Frank Miller\'s 300

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hzsolt
március 29-ig kell várni sajnos. 😞
Viszont a képregény talán hamarabb megjelenik. 😊

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Krezga
Szerintem fogják(és a Sin City-t is szinte minden mozi vetítette.)
Sziasztok!
Szerintetek a Magyarországi mozi többsége vetíteni fogja?
Mert a Sin City-t se vetítették pedig az is naon ütõs film (sztem)!
zaki
Úristen, miféle film ez? Még csak most figyeltem fel rá... <#vigyor>

Trailer után ilyen fejem volt: <#wow2>

És már nincs is olyan messze a március 22...

Hát, ha szinkronizálni merik, ordítani fogok! 😄

BlackShadow
eléggé másztszí film 😊
már le is dumáltam haverokkal a mozit 😄
alap h feliratos.. iszonyú jó hangja van a faszinak 😊 kb akárhányszor megnézem a trailert oyan hangulata van, h végén felállnék és zúznék a csatába 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hát nemtom...Ha fent lesz, ha nem, én moziban, szigorúan felirattal fogom megnézni... Ezért megéri fizetni...

hellnight
Sztem az a decemberi dátum lehet az amcsi kritikusok meg hasonlóaknak vetített premiere. Ott meg kétlem, hogy felvették volna 😄 Majd március-ban fentt lesz valamikor 😄

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

valaki nem tudna egy linket ahol ezeket a kis 300-as reklámokat meg lehet nézni?

nono84
Milyen jó hangulatú trailereket vetítenek egy picit irigy lettem. De nagyon komoly kis film lesz.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Ha már ennyit tudtam várni, ez a pár hónap már meg se kottyan...remélem

Challanger
Azt álmodtam, hogy eljött a premier ideje és megnéztem a filmet<#idiota>. Érdekes módon a TV-ben volt és nem a moziban <#vigyor>.
Hát mit mondjak eléggé csalódott voltam mikor felkeltem és rádöbbentem, hogy még csak január 23.-a van
Bucser
Az a rég nem annyira rég. még most is mennek a reklámok róla a nagy Amcsi adókon (FOX meg CBS ráadásul playoff reklámok amik a drágább fajtába tartoznak)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hzsolt
Na akkor pontosítok:
"A legújabb hírek szerint a film premierje március 29, nem 22."
Minden esetre az a jó, hogy márciusban gondolkodik a forgalmazó.

Krezga
Én is a mozira várok😄
A képregénye tetszett(bár minden képregény tetszik szinte--imádom õket😄).

Ettõl a filmtõl sokat várok, remélem jó is lesz😄
Már kijött?

Minddnesetre én megvárom, hogy moziban nézhessem meg...
berlinboy6329
Érdekes.Amicsba már rég lement,és még sehol sincs fenn?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ProGabe
te melyik imdb-t nézted? 😛
KATT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fenrir
IMDB-n ez van, a release date 2010 valamikor <#idiota>

A halál csupán a kezdet...

Hát ez elég cinkes lenne.

roblee
Hát...hú...szóval...nem jutok szóhoz!
Ez a látványvilág egyszerûen hihetetlen. ( pedig itt van a szemem elõtt )
Már csak a történetre vagyok kiváncsi, mármint, hogy a filmben hogy valósítják meg. Lehet egy könyv vagy képregény története zseniális, de sok adaptáció megbukott már. Mi csak imádkozhatunk, hogy ne így történjen. Csak gyõzzük kivárni!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Fenrir
2010.03.22

A halál csupán a kezdet...

Mincsi
mien 2010??

Rush!

Március 22?? Az jó lenne nincs már annyira messze😄

2010?<#wow2>
hzsolt
"Megbízható forrásból származó, de még nem hivatalos információk szerint a 300 c. film magyarországi premierje március 22-én lesz."

Tetsuo
Up!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Voltan
Jaja. A fõ "vértjük" a pajzs volt, azon kívül csak könnyû mellvértet hordtak (Bõrvért, esetleg lánccal, vagy fémlapokkal megerõsítve), lábvasat, meg sisakot.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dynamic
A filmet illetve a képregényt valós történelmi tények ihlették, de egy nyílvánvalóan fiktív világban játszódik, innentõl kezdve felesleges belekötni a hitelességébe.
páncélt viseltek, de az tény hogy nem voltak túlöltözve.

Azt viszont nem hiszem el h a Sprtaiak félpucéron harcoltak.
LasDen
ez ke maj nekem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Punker
össze is omlott az egész rendszer 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Voltan
A rómaiakhoz ennek semmi köze 😛

Ellenben Spártában tényleg elfogadott, sõt, pártolt volt a homoszexuális kapcsolat a katonák között. Úgy gondolták, hogy így még szorosabb kötelék alakul ki egymás közt, és javul a harci morál.
Ez persze nem azt jelenti, hogy homik voltak a katonák, volt feleségük, gyerekük, csak ez egy kis "adalék" volt 😄

Voltan
A képregény nem így néz ki.
Mindegy, jó lesz ez.

Seth
mert így adja vissza azt a képregényes-festményes hangulatot amit frank miller elképzelt hozzá, gondolom én

mellesleg megmutattam egy ismerõsnek ezt a trailert, aszongya nem tetszik neki, sok benne a buzi ^^ (nem szereti a római,leples,papucsos korszakot 😄)

PSN ID.: Beegabor

toysoldier
Azért mert olyan technikával csinálják mint a Sin City-t (asszem 😊 csak nem fekete-fehérben

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Voltan
Hangulatos, de miért néz ki úgy, mint egy játék intrója?
Na mindegy. Fogom viszem.

hzsolt
Ha valakit az analóg változat is érdekelne:
"... a Képes Kiadó jelenteti meg Frank Miller 300 címû "színes, szélesvásznú" képregényét, amelybõl a Sin Cityhez hasonlóan film készül. A világpremier március végén lesz. A magyar nyelvû képregény megjelenése igazodni fog a magyarországi bemutatóhoz.
Keménytáblás, 96 oldalas színes, szélesvásznú. És ezt most szó szerint tessék érteni, ugyanis a füzetekben eredetileg csupa duplaoldalas rajzok voltak, ezeket mintegy kihajtogatva prezentálja a gyûjteményes kötet. Szóval valójában 192 hagyományos méretû képregényoldalon jelent meg eredetileg. Becélzott idõpont a 3. Magyar Képregényfesztivál, március közepén."

Shiwo
az ötlet nem rossz viszont a kívítelezés nem jó

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

XXDDDDDD

Seth
kezdõdik a hülyeség (nem saját kreálmány)^^

PSN ID.: Beegabor

toysoldier
nemtökmind1? az a lényeg h istenkirálylesz a film<#buck>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

berlinboy6329
Az a dagadt?Az a besteszt az egészbe 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ezt kérdezd meg Frank Millertõl

De mi benne aza sok furcsa tozszülött?
lang14
néha olyan érzésem van a trailerrel kapcsolatba mintha a szereplõk most léptek volna ki valami új játék intrójából...

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

PsyhoApu
Jópárszor megnéztem már a trailert. A fenébe is messze van még a premier. Addig felrakom a rome total war-t, hogy érezzem a feelinget. Jöjjenek csak a perzsák a sprártai phalanxom ellen 😊

"Spartans! This is where we fight! This is where they die!"

http://kutyuszoba.blog.hu/

Szerintem teljesen belillik a vér fröccsenése, nem realiszikus, de hát még sok minden más sem.