884
2007 egyik ütős filmje
-
#82 Na megnéztem én is a trailert.
Nekem ez kicsit sok. -
#81 -
#80 Spartans! Tonight we dine in hell!!! -
#79 ez akkora Isten tündér császár lesz, hogy az besz*rás -
#78 Hát csak ezt a vért utólag rakják rá, vagy hogy vették le az amerikai verzióról?
Kicsit fura azért a fröccsenés. -
knightbali #77 most már megvan, egy kicsit fröcsög a vér :)
-
knightbali #76 ez mi lenne?nálam nem nagyon hoz ki semmit. -
Lyan Kyj #75 CSEKK DISZ!! Vérrel -
#74 ja akkor elnéztem a dátumot én tévedtem bocs... -
#73 Nem szeptember 3-án mutatják be.
Belinkelted az apple trailert, ott is ki van írva: "In Theatres: March 9th, 2007 "
De, hogy Magyarországon mikor lesz?... -
#72 az a baj hogy 2007 szeptember 3-án mutatják be addig meg elég sok van vissza...
apple - trailer
Imdb - 300 -
knightbali #71 mikor nézhetem már meg -
#70 Emberek segítsetek. Most ugye kijött egy új trailer. Az elején van egy zene. Ilyen egyházi kórusos vagy hogy is mondjam. Szal a legeslegelején van. Annak a zenének kellene a címe. Remélem tudtok segíteni............ -
#69 nyami -
#68 Hát kicsit brutál látvány lesz a filmben. -
#67 ez iszonyat kibaszott jó lesz.....ez a tréler állat....
egyetlen pronléma a bemutató dátuma... :( -
Lyan Kyj #66 Remélem a filmben is lesznek ilyen kamera-időcsúsztatások. A trailerben ugye a zenére van szabva. Remélem a filmben is hasonló lesz a csata, nem ilyen eszement gyorsasasággal pörgő képek. Ez az a film, aminél az eddigi összes megjelent videónál totális extázisba kerültem:) Kib*szott durva lesz! -
#65 Siman odabasz! -
#64 THEATRICAL TRAILER!!!!!!!!444 -
#63 akinek kell a zenéje az vegyen fel msn en.:) [email protected] -
#62 Köszi, ez királyság! -
Paddy #61 köszönöm az infot:)) -
#60 nine inch nails - Just Like You Imagined
ez megy a trailer alatt,ost-t meg a megjelenés előtt fél évvel szerintem még ne nagyon keress -
Paddy #59 a 300 soundtrackjéről hol találok infokat?a trailer alatt hallahtó zene nagyon bejön+a film sem lesz valami hű de szar:) -
#58 Fenrir és Mortiz..Thx az infót, közbe én is rájöttem..(lsd utána lévő komment :) -
moRtiZ #57 Spartans. :)
Amugy Leonidas-rol szol :) -
#56 Azt mondta, hogy "Spartany"... -
Darkoo #55 Ide kattintsatok!
300 hivatalos oldala
Ott a Making Of részlegnél összesen 6 db videót láthattok,melyben megtudhatjátok ,hogy milyen tecnikával készült a film,és forgatási kulisszatitkokat nézhettek!
Érdemes megtekinteni.
Nagyon érdekes -
Kaleb222 #54 TORRENT:
http://thepiratebay.org/tor/3537174/Frank_Miller__s_300_(Comic__Parts_1-5_FULL) -
Kaleb222 #53 Ez baromi jó. Köszi hogy felraktad!
Ki is rakom torrentre!! (ahogy látom te is onnan szedted, de
mostanában nem találni)
köszi szépen!
üdv -
#52 Ő az :) -
#51 sőt,már holnap felmegy.
mellesleg 76 mega,107 kép,jpg,19xx X 15xx-as felbontás :) -
#50 kb 2 nap és felteszem,gondolom annyit még tudsz várni :) -
knightbali #49 A hálózzsákon ott van egy rész, sajna csak egy rész, de várhatólag a HZS-s fiúk megszerzik a többi 4 részét a képregénynek. -
Kaleb222 #48 Srácok! Honnan lehet leszedni a teljes képregényt??
A neten egyszerűen sehol nem találni.
Valaki töltse már fel! Gagyi változatát láttam, de olyan
kurva jó hogy muszáj megszerezni nagy felbontásban...
-
knightbali #47 Nem csodálkozok :) -
moRtiZ #46 Félelmetes. Haverokkal napok óta teljesen rá vagyunk zizzenve már régen kikockázva az egész trailer. Superneed. :) -
#45 ITT van az első trailer az eddigi talán legkobb minőségben.gyerekek ez mág így huszadikra is nagyon üt.mondom NAGYON,mondom ÜT :P -
Prof William #44 A képregényt elolvasva és a traileet összevetve ezért úgy tűnik eléggé ki lessz bővítve a film...
De ez jó... -
#43 még jó hogy a gépem még a legkisebbet se bírja el..vagy szimplán a quict time a sz@r ?