884
2007 egyik ütős filmje
  • nono84
    Milyen jó hangulatú trailereket vetítenek egy picit irigy lettem. De nagyon komoly kis film lesz.
  • knightbali
    Ha már ennyit tudtam várni, ez a pár hónap már meg se kottyan...remélem
  • Challanger
    Azt álmodtam, hogy eljött a premier ideje és megnéztem a filmet. Érdekes módon a TV-ben volt és nem a moziban .
    Hát mit mondjak eléggé csalódott voltam mikor felkeltem és rádöbbentem, hogy még csak január 23.-a van
  • Bucser
    Az a rég nem annyira rég. még most is mennek a reklámok róla a nagy Amcsi adókon (FOX meg CBS ráadásul playoff reklámok amik a drágább fajtába tartoznak)
  • hzsolt
    Na akkor pontosítok:
    "A legújabb hírek szerint a film premierje március 29, nem 22."
    Minden esetre az a jó, hogy márciusban gondolkodik a forgalmazó.
  • Krezga
    Én is a mozira várok:D
    A képregénye tetszett(bár minden képregény tetszik szinte--imádom őket:D).

Ettől a filmtől sokat várok, remélem jó is lesz:D
  • Prof William
    Már kijött?

Minddnesetre én megvárom, hogy moziban nézhessem meg...
  • berlinboy6329
    Érdekes.Amicsba már rég lement,és még sehol sincs fenn?
  • ProGabe #114
    te melyik imdb-t nézted? :P
    KATT
  • Fenrir
    IMDB-n ez van, a release date 2010 valamikor
  • knightbali
    Hát ez elég cinkes lenne.
  • roblee
    Hát...hú...szóval...nem jutok szóhoz!
    Ez a látványvilág egyszerűen hihetetlen. ( pedig itt van a szemem előtt )
    Már csak a történetre vagyok kiváncsi, mármint, hogy a filmben hogy valósítják meg. Lehet egy könyv vagy képregény története zseniális, de sok adaptáció megbukott már. Mi csak imádkozhatunk, hogy ne így történjen. Csak győzzük kivárni!
  • Fenrir
    2010.03.22
  • Mincsi
    mien 2010??
  • Csaba007
    Március 22?? Az jó lenne nincs már annyira messze:D
  • Syzygye
    2010?
  • hzsolt
    "Megbízható forrásból származó, de még nem hivatalos információk szerint a 300 c. film magyarországi premierje március 22-én lesz."
  • Tetsuo
    Up!
  • Voltan
    Jaja. A fő "vértjük" a pajzs volt, azon kívül csak könnyű mellvértet hordtak (Bőrvért, esetleg lánccal, vagy fémlapokkal megerősítve), lábvasat, meg sisakot.
  • Dynamic
    A filmet illetve a képregényt valós történelmi tények ihlették, de egy nyílvánvalóan fiktív világban játszódik, innentől kezdve felesleges belekötni a hitelességébe.
  • knightbali
    páncélt viseltek, de az tény hogy nem voltak túlöltözve.
  • Lami
    Azt viszont nem hiszem el h a Sprtaiak félpucéron harcoltak.
  • LasDen #100
    ez ke maj nekem :D
  • Punker
    össze is omlott az egész rendszer :)
  • Voltan
    A rómaiakhoz ennek semmi köze :P

Ellenben Spártában tényleg elfogadott, sőt, pártolt volt a homoszexuális kapcsolat a katonák között. Úgy gondolták, hogy így még szorosabb kötelék alakul ki egymás közt, és javul a harci morál.
    Ez persze nem azt jelenti, hogy homik voltak a katonák, volt feleségük, gyerekük, csak ez egy kis "adalék" volt :D
  • Voltan
    A képregény nem így néz ki.
    Mindegy, jó lesz ez.
  • Seth
    mert így adja vissza azt a képregényes-festményes hangulatot amit frank miller elképzelt hozzá, gondolom én

mellesleg megmutattam egy ismerősnek ezt a trailert, aszongya nem tetszik neki, sok benne a buzi ^^ (nem szereti a római,leples,papucsos korszakot :D)
  • toysoldier
    Azért mert olyan technikával csinálják mint a Sin City-t (asszem :) csak nem fekete-fehérben
  • Voltan
    Hangulatos, de miért néz ki úgy, mint egy játék intrója?
    Na mindegy. Fogom viszem.
  • hzsolt
    Ha valakit az analóg változat is érdekelne:
    "... a Képes Kiadó jelenteti meg Frank Miller 300 című "színes, szélesvásznú" képregényét, amelyből a Sin Cityhez hasonlóan film készül. A világpremier március végén lesz. A magyar nyelvű képregény megjelenése igazodni fog a magyarországi bemutatóhoz.
    Keménytáblás, 96 oldalas színes, szélesvásznú. És ezt most szó szerint tessék érteni, ugyanis a füzetekben eredetileg csupa duplaoldalas rajzok voltak, ezeket mintegy kihajtogatva prezentálja a gyűjteményes kötet. Szóval valójában 192 hagyományos méretű képregényoldalon jelent meg eredetileg. Becélzott időpont a 3. Magyar Képregényfesztivál, március közepén."
  • Shiwo
    az ötlet nem rossz viszont a kívítelezés nem jó
  • knightbali
    XXDDDDDD
  • Seth
    kezdődik a hülyeség (nem saját kreálmány)^^

• toysoldier
    nemtökmind1? az a lényeg h istenkirálylesz a film
  • berlinboy6329
    Az a dagadt?Az a besteszt az egészbe :)
  • knightbali
    Ezt kérdezd meg Frank Millertől
  • Lami
    De mi benne aza sok furcsa tozszülött?
  • lang14
    néha olyan érzésem van a trailerrel kapcsolatba mintha a szereplők most léptek volna ki valami új játék intrójából...
  • PsyhoApu
    Jópárszor megnéztem már a trailert. A fenébe is messze van még a premier. Addig felrakom a rome total war-t, hogy érezzem a feelinget. Jöjjenek csak a perzsák a sprártai phalanxom ellen :)

"Spartans! This is where we fight! This is where they die!"
  • knightbali
    Szerintem teljesen belillik a vér fröccsenése, nem realiszikus, de hát még sok minden más sem.