884
2007 egyik ütős filmje
-
#403 ma voltam alexandrában.. a csávónak fingja nem volt a dologról.. még sztem a filmről sem tud :) -
#402 Egész pontosan volt az a film, és az inspirálta a képregény megrajzolására. A képregény nem követi a '62-es filmet semmilyen szálon.
-
#401 jaértem -
Reyes #400 Péntek 20:00:) -
Prof William #399 Régen láttam valami The 300 spartans c. fimet. Amyolan amcsi-olasz ideálnyál volt moinedn főbb szereplánek volt egy rinyáló núője aki aggóditt érte a film nagy részében moralizáltak + keméynen próbáltak beszéni, a legtbb spártait még boxedzésre sem engedtem volna amilyen csenevészek voltak és persz a végén jól meghaltak mind...
Annál ez a film csak jobb lehet...
Péntek 18:00! -
Hoz_Hun #398 Eh.. ezt úgy kell érteni, hogy volt egy kurva régi film. Az alapján rajzolta a képregényt Miller ezért képregény adaptáció, de a mostani film az a képregény alapján készült. Egy adaptáció adaptációját látjuk :DD -
#397 Vki a soundtracket nem akarja belinkelni? Vagy privátban megosztani velem a fellelhetőségét? -
#396 Hogy lehet 10:00-re moziba menni? Én biztos szarul érezném magam :) -
#395 21:45 Óbuda ^^ -
#394 10:00 Corvin! :)))) -
#393 elvileg ma már jáccák a moziban.. -
#392 Ez az eredeti, magyarul.
Ez alapján készült a film. -
#391 mi ?!? képregény alapján készült fimből képregény-adaptációt csináltak ?!? vagy ez az eredeti, csak kiadták magyarul ? -
#390 ISTENEM! KÉPREGÉNYADAPTÁCIÓ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#389 A héten viszik az 576 boltokba és az Alexandrába, de a kiadónál is megrendelhető: http://www.kepeskaido.hu
Vannak belőle képek itt:
kepregeny.info -
#388 honnan lehet beszerezni????? neten lehet vhonnan rendelni??? -
Darkoo #387 Ugye az egész országban feliratosan adják majd?
Miskolcon mindenképp úgy adják nekem:) -
#386 A képregény megjelent magyarul, és valami meseszép lett!
Remélem a film sem okoz majd csalódást! -
Cmdr #385 Ez igaz! -
winnie #384 cmdr: egy hollywoodi filmet nem az életben maradók száma vagy a hepiend teszi azzá. (hány meg hány tipikus hollywoodi film van, aminek a végén meghal valaki. túl sok) ha nem adaptáció lett volna, akkor leonídászék nyernek. így ragaszkodniuk kellett az eredetihez.
a megvalósítás hollywoodi, az egész tállása, stb. és attól, hogy hollywoodi valami még lehet jó. sőt. az emberek zöme hollywoodi filmeket tart a kedvencének. -
Csaba007 #383 Bocs ,de 302-en voltak mert a kapitány és a király nem számolta bele magát!!
Mert mondja benne Leonidasz hogy 300 harcost kér!!! -
Cmdr #382 Aminek a végén meghal a főhős, és 1 emberke marad életben a 300ból nem igazán tipikus hollywoodi film... -
winnie #381 "ez nem történelmi film, hogy történelmi hűséggel ábrázolja a perzsákat..."
attól még lehet átlagos film. az meg, hogy tipikus hollywoodi, senki sem vitatta. -
Prof William #380 Nekem a perzsákról a Krán jut eszembe. :) -
#379 ez nem történelmi film, hogy történelmi hűséggel ábrázolja a perzsákat.....a többire nem reagálnék... -
#378 Szerintem egy nagyon átlagos film. Próbáltak valami sztorit belevinni, ami nem nagyon sikerült a sablonos áruló-gyerekasszonyotthonmarad-mindenkimeghal kliséktöl elszakadni. Tipikus Holywood-i produktum. Arról nem beszélve, hogy a perzsákhoz köze sem volt ennek az egésznek (persze nagy szörny itt is sikerült valahogy).
Amikor meg a végén meghallottam a Gladiátor filmzenéjét... 3/10. -
#377 megnéztem,hát le a kalappal...
10/10 -
winnie #376 jó neked. én már évek óta várok a 10/10-es és 9/10-es filmekre, de csak elkerülnek. -
#375 :D:D -
Csaba007 #374 Nem csak elírtam!!:D -
#373 Eléggé befolyásolható vagy szvsz :D -
Csaba007 #372 9/10 -
#371 Miért adsz neki 10/10-et, miután felsoroltad a számodra gyenge részeket? -
Csaba007 #370 Háát! Azért miután megnéztem itthon 2* már annyira nincs is kedvem moziban megnézni! Én egy kicsit jobbat vártam, a harcok meg minden tökre jól kivan dolgozva meg látványosak is,de azért lehetett volna benne több is!
Azért látszik hogy számolták a költségvetést,szerintem!
Remélem a dvd kiadás extra,bővített változat lesz!
Nem az év filmje, de szerintnem 10/10
Nagyon Fain! -
#369 most csak viccelsz ugye? -
knightbali #368 Nem tudná valaki belinkelni a TV-ben leadott magyarnyelvű kis spotokat? -
#367 Kifejtenéd, hogy miért nem tetszett? -
#366 meg is érdemled, ha moziban nézed :P na jó viccet félre téve: xar volt sajna a film, ezért pazarlás a mozijegy ára!! -
#365 na de hülye vagyok... :D -