884
2007 egyik ütős filmje
  • BlackShadow
    ma voltam alexandrában.. a csávónak fingja nem volt a dologról.. még sztem a filmről sem tud :)
  • hzsolt
    Egész pontosan volt az a film, és az inspirálta a képregény megrajzolására. A képregény nem követi a '62-es filmet semmilyen szálon.
  • Shiwo
    jaértem
  • Reyes
    Péntek 20:00:)
  • Prof William
    Régen láttam valami The 300 spartans c. fimet. Amyolan amcsi-olasz ideálnyál volt moinedn főbb szereplánek volt egy rinyáló núője aki aggóditt érte a film nagy részében moralizáltak + keméynen próbáltak beszéni, a legtbb spártait még boxedzésre sem engedtem volna amilyen csenevészek voltak és persz a végén jól meghaltak mind...

Annál ez a film csak jobb lehet...

Péntek 18:00!
  • Hoz_Hun
    Eh.. ezt úgy kell érteni, hogy volt egy kurva régi film. Az alapján rajzolta a képregényt Miller ezért képregény adaptáció, de a mostani film az a képregény alapján készült. Egy adaptáció adaptációját látjuk :DD
  • Csacsi
    Vki a soundtracket nem akarja belinkelni? Vagy privátban megosztani velem a fellelhetőségét?
  • Csacsi
    Hogy lehet 10:00-re moziba menni? Én biztos szarul érezném magam :)
  • BlackShadow
    21:45 Óbuda ^^
  • hzsolt
    10:00 Corvin! :))))
  • Shiwo
    elvileg ma már jáccák a moziban..
  • hzsolt
    Ez az eredeti, magyarul.
    Ez alapján készült a film.
  • Shiwo
    mi ?!? képregény alapján készült fimből képregény-adaptációt csináltak ?!? vagy ez az eredeti, csak kiadták magyarul ?
  • BlackShadow
    ISTENEM! KÉPREGÉNYADAPTÁCIÓ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • hzsolt
    A héten viszik az 576 boltokba és az Alexandrába, de a kiadónál is megrendelhető: http://www.kepeskaido.hu
    Vannak belőle képek itt:
    kepregeny.info
  • LasDen #388
    honnan lehet beszerezni????? neten lehet vhonnan rendelni???
  • Darkoo
    Ugye az egész országban feliratosan adják majd?
    Miskolcon mindenképp úgy adják nekem:)
  • hzsolt
    A képregény megjelent magyarul, és valami meseszép lett!
    Remélem a film sem okoz majd csalódást!
  • Cmdr
    Ez igaz!
  • winnie
    cmdr: egy hollywoodi filmet nem az életben maradók száma vagy a hepiend teszi azzá. (hány meg hány tipikus hollywoodi film van, aminek a végén meghal valaki. túl sok) ha nem adaptáció lett volna, akkor leonídászék nyernek. így ragaszkodniuk kellett az eredetihez.

a megvalósítás hollywoodi, az egész tállása, stb. és attól, hogy hollywoodi valami még lehet jó. sőt. az emberek zöme hollywoodi filmeket tart a kedvencének.
  • Csaba007
    Bocs ,de 302-en voltak mert a kapitány és a király nem számolta bele magát!!
    Mert mondja benne Leonidasz hogy 300 harcost kér!!!
  • Cmdr
    Aminek a végén meghal a főhős, és 1 emberke marad életben a 300ból nem igazán tipikus hollywoodi film...
  • winnie
    "ez nem történelmi film, hogy történelmi hűséggel ábrázolja a perzsákat..."

attól még lehet átlagos film. az meg, hogy tipikus hollywoodi, senki sem vitatta.
  • Prof William
    Nekem a perzsákról a Krán jut eszembe. :)
  • LasDen #379
    ez nem történelmi film, hogy történelmi hűséggel ábrázolja a perzsákat.....a többire nem reagálnék...
  • Fritz Von...
    Szerintem egy nagyon átlagos film. Próbáltak valami sztorit belevinni, ami nem nagyon sikerült a sablonos áruló-gyerekasszonyotthonmarad-mindenkimeghal kliséktöl elszakadni. Tipikus Holywood-i produktum. Arról nem beszélve, hogy a perzsákhoz köze sem volt ennek az egésznek (persze nagy szörny itt is sikerült valahogy).
    Amikor meg a végén meghallottam a Gladiátor filmzenéjét... 3/10.
  • Tatyla
    megnéztem,hát le a kalappal...
    10/10
  • winnie
    jó neked. én már évek óta várok a 10/10-es és 9/10-es filmekre, de csak elkerülnek.
  • Krezga
    :D:D
  • Csaba007
    Nem csak elírtam!!:D
  • hellnight
    Eléggé befolyásolható vagy szvsz :D
  • Csaba007
    9/10
  • Bandew
    Miért adsz neki 10/10-et, miután felsoroltad a számodra gyenge részeket?
  • Csaba007
    Háát! Azért miután megnéztem itthon 2* már annyira nincs is kedvem moziban megnézni! Én egy kicsit jobbat vártam, a harcok meg minden tökre jól kivan dolgozva meg látványosak is,de azért lehetett volna benne több is!
    Azért látszik hogy számolták a költségvetést,szerintem!
    Remélem a dvd kiadás extra,bővített változat lesz!
    Nem az év filmje, de szerintnem 10/10
    Nagyon Fain!
  • desigo
    most csak viccelsz ugye?
  • knightbali
    Nem tudná valaki belinkelni a TV-ben leadott magyarnyelvű kis spotokat?
  • hellnight
    Kifejtenéd, hogy miért nem tetszett?
  • EmThor
    meg is érdemled, ha moziban nézed :P na jó viccet félre téve: xar volt sajna a film, ezért pazarlás a mozijegy ára!!
  • LasDen #365
    na de hülye vagyok... :D
  • toysoldier