Ellentmondásos a koreai atomkísérlet

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, de szerencsére ez csak Pesten meg az ország nyugati felében ilyen hülyék az emberek, hogy a kiló az 100 😄

Itt most nem is az a gáz, hogy van nekik atombombájuk, egy csomó "jóképességû" országnak van. Csak az atombomba helyett foglalkozhatnának azzal, hogy ne haljon éhen a fél lakosság a szotyializmus "mûködését" demonstráló bukta kísérlet közben ...

Na ehhez a hirhez mit szoljak most hozzá. Teljesen nyilvánvaló volt hogy elõbb utóbb lesz atombombája É-koreának, sõt az is teljesen egyértelmü hogy iránnak is lesz elõbb utóbb, sõt továbmegyek elõbb utóbb minden kis banánköztársaságnak lesz ha akarja, a fejlõdés már csak ilyen.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

[NST]Cifu
Akkor én emlékeztem rosszul, köszi. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

"Észak-Korea már 2005. februárja óta hangoztatja, hogy van atomfegyvere, ezt az amerikai titkosszolgálatok is megerõsítették - a kémjelentések 5-7 koreai atomfegyver meglétét valószínûsítették."
http://index.hu/politika/kulfold/katom8827/

[NST]Cifu
Biztos, hogy 4-5 atombombáról, és nem 4-5 atombombához elegendõ dúsított urániumról tettek említést?

[most én is elbizonytalanodtam, mert emlékeim szerint urániumról volt szó <#confused>]

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A TNT vegyületben tartalmazza az oxigént, mint ahogy a robbanóanyagok ~100%-a.

Már régóta nem az Egyenlítõ kerületébõl származtatják a métert! A jelenleg érvényes definíciók.

A méter esetén, történeti áttekintéssel.

Az SI prefixumok minden esetben 10³ egészkitevõs hatványai (-6 és +6 közötti kitevõk).

Egyébként a cikk a hirosimára dobott bomba esetén 12,5MT-t (12 500kt) ad meg, ami kissé erõs.

Miért is kéne oxigén?

Gracie Barra

Egyáltalán fel tud robbanni 800T-15kT TNT a föld alatt? Ahhoz oxigén is kéne.

Szerintem 100%, hogy atomot robbantottak, lehet bagatellizálni, hogy nyugodjon meg a nép, de több ország is elismerte.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Lehet hogy csak blöffölnek, lehet hogy csak besült, és nem ment végig a láncreakció. Szerintem inkább utóbbi, mert tegnap olvastam máshol, hogy a CIA már tavaly év elején közölte, hogy Észak Koreának 4-5 atombombája van.

Szerintem inkább a hordozórakétákkal kellene foglalkozni, ugyanis anélkül semmit nem ér az egész.

kilotonna, rövid o

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Sanyix
off
Velem is elõfordult suliban, hogy osztálytársammal valamit beszéltem pénzrõl, és szóbajött az 1 kilo. Mondom 1000? Erre meg én voltam a hülye 😊 aztán elmagyaráztam hogy a kilo az 1000 és faxt érdekel hogy szlengben mennyi, akkor is 1000, a 100 baromság, és qs 😊
És tényleg zavaró.
on

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Más. Ha tényleg csak nyolcszáz tonna tnt robbant fel, akkor lehet, hogy az észak-koreai politikusok csak blöffölnek. Nem õk lennének az elsõ hazug politikusok, az biztos.

<OFF>
Lehet hogy az zavarta meg a kolléga fejét, hogy a 100 forintost is kilónak mondják a szlengben... ez egyébként nekem is rohadtul piszkálja a csõröm.
<OFF/>
Kevered. Az igaz, hogy száz dekagramm egy kilogramm, de a dekagramm tiz grammot jelent, azaz egy kilogramm ezer gramm. Másodikos anyag, ugye...

A hosszúságnál a méter, azaz a Föld hosszúsági körének negyvenmilliomod része az alap. Nem a centi.

Súlyos hiányosságok vannak az alapfogalmak terén nálad...

Hoppá, álljunk csak meg !
A kiló az SI mértékrendszer szerintem nem százat, hanem ezret jelent !!<#nezze>
gondold meg, méter, és kilóméter !!
Átszámolva 5-15 kilótonna = 5000 - 15 000 tonna, a hirosimai atombomba meg 12 500 ? ebbe a tartományba belefér.<#szomoru1>
Visszaszámolva meg : 12 500 tonna = 12,5 kilótonna, ami ugyancsak 5 és 15 között van. <#szomoru1>
"aki a robbanás erejét 5-15 kilótonna közé becsülte. Összehasonlításként a hirosimai atombomba 12 500 tonnányi TNT-nek felelt meg."

Ez így elég félreérthetõ lehet, mert a hirosimait tonnában adták meg, az északkoreait meg kilotonnában. És lehet h énvagyok a hülye, de kilo nem százat jelent? szal 500-1500 tonna márnem tûnik olyan kicsinek ha hasonlítgatunk...

Nemtudom, olyan, mintha aztmondanám h béla a barátom 175 centi, de aza kis Sanyika akit utálunk cask 1,7 kilocenti

na mindegy

Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür

szerintem megparancsolták az összes katonának, hogy egyszerre ugorjanak a levegõbe..
← ElőzőOldal 6 / 6