3508
-
GPx8 #826 Lehet demóban osztott képernyőn játszani vagy nem, kérdezem ismét... ha igen, akkor hogyan kell beállítani a két irányítást??? -
#825 liszensz ide vagy oda seat irányítása teccik a legkevésbé :D Megállni vele külön művészet :D Busz PoWa :) -
#824 gondolom a seat kérte a legkevesebb pénzt a licencért -
#823 Még annyit hozzá, hogy a textúrákat tartalmazó mappa neve is más, erre is figyelni kell, feltéve, hogy nem textúra nélküli autókázásra vágysz. :) -
LeePí17 #822 -
#821 Értelemszerűen. -
#820 Nem, csak kitöröltem a semir mappát és beletettem a másik autót, de ezek szerint hülyeség volt. Akkor át kell írni mindennek a nevét, mintha az eredeti lenne? -
LeePí17 #819 SEMIR_rxxx.mox ra írtad át?
lényeg h
TOM_
vagy
SEMIR_el kezdődjön.. -
#818 Furcsa, hogy van benne Seat Leon, ami licencelve van, s az összes többi kocsi meg nem. Ezt nem tudom ki találta ki így, mert inkább már a BMW-t és Merci-t kellett volna. Különben hogy tegyem bele a játékba a WR2-es kocsikat? Megpróbáltam felülírni Semir kocsiját, de úgy nem volt jó... -
GPx8 #817 Ha-ha! A Demo-ban is? Nekem nem sikrült... -
#816 Nektek az irányítással nincsen gond, amikor tolatás után indultok? Nekem ilyenkor jobbra vagy balra húz a kormány és megy magától a kocsi egy ideig :( -
#815 Simán. ;D -
#814 nah végignyomtam a játékot sztem gész türhető darab, kicsit tán rövid, de nemgáz :D -
#813 Akkor ezek szerint törölhetem a játékot a gépemről ha nincs megoldás? -
GPx8 #812 Közben rá jöttem, hogy video-beállítási gond volt.
Más kérdés: hogyan lehet az osztott képernyős játékhoz két különböző vezérlőt konfigurálni? Mondjuk Bill és Game-pad? -
#811 nekünk a demo sem akadt... (menüben) -
GPx8 #810 Sziasztok!
Most próbáltam a Demo-t és szépen fut, viszont a menü akad mint az állat, ill. lassan töltöget. A full is ilyen??? -
#809 jo 2 nap kellett h rájöjjek a hatalmas rejtélyre.. Nem megállítani kell hanem megelőzni :DD csak el kellett olvasni mi a feladat -
LeePí17 #808 nos megcsináltam az utcsó 2t küldit..
ha ki lehetne az időt iktatni nagyon faja lenne..
na meg a sérülést is ha nem is kikapcsolni de lejjebb venni...
szórakoztam a seattal..rá akartam ugratni a hajóra..
és a versenyautó...
300körül megy..
-
#807 Mintha valakinek lett volna már ilyen gyíkja korábban, olvass vissza, hátha megtalálod a megoldást. -
#806 Esély mindenre van, addig is érdemes kb. hasonló méretű autókkal próbálkozni, neadj isten ugyanolyan padlólemezű autókkal (CLK, CLS és 3-as BMW-k előnyben) -
#805 Krom oldalán találsz konverter progit. -
#804 Akkor nekem nincs semmi esélye hogy játszhassak?
törölhetem is lefele? -
#803 nem ez marad.. jo betűtípus lenne, de ekkora méretben pixeles időm meg nem volt ma megcsinálni másra
amugy mikulássapka van rajt -
#802 Na már én is játszottam vele. Nagyon jó, kár hogy nem az igazi autókat tették bele. Van rá azért gondolom esély, hogy megcsinálják hozzá az igaziakat ugye?
Megpróbáltam betenni add-on autókat, de a tulajdonságok miatt nem egészen jó. Beljebb van a kerék, ahogy már korábban írtátok. Lesz valami erre vonatkozóan, forgalom add-onok esetleg? -
#801 ja. nem para. szvsz, ha másból nem is, de a feliratból levágós, hogy nem jött össze. -
masssza #800 Na ez is meg volt 1 nap sem kellet és végig nyomtam normal fokozatban elég könnyű játék volt! -
LeePí17 #799 mivan tesó vérzik a neved??
vagy mi?
sry de nem teccik :S -
gplay #798 Milyen progival lehet a texturákat szerkeszteni? -
#797 failed és pipa... teljesen logikus párositás -.- -
#796 sztem a "failed" szó is elég közérthetőre sikerült^^ -
#795 Mondjuk tény és való, hogy piros X közérthetőbb lett volna... -
#794 lol de hüe vagyok -
DJ BP #793 ennek így értelme nincs, egy 3-as BMW, az lenne az igazi pack -
#792 Martin Leps Semir csomagja -
#791 Piros pipa = nem sikerült, zöld pipa = sikerült. -
#790 de kipipálja loál, 3mpig feltartva az aljanépe Akko ménem sikerül a cucc nemértem :D -
LeePí17 #789 az a bionuku izé az nem kell a nevedhez...
meg a nevedet másik betütípussal ird..
DaFont itt talász közelk 1000 féle betütípust..
:D -
LeePí17 #788 ja bocs..nem 1 MP hanem 3MPig tartsd fel..
overtake = feltartás..
szevuszfőnök -
#787 cerbusz!
azt probálom énis de ezt az érdekes infot irja ki :D :
pedig megállítom mer elkezd visszafele számolni... mikor letelik kiirja h elkapva..
lokóm még készülödik :D