884
2007 egyik ütős filmje
-
#282 Ezt úgy bírom. Otthon megnézem a lehető legrosszabb változatban, és akkor csodálkozik mindenki, hogy ilyen kritika készül. Majd ha már teljes valójában nézi az ember moziban, ahol minden apró részlet kirajzolódik, és minden egyben van, akkor azért más lesz egy picit. Történjen bármi, nekem ott a helyem a moziban, és nem máshol. -
#281 köszi!
negatív kritikák meg minden filmnél vannak,hiszen nem lehet olyat csinálni,ami mindenkinek bejön,ezek miatt nehogy már valaki pálcát törjön a film felett,nézze meg mindenki,és döntse el saját maga!
Winnie az nem lehet hogy ha moziban nézted volna más lenne - ha csak nagyon kicsit is - a véleményed?Gondolok itt arra,hogy a csatajelenetek tetszettek neked is,a film maradékával szemben.Namost,ha moziban,nagy vásznon,brutál hangzással láttad volna,tehát úgy ahogy a rendező megálmodta,lehet nagyrészt csak azok maradnak meg és máris máshogy tekintesz a filmre,nem?Tehát nem számítana pl a gyenge politikai szál,hanem megmaradna vizuális bombának... /OFF: szal a lényeg:ne nézzetek már szar,semmittelen kamerával felvett szutykokat!!!én nagyon ez ellen vagyok,ok én sem adok ki pénzt olyan film dvd-jére ami nem tetszik,viszont szeretem 100%-ig olyan minőségben megnézni a filmeket ahogy a készítői megálmodták,és az alapján döntöm el,hogy jó-e az alkotás,és igenis várok x hónapot a dvd(rip)-re.Ez nekem olyan mintha én a junkie-n csak minden második sort olvasnék el,mert mondjuk félkész bejegyzéseket kapnék,és fikáználak titeket hogy miért írtok össze meg vissza ;) ez persze nem csak erre a szitura vonatkozik,csak ez az egész dolog nagyon böki a csőröm,miért nem lehet várni egy kicsit?/
remélem nincsenek túl nagy elvárásaim a filmmel szemben,dehát már csak pár hét és jön a véleményem :) -
#280 Hát lehet, hogy csak én gondolom így, de aki kritika alapján választ filmet az őszintén szólva meg is érdemli ;) -
Darkoo #279 Ez csak egy negatív kritika. GOndolj arra, hogy 100 emberből 99nek nagyon tetszett a film. -
Bandy11 #278 Nah remek most aztán télleg elszomorodtam
-
#277 Sztem meg baromi jó a film. 1 percén sem unatkoztam. Amint tudok megyek moziba megnézni :) -
winnie #276 "De akkor is megfogom nézni szóval tök mindeggy!!"
szerintem ez tipikusan az a film, amikor az embert egy kritika nem tudja lebeszélni a filmről - látni kell, max nem jön be. ha meg bejön, nincs miről beszélni. -
Csaba007 #275 Hát elég illúzió romboló volt ez a kritika:(
De akkor is megfogom nézni szóval tök mindeggy!!
De végülis a legjobb filmek is egyszer feledésbe merülnek!! -
winnie #274 ja, itt egy másik kritika: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2007/03/12/2206760/
hogy teljes legyen a kép. egyetértek vele, hogy 2-3 év múlva feledésbe merül a film. -
winnie #273 nem szívesen, de leúzom a filmet. remélem a többieknek tetszetni fog, de... mit szívtak az imdb-n, basszus? 4/10 - hátha valakinek nem lesznek elvárásai és pozitívat csalódik majd. elég üres film, debil vontatott politikai mellékszálakkal, iszonyat jó vizuális orgazmus csatákkal, amik ha agyatalanul 90 percet tartottak volna, akkor állat film lenne.
de csak max 15-20 percre volt pénzük meg egy kis fináléra.
remélem mindenki másnak jobban bejön, de ez az a film, amire nem szabad költeni, meg kell nézni ts-ben és, ha bejött, akkor moziban is - mert, ha valamit, akkor ezt megéri azoknak megnézni vásznon, akiknek bejött elsőre.:)
még szerencse, hogy nem láttam előtte egy trailert sem. -
#272 nah ez teccik -
#271 mit szóltok ehhez?
egy "kicsi" gond van vele:2.2 mega :S
ja persze ha valakinek van valami jó ötlete,mitől lehetne jobb,ne habozzon megosztani velem :) -
hutkai #270 Lehetne jobb is bár evvel ne mmondtam újat :D
-
Fen3gyerek #269 ez biztos? dobjá má képet légyszi :) -
Csaba007 #268 Szerintem is:( (bocs) -
Cmdr #267 Sztem béna... (bocsi) -
#266 csináltam egyet (met Mincsi megkért) ^^ remélem jóa
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/1131040785/11310407851173652608.gif [/IMG] -
#265 Azt nem lehet tudni h hány órakor lesz a premier?
amúgy szerintem vki csinálhatna egy bannert ;) megérdemli ez a film :) -
Mihail #264 cam versiönt leszedtem, amit én találtam írtó rossz minőségű, meg villog a kép :(( -
Mihail #263 HBO-s betekintés a kulisszák mögé (angolul), nagyon fasza!
link
This is where we fight! This is where they die!
-
#262 Elképesztő amúgy, szerintem ennyit senki nem nézett ki belőle. -
#261 csak egy kis történelem ismeret sem árt :) -
#260 Bammeg elolvastam a Spoilert :(
Mostmár nem is érdekel a film :((((
xD -
#259 én már vacsoráztam :D -
#258 tonight we dine in hell! -
Darkoo #257 Minden idők legjobb márciusi nyitánya -
Darkoo #256 Nah megjöttek a tényleges adatok.
Már most kijelenthető,hogy a 300 című rekordokkal kezdett, és filmtörténelmet írt.
Minden idők márciusi nyitány az ő nevéhez köthető!
Az év egyik legjobban kaszáló filmje
Minden idők legjobban jövedelmező 18-as besorolású filmje
Jah és két nap alatt,tehát péntek és szombaton 70 millióval inditott az USA-ban:
Bevételi Adatok -
haxoror #255 ENNÉL a filmnél nekem nincs türelmem megvárni amig végre moziban is lesz (pláne mire lesz dvd-rip) szal gyorsba megnézem a kamerást aztán majd ha lesz akkor moziban is!
SPOILER!!!
A görögök nyernek a végén!
-
#254 OST
http://www.mininova.org/tor/601058
:) -
#253 nagyon jó jel -
Darkoo #252 Majd 100 millió dolláros bevétel az első hétvégén.NEm rossz nem rossz...
És még csak Amerikában mutatták be, meg Görögországban. Kasszasiker lesz, de ez engem nem lep meg:) -
Mihail #251 és ne feledjétek: This is where we fight! This is where they die! -
Mihail #250 én mivel olaszban lakom nem fogom megvárni amíg itt megjelenii az olaszban, ráadásul szinkronizálva, inkább most leszedem a cam verziót ami már fent van neten és amint kijön a dvdrip verzió azt is.
A ghost ridert és cam versionben láttam, egész éles felvétel volt, rátolva a szélesvásznú plazmatvre itt a koleszban egész jó volt a kép, de mivel maga a film elég gyenge volt ezért jó hogy nem moziban néztem meg, mondjuk a 300 biztos király lesz :) -
Mihail #249 Sziasztok innen találtam egy oldalt ahol vannak linkek mindkét trailerhez HDTV felbontásban: link -
winnie #248 "Ez tipikus olyan film,amit moziba szabad előszőr megtekinteni. "
hülyeség. nyilván mindenki ot tnézi meg, ahol kedve van. érdemes moziban, aztén házimoziban, de ennyi. -
Csaba007 #247 nem semmi enyhén vezet:) -
#246 Fosadék.Ha nem nézném meg moziban akkor is kivárnám a normális ripet.Eddig minden filmnél meg tudtam várni.Főleg ott ahol a látvány erősen dominál, marhaság az ilyen kamerás verziókat nézni.Dehát mindenki azt csinál amit akar:) -
#245 Megvannak a box office eredmények. Elképesztő!
http://www.boxofficemojo.com/daily/chart/ -
Csaba007 #244 mennyire jobb?? képet please -
#243 közvetlenül a második!!