3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • Szabi1991

• bertino
    ilyeneket feltételezel SG ?
    már hogyaviharbanetudná
    ne is monnyad neki, mert csak.... áh mind1 :D
  • 12346
    demot toltad? akkor tudod.
    ide benéztél? akkor tudod.
  • Csaba007
    Császtok! Tud valaki pontos megjelenést mondani??
  • passatgt
    nekem 9550 van és tökéletesen megy:)
  • Szabi1991
    lelehet :)
  • LeePí17
    olvass vissza:)
  • Serj Tankian
    -Hello sziasztok honnan tudnám letölteni ezt a Game-t? Pontosan mi a lényege a játéknak előre is THX
  • Harly18
    Az lesz majd a legjobb, ha a forgalom autóóit is le lehet cserélne, mert elég gyérül néznek ki, még akkor is, ha egyértelműen be lehet azonosítani őket...
  • Szabi1991
    megcsinálhatná inkább ezt :)
  • Sland
    Majd a teljesig dolgozik rajta, és ahhoz kiadja :D
  • Szabi1991

• hykao #521
    Egyelőre nem tudok róla. Különben adtam volna linket is természetesen...
  • Szabi1991
    leszedhető vhonann ?
  • reaper4
    uhh
  • hykao #518
    Martin Leps beindul:
  • autoszimulator
    védelme milyen lesz, tud vki valamit? remélem nem wr2 szintű :S
  • M@TriX
    readme... abban benne van, hoyg csak 9600 end áp, nekem sem mennt az irdoai 9200-on...
    persze lehet a fullban kibővítik a device listet, de valszeg inkább nem, pedig sztem elzakataolna rajta minimumon
  • ngcsnet
    nálam is ez volt a gond, feltettem drivert videókártyához és semmi nem történt, egyébként olvastam máshol is hogy wr2 demó sem indult másoknak ugyanezzel a hibával.
    de nekem wr2 teljese verzió elindult, remélem cobra 11 teljes is el fog.
  • Truck Driver001
    Hali mindenkinek!Nem tudjátok mitől lehet az,hogy inditásnál a játék ezt írja ki?: "Could not create Direct3D device"
    Fent van a DirectX 0.9c is..Ja,és ATI kártyám van.
  • Szabi1991

• bertino
  • arty
    akartam is mondani, h dehogy a legjobb a driv3r, hiszen az előd mérföldekkel jobb volt :) de te is tudtad ;)
  • bertino
    egy nagy francot
    csak normálisan be kell állítani, nah meg az árnyékot mindenképp ki kell kapcsolni
    és akkor nem BUGhalmaz... egyik legjobb feelinges autós/üldözős/rendőrös városban szaladgálós game megfelelő zene mellett

az első részről ne is beszéljünk... még mindig verhetetlen, hiába 10 éves játék
  • SötétBarom
    Driver legnagyobb problémája, hogy limites minden autó, és nem lehet 100nál többel ami, ami elég illúzióromboló..
    -.-
  • garam93
    Én is.
  • Djemba
    remélem már hétvégén tolhatom a cobra 11 teljest
  • Falconer
    Loool :D
  • 12346
    próbáltam, deh.. nem..:) sok olyan kisebb-nagyobb - főleg nagyobb - bibije van, ami miatt hosszabb távon kizárt, hogy foglalkoznék vele.
  • Istencsászár
    Azzal is egy nagy baj van, hogy ATARI bughalmaz...
  • ngcsnet
    "ha olyanom van cikázgatok a parasztok között, vagy csak lesem a tájat, benézek minden kis zugba, néha érdekes dolgokat találok, és jól elvagyok:)"

Driver3-at én most próbáltam csak ki, de nagyon tetszett, Nápolyi pálya nagyon tetszetős, törés is szép, és némelyik zugban rejtett kocsikat lehet találni, nekem bejött, ha mafia tetszett neked, akkor csak ajánlani tudom;)
  • 12346
    akkor tényleg ne menjünk bele:) pl f1 nekem mindig is unalmas volt. legyen szó játékról, vagy valóságról. wr-ekben, mafiában szeretek autókázni. ha olyanom van cikázgatok a parasztok között, vagy csak lesem a tájat, benézek minden kis zugba, néha érdekes dolgokat találok, és jól elvagyok:) racsingoknál meg semmi nincs számomra:( ronda, szürke, koppintott pályák (folyosók), és mint ahogy barom is mondta, autókra még véletlenül sem hasonlító négykerekűekkel kell körbe-körbe rohangálni^^ régen szerettem az ilyen jellegű szimeket, de jóideje némi csömör lépett föl^^ sosem fognak ezek igazán újat mutatni. csak épp oldszkúl gt izékkel kell menni, vagy szintén oldszkúl f1-ekkel. igazándiból lehet, hogy inkább az a bajom ezekkel, hogy fantáziátlannak találom. csak a liszenszeket kell megvenni, és lekoppintani mindent, és már lehet is körbe futkorászni:) pl wr1-2 tájak igencsak jók lettek:)
  • Istencsászár
    Nem ugy tünik hanem biztosra vehető, és ez lesz a legnagyobb hibája.
  • DJ BP
    nem is azért várják sokan sztem :), én is szimes vagyok, de ezt várom én is, a szórakozás miatt :)
  • ngcsnet
    igen, ez is "utcai" játék lenne, de mégsem "illegális"...

egyébként szerintem is TDU-nak nagyon műanyag szaga van de szerintem attól még élvezesetes játék lesz, de nem szimulátor..
  • hykao #498
    TDU nagyon úgy tűnik nekem a videók alapján, hogy fényévekre van a szimulátor módoktól...
  • DJ BP
    én olyan játéknak örülnék, ahol pl. mikrobuszoddal szállítmányozol mindenfelé, 100%-os szim lenne a jó, vagy autóval, ez már mindegy. Szóval hétköznapibb autókkal országúti szimulátor, ahol a cél, sértetlenül végigmenni A-ból B-be. De azért egy kis időlimit lenne. Meg lehetne hülyéskedni néhány AI-val az országúton, erőlködne velünk, stb. Rendőrök, de azért ilyen menekülés baromság ne legyen már. Meg a fogyasztás is számítana, ne járj mindig üveghangon. Tudom, ez olyan mint a hétköznapi élet, akkor minek belőle játék, stb. stb. De már hány olyan játék lett sikeres az elmúlt időkben, ami ezt dolgozza fel? (pl. a SIMS baromságok)
  • SötétBarom
    Nem a szabadság volt a kiindulási pont, hanem az, hogy az összes szimnek valami megborult versenysorozat az alapja, ahol autóra alig-alig hasonlító gépekkel kell róni a köröket ugyan olyan pályákon, annyi különbséggel, hogy mások a kanyarok.. A forma 1 pedig az, amitől abszolút hülyét kapok..

Baromi jól esne egy utcai autós spiel, ami szim jellegű, nem pedig "250ee széjjjedriftelem a szakadék széééléét yeeee"
  • Istencsászár
    Ebbe ne mennyünk bele... csak annyit mondok f1 2000 és most 2006 van, akárhogyis ez 6 éve ( sőt grand prix 3at bele sem számoltam :) ) és még mindig nem unalmas, hetente megyek ( ha van időm ) több száz kört az élmény miatt és mer szeretem. Wr2 free ride is jó, el is szórakoztam vele, kocsikáztam, azt meguntam, nincs benne kihívás. Maffia is jó, de az sztori orientált, és persze szórakoztató menni szabadon azt megunja az ember, mer nincs benne semm kihívás... - Ha nagyon kocsikázni akar valaki akkor beül és megy pár kört a városban :)) - Szal ezek a szabadság a játékokban frankó, legyen akár fps, autó, repülő ( GTA ) stb, de egy idő után unalmassá válik mer kihívás nincs benne, legalábbis nekem.

• Szabi1991
    off :
    nekem a tdu kéne :)
    ugyanez csak gyárlag ien minden mód nélkűl (de az nem havas italia hanem napos hawai:)