3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • garam93
    Nézetből csak olyan van h közeli
    kicsit távoli
    motorháztetős
    motorháztető nélküli
    és b-vel előről nézet.
    Nem lehet vhogy körbe nézni a kocsit?Vagy távoli nézet nincs?
  • hykao #412
  • Gerbill
    A demo alapján tetszik, igaz kicsit árkáde, de jó a hangulata.
  • Zolka6
    Sziasztok skacok, ez az eleanor, és a bmw-t ezt ingyen nem lehet letölteni vhonnan? segítsetek pls
  • hykao #409
    A növényzet részletessége csak közepes szintig állítható maximum a demóban. A teljesben minden valószínűség szerint lesz extrém részletesség.
    A WR2 demóval ugyanígy volt. Abban is csak közepes szintig lehetett állítani - de a teljes játék setupjában már extrémig ugye.
  • Kicsizoli

Okés értem vagyis nem igazán de megpróbálok próbálkozni

Kell ozzá valamilyen progi?
  • Szabi1991
    egy "kicsit" pelebiszkáltam a játékba :)
  • Kicsizoli
    Bocsi De hogy lehet "autót" váltani????
    Valaki
  • arty
    hykao: kiszedtem, leokéztam, ujra setup és visszapipálam és most tényleg nem tojás alaku a számlap :) köszönöm! nekem a kocsik tüntek picit furának, de a számlapon egyértelmüen látszott :)

viszont a fű kirajzolási távolságát hiába irom át kézzel az 2 helyett 5-re (extreme lenne, mint wr2-ben), nem rajzolja ki messzebb :( remélem a teljesben ezen lehet finomitani :)
  • hykao #404
    Pedig az ha be van pipálva, akkor normálisnak kéne lennie. A legjobban a számlapokon lehet látni a különbséget.
  • LeePí17

(mikor jár le a büntid?)
  • Szabi1991

• Djemba
    na jó lett a geme kicsit ott van carier mód jó lesz nagyon az üldözés kicsit vagány de a teljesben mekkora úthálózat lesz remélem negyon nagy meg lesz benne valami város is nem csak ami a demoban volt
  • arty
    1280x1024m square vagy anélkül, akkor is ilyen :(
  • hykao #399
    Ahogy nézem neked is elég nyújtott a kép. Milyen felbontásban játszol?
  • arty

• CoD23
    hali mikor jelenik meg?
  • SötétBarom
    Én ezekből csak a juiceddal játszottam neten, és kb 4 nap után jöttünk rá, h nem ugyan az történik a két gépen.. U1-U2 szintén elég gyengén muzsikált..

Ehhez hozzátartozik, hogy egyik spanommal nyomtuk a gémeket, és senki sem töltött közben..
  • arty
    amiket én probáltam, egyik sem lagzott :)

flatout1-2, rfactor, world racing 1-2, crashday, GTR1, insane, juiced, toca race driver 2-3, LFS(ez még 56k modemen is ment 4-5 kocsival :D ), richard burns rally, .... hirtelen ezek jutnak eszembe. Ha normális emberek jönnek össze játszani, akik nem töltenek le játék közben pl. akkor nincs gond ... lanon pedig sztem a rush hour-al sem lenne gond :)
  • SötétBarom
    Amiket én próbáltam neten (autós játékok), azok közül mind lagzott kisebb-nagyobb mértékben.. Itt pedig megesik h 30 autó van a képen egyszerre, főleg rush hour beállítás mellet..
  • arty
    sland: nincs hiba, csak ugy beraktam :) fizika demonstrácio ... nagyon látványos és élvezetes :)

sötétbarom: lanon simán menne, de még netre is meg lehetne oldani sztem... azért mamár nem 56k modemeken nyomjuk :) mindenesetre igy a játék kb 6-8 ora játékot ad, multi nélkül hamar elfelejtjük :(
  • SötétBarom
    Ezt nem csodálom annyira, ennyi traffic autóval ami itt rohangál, még lanban sem lenne élvezhető..

Helyette van splitscreen!
  • Sland
    mi itt a hiba? a zöld kisautó nem kormozódik be a robbanás után?
  • arty
    uj driver letölt, élvez 30+ fps-el ;)
  • 12346
    dik ez szaggat:C kb 1-2 fps lehet minimumon. wr2-vel pedig no para.
    nem értés
  • arty
    :((( Mekkora hiba ... ujabb kihagyott ziccer :((( nfs4 óta nincs rendőrös multi :(((

• hykao #387
    Na már meg is jött a válasz.
    NEM LESZ MULTI, ahogy gondoltam. Az RTL nem akart bele.
  • hykao #386
    Hát pedig a "maszek" módok javarésze profibb, mint az eredeti...
  • hykao #385
    Azt, hogy lesz-e multi nem tudom, de ne feledd, hogy a WR2-nél sem a menüből lehet indítani a multit, hanem külön .exe fájllal.
    De mindjárt megkérdezem, hogy lesz-e. (szerintem lehet, hogy nem lesz - hisz azért ne feledjük, hogy ez csupán egy REKLÁM játék)
  • ngcsnet
    nem hinném hogy maszek modokkal akarom tönkrevágni ezt a jó játékot, de ha addon lesz a mod, akkor persze beteszem.
  • SötétBarom
    Remélem valahogy át lehet majd ültetni a WR2 full simulation beállításait ebbe..
  • Istencsászár
    Szerintem nem lesz multi, ha lenne akkor a menüben ott figyelne mint a split vagy egyéb játékmódok amelyek nem elérhetőek... talán modding szinten csinál valaki hozzá, de nemhiszem...
  • Szabi1991
    "licenszek minimálisan hiányoznak"
    nah jah , de modolható , szóval ahogy kijőn ,jőnnek a modok hogy a szürke rendőrautó egy szürke Cobra 11-es BMW legyen ;)
  • Szabi1991
    azért kéne hozzá a multi :)
  • SötétBarom
    Ebbe nem kell multi. Ott figyel a splitscreen, ami aláz mindent :P
  • arty
    nna, idetaláltam :D

hihetetlen jó lett a game!!!!! :) a licenszek minimálisan hiányoznak, de oda se neki... a nidforszpiderek életük végéig várhatnak ilyen fizikára/grafikára :) tökéletes, ha lesz rendes multi akkor pedig nem is kell több rész :D
  • Szabi1991
  • Peck
    Lehet Tölteni
  • Peck
    az időpont 19:00 ra változott :( sry de lassulgat az FTP....nem tom mi miatt....
  • Peck
    Látom hogy próbálgatjátok letölteni nem fog menni ne próbálgassátok mert csak lassítja az átvitelt!!!!!