Frank Miller\'s 300

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Ezt úgy bírom. Otthon megnézem a lehetõ legrosszabb változatban, és akkor csodálkozik mindenki, hogy ilyen kritika készül. Majd ha már teljes valójában nézi az ember moziban, ahol minden apró részlet kirajzolódik, és minden egyben van, akkor azért más lesz egy picit. Történjen bármi, nekem ott a helyem a moziban, és nem máshol.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ProGabe
köszi!

negatív kritikák meg minden filmnél vannak,hiszen nem lehet olyat csinálni,ami mindenkinek bejön,ezek miatt nehogy már valaki pálcát törjön a film felett,nézze meg mindenki,és döntse el saját maga!

Winnie az nem lehet hogy ha moziban nézted volna más lenne - ha csak nagyon kicsit is - a véleményed?Gondolok itt arra,hogy a csatajelenetek tetszettek neked is,a film maradékával szemben.Namost,ha moziban,nagy vásznon,brutál hangzással láttad volna,tehát úgy ahogy a rendezõ megálmodta,lehet nagyrészt csak azok maradnak meg és máris máshogy tekintesz a filmre,nem?Tehát nem számítana pl a gyenge politikai szál,hanem megmaradna vizuális bombának... /OFF: szal a lényeg:ne nézzetek már szar,semmittelen kamerával felvett szutykokat!!!én nagyon ez ellen vagyok,ok én sem adok ki pénzt olyan film dvd-jére ami nem tetszik,viszont szeretem 100%-ig olyan minõségben megnézni a filmeket ahogy a készítõi megálmodták,és az alapján döntöm el,hogy jó-e az alkotás,és igenis várok x hónapot a dvd(rip)-re.Ez nekem olyan mintha én a junkie-n csak minden második sort olvasnék el,mert mondjuk félkész bejegyzéseket kapnék,és fikáználak titeket hogy miért írtok össze meg vissza 😉 ez persze nem csak erre a szitura vonatkozik,csak ez az egész dolog nagyon böki a csõröm,miért nem lehet várni egy kicsit?/
remélem nincsenek túl nagy elvárásaim a filmmel szemben,dehát már csak pár hét és jön a véleményem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hellnight
Hát lehet, hogy csak én gondolom így, de aki kritika alapján választ filmet az õszintén szólva meg is érdemli 😉

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Ez csak egy negatív kritika. GOndolj arra, hogy 100 emberbõl 99nek nagyon tetszett a film.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Nah remek most aztán télleg elszomorodtam
hellnight
Sztem meg baromi jó a film. 1 percén sem unatkoztam. Amint tudok megyek moziba megnézni 😊

"De akkor is megfogom nézni szóval tök mindeggy!!"

szerintem ez tipikusan az a film, amikor az embert egy kritika nem tudja lebeszélni a filmrõl - látni kell, max nem jön be. ha meg bejön, nincs mirõl beszélni.
Hát elég illúzió romboló volt ez a kritika😞
De akkor is megfogom nézni szóval tök mindeggy!!

De végülis a legjobb filmek is egyszer feledésbe merülnek!!

ja, itt egy másik kritika: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2007/03/12/2206760/

hogy teljes legyen a kép. egyetértek vele, hogy 2-3 év múlva feledésbe merül a film.
nem szívesen, de leúzom a filmet. remélem a többieknek tetszetni fog, de... mit szívtak az imdb-n, basszus? 4/10 - hátha valakinek nem lesznek elvárásai és pozitívat csalódik majd. elég üres film, debil vontatott politikai mellékszálakkal, iszonyat jó vizuális orgazmus csatákkal, amik ha agyatalanul 90 percet tartottak volna, akkor állat film lenne.

de csak max 15-20 percre volt pénzük meg egy kis fináléra.

remélem mindenki másnak jobban bejön, de ez az a film, amire nem szabad költeni, meg kell nézni ts-ben és, ha bejött, akkor moziban is - mert, ha valamit, akkor ezt megéri azoknak megnézni vásznon, akiknek bejött elsõre.😊

még szerencse, hogy nem láttam elõtte egy trailert sem.
toysoldier
nah ez teccik <#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ProGabe
mit szóltok ehhez?

egy "kicsi" gond van vele:2.2 mega :S

ja persze ha valakinek van valami jó ötlete,mitõl lehetne jobb,ne habozzon megosztani velem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lehetne jobb is bár evvel ne mmondtam újat 😄

ez biztos? dobjá má képet légyszi 😊
Szerintem is😞 (bocs)

Sztem béna... (bocsi)

én a Commander vagyok én

Dragooon
csináltam egyet (met Mincsi megkért) ^^ remélem jóa

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

toysoldier
Azt nem lehet tudni h hány órakor lesz a premier?

amúgy szerintem vki csinálhatna egy bannert 😉 megérdemli ez a film 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

cam versiönt leszedtem, amit én találtam írtó rossz minõségû, meg villog a kép 😞(

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

HBO-s betekintés a kulisszák mögé (angolul), nagyon fasza!
link

This is where we fight! This is where they die!

Törölt felhasználó
Elképesztõ amúgy, szerintem ennyit senki nem nézett ki belõle.
Mincsi
csak egy kis történelem ismeret sem árt 😊

Rush!

hellnight
Bammeg elolvastam a Spoilert 😞
Mostmár nem is érdekel a film 😞(((

xD

LasDen
én már vacsoráztam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kandurex
tonight we dine in hell!<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Minden idõk legjobb márciusi nyitánya

Nah megjöttek a tényleges adatok.
Már most kijelenthetõ,hogy a 300 címû rekordokkal kezdett, és filmtörténelmet írt.
Minden idõk márciusi nyitány az õ nevéhez köthetõ!
Az év egyik legjobban kaszáló filmje
Minden idõk legjobban jövedelmezõ 18-as besorolású filmje

Jah és két nap alatt,tehát péntek és szombaton 70 millióval inditott az USA-ban:
Bevételi Adatok

ENNÉL a filmnél nekem nincs türelmem megvárni amig végre moziban is lesz (pláne mire lesz dvd-rip) szal gyorsba megnézem a kamerást aztán majd ha lesz akkor moziban is! <#vigyor3>

SPOILER!!!
A görögök nyernek a végén!
<#hehe>

BlackShadow
OST
http://www.mininova.org/tor/601058
😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Mincsi
nagyon jó jel<#eljen>

Rush!

Majd 100 millió dolláros bevétel az elsõ hétvégén.NEm rossz nem rossz...
És még csak Amerikában mutatták be, meg Görögországban. Kasszasiker lesz, de ez engem nem lep meg😊

és ne feledjétek: This is where we fight! This is where they die!

én mivel olaszban lakom nem fogom megvárni amíg itt megjelenii az olaszban, ráadásul szinkronizálva, inkább most leszedem a cam verziót ami már fent van neten és amint kijön a dvdrip verzió azt is.
A ghost ridert és cam versionben láttam, egész éles felvétel volt, rátolva a szélesvásznú plazmatvre itt a koleszban egész jó volt a kép, de mivel maga a film elég gyenge volt ezért jó hogy nem moziban néztem meg, mondjuk a 300 biztos király lesz 😊

Sziasztok innen találtam egy oldalt ahol vannak linkek mindkét trailerhez HDTV felbontásban: link

"Ez tipikus olyan film,amit moziba szabad elõszõr megtekinteni. "

hülyeség. nyilván mindenki ot tnézi meg, ahol kedve van. érdemes moziban, aztén házimoziban, de ennyi.
nem semmi enyhén vezet😊

Dynamic
Fosadék.Ha nem nézném meg moziban akkor is kivárnám a normális ripet.Eddig minden filmnél meg tudtam várni.Fõleg ott ahol a látvány erõsen dominál, marhaság az ilyen kamerás verziókat nézni.Dehát mindenki azt csinál amit akar😊
Törölt felhasználó
Megvannak a box office eredmények. Elképesztõ!
http://www.boxofficemojo.com/daily/chart/
mennyire jobb?? képet please

Dark Messiah
közvetlenül a második!!

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Dark Messiah
Ja ha már a letöltésrõl van szó akkor hozzá teszem h már van egy fokkal job minõségü is az elõzõnél amirõl képeket látthattunk 😄 mert van már TS -ses változatta is tegnap kaptam le és nem lehet rá panasz 😄 és hogy hol?? hát itt!!

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

én csak annyit mondtam fentvan a neten és lelehet tölteni😄 azt nem hogy leis fogom

JonDavis
Meg egyébként is borzasztó a képminõsége...Aki így akarja élvezni, annak gratulálok..
Kép a mozis verzióból 1
Kép a mozis verzióból 2
Kép a mozis verzióból 3

Láthatjátok milyen pocsék a képminõség..
Két hét múlva magyar premier. Addig is várjatok türelemmel.

JonDavis
Ez tipikus olyan film,amit moziba szabad elõszõr megtekinteni.

mert? ez valami különleges film, amit nem szabad számítógépen megnézni?
JonDavis
ÉS ki az a marha, aki számítógépen akarja megnézni?

Gyõzõ, Jackie Boyt szinkronizálta

hellnight
Sin Cityt még életemben nem néztem meg szinkronnal úgyhogy nekem mondhatod 😄
Bár az igazat megvallva mikor bátyám elkezdte nézni akkor hallottam valami förtelmes szinkronszerû valamit a másik szobából. Gondolom akkor az a magyar "fergeteges" szinkron lehett 😄

JonDavis
Szerintem Szabó Gyõzõ...
Sin Cityben õ szinkronizálta Marvot, a benga állatot😊