig megolik😞( Nyilasok naon hasznosak a szornyek ellen...

nem tom sajna, sose tudtam még vele eljutni 10es szintig 😊 , moindig meghal , és inkább a wywernt hasnálom ( amin ül ) meg inkább a saját hõsömet , valahogy olyan hamar meghal a wk .

Sas6
aha értem😊 köszi majd kiprobalom . The a witch king is jo mordornál😊)

Amit witch king 10-es szinten tud az mi?

én nem vettem észre hogy azt legyengítették volna 😊 , ne is tegyék mert 1ik kedvenc egységem 😛
én úgy szoktam használni hogy ha megyek a fõbase-re akkor elsõnek akikkel megyek elõre megyek, hogy õket nyilazzák, aztán megyek a mumakillel,persze mellete attack troll, meg íjászok meg a többi

én most brutálon, próbálkozom, de nehéz 😊 , bár már majdnem sikerült balroggal, meg egységekkel lerombolni a fõvárát 😊 ....gyenegül érzem 😄

Sas6
Nme tom h ti hogy vagytok vele de én ugy veszem érszre h az ilyen full eros egységeket legyengitették mint pl.: attack troll nem?

Sas6
Szted hogy érdemes oket hasznalni? Kiket vigyek a mumaklik mellet 😊

jah a mumakil ?! azok nagyon jók tényleg 😉 ,ha van melletük megfelelõ háttér akkor naon hasznosak

Sas6
Uhh bánom már hogy nem probáltam ki eddig az olifántokat. Hihetetlen jok😊 Áhhnagyon jo eros msot simán birta a gyurudést😄D

Nem is beszelve a nazgul csapatrol😊)

nem, mivel a mini image-el csak elindítani tudod a játékot, felteleíteni nem.

vissza térve erre a mini image, témára, akkor a mini imaget érdemesebb kiírni, mint 1 reloaded-es verziót mondjuk,nemde?

Sas6
hát ez az😊)

hát,azért a saját hõsök sem, halhatatlanok 😊 , de tény hogy ha már vagy 10es, akkor lehet félni tõle

Sas6
Én egyvalami miatt nem szeretem a sajat hosoket. Mert ISZONYAT téposak és ha már vki lehozta nincs értelme a jateknak mert az az egy egység levert minent😞( Meg veresenyen sem lehet hazsnalni olyat.

értem, köszi !!!!
honnan tudod?😛😛 , igen trollom van, és sztem a legerõsebb generálható hõs, sztem.
az earthquake nagyon jó skill 😉

milyen hõsöd van? troll?

mini image azért kell hogy ne legyen crackelve a game és úgy is elinduljon, mert ha crack van rajta akkor a verziószám mindig vmi véletlenszerûen generált hülyeség és akkor nem egyezik és nem lehet multizni.

amúgy, a mini image csak azért kell, hogy bemountolva, lehessen multizni?
mert, ha kiakarom, írni, azzal is ugyan úgy lehetne játszani, mondjuk skirmisht, mint pl reloaded-es verzióval?

nekem : Mordor , és Goblin-ok ,
vasudvart próbáltam, de valahogy rohadtúl, nem tok azzal fejldõni,olyan drága nála minden,jókkal én se vagyok soha,
és a kedvenc hõsöm : a saját kreált hõsöm, valami nagyon ütõs,a tömeget szereti <#eplus2>, ott fedi fel igazi erejét<#eplus2>

Sas6
Nem tudom. Sztem angmar nem olyan eros... Sokkal erosebbre számitottam.
Sztem maradok a mordornál 😛P Csak az a bibi h egy csomoan morodrral lesznek ha jo😛 Szal kikéne még talalnom egy másik népet is morodorn kivul😛 Mert ugye hogy ha midneki mordorrral van az baromira de nem izgalmas :o

Szal a mordor mellett még az emberekken,goblin és tundeken gondolkodom...

ja meg persze Angmar, egyrészt azért mert új <#idiota>, másrészt meg nem is annyira gyenge.

népek közül nekem Mordor és Vasudvard tetszik. Mordor azért mert elég tápos, Vasudvard meg csak úgy a kedvencem. A "jókkal" egyáltalán nem szoktam lenni soha.

Sas6
Nem megvenni letöltenI😄DD

Na figy én ketto helyet tudok egy egyik az ez: Wanadoo warez
a másik pedig itt van:Warez ez is

Na mind a kettonél kell SMS-t kuldeni de megéri 😉

hali,meg tudná valaki mondani hogy hol lehet letölteni a játékot????
nem megvenni hanme letölteni...
elöre is köszönöm !!!!

Sas6
Mikor jon már ki a mini image?😊) Már nem birom ki h ne jeátszak valakivel. igy egyedul nem olyan izgi😊

Egyebkent nektek melyik nép jön be igazán??

Sas6
igen.

ti most arról a a hõsrõl beszéltek, ami 1200 -be kerül mordornál?

Sas6
Én megcsinaltam az 1. campány pályát és abba hagytam😊) Majd halesz kedvem folytatom.

De a mordor uj hose sztem nagyon-nagyon eros. ha orkokkal megyunk akkor meg ujuj. eleve ott vagy a 2.szinten az Ork of day vagy mi ami a jelek szerint 50/50 -et ad és ott vagy 6 szinten egy oszetartas bonusz ami ismét csak 50/50-et ad. És ha bekapocsoljuk jh erosebb elgyen amikor piros lesz akor meg kegyetlen jo. Szal mondom ez a mordor iszonyat táps lett. Nem is beszeltem mlg a nazgul csapatrol.

Sas6
na megvárlak itt😄D Majd kiváncsi vok naon mi az😄D

ja. szerintem a Fornost ahol tartok már utolsó pálya. Szám szerint 8.

Sas6
Téééleeg😄DD

Na majd ha megcsináltad elmondod h mi az?😊

Sas6
Nem tom hogy miért kellet 10-es szintre berakni azt a sugarat😞 Pedig annyira nem is jo.

Az a varazslata amikor legyenbgiti az ellenseget az jo 😊 Nagyon gyorsan visza is toltodik😛 Az a zold szinu ikon most nem tom melyik😄D Az is nagyon nagyon jo sztem😊

kampányt meg azért kezdtem el mert van vmi unlockolható epilógus ott a menüben és kíváncsi vagyok mi az.

+ 50% armor és damage az orkoknak. Szauron szája meg szerintem is elég jó.

Sas6
Aha értem de ettol miért lesz jobb nekem?😄D Erosebbek lesznek az orkok? Vagy mit kapnak? Egyebkent az a szauron szája vagy kicsoda az a lovas hos 1500 money az eléggé jo hos nem?😉 Jok a képességei😊

úgy tudom hogy az a "Day Of Orc" képessége, szerintem ugyan az mint a sima leadership csak orkokra vonatkozik, de nem biztos mert eddig csak egyszer gyártottam azt a hõst szal nem tudom 😄

Sas6
Én nem szoktam altalaban kampanyolni😄D Nem tom nekem az angman nem annyira jon be:SS Nem tom :o

De a mordor az ige ncsak tápos lett😄D Lovasok,nazgul csapat (6 fõ), black ork, áhh hihetetlen jo😄D Egyebkent az uj hos ami a mordornal van az az 1200-ba kerulo aki lekopte a sziklát az amiylen bonuszt ad?? Mert 2. szinten kap ad vmilyen bonust az ORKOK nak az milyen bonusz? mett nem jttem rá😞

Egyre jobban tetszik Angmar. Ezek a Dark Rangerek nagyon durvák. <#gun>
Amúgy végigtolta már valaki a Campaign-et? Én most Fornost-nál tartok.

"Nagyon szépen köszönöm" !!!!!!!!!

Sas6
Pl ide is elnézhettél volna.

De amugy itt a kovetelmény: "BFME 2" MEGFELEL?!?!?!?!?!?!?

* Microsoft® Windows® XP

* PC with 1.6 Ghz equivalent or higher processor

* 256 MB of system RAM

* 512 MB of system RAM for online play with 3 or more players

* 5.5 GB available hard disk space

* 16x speed or faster CD-ROM drive

* 64 MB GeForce3-class video card.

o We will only officially support cards with ATI and Nvidia chipsets, and the Intel GMA 900 and GMA 950 products. We are not officially supporting the GeForce 4 MX series.

Please note, WE ARE supporting all other cards in the GeForce 4 series including GeForce 4 TI, GeForce 4 Go, and GeForce 4200.

* Sound card with speakers or headphones.

* Microsoft Mouse or compatible pointing device.

* 56.6 Kbps or better modem for 1v1 online play.

* Broadband connection for online play with 3 or more players.

* DirectX 9.0c or above.

If you intend to play on the Ultra High setting and really want to enjoy the experience to the fullest the development team reccommends:

3.0GHz Intel CPU, 1GB of RAM, and an NVIDIA 6600 or 6800 Ultra or 7800 GT or GTX.

mekkora Faszok vagytok !!!!!! egy apro kérdésre nem tudtok válaszolni !!!!!!

ok kösz már leszedtem az összeset mindegy crackeltem és fut jobb patchel

Sas6
kieghez még nincs.

gamecopywordot ajanlom de minek neked az osszes patch? az 1.6 boven elég 😊

császtok, bocsi, hogy ideírom, de 2alapjához megadnátok az összespatch helyét, ja és van már a kieg-hez magyarosítás?

na megjöttek a game-k...21 K
Sziasztok valaki irja le , hogy kell ezt a kiegészitöt telepiteni mert nekem azt irja ki , hogy nincs telepitve az alapkáték pedig fent van

Köszi
öcsém, nézzzz már utána...............úristen....
IGEN STRATÉGIA.
a rendszerkövetelményt is megtalálod a neten,mondjuk a hivatalos honlapján!!!!!!!!!!!!!!!