Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
fps elemekkel,esetleg nyomozni is lehetne benne és a rosszfiúkat üldözni külsõ nézetben

😊

Harly18
Nem azt mondom, hogy egy gta koppintás legyen, hanem ennek a filmnek nem csak az autós üldözések voltak lényegesek, hanem a nyomozások is. Ha a játék, csak annyiból állna, hogy azzal a bmw-vel kellene hajkurászni a gyorshajtókat, mint ahogy a nfs3-ban is lehetett a rendõrökkel, akkor az dög unalom lenne...Ezen kivül nem tudom, mit találhatnak ki, mert pl.: a tuningolós rész nem tudom, hogy keveredhetne ide.......

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

12346
eh, ha gta-s lenne, akkor már törölném is a topikot a kedvencekbõl^^

király, cobra 11 az jooo! és azért elég érdekes h 1 "sorozatbol" például elsö ránézésre jobb játékot csinálnak mint mondjuk 1 coast2coast... remélem nem lesz bovli az irányitása és optimalizált lesz, akkor már zuzni biztos nekiülök😛

passatgt
az elõzõ részekben volt fps,fegyverrel lehetettt mászkálni,irodába menni stb...(lagalábbis aképek alapján😊)

Harly18
Évek óta, mióta megy a sorozat, arra gondoltam ,hoyg ebbõl egy nagyon jó autós játékot lehetne csinálni, kombinálva tps elemekkel is, mint pl a GTA. Sima autós játékként is nagyon jó lenne, de ha esetleg nyomozni is lehetne benne és a rosszfiúkat üldözni külsõ nézetben ,akkor egy nagyon jó játék lenne....Bár szerintem ez csak autós játék lesz........

Istencsászár
Most olvasom hogy Synetic. Akkor rossz nem lehet... A sorozatot szoktam nézni, látványos😊. Legyen arcade, ebbõl nem is kell szimet csinálni és végre egy olyan arcade ami egy jó fejlesztõ csapat kezében van, tud ujat nyujtani, nem a tunning lesz az elsõdeleges célpont stb stb... Egy NFS verõ IGAZI ARCADE autós játék lehet belõle... Persze nem bánnám ha lesznek benne nehezítések, és némi fizikát is aláraknak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

12346
gecoák:c ettõl függetlenül engem kíváncsivá tett a múvi.

hykao
Na úgy néz ki, az RTL nem várt többet a Synetictõl sem, mint amennyit nyújt maga a TV sorozat: egy könnyed árkád buli lesz, mindenféle mod támogatás és szimuláció nélkül... 😞
(viszont a Synetic dolgozik még egy játékon, amihez jelenleg kiadót keres - tehát kiadói megkötések nélkül fejleszti elméletileg - és ez állítólag sokkal inkább a realitásra fog hajazni, teljes mod támogatással stb...)

Azért még a Cobra 11 Nitro is érdekes lehet, ha nyújtani tud majd valamit, ami elfeledteti az árkád mivoltát... 😊
ngcsnet
én úgy tudom Davilex csinálta a régebbieket

hykao
Ja, amúgy ez már a 4. Cobra 11 PC-játék lesz...
passatgt
nekem semmi bajom nincs a pattogással,a sorozatban is pattog ennyire😊

SötétBarom
Tartok tõle hogy ez erõsen árkéd lecc. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

hykao
Hohó! Ezt is a Synetic csinálja??? Hát ez nagyon jó hír!!! Ugyanis szvsz utcai autós játékok tekintetében a WR1 és WR2 viszik a prímet! Aki kicsit jobban elmélyedt a WR2-ben, az tudja, hogy nem ARCADE módban egész elfogadható a fizika, és a játék modolhatósága is kitûnõ! Remélem a belsõnézet hozzáadás lehetõség itt is megmaradt, csakúgy, mint a WR2-ben.

Amúgy az elõzõ Cobra 11 játékot ki csinálta?

Na utánanézek a Syneticnél, mit lehet még tudni errõl az új játékukról.
ez csak egy játék...

Rádióba "kelet felé megy az A3-ason", a több km-re lévõ kollégák elállják az útját, ha van esze, megáll, ha nincs, akkor úgyis mindegy. Semmi esetre sem kezdjük el üldözni, mert <nagyon - a cenzúra> nagy veszélyhelyzetet teremtünk vele, ami ugye filmben jól néz ki, de kicsit költséges emberéleti szempontból is.

ngcsnet
és ha esetleg az utcai versenyzõket kell elkapni mint rendõr?<#ravasz1>

ngcsnet
ez nem csilivili tuningjáték lesz, hidd el😉

Barney Tech
Jó gamának tûnik.
+fav

Hogy is jön össze az autpályarendõrség a nitróval? Szintén a lerágott csont kategória...(lassan a Piroska és a Farkas c. mesébe is kell driftpálya meg nitróspalack... broáf.)

ngcsnet
szerintem élvezetes, bár egyáltalán nem realisztikus, de játékélményen dob azért ha jól meg van csinálva😉

és miért szomorkodsz? szerintem nem rossz engine, bár mint többen megjegyezték lentebb is, az ütközéseknél kicsit idegesítõ a "pattogás"...

Harly18
Ez jó hir, mert a WR2 azért nem olyan rossz, s mégiscsak jobb, mint valami ismeretlen izé.....

DJ Skyline
nem tûnik rossznak

passatgt
hát sztem jó az.jobb mint az elõzõ részek...

olvastam eg cikket amiben az irták a fizika a wr2 bõl van/lesz 😞

ngcsnet
ahogy elnézem ennek a készítõje is más...

Alarm für Cobra 11: Nitro
Neuer Racer von Synetic

a régebbik szerintem Davilex gamek voltak

passatgt
amikor nyitottam akkor csak a meglévõ részeknek csináltam😄

az összes résznek volt a topic 😉

az az elõzõ rész, nem?

+fav

Alarm für Cobra 11
minek kelett uj topic ?

ngcsnet
<#eljen>

SötétBarom
Nagyon zsír ;DDDD

Kicsit télleg wr2... Fõleg ahogy pattognak a verdák..
Majd kiderül, így elsõ ránézésre kisülhet belõle bármi jó.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

hykao
Pl: Amazon.de...

Amúgy érdekesnek ígérkezik, van törésmodell, fizika, és AUTOBAHN...kár, hogy belsõnézet nincs... 😊 (Engem valahogy kísértetiesen emlékeztet a WR2-re...)
icewolf
egész jó, csak a kocsik tünnek túl papírnak... a gravitációjuk alapján.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

passatgt
én az elõzõ verziókat is leszedném,ha tudnám honnan...

12346
videót hesszelve, azér kíváncsi vagyok rá

eörgs
GTFO ANIMU FAGS

erö

Na egy zsír német game....

passatgt

ez melyik animu a lokódpan

http://www.lohere.net - a MagyarChan

stfu n00b

sweech
menõ vagy

NEOreg3
menõk vagytok-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

akyyy
menõ vagy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sweech
menõ vagy

passatgt
Hivatalos oldal:http://www.cobra11-spiel.de/main.htm
Megjelenés:2006 November