Frank Miller\'s 300

← ElőzőOldal 18 / 18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már vagy 20 szor láttam a traillert, annyira felcsigázott, hogy a 2007-es évben legjobban várt filmje számomra a 300.

Üdv!
Mondjuk innenmagyarul, bár aszem ez csak az elsõ része. Van itt még sok jó képregény érdemes szétnézni!

nem tudja valaki hogy a képregényt honnan lehetne beszerezni?

Üdv!
A trailer leszedhetõ innen .mov formátumba!

Várjuk szeretettel<#finom>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

szal áprilisban, ok

ProGabe
Release dates for
300 (2007)
Country Date
USA 9 March 2007
Australia 22 March 2007
Belgium 28 March 2007
France 28 March 2007
Russia 29 March 2007
UK 30 March 2007
Germany 5 April 2007
Netherlands 5 April 2007
Italy 6 April 2007
Japan 9 June 2007

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem tudja valaki, hogy mikor lesz a prömier?
Vagy még csak annyit lehet tudni hogy 2007-ben?

Shiwo
wazze..leszedték a trailert..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hmmm..Elég kellemes és hangulatos a trailler, jöhetne már a film.

LasDen
Nagyon zsír lesz...amúgy is szeretem a Római-Görög történelmet na meg Spártát 😄
Akik nem tudnák azoknak itt egy kis help hogy mirõl/kikrõl szól a film... (Csata a Thermopylai szorosban (i.e. 480): rész a fontos ebbõl a szempontból 😄)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

soulhunter
nem tévedtem sokat 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
csak krixkraxokat láttam a trailer oldalán,ugyh nekem tényleg mind1,h orosz,kinai,görög, v netán indiai -e 😛

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

ProGabe
de azokhoz akkor sem adta a nevét,ezt elmondta már millió helyen,kicsit átfogalmazom a kérdést:
nem tudja valaki hogy Miller mit szól hozzá?
remélem így már értitek a kérdésem lényegét

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dynamic
Mellesleg azon történelmi esemény az alapja, amikor a többezres perzsa sereget megpróbálta feltartóztatni 300 spártai harcos a Thermopülai szorosnál.
Dynamic
orosz?LOL<#eplus2>
Shiwo
mert a Daredevil meg az Elektra jogai tudtommal a Marvel tulajdonában van, míg a Sin City-t azután csinálta, hogy otthagyta a Marvel-t...

ProGabe
gratulálok,megint hülye vagy,akkor nézzük csak:
Daredevil:Frank Miller mûve,nem adta hozzá a nevét,szar is a film
Elektra:Frank Miller mûve,nem adta hozzá a nevét,szar is a film
Sin City:Frank Miller mûve,társrendezõ,forgatókönyvíró,istencsászár a film

mellesleg ilyen még a V for Vendetta is,mármint abból a szempontból hogy a képregény alkotója nem járult hozzá a filmhez,mert szerinte(a forgatókönyv alapján bírálnak term.) egy szar lett volna

Szép! Ez a kérdés elõkelõ helyre ugrott a "Leghülyébb kérdések" TOP10 listájában! <#taps>
Shiwo
hát..nem nagyon jöhetett volna ki, ha nem adja hozzá a nevét..

ProGabe
ez jónak ígérkezik!
valaki nem tudja hogy maga miller adta-e hozzá a nevét?mert akkor nagyon rossz már nem lehet

Shiwo
hivatalos site ahogy Lnézem...

Shiwo
bár lehet Spártaiakat mond 😊

Shiwo
õmm..mintha Spartacus-t mondanának a filmben, vagy én értettem félre ?

Szép, makulátlan a faszinak a foga... LOL
Várjuk, várjuk!

stp4trick
milyen orosz? az oldal görög, amúgy meg van angol szövegváltó is

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

meg szívmeghódítós :0

soulhunter
ez tényleg odüsszeusz-mumia keverék,v csak nekem tünik annak a trailer alapján? (megjegyzés: nem tok oroszul,ahhoz 30 évvel elõbb kellett vna születnem) 😄

amugy yahhh, elég harcosnak és eláruldozos filmnek láccik 😊

váó!

ez a trailer igen hangulatosra sikeredett 😉

Törölt felhasználó
Trailer
A filmet a Holtak hajnala remake rendezõje Zack Snyder rendezte.
← ElőzőOldal 18 / 18