Ellentmondásos a koreai atomkísérlet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://index.hu/politika/kulfold/katom8827/
[most én is elbizonytalanodtam, mert emlékeim szerint urániumról volt szó <#confused>#confused>]
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A méter esetén, történeti áttekintéssel.
Az SI prefixumok minden esetben 10³ egészkitevõs hatványai (-6 és +6 közötti kitevõk).
Egyébként a cikk a hirosimára dobott bomba esetén 12,5MT-t (12 500kt) ad meg, ami kissé erõs.
Gracie Barra
Szerintem 100%, hogy atomot robbantottak, lehet bagatellizálni, hogy nyugodjon meg a nép, de több ország is elismerte.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Szerintem inkább a hordozórakétákkal kellene foglalkozni, ugyanis anélkül semmit nem ér az egész.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Velem is elõfordult suliban, hogy osztálytársammal valamit beszéltem pénzrõl, és szóbajött az 1 kilo. Mondom 1000? Erre meg én voltam a hülye 😊 aztán elmagyaráztam hogy a kilo az 1000 és faxt érdekel hogy szlengben mennyi, akkor is 1000, a 100 baromság, és qs 😊
És tényleg zavaró.
on
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Lehet hogy az zavarta meg a kolléga fejét, hogy a 100 forintost is kilónak mondják a szlengben... ez egyébként nekem is rohadtul piszkálja a csõröm.
<OFF/>
A hosszúságnál a méter, azaz a Föld hosszúsági körének negyvenmilliomod része az alap. Nem a centi.
Súlyos hiányosságok vannak az alapfogalmak terén nálad...
A kiló az SI mértékrendszer szerintem nem százat, hanem ezret jelent !!<#nezze>#nezze>
gondold meg, méter, és kilóméter !!
Átszámolva 5-15 kilótonna = 5000 - 15 000 tonna, a hirosimai atombomba meg 12 500 ? ebbe a tartományba belefér.<#szomoru1>#szomoru1>
Visszaszámolva meg : 12 500 tonna = 12,5 kilótonna, ami ugyancsak 5 és 15 között van. <#szomoru1>#szomoru1>
Ez így elég félreérthetõ lehet, mert a hirosimait tonnában adták meg, az északkoreait meg kilotonnában. És lehet h énvagyok a hülye, de kilo nem százat jelent? szal 500-1500 tonna márnem tûnik olyan kicsinek ha hasonlítgatunk...
Nemtudom, olyan, mintha aztmondanám h béla a barátom 175 centi, de aza kis Sanyika akit utálunk cask 1,7 kilocenti
na mindegy
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür