Frank Miller\'s 300

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellnight
Az szerény személyet már marhára nem fog érdekelni xD
De rohadt kíváncsi leszek ki fogja szinkronizálni Leonidászt 😄

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

LasDen
Lesz szinkronos változat....legalábbis én így tudom...vhol áprilisban...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szóval nem lessz szinkronos. Nagy kõ esett le a szívemrõl.
hellnight
Hát ezt remélem majd csak a DVD-s verziónál fogjuk megtudni 😄

Kardomba dõlnék ha megtudnám, hogy Stohl Buci hangján fog megszólalni magyarúl Leonidas, de ezzel szerintem nem egyadûl vagyok ezzel így.

Amcsiban nem tegnap volt a premierje???

Bandew
Jaja szegény Sparrow hangját jól elk*rták...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hellnight
Nem "lenne", de NEM is fog sikerülni a szinkronizáló színésznek. Ha még egy Jack Sparrow-ot sem tudtak normálisan leszinkronizálni, akkor kétlem, hogy egy torka szakadtából üvöltõ Leonidaszt sikerülni fog xD LOL

Bandew
Hát most már kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a film. Azt látom, hogy baromi látványos, de ez még nem elég. Jómagam jobban örültem volna, ha szinkronos lesz, mert egy ilyen képközpontú filmnél nem szívesen koncentrálok a feliratra, de az is igaz, hogy Leonidas maszkulin hangját nehéz lenne visszaadni. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kirol
Örülök, hogy segíthettem. Mindent a közért!<#vigyor3>

BlackShadow
tudom, én épp azért copyztam be, mert a te hsz-ed is errõl szólt, én meg csak alátámasztottam 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Oziris666
Tudom, nem arra irtam!És nem is kritikaként irtam!

Krezga
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi, most már nyugodtan nézem meg a filmet😄
REALista
Hát engem nem igazán gyõzött meg ez az 5 perces elõzetes...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tatyla
megnéztem ez az új 300mp-es 300 trailert hát kész vagyok,a viz kivert a ször felállt a hátamon és hasonló biológiai dolgokat is sorolhatnék,és pont akkor lett vége amikor már áááááááááááááá.......

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kirol
Ez egy iszonyat szar film lesz, ez már látszik abból a 300 mp-bõl. <#szomoru1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csakhogy nehogy úgy halj meg, hogy nem láttál ilyet! Csak a kedvedért írtam! 😊

Krezga
Én még nem is hallottam, hogy valaki fikázta volna a 300-at😊
Srácok mér fikázza pár ember ezt a filmet mondjátok meg?Hol láttátok hogy ez történelem hû akar lenni?Mátrix+Trója egyben és mivel nekem mind2 tetszett sztem frankó lesz. Az meg rendkívül idegesít hogy néhányan atom kritikusnak érzik magukat aztán má az elsõ trailer után eldöntik hogy mekkora gány a film mer az egyik spártai nem balra hanem jobbra lépett a Thermopylai csatánál.
BlackShadow
"A rendezõ, Zack Snyder ezért ragad meg minden lehetõséget, hogy jó elõre felhívja nézõi figyelmét: nem történelmi filmet látnak, õ csupán azért választotta ezt a témát, mert a lehetõ legtöbb vért, szexet és levágott végtagot akarta megmutatni."

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Oziris666
A Thermopylai csata elején volt 300Spártai meg minden görög városálam adott katonákat!4000 hoplita(ebböl 300 spártai) meg kb 3000nehézfegyveres védte a szorost!A perzsák meg Hérodotosz irása szerint 1,7milliós gyalogsággal(a tudósok szerint "csak" 300ezer) és 80ezres lovassággal rendelkeztek!Az utsó éjszakán küldte vissza Leonidasz a többi városállam csapatát!De szégyennek tartotta volna a visszavonulást és 800védõvel maradt és védte a szorost!

Amugy meg nem szoktak hitelessek lenni ezek a "történelmi" filmek!
Szóval mind1!De nemis baj!A Trója is tök jó volt!

jah, nem figyeltem, bocs

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

http://www.mtv.com/overdrive/?name=movies&id=1553704&vid=136403

aki még nem látta ezt a harci jelenetet az pillázza meg mert nagyon dúrva

kirol
A képernyõkímélõt nem hagyja felrakni, mert kell neki a legújabb Flash Player. Felraktam ezt, de még így se hagyja a képernyõkímélõt felrakni.
Miért?

http://movies.go.com/trailer?cid=854153&vid=875964/
itt van (jobb oldalt) pár részlet a filmbõl!!!

azt bírom, h állandóan változik a harc sebessége, hol belassul, hol begyorsul, és ezt nem csak pár jelenetben láthatjuk, hanem állandóan. Naggggyon ütni fog!

BlackShadow
hát.. 5 nap mulva amcsi premier .. illene már késznek lennie 😄

LasDen
van benne vmi, de sztem nem a totál kész verzió ez 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BlackShadow
nem ez volt az elsõ csata sztem 😛 legalábbis a hullákból is kiindulva 😄

magyon király videó!
De a spártaiak nemvoltak kevesen mármint a 300 hoz képest??

toysoldier
istenkirály <#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

berlinboy6329
Nem rossz,de a képminsõség nem az igazi+sok az overdrive a hangban,azaz distortion,szal torzul nagyon.Egyetlen bajom,hogy csöndben harcolnak.Semmi zene,csak 1 kis búgás+a nagyrésze a muvinak lassított felvétel.Azonkívûl ütõs kis vid.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

A moziban ghost rider elõtt feliratos elõzetest nyomtak király volt😄!!!

BlackShadow
most néztem meg.. nagyon üt 😄

LasDen
300 second of 300
vigyázat SPOILERES 😄 viszont iszonyat jó 😄

ProGabe
na emberek kijött egy ilyen:

300 Bonus Features

ez egy werkfilm-féleség,vagyis ahogy elnézem a többek között a video journalok,ezeket tartalmazza

!!!!!kérek mindenkit,ne itt kérdezõsködjön hogy honnan lehetne beszerezni,torrent oldalakat nézegessetek...!!!!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Krezga
nah, ez jó hír!😊
Mincsi
alap!

Rush!

az jó lesz már alig várom!!!
Feliratosan lesz a király!!!

LasDen

Mincsi
télleg? <#wow1>

<#eljen>

Rush!

LasDen
300 Fan TV Spot
5 TV Spot

ha vótak má', akkor srry..... 😄

Voltan
"én is jobban szeretem a hosszabb filmeket mint pl: Bad boys 2."

Hát LOL!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zaki
Jeeee, feliratosan nyomják majd nálunk a moziban! <#eljen>

Egy történelmi témájú filmet nem lehet lezavarni másfél óra alatt...
Szerencsére ez a film 30 percel hosszabb lesz, mint ahogy tudjátok
Runtime:116 min
Ez a végleges
imdb szerint is, meg máshol is

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Krezga
Baromi jó klipp! És a szám is jó😄
Mincsi
jó szám, teccik (Y)

Rush!

B@ldrick

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Bucser
Szerintem a 2 unalmasan hosszu lett.. (IMO az utolsó 30 perc totálisan felesleges volt)

Az elsõ rész viszont istenkirály😊 MAi napig nagy kedvencem😊 a maga 110 percével.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
hát van utószinkron a filmeken,persze ilyan nagyköltségvetésûnél,ami ráadásul green-boxban lett felvéve,valószínû nincs rá szükség,de pl a magyar filmek 90%-ban(tehát a film 90%-a) utószinkronos,szal tényleg nem írt hülyeséget

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.