884
2007 egyik ütős filmje
-
#122 Milyen jó hangulatú trailereket vetítenek egy picit irigy lettem. De nagyon komoly kis film lesz. -
knightbali #121 Ha már ennyit tudtam várni, ez a pár hónap már meg se kottyan...remélem -
#120 Azt álmodtam, hogy eljött a premier ideje és megnéztem a filmet. Érdekes módon a TV-ben volt és nem a moziban .
Hát mit mondjak eléggé csalódott voltam mikor felkeltem és rádöbbentem, hogy még csak január 23.-a van -
#119 Az a rég nem annyira rég. még most is mennek a reklámok róla a nagy Amcsi adókon (FOX meg CBS ráadásul playoff reklámok amik a drágább fajtába tartoznak) -
#118 Na akkor pontosítok:
"A legújabb hírek szerint a film premierje március 29, nem 22."
Minden esetre az a jó, hogy márciusban gondolkodik a forgalmazó. -
#117 Én is a mozira várok:D
A képregénye tetszett(bár minden képregény tetszik szinte--imádom őket:D).
Ettől a filmtől sokat várok, remélem jó is lesz:D
-
Prof William #116 Már kijött?
Minddnesetre én megvárom, hogy moziban nézhessem meg... -
#115 Érdekes.Amicsba már rég lement,és még sehol sincs fenn? -
#114 te melyik imdb-t nézted? :P
KATT -
#113 IMDB-n ez van, a release date 2010 valamikor -
knightbali #112 Hát ez elég cinkes lenne. -
#111 Hát...hú...szóval...nem jutok szóhoz!
Ez a látványvilág egyszerűen hihetetlen. ( pedig itt van a szemem előtt )
Már csak a történetre vagyok kiváncsi, mármint, hogy a filmben hogy valósítják meg. Lehet egy könyv vagy képregény története zseniális, de sok adaptáció megbukott már. Mi csak imádkozhatunk, hogy ne így történjen. Csak győzzük kivárni! -
#110 2010.03.22 -
#109 mien 2010?? -
Csaba007 #108 Március 22?? Az jó lenne nincs már annyira messze:D -
Syzygye #107 2010? -
#106 "Megbízható forrásból származó, de még nem hivatalos információk szerint a 300 c. film magyarországi premierje március 22-én lesz." -
#105 Up! -
#104 Jaja. A fő "vértjük" a pajzs volt, azon kívül csak könnyű mellvértet hordtak (Bőrvért, esetleg lánccal, vagy fémlapokkal megerősítve), lábvasat, meg sisakot. -
#103 A filmet illetve a képregényt valós történelmi tények ihlették, de egy nyílvánvalóan fiktív világban játszódik, innentől kezdve felesleges belekötni a hitelességébe. -
knightbali #102 páncélt viseltek, de az tény hogy nem voltak túlöltözve. -
Lami #101 Azt viszont nem hiszem el h a Sprtaiak félpucéron harcoltak. -
#100 ez ke maj nekem :D -
#99 össze is omlott az egész rendszer :) -
#98 A rómaiakhoz ennek semmi köze :P
Ellenben Spártában tényleg elfogadott, sőt, pártolt volt a homoszexuális kapcsolat a katonák között. Úgy gondolták, hogy így még szorosabb kötelék alakul ki egymás közt, és javul a harci morál.
Ez persze nem azt jelenti, hogy homik voltak a katonák, volt feleségük, gyerekük, csak ez egy kis "adalék" volt :D -
#97 A képregény nem így néz ki.
Mindegy, jó lesz ez. -
#96 mert így adja vissza azt a képregényes-festményes hangulatot amit frank miller elképzelt hozzá, gondolom én
mellesleg megmutattam egy ismerősnek ezt a trailert, aszongya nem tetszik neki, sok benne a buzi ^^ (nem szereti a római,leples,papucsos korszakot :D) -
#95 Azért mert olyan technikával csinálják mint a Sin City-t (asszem :) csak nem fekete-fehérben -
#94 Hangulatos, de miért néz ki úgy, mint egy játék intrója?
Na mindegy. Fogom viszem. -
#93 Ha valakit az analóg változat is érdekelne:
"... a Képes Kiadó jelenteti meg Frank Miller 300 című "színes, szélesvásznú" képregényét, amelyből a Sin Cityhez hasonlóan film készül. A világpremier március végén lesz. A magyar nyelvű képregény megjelenése igazodni fog a magyarországi bemutatóhoz.
Keménytáblás, 96 oldalas színes, szélesvásznú. És ezt most szó szerint tessék érteni, ugyanis a füzetekben eredetileg csupa duplaoldalas rajzok voltak, ezeket mintegy kihajtogatva prezentálja a gyűjteményes kötet. Szóval valójában 192 hagyományos méretű képregényoldalon jelent meg eredetileg. Becélzott időpont a 3. Magyar Képregényfesztivál, március közepén." -
#92 az ötlet nem rossz viszont a kívítelezés nem jó -
knightbali #91 XXDDDDDD -
#90 kezdődik a hülyeség (nem saját kreálmány)^^
-
#89 nemtökmind1? az a lényeg h istenkirálylesz a film -
#88 Az a dagadt?Az a besteszt az egészbe :) -
knightbali #87 Ezt kérdezd meg Frank Millertől -
Lami #86 De mi benne aza sok furcsa tozszülött? -
#85 néha olyan érzésem van a trailerrel kapcsolatba mintha a szereplők most léptek volna ki valami új játék intrójából... -
#84 Jópárszor megnéztem már a trailert. A fenébe is messze van még a premier. Addig felrakom a rome total war-t, hogy érezzem a feelinget. Jöjjenek csak a perzsák a sprártai phalanxom ellen :)
"Spartans! This is where we fight! This is where they die!" -
knightbali #83 Szerintem teljesen belillik a vér fröccsenése, nem realiszikus, de hát még sok minden más sem.