884
2007 egyik ütős filmje
  • toysoldier
    istenkirály
  • berlinboy6329
    Nem rossz,de a képminsőség nem az igazi+sok az overdrive a hangban,azaz distortion,szal torzul nagyon.Egyetlen bajom,hogy csöndben harcolnak.Semmi zene,csak 1 kis búgás+a nagyrésze a muvinak lassított felvétel.Azonkívűl ütős kis vid.
  • Csaba007
    A moziban ghost rider előtt feliratos előzetest nyomtak király volt:D!!!
  • BlackShadow
    most néztem meg.. nagyon üt :D
  • LasDen #198
    300 second of 300
    vigyázat SPOILERES :D viszont iszonyat jó :D
  • ProGabe #197
    na emberek kijött egy ilyen:

300 Bonus Features

ez egy werkfilm-féleség,vagyis ahogy elnézem a többek között a video journalok,ezeket tartalmazza

!!!!!kérek mindenkit,ne itt kérdezősködjön hogy honnan lehetne beszerezni,torrent oldalakat nézegessetek...!!!!!!
  • Krezga
    nah, ez jó hír!:)
  • Mincsi
    alap!
  • Csaba007
    az jó lesz már alig várom!!!
    Feliratosan lesz a király!!!
  • LasDen #193
    igen....
    itten vala leírva... :D
  • Mincsi
    télleg?

• LasDen #191
    300 Fan TV Spot
    5 TV Spot

ha vótak má', akkor srry..... :D
  • Voltan
    "én is jobban szeretem a hosszabb filmeket mint pl: Bad boys 2."

Hát LOL!
  • zaki
    Jeeee, feliratosan nyomják majd nálunk a moziban!
  • Darkoo
    Egy történelmi témájú filmet nem lehet lezavarni másfél óra alatt...
    Szerencsére ez a film 30 percel hosszabb lesz, mint ahogy tudjátok
    Runtime:116 min
    Ez a végleges
    imdb szerint is, meg máshol is
  • Krezga
    Baromi jó klipp! És a szám is jó:D
  • Mincsi
    jó szám, teccik (Y)
  • B@ldrick
    Nine Inch Nails - Just Like You Imagined
  • Bucser
    Szerintem a 2 unalmasan hosszu lett.. (IMO az utolsó 30 perc totálisan felesleges volt)

Az első rész viszont istenkirály:) MAi napig nagy kedvencem:) a maga 110 percével.
  • ProGabe #183
    hát van utószinkron a filmeken,persze ilyan nagyköltségvetésűnél,ami ráadásul green-boxban lett felvéve,valószínű nincs rá szükség,de pl a magyar filmek 90%-ban(tehát a film 90%-a) utószinkronos,szal tényleg nem írt hülyeséget
  • Reyes
    Semmi gond, csak kukacosokodtam:)

Ezt én is biztos, hogy moziban, és csakis eredeti hangal fogom megnézni... Ez lesz a Star Wars 3 óta az első film, amiért nem sajnálok pénzt mozira...
  • Csaba007
    hangjuk!
    Bocs
  • Reyes
    Eredeti szinkronok?

• Csaba007
    Nagyon várom már!!
    Mi annak a számnak a címe ami az előzetesben megy???
    Szerintem a film hossza elég lesz, dee én is jobban szeretem a hosszabb filmeket mint pl: Bad boys 2.
    Remélem feliratosan nyomják majd mozikban mert nagyon jók az eredeti szinkronok!!
  • Bandew
    Tök simán!
  • RaveAir
    Akkor nálad a Titanic elnyújtása is az élvezeti értéket növelte? ;)
  • Bandew
    Ez nem feltétlenül nyújtás, inkább "megtöltés". Két éjszaka azért bővenn több mint másfél óra.
    Jó nem mondom, hogy rossz lesz, de általában a hosszabb filmek kerekebbek.
  • LasDen #175
    maga a képregény 5 részes.....plusz az egész történet 2 éjszaka....hova kéne nyújtani...sztem jó lesz ez így....
  • Bandew
    Én személy szerint jobban kedvelem a hosszabb filmeket. A több idő lehetőséget teremt a hangulat megteremtésében. Ez csak azoknak unalmas akik a pergő akciókhoz szoktak hozzá, de véleményem szerint attól nem lesz teljes egy film, sőt egy idő után ellaposodhat, ha nincsenek ritmusváltások. Ez persze nem minden filmre igaz, de én szeretek elidőzni a film világában, ahhoz pedig kellenek az életszerű ütemek.
  • Mincsi
    oké! csak egy kicsit meglepődtem :/
    mondjuk a King Kong is volt vagy 2 és fél órás, ott már untam magam! igazatok van, nem jó ha több lesz!
  • RaveAir
    Végre! Soha nem értettem, hogy miért jó 2-2,5 órába elhúzni valamit, amit hamarabb is le lehet tudni. Így talán nem lesznek benne unalmas részek.

(Mondjuk a Gyűrűk urát jobb lett volna 6 részben megoldani, mert ott meg éppen kevés volt az idő... De most már mindegy.)
  • ProGabe #171
    mit?dokumentumfilmet a látványfilm mellé,hogy megtudd hogy is volt az valójában?persze lehet a forgatás doku-ja,tök mindegy,a lényeg hogy bármelyik is lesz,nem lesz felesleges
  • LasDen #170
    mi a probléma???
  • knightbali
    ezt már nem kellene http://www.imdb.com/title/tt0892737/
  • LasDen #168
    én se azt mondom hogy ne legyenek, hanem hogy az hogy unalmas párbeszéd eléggé tág dolog. Mindenkinek mást jelent hogy unalmas párbeszéd. Neked lehet unalmas az hogy elmesélik Leonidas hogy ölte meg a farkast, de a másiknak meg tele izgalommal....
  • ProGabe #167
    hát pont ezt írta,hogy unalmas! párbeszédek ne legyenek,nem azt hogy párbeszédmentes legyen,vagyis gondolom hogy így értette
  • LasDen #166
    ez így relatív hogy unalmas párbeszédek.....bármelyik párbeszéd lehet unalmas....
  • Csaba007
    Elég lesz az a 91 perc!!:)
    De remélem nem lesz tele unalmas párbeszédekkel és dumálásokkal!
  • ProGabe #164
    egy ekkora adrenalin és - főleg - vizuális löket szerintem jobb is hogy nem tart tovább,így legalább már tudjuk hogy "ván hándrid perszent pjúr eksön" :D
  • Mincsi
    micsoda? másfél órás lesz??