3508
-
LeePí17 #618 pf..fél..max 45perc
az Easy..
de a többi lehet kicsivel több.. -
PLATINO #617 hosszú a game? -
#616 kár hogy nem támogatja a videókártyám (r9200) :( pedig a wr2 még futott, na mindegy majd ha lesz hozzá gépem végigtolom:) -
#615 EASY-n nics kihivás ;)
a NITRO mod pedig könnyebb, mint a HARD, hiszen van nitronk, és akörülmények ugyan olyanok ;) -
LeePí17 #614 Cobra 11 100%osan kigamézva EASY fokozaton -.- -
LeePí17 #613 a kamionos küldetést megcsináltátok?
a bombásat?
és a buszosat?
mi zsír Supra van benne :D
fúú de állat :)
jógém :D -
#612 nekem is 1mp-el sikerült éppenhogy... -
#611 lol:C -
Szabi1991 #610 bazz nemsikerűl a mentős feladat Nitro módba :(
-
#608 talán azt amit linkeltél? -
#607 Melyik leírást? -
#606 remélem valami modder majd megoldja, mert király lehet kis falvakban kocsikázni :) -
DJ BP #605 sajna.... -
#604 de jó lenne ezeket tényleg áthegeszteni vmelyik wr-be. ez a pici útszakasz jobban bejön, mint a wr2 akármelyik pályarésze. vhogy életszerűbb. -
#603 Jól látom, hogy nincs FREE Ride? :o -
#602 mind1 úgyis saját zenét szeretek hallgatni :) Egyébként setup-ban megtaláltam mindent, át is álíltottam. A video kodeket átállítottam, akkor az intro már bejött, és a menüből lépett :) De kivettem a zenét és most jó. Azt nem vettem észre hogy a lemezen rajtavan a kodek, felraktam azért, de előtte már játszottam vele és jó volt. Köszi! -
#601 vagy wr2be betenni ezt a területet és kész:) wr2höz már jöhetne egy crack:/ -
#600 A setupban beállítható, hogy milyen kodeket használjon a játék, illetve a játék CD-jén megtalálhatóak a szükséges kodekek. -
#599 :)
ok -
#598 nem fogod tudni. ha nem vagy regisztrálva nem tudod. regisztrálni nem lehet. csak meghívás van. meghívás most szünetel. -
#597 :C
8kb/s-el jön
bithumennek mi a címe?leszedném akkor onnan hátha gyorsabb:) -
#596 tankerek akkorát robbannak, h elrepül mellőle a kocsink :D zseniális!!! ujrakezdtem a pályát, (ujra betöltöttem, nem csak restart!) és most sokkal több a kamion :( :)
-
#595 akkor gondolom codec gond lesz :)
36%-nál járok, de hardon kezd NAGYON nehéz lenni :) -
DJ BP #594 mi? nem lehet szabadon mászkálni? csak lehet majd, vagy egy modder megcsinálja :) -
#593 nem játszottam a demóval:D -
#592 kivettem a zenét meg állítottam sok dolgot, és megy... -
#590 Helo!
nem volt senkinek probléma a játék elindításával? Elindítom, és hol bejön intro, hol nep, 2x már a menüig is eljutottam, de kidob és hibajelentés küldéses ablak :( Tud véletlen valaki megoldást? -
#589 egyenlőre csak a karriert nyomom, nemtom plusz kocsikat lehet e berakni... a wr2-be lehetett, de ez sokkal kötöttebb játék :(
25 misszió van, éppen mentövel kellett sérültet szállitani - eddig egész változatos és hardon van kihívás! a demoban sztem nem volt :) -
Szabi1991 #588 lol éphogy :)
amugy csak kicserélni lehet az autókat ? -
#587 nincs, maradt minden amia demoban volt :(
viszont lehet saját zenéket betenni és a sorozat introja a játéké is egyben :) -
HARD, 2. küldetés, éppencsak sikerült :) -
#585 Van a játékban szabad autókázás?:D -
LeePí17 #584 jaja
Beindul a Taleano és az .:LMC:.Studio is :) -
#583 skacok ebből fogok olyan movie-t csinálni, hogy beszarás... -
Djemba #581 gyengén jó a teljes -
LeePí17 #578 űber állat :)
nagyon faja a gém :)
az 1ső 5 küldit megcsináltam = 20%
ebből jó film lessz :) -
gamehunter0922 #577 Jaja
-
#576 Mért már van teljes verzió??? -
LeePí17 #575 lassan próba alá helyezem kedvenc sorozatom játékát :) -
LeePí17 #574 a leírást már 1 párszor végig kommunikáltuk..
2 "küldi" 2 karika race...
megkíméltük magunkat az értelmetlen onlány újságtól :)
de azért köszike! :)