884
2007 egyik ütős filmje
  • winnie
    "
    Valaki spilereze, már el nekem hogy legalább lesznek benen jó kis harcok?"

ku* jók a harcok, csak nagyn kevés van belőle. sokat pofáéznak. és nem csak a harctéren, hanem spártába is állandóan visszakapcsolnak.
  • toysoldier
    Gamestaros cikk a filmről
  • Prof William
    Én egy jó kis harcos pörgős filmet várok. A kritikában pont azon nyavajognak, hogy véres, harcos de nem maradandó. Ha jó harcok lesznek benne és nem a iszonyatbéna "rángatom a kamerát" dologgal oldják meg akkor nem lessz rossz. :)

Valaki spilereze, már el nekem hogy legalább lesznek benen jó kis harcok?
  • hellnight
    Hát most őszintén. Ha egyszer már Alone In The Dark a címe és mellette van egy olyan játék, az ember akaratlanul is összehasonlítja a 2-őt, hiszen játékadaptáció lenne a film vagy mifene. De mivel a játéktól teljesen eltér így egyértelmű mekkora szar.

Bár Boll eddigi munkásságait figyelembe véve azt kell mondjam, az Alone filmje az ami még a tűrhető kateóriába tartozik. Legalábbis amire még emlékszem belőle :D Úgy emlékszem nincsen benne olyannyi véres jelent mint mondjuk a Bloodrayne-ben xD Mármint nincs bajom a vérengzéssel egy filmben, csak Boll még ezt sem tudja normálisan adagolni a nézőknek :D
  • winnie
    nálam vagy egy 10/10-es film és szerintem azért mindenkinek akad 1. 2. bár volt olyan is, akinek 2006-ban 15 akadt:)

az alone-ról nem nyilatkozom, de 2006-ban voltak 1.5-es filmjeim (igen, én sem 1 és 10-ezek), az más kérdés, hogy kinek mi az értékrendje. azt spec meg tudom érteni, ha valaki még a filmet is ott hagyja, olyannyira nem tetszik neki, akkor adjon rá egy 1-est. (és most nem ér a "a filmet teljes egészében kell látni" kifogás:)
  • RaveAir
    De most őszintén. Pl. ha az Alone in the dark-ot úgy nézed meg, hogy elvonatkoztatsz a játéktól, és nem abból indulsz ki, hogy a címe alapján egy olyan játék feldolgozása, aminek sok rajongója volt, akkor simán versenyben van több B horrorral. Ha "Rejtélyes idegenek inváziója" lett volna a címe, akkor nem 2.2 lenne most az átlaga, hanem 4.2.

Csak ugye van ez a "birkamód kövessük tömeget":
    - "fúúú, ez az AitD nagy szar, semmi köze a játékhoz, szavazzuk le"
    - "fúúú, a 300 k... nagy film, még nem láttam, de 10 pontot adok neki"

Gondolom érted, hogy mit akartam ezzel mondani. Nálam olyan film nem lesz, ami 1 vagy 10 pontot ér. Annyira rossz és tökéletes film nem létezik, hogy ilyen véglet pontot kapjon.
  • winnie
    "Hát igen az a baj az imdb-vel, hogy a többség szavazati módszere a "tetszett=10" "nem tetszett=1"-ben ki is merül."

de most komolyan. ezek ellenőrizhető dolgok. a kedvedért megnéztem és a heti top5 film közül ez csak egyre igaz. a 300-ra. a többinél a többség 2-9-ig szavaz.
  • Kandurex
    Persze, a moziban
  • espio
    Hello! Van hozzá felirat?
  • bcrics
    BANNERBA VELE!!!

MÁRHOGY A KÉP!!!
  • Bandew
    Hát igen az a baj az imdb-vel, hogy a többség szavazati módszere a "tetszett=10" "nem tetszett=1"-ben ki is merül.
  • Prince23
    Ez a film tarol Usaban! 70M dolcsival nyított, minden idők legjobban produkáált márciusi első hétvégei bevétele lett.
  • Bucser
    nem. Van amiben kifejezetten nem lehet pozitívumot találni:)
  • winnie
    hellnight: jó, de akkor adsz rá egy 4-est. én is tudom, hogy az ördögűző mekkora korszakos film, de ha szétuntam magam rajta, ha egyszer ma már nem üt akkorát, akkor 3-nál nem tudok jobbat adni rá. (érted. ha valaki, ha sokan azt mondják, hogy ez mekkora, attól még én rühellhetem, bár igaz, az 1/10-et tartogatom, mert mindenben találni pozitívumot.)
  • hellnight
    Sztem igenis hülyeség.
    Most mondok egy példát. 2001 Űrodüsszeia. Tudjuk, hogy igen komoly sci-fi film. Bennem mégsem hagyott maradandó nyomot. Kicsit untam is magam rajta. Viszont elismerem nagyságát és mély mondanivalóját és még ha nem is tetszett, nem adok rá 1-est. Bár lehet csak én gondolom így.
  • winnie
    "Pedig rengeteg tucatfilmnél biztosan állíthatom, hogy jobbak."

megint. pedig szerintem annyira tiszta a dolog. különböző ízléseken fennakadni lejárt lemet.

attól, hogy szerinted rengeteg tucatfilmnél jobbak, még más szerint lehetnek mindennél rosszabbak. és, ha ők vannak többek, kissé egoközpontú álláspont azt mondani, hogy "akkor biztos hazudnak".
  • winnie
    "Imdb-t én sem veszem készpénznek. Az a baj a szavazással, hogy mindenki szavazhat. Sokan csak hülyeségből is szavaznak egy-egy filmre."

de ezeket bőven kiegyensúlyozzák az értelmes szavazatok.

"Nah meg minden filmnél van elég sok 1 pontos szavazás."

hát, bazz. naná. ronda lenne, ha nem lenne

"Hát azért kéremszépen. PL egy The Thing-re 1 pontot adni?? Minimum 8 pont. "

ez meg milyen baromság? ne te mondd meg másnak, hogy hány pont. ha valaki hány a the thingtől, akkor joga van, nem?
  • RaveAir
    Jahh... az IMDB szavazás nem igazán mutat valós képet, mert pl. Uwe Boll filmjeire, akkor is 0 vagy 1-es (nem tudom, hogy mi a legkisebb) szavazatot adnak, ha nem látják. Pedig rengeteg tucatfilmnél biztosan állíthatom, hogy jobbak.
  • Kandurex
    óóó...hát nem is kell készpénznek venni,... mondjuk annyiban bíztató a dolog, hogy 18k+ ember nem értékelte túl rosszra....persze egyél sz*rt, egymilliárd légy nem tévedhet, de fordítva is igaz, egy légy étvágya még nem hozza a többit. Szóval inkább imdb alapján ítélek, mint itt 1 ember alapján.
  • hellnight
    Imdb-t én sem veszem készpénznek. Az a baj a szavazással, hogy mindenki szavazhat. Sokan csak hülyeségből is szavaznak egy-egy filmre. Nah meg minden filmnél van elég sok 1 pontos szavazás. Hát azért kéremszépen. PL egy The Thing-re 1 pontot adni?? Minimum 8 pont. Annál alább nem is szabad pontozni a filmet. Csak megnézi egy 14 éves, gagyi benne a technika 1-es. Holott 25 éve aki megnézte alig bírt éjjelente aludni, emrt annyira félelmetes volt ^^

Én mindig a saját szememnek hiszek ^^ Tőlem írhatnak rossz kritikát egy-egy filmről úgyis meg fogom nézni a filmet és majd én eldöntöm jó-e :D
  • winnie
    "Sosem érdekelt az IMDB pontozása. Szerintem nem igazán mérvadó."

nem én írtam be, de attól, hogy nagyon jók a pontok még lehet nagyon jó a film.

mint ahogy semmilyen szubjektív mérce nem mérvadó, naná. csak arra utal, hogy a többség mit mondd, nem többre. ettől még lehet, hogy a kisebbségben vagy. (ha két ismeretlen film van, ettől még a jobb pontszámút nézném meg. az imdb-n egyébként a kritikák sokkal többet érnek, ott ki vannak emelve a +/--ok.)
  • berlinboy6329
    lol pont 300 hsz volt,ezzel már 301! :)
    Sosem érdekelt az IMDB pontozása. Szerintem nem igazán mérvadó.
  • Bandy11
    Nem az mondtam hogy nem nézem meg hanem azt hogy szomorú vagyok egyértelmű hogy megnézem.
  • winnie
    jaja, én is néztem, hogy beindult egy csökkenés. kíváncsi vagyok, hogy hét végére sikerül-e megtartania, de egyelőre biztató és van esély a top250-re. bár a 10-esek aránya először 85%-ról 79%-ra és most 68,4%-ra esett.
  • Kandurex
    User Rating: 8.4/10 (17,848 votes)! IMBD!
  • Lyan Kyj
    felőlem a 117 percből 100 lehet akár Pom-pom kalandjai is, 7 perc eufóriáért azt is bevállalnám:P
  • BlackShadow
    rakd át flashbe és egyből kevesebbet nyom
  • hellnight
    Hol nézted moziban? USA? O.o
  • Darkoo
    Már kíváncsian várom a cinematrix kritikáját:D
    Előre látom ,hogy ez lesz a szösszenetük címe:
    "Izomagyú Leonidas a Homokos Xerxes ellen":P
  • Mincsi
  • winnie
    "NEmcsak a hentelésen van a lényeg."

nekem mondod?:) bizony, hogy nem. (megpróbálom spoiler és konkrétum nélkül) csak igazából azt sajnáltam, hogy a képregényt nem tudták egy az egyben átültetni és hozzá kellett költeni egy kábé fél órás mellékszálat (ami ügyetlen eléggé, szerintem, ami igazából nem tesz hozzá sokat a sztorihoz és megszakítják a képregény történetét vele.) én maradfok annál, hogy közepes volt.

de ez csak egy vélemény. nemsokára szerintem megjelennek hivatalos kritikák. pl. a mozinet papíralapú verzióban 8-as hozták ki.
  • Darkoo
    NEmcsak a hentelésen van a lényeg.
  • winnie
    sőt, az aeonfluxos 6/10-rd kritika is mozis. egyszerűen többet vártam annál, hogy van benne két 8-9 perces spártaiak vs perzsák harc.

a képi világ naná, hogy büntet és két helyen a zene is állat a kórusokkal, de az összhatás nálam csak 4-es lett. idővel szállingózni fog a többi premier előtti kritika, még lesznek vetítések, aztán majd látjuk, hogy a tömegnek hogy jön be. (pedig még előzetest sem láttam belőle, annyira visszafogtam magam)
  • Darkoo
    És milyen az idő USA-ban?
  • toysoldier
    támogatom ^^
  • winnie
    "Winnie az nem lehet hogy ha moziban nézted volna más lenne - ha csak nagyon kicsit is - a véleményed?"

moziban néztem.
  • hellnight
    Hát igen. Az eddigi változatokból mindenet lehet csak megfelelő véleményt formálni nem. A kép iszonyat homályos. Sokszor semmit nem lehet látni, annyira behomályosodik az egész. Moziban mindenki nézze meg sztem. Akkor még nagyobbat fog ütni az egész.
    Bár nekem már ez a verzió is iszonyat bejött, nem tom mi lesz majd a moziban xD :D
  • ProGabe #284
    na,erről beszélek!!

meg arról,hogy mi legyen a bannerral
    erről a képről lenne szó:
  • Darkoo
    Hát persze!Könnyű úgy negatív kritikát írni, akik egy pocsék minőségű ótvar monitoron megtekint egy olyan filmet, amit direkt nagyvászonra bika hangerő mellett álmodott meg a rendező.
    Ezek után csodálkozik az ember, hogy nem jött át neki az egész?
    Mellesleg egy kitünő képregényfeldolgozás. Szinte szóról szóra másolja a Frank Miller egyik legjobb képregényének képivilágát, és szövegeit.