884
2007 egyik ütős filmje
  • Dark Messiah
    Ja ha már a letöltésről van szó akkor hozzá teszem h már van egy fokkal job minőségü is az előzőnél amiről képeket látthattunk :D mert van már TS -ses változatta is tegnap kaptam le és nem lehet rá panasz :D és hogy hol?? hát itt!!
  • Csaba007
    én csak annyit mondtam fentvan a neten és lelehet tölteni:D azt nem hogy leis fogom
  • JonDavis
    Meg egyébként is borzasztó a képminősége...Aki így akarja élvezni, annak gratulálok..
    Kép a mozis verzióból 1
    Kép a mozis verzióból 2
    Kép a mozis verzióból 3

Láthatjátok milyen pocsék a képminőség..
    Két hét múlva magyar premier. Addig is várjatok türelemmel.
  • JonDavis
    Ez tipikus olyan film,amit moziba szabad előszőr megtekinteni.
  • winnie
    mert? ez valami különleges film, amit nem szabad számítógépen megnézni?
  • JonDavis
    ÉS ki az a marha, aki számítógépen akarja megnézni?
  • Csaba007
    300 letölthető már a film!!!
  • knightbali
    Győző, Jackie Boyt szinkronizálta
  • hellnight
    Sin Cityt még életemben nem néztem meg szinkronnal úgyhogy nekem mondhatod :D
    Bár az igazat megvallva mikor bátyám elkezdte nézni akkor hallottam valami förtelmes szinkronszerű valamit a másik szobából. Gondolom akkor az a magyar "fergeteges" szinkron lehett :D
  • JonDavis
    Szerintem Szabó Győző...
    Sin Cityben ő szinkronizálta Marvot, a benga állatot:)
  • hellnight
    Az szerény személyet már marhára nem fog érdekelni xD
    De rohadt kíváncsi leszek ki fogja szinkronizálni Leonidászt :D
  • LasDen #231
    Lesz szinkronos változat....legalábbis én így tudom...vhol áprilisban...
  • Prof William
    Szóval nem lessz szinkronos. Nagy kő esett le a szívemről.
  • hellnight
    Hát ezt remélem majd csak a DVD-s verziónál fogjuk megtudni :D
  • knightbali
    Kardomba dőlnék ha megtudnám, hogy Stohl Buci hangján fog megszólalni magyarúl Leonidas, de ezzel szerintem nem egyadűl vagyok ezzel így.
  • Csaba007
    Amcsiban nem tegnap volt a premierje???
  • Bandew
    Jaja szegény Sparrow hangját jól elk*rták...
  • hellnight
    Nem "lenne", de NEM is fog sikerülni a szinkronizáló színésznek. Ha még egy Jack Sparrow-ot sem tudtak normálisan leszinkronizálni, akkor kétlem, hogy egy torka szakadtából üvöltő Leonidaszt sikerülni fog xD LOL
  • Bandew
    Hát most már kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a film. Azt látom, hogy baromi látványos, de ez még nem elég. Jómagam jobban örültem volna, ha szinkronos lesz, mert egy ilyen képközpontú filmnél nem szívesen koncentrálok a feliratra, de az is igaz, hogy Leonidas maszkulin hangját nehéz lenne visszaadni. :)
  • kirol
    Örülök, hogy segíthettem. Mindent a közért!
  • BlackShadow
    tudom, én épp azért copyztam be, mert a te hsz-ed is erről szólt, én meg csak alátámasztottam :)
  • Oziris666
    Tudom, nem arra irtam!És nem is kritikaként irtam!
  • Krezga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Köszi, most már nyugodtan nézem meg a filmet:D
  • REALista
    Hát engem nem igazán győzött meg ez az 5 perces előzetes...
  • Tatyla
    megnéztem ez az új 300mp-es 300 trailert hát kész vagyok,a viz kivert a ször felállt a hátamon és hasonló biológiai dolgokat is sorolhatnék,és pont akkor lett vége amikor már áááááááááááááá.......
  • kirol
    Ez egy iszonyat szar film lesz, ez már látszik abból a 300 mp-ből.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csakhogy nehogy úgy halj meg, hogy nem láttál ilyet! Csak a kedvedért írtam! :)
  • Krezga
    Én még nem is hallottam, hogy valaki fikázta volna a 300-at:)
  • Bandy11
    Srácok mér fikázza pár ember ezt a filmet mondjátok meg?Hol láttátok hogy ez történelem hű akar lenni?Mátrix+Trója egyben és mivel nekem mind2 tetszett sztem frankó lesz. Az meg rendkívül idegesít hogy néhányan atom kritikusnak érzik magukat aztán má az első trailer után eldöntik hogy mekkora gány a film mer az egyik spártai nem balra hanem jobbra lépett a Thermopylai csatánál.
  • BlackShadow
    "A rendező, Zack Snyder ezért ragad meg minden lehetőséget, hogy jó előre felhívja nézői figyelmét: nem történelmi filmet látnak, ő csupán azért választotta ezt a témát, mert a lehető legtöbb vért, szexet és levágott végtagot akarta megmutatni."
  • Oziris666
    A Thermopylai csata elején volt 300Spártai meg minden görög városálam adott katonákat!4000 hoplita(ebböl 300 spártai) meg kb 3000nehézfegyveres védte a szorost!A perzsák meg Hérodotosz irása szerint 1,7milliós gyalogsággal(a tudósok szerint "csak" 300ezer) és 80ezres lovassággal rendelkeztek!Az utsó éjszakán küldte vissza Leonidasz a többi városállam csapatát!De szégyennek tartotta volna a visszavonulást és 800védővel maradt és védte a szorost!

Amugy meg nem szoktak hitelessek lenni ezek a "történelmi" filmek!
    Szóval mind1!De nemis baj!A Trója is tök jó volt!
  • knightbali
    jah, nem figyeltem, bocs
  • toysoldier
  • knightbali
    http://www.mtv.com/overdrive/?name=movies&id=1553704&vid=136403

aki még nem látta ezt a harci jelenetet az pillázza meg mert nagyon dúrva
  • kirol
    A képernyőkímélőt nem hagyja felrakni, mert kell neki a legújabb Flash Player. Felraktam ezt, de még így se hagyja a képernyőkímélőt felrakni.
    Miért?
  • Csaba007
    http://movies.go.com/trailer?cid=854153&vid=875964/
    itt van (jobb oldalt) pár részlet a filmből!!!
  • Lyan Kyj
    azt bírom, h állandóan változik a harc sebessége, hol belassul, hol begyorsul, és ezt nem csak pár jelenetben láthatjuk, hanem állandóan. Naggggyon ütni fog!
  • BlackShadow
    hát.. 5 nap mulva amcsi premier .. illene már késznek lennie :D
  • LasDen #205
    van benne vmi, de sztem nem a totál kész verzió ez :D
  • BlackShadow
    nem ez volt az első csata sztem :P legalábbis a hullákból is kiindulva :D
  • Csaba007
    magyon király videó!
    De a spártaiak nemvoltak kevesen mármint a 300 hoz képest??