3508
-
#413 Nézetből csak olyan van h közeli
kicsit távoli
motorháztetős
motorháztető nélküli
és b-vel előről nézet.
Nem lehet vhogy körbe nézni a kocsit?Vagy távoli nézet nincs? -
#412 #309 -
#411 A demo alapján tetszik, igaz kicsit árkáde, de jó a hangulata. -
#410 Sziasztok skacok, ez az eleanor, és a bmw-t ezt ingyen nem lehet letölteni vhonnan? segítsetek pls -
#409 A növényzet részletessége csak közepes szintig állítható maximum a demóban. A teljesben minden valószínűség szerint lesz extrém részletesség.
A WR2 demóval ugyanígy volt. Abban is csak közepes szintig lehetett állítani - de a teljes játék setupjában már extrémig ugye. -
Okés értem vagyis nem igazán de megpróbálok próbálkozni
Kell ozzá valamilyen progi?
-
Szabi1991 #407 egy "kicsit" pelebiszkáltam a játékba :) -
#406 Bocsi De hogy lehet "autót" váltani????
Valaki -
#405 hykao: kiszedtem, leokéztam, ujra setup és visszapipálam és most tényleg nem tojás alaku a számlap :) köszönöm! nekem a kocsik tüntek picit furának, de a számlapon egyértelmüen látszott :)
viszont a fű kirajzolási távolságát hiába irom át kézzel az 2 helyett 5-re (extreme lenne, mint wr2-ben), nem rajzolja ki messzebb :( remélem a teljesben ezen lehet finomitani :) -
#404 Pedig az ha be van pipálva, akkor normálisnak kéne lennie. A legjobban a számlapokon lehet látni a különbséget. -
LeePí17 #403
(mikor jár le a büntid?) -
Szabi1991 #402
-
Djemba #401 na jó lett a geme kicsit ott van carier mód jó lesz nagyon az üldözés kicsit vagány de a teljesben mekkora úthálózat lesz remélem negyon nagy meg lesz benne valami város is nem csak ami a demoban volt -
#400 1280x1024m square vagy anélkül, akkor is ilyen :( -
#399 Ahogy nézem neked is elég nyújtott a kép. Milyen felbontásban játszol? -
-
#397 hali mikor jelenik meg?
-
#396 Én ezekből csak a juiceddal játszottam neten, és kb 4 nap után jöttünk rá, h nem ugyan az történik a két gépen.. U1-U2 szintén elég gyengén muzsikált..
Ehhez hozzátartozik, hogy egyik spanommal nyomtuk a gémeket, és senki sem töltött közben.. -
#395 amiket én probáltam, egyik sem lagzott :)
flatout1-2, rfactor, world racing 1-2, crashday, GTR1, insane, juiced, toca race driver 2-3, LFS(ez még 56k modemen is ment 4-5 kocsival :D ), richard burns rally, .... hirtelen ezek jutnak eszembe. Ha normális emberek jönnek össze játszani, akik nem töltenek le játék közben pl. akkor nincs gond ... lanon pedig sztem a rush hour-al sem lenne gond :) -
#394 Amiket én próbáltam neten (autós játékok), azok közül mind lagzott kisebb-nagyobb mértékben.. Itt pedig megesik h 30 autó van a képen egyszerre, főleg rush hour beállítás mellet.. -
#393 sland: nincs hiba, csak ugy beraktam :) fizika demonstrácio ... nagyon látványos és élvezetes :)
sötétbarom: lanon simán menne, de még netre is meg lehetne oldani sztem... azért mamár nem 56k modemeken nyomjuk :) mindenesetre igy a játék kb 6-8 ora játékot ad, multi nélkül hamar elfelejtjük :( -
#392 Ezt nem csodálom annyira, ennyi traffic autóval ami itt rohangál, még lanban sem lenne élvezhető..
Helyette van splitscreen! -
#391 mi itt a hiba? a zöld kisautó nem kormozódik be a robbanás után? -
#390 uj driver letölt, élvez 30+ fps-el ;) -
#389 dik ez szaggat:C kb 1-2 fps lehet minimumon. wr2-vel pedig no para.
nem értés -
#388 :((( Mekkora hiba ... ujabb kihagyott ziccer :((( nfs4 óta nincs rendőrös multi :(((
-
#387 Na már meg is jött a válasz.
NEM LESZ MULTI, ahogy gondoltam. Az RTL nem akart bele. -
#386 Hát pedig a "maszek" módok javarésze profibb, mint az eredeti... -
#385 Azt, hogy lesz-e multi nem tudom, de ne feledd, hogy a WR2-nél sem a menüből lehet indítani a multit, hanem külön .exe fájllal.
De mindjárt megkérdezem, hogy lesz-e. (szerintem lehet, hogy nem lesz - hisz azért ne feledjük, hogy ez csupán egy REKLÁM játék) -
#384 nem hinném hogy maszek modokkal akarom tönkrevágni ezt a jó játékot, de ha addon lesz a mod, akkor persze beteszem. -
#383 Remélem valahogy át lehet majd ültetni a WR2 full simulation beállításait ebbe.. -
#382 Szerintem nem lesz multi, ha lenne akkor a menüben ott figyelne mint a split vagy egyéb játékmódok amelyek nem elérhetőek... talán modding szinten csinál valaki hozzá, de nemhiszem... -
Szabi1991 #381 "licenszek minimálisan hiányoznak"
nah jah , de modolható , szóval ahogy kijőn ,jőnnek a modok hogy a szürke rendőrautó egy szürke Cobra 11-es BMW legyen ;) -
Szabi1991 #380 azért kéne hozzá a multi :) -
#379 Ebbe nem kell multi. Ott figyel a splitscreen, ami aláz mindent :P -
#378 nna, idetaláltam :D
hihetetlen jó lett a game!!!!! :) a licenszek minimálisan hiányoznak, de oda se neki... a nidforszpiderek életük végéig várhatnak ilyen fizikára/grafikára :) tökéletes, ha lesz rendes multi akkor pedig nem is kell több rész :D -
Szabi1991 #377 -
#376 Lehet Tölteni -
#375 az időpont 19:00 ra változott :( sry de lassulgat az FTP....nem tom mi miatt.... -
#374 Látom hogy próbálgatjátok letölteni nem fog menni ne próbálgassátok mert csak lassítja az átvitelt!!!!!