3508
-
#746 kössz tényleg az F et kelet nyomni sikerült..... -
Narancs89 #745 F-t kell nyomni...
ha nem állítottad át a billentyűket...
amúgy nem rossz a game csak elég rövid...
easyn másfél óra alatt kivégeztem -
#744 ok kösssz
-
LeePí17 #743 nyomjad a gázt..nem kell fékezni.. -
#742 és közbe a gázt is vagyis menyek bele a vizba????
vagy áljak meg??? -
LeePí17 #741 a rámpán nyomd meg az N betüt... -
#740 Ki tudja hogy lehet megnyerni a buszos küldit mert felroban ez a szar és ott a végén nem tom mit kell mert azt irja nyomd meg a "N" gombot és beleugratok a vízbe de nem lessz jó -
DJ BP #739 A WR2-őt nyomtam hónapokig, de nem váltott ki semmiféle extra reakciót.. A carbont megunom 2 hét alatt, de sokkal intenzívebb..
Hát ezaz, én hosszú szórakozást akarok. Gondolom te sem vetted meg 2 hét miatt :). Csak az a gond, sokan megveszik, és 2-3 hét múlva kuka? -
#738 640X480-ban minimum grafikán semmi efekt nélkül sztem tök jó,és hangulatát tényleg nem tudja mostanában egyik játék se felülmúlni -
#737 akkor eme kommented mondanivalóját is semmisnek veszem, és betudom annak h részeg vagy :DD igazad van h a látványelemek változatosabbak, meg csili vili, de ami a carbonban meg az már hányás... tiszta motion blur az egész, fizika az nc, jol látod, videók tényleg érdekesek, de max 2-t leeht végigézni, mert változatosságuk 0, a történet meg, hát nem nevezném történetnek, csak vmi erőltett befejezetlen kis iromány -
#736 Nemtom mér kell szegény carbont a szénbe fikázni.. Annál profibb gémet nem nagyon láttam mostanában.. Egyetlen hibának a nagyon elrugaszkodott fizikát lehet felhozni.. A zenék, a látvány, a színek, a videok, a hangulat mind ötös.. Más autós játék képtelen magával ragadni, mert nincs semmi koncepciója.. A WR2-őt nyomtam hónapokig, de nem váltott ki semmiféle extra reakciót.. A carbont megunom 2 hét alatt, de sokkal intenzívebb..
Elnézést ha nem áll össze a szöveg, bé vagyok baszva... -
#735 GeForce ti4200-al megy?? -
#734 Én is válalnék szerepet:D Tucc tucc zenés köcsög gyerek?:D -
#733 jo nagy legyen hogy elférjen a 2 órás egészestés mozi :D -
LeePí17 #732 nekem se..
tárhelyet nyitok nem totyikot -.- -
#731 hozom a román prostikat
nyissál topikot a filmnek. Nekem most nem kell warn -
LeePí17 #730 jóvan..
ahab terorrnista leszel??
dejó.. terrornyista..bomhecsát :D -
#729 LáL
hadd legyek mán a prostituáltakat megronto autoval menekülö arab strici -
bartaaa #728 a crack file honnan lehet leszedni mert nekem az írja ki hogy írás védett meg stb.. -
#727 Nem csillog az aszfalt, nem csillog a kocsi, nem huznak taknyot a fények, nem uszik kékes fényben az egész világ, nincs elég sötét, nem mosodik el a táj 80km/h felett, ... ez valóban nem az a játék. Ez izléses tudott maradni, de tudom, neked - és a karbonos arcok többségének - a parasztvakitás kell. Én kérek elnézést a Synetic nevében, h ők nem élrtek a lehetőséggel :D -
gplay #726 : röviden
Nekem bejön. Teccik. Nem szimulátor, de nekem bejön az irányítás. Eszméletlen hogy mennyire észnél kell lenni mikor száguldasz. Egyetlen kis hiba és nézheted vissza mit műveltél. A sérülés is jó. Megelőzve a beszólásokat: NFS. Értitek mire gondolok.
Graffal kapcsolatban annyi, hogy szerintem rendben van. Igaz, hogy a forgalom nincs annyira kidolgozva mint a saját kocsit, de 150-300 környékén nem azt nézed. Még a 2d-s "fal" sem zavar. És ami már a MBWR-ben is tetszett meg itt is, ezek a srácok szerintem eszméletlen aszfaltot tudnak csinálni. Hol van ehhez képest az NFS? Azokkal a takony efektekkel az uton. Nagy sebesség mellett meg abszolute realisztikus a kép, ha értitek mire gondolok. Mintha tényleg ott tépnék 200-al egy rendőrségi Poschéval. -
#725 Nem. -
#724 hát azért is mondom!
most néztem nagybátyáméknál a holnapi előzetesét
az se lesz rossz, majd nézzétek, mert megint lesznek benne jelenetek, nem gyengén -
LeePí17 #723 jauvan^^
szek..
apropó..nem állunk filmet kreálni belőle?.. -
#722 Sziasztok
Lehet a játékban FREE módba menni? -
#721 szedhetnéd a többit is... -
LeePí17 #720 leszedtem a múltheti részt...
a műkincstolvajosat..
király -.-
bárki bármit mond ahoz képest nagyon ott van -
#719 Nyomós érvek, de valahogy sejtettem:) 5 perc után egy játékot nem lehet megítélni, de aki Carbonra van izgulva és visszacsöppen a valóságba a német autópályára, valódi hétköznapi autókkal és szitukkal, annak nagy megrázkodtatás lehet -
#718 mi kérünk elnézést!
ATOMGIGALOL... -
#717 nem tom az egész nem tetszik öt perc után vertem a fejem a falba de nem baj Carbon..........:) -
#716 Konkrétan mi az ami ne jó benne? ( tudod illik leírni hogy mit tapasztaltál, nem pedig valamit benyögni ) -
#715 hú de gyenge ez a gém:( -
#714 szuper, akkor mostmár NFS téma off
és ON: megyek cobra11ezni -
#713 az igazi nfs-ben nem voltak csilli-villi tuningautók
az új nfs-eket én sem tartom már igazi nfs-nek :)
/off lezárva -
pirosBoci #712 OFF
de az nfs még mindig egy nagykalapgözölgöszar az én szememben/az a egyetlen jo benne hogy autot lehet benne tuningolni de...
ON -
#711 bannerba pls no warez feliratot ha lehet mert engem zavarnak az ilyen kérdések
(off: nekem nfs összes része fut;)) -
#710 Crackolni kéne. -
#709 A magyarítás egyelőre egy béta-teszt, ahogy írtam!!!
Amúgy meg mindegyiket a helyére, azaz felülírni az eredeti fájlokat... -
#708 Egy dll fájlt kell kitörölni azt megy ha jól emléxem, nekem is ment:), de ez már nagyon off :) -
#707 nekem hibátlanul fut...