3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • hykao #493
    Szabad verseny alatt mit értesz?
    Egyébként ilyen szempontból a WR és a WR2 jelenleg ami szóba jöhet. Az összes pálya nyitott, több négyzetkilóméteres, a kötött versenyeknél is csak terelőnyilak igazítanak útba, illetve van FREERIDE opció is.

Az én kedvencem a WR2 FREERIDE (100%szim) + havas itália pályamódosító addon + egy belsőnézetes addon autó + Snyder forgalom addonja (kb. 80 féle , részletgazdag forgalmi autó - csúcsforgalom beállítással). Ott aztán lehet menni mindenfelé. Van autópálya szerű része a pályának, de rally, árkon-bokron át szakasz, és vidéki, magaslati rész is, stb...
  • ngcsnet
    és szerintem a törés sem volt valami igazi, nekem kifejezetten nem tetszett.
  • passatgt
    ja csak ott is hiányzott a szabad verseny.Volt bene hogy egyedül lehetett menni idő nélküld,de akkor is csak egy kijelölt pályán:S
  • DJ BP
    meg pl. nfs porsche unleashed ugye, az se volt rossz
  • ngcsnet
    jó kérdés!
    szerintem is unalmas egy idő után a körbe-körbe versenyzés, semmi forgalom, semmi akadály

#485: utcairól nem kell egyből nfsu-ra gondolni...
    nfsu-t tessék elfelejteni
  • garam93
    De azt h lehet hasznélni?Nekem csak egy player-nél enged entert ütni.Ez vmi többjátékos mód?
  • ZsirosKenyer
    a megoldás split screen mód..
  • 12346
    he? pl a wr egész jó próbálkozás volt, aránylag nem rossz fizikával. sőt, hykao, a wr2 freeride-jával is kezdek megbarátkozni:D slr se rossz, deh.. gyerkőcbetegségek ugye.
    az általad - gondolom - preferált körpályás racsingolások méginkább olyanok, hogy mész körbe-körbe-körbe-körbe, és már meg is untad, aztán másodikra megint ugyanazt kapod^^ utcai játékoknál ugyanúgy lehetnének pontos paraméterek. és mivel az utcák, vidéki tájak nem csak körbe-körbe mennek, így még meg se lehetne unni^^ legalábbis nem olyan überhamar, mint a klasszikus értelemben vett szimeket. egy ideje már nem is érdekelnek, mert mindig ugyanazt kapom, csak más kiadótól. pl wr-ekben, slr-ben, mafiában van szabadság. mégha nem is überreal fizika figyel bennük, nem rosszak. bár az utóbbi nem racsing játék, de jókat lehet benne autókázni.
  • Istencsászár
    Utcai? tehát illegális? pont ezért, abba mi legyen a szim? népnek NFS kell, cicababákkal, nigga zenéval, neonnal, tunnigal, csillogó graffal... ebben van a pénz. A szim más világ. Valamilyen vilgágbajnokságot, bajnokságot dolgoznak fel, ahol pontos paramétereket kapnak a kocsikról stb... hogy olyan legyen mint a valóságban. De az álltalad mondott utcai helyszínen játszódó játékok is körpályások, hisz mész körbe körbe, csak az ut szakaszok változnak, de csak első végigjátszásra uj, másodikra megint azt kapod.
  • 12346
    ugye? így gondolázom én is...:/
  • SötétBarom
    Az mér van hogy minden ami szimultár, az valami idióta zárt versenypályán körözés, vagy ralli??? Mér nem lehet csinálni egy utcai szimet? (SLR???)
  • garam93
    480:csak kérdeztem h van-e vmi más módja is.
    481:értem, de erre vhogy nem gondoltam.De tök birom a single race-ben amikor 180-al beleszáll egy "kollega" a szembejövő forgalomba.
  • LeePí17
    ha a 2. küldetést nem csinálod meg..
    nem érsz be időben..akkor a szembe forgalomba tudsz menni :)
    de sajna csak a kezdőpontig:(
  • DJ BP
    valószínűleg úgy, az miért nem jó?
  • garam93
    De ti h mentek szembe a forgalommmal?Csak egy küldi és egy verseny van szembe.
  • garam93
    Én csak hátulról szoktam 230-al belemenni vkibe.
  • Istencsászár
    Mielőtt túlzottan belemerültök, le kell szögezni hogy ez egy igazi arcade játék, nem pedig sim. A lényege a száguldás és szórakozás, akció. Sim módtól nem lesz a játék szimulátor, csak a kocsi viselkedése hasonlít egy utcai járműhöz, hogy is monjdam nem NFS szintű buldózer "szim". A törés is ennek megfelelően van, a forgalom jobban törik, és robban a látvány és a prögés miatt, míg a mi kocsink nem. Ha valaki arra vágyik játszon a GT2ővel és ha ott megpuszilja a falat vagy az ellenfelet, akkor már vége is a mókának és nem megy sehova :).
  • ZsirosKenyer
    80-90%-os töréshez el kell találni legalább 6 autót szemből 180-nal..

gagyi.
  • garam93
    Nekem ha már 80-90%-os törés van, sose megy 90-nél gyorsabban.
  • SötétBarom
    =(

Remélem a fullhoz lesz valami átfogóbb ..
  • hykao #473
    Nincs tipp. A szim peccs CSAKIS a karrier mód két pályáját teszi realisztikusabbá.
  • SötétBarom
    A sim patch nem működik splitscreen módban.. =(
    Valami tipp?

Másik észrevételem, hogy kéne egy sokkal büntetőbb damage rendszer.. Ez így abszolut nem izgi, hogy verseny közben eltrafálok 15 autót szemből, de még mindig tolom kiló nyolcvannal...
  • hykao #471
    Nitro módban kevesebb az időd, mint a hard módban.

Más: itt egy másik Cobra11 főcímzene változat: KATT
  • arty
    igaz... itt mondjuk, ha nem lehetne megcsinálni 1 küldit, akkor könnyebbre veszed nehézséget és akkor több időd van és meg tudod csinálni :)

sztem mondjuk még a HARD mód is elég eccerü, remélem a fullban nagyobb lesz a kihivás :)

(a nitro mod marhaság, nitroval a játék csak könyebb lesz, nem nehezebb)
  • LeePí17
    na ez jol jön :)
    THX!
  • Istencsászár
    Eredeti Cobra 11 intro, ezt is csak felül kell írni az RTL logót cseréli ki. Sajnos csak a youtube kis felbontású videóját tudtam lekonvertálni, mivel jobb minőségüt vagyis egyátalán másutt beszerezhető anyagot nem találtam, de remélem azér ezis megteszi.
  • ZAZ
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Láttam már a hivatalos oldalon a videót meg minden és szeretném megkérdezni hogy megjelent e már és ha meg akkor hol lehet megvenni vagy letölteni a játékot.Előre is kösz.
  • hykao #466
    Nos Krom tervezi, hogy esetleg lesz ilyen peccs a teljes verzióhoz is. Csak felmerül egy probléma, amiről magam is megfeledkeztem. Mégpedig, hogy a küldetések (akárcsak a WR2-ben is) a beállított ÁRKÁD módhoz lettek igazítva, magyarán nem biztos, hogy a küldetések szimulátorosabb módban is teljesíthetőek maradnának. Mert ugye árkád módban gyorsabbak vagyunk, stb...

Szóval a teljes játék összes küldetését érintő SZIM peccshez végig kellene tesztelni az összes küldetést, hogy nem teljesíthetetlen-e SZIM módban.
  • arty
    hardwireden lobbizok érte, h legyen hir belőle... legyen népszerübb a játék ;) szvsz legtöbben még csak nem is hallottak a játékrol
  • arty
    zseniális! kb. 15x játszom végig a demot 2 küldijét + 1-2 versenyt :D

mintha a saját kocsink is nehezebb lenne, nehezebb megfogni! nagyon élvezetes, tényleg jo lenne a wr2-höz :)
  • LeePí17
    thx már előbb betettem..
    fax kis feelingje van már :)

télleg vki csinálja már meg semirem bömösét és Tom merdzsóját :)
  • Istencsászár
    Eredeti főcímzene, csak másold be és írd felül!
  • LeePí17
    a 2. üldözés közben a nagy kanyar után..autópályán mentetek már a lassító sávban?
    mert én mentem és kajak lelassultam..kijöttem belőle felgyorsultam..
    =D
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    ugy se megy ...
    nah mind 1 ,akor marad Borg oldala :)
  • hykao #458
    Ez a link alatt olvasható szöveg mond neked valamit??? -> "right click and save target as ..."
  • hykao #457
    Mi nem jeleníthető meg? Melyik lap?
  • Szabi1991
    A lap nem jeleníthető meg.
  • hykao #455
    Mit csináljak meg rajta? Direkt beraktam a fejléc alá a WR2 topik linkjét, ahonnan csak egy kattintás a bannerre, és máris elérhetőek a WR és WR2 addonjait tartalmazó gyűjtő .xls listák - linkekkel.

Töltsd le, amelyik tetszik, és módosítsd a Cobra11-hez.
  • Szabi1991
    ha lenne egy kis időd megcsinálnád plz a bőmőst meg a céelkát ?
    és feltőltőd vhova plííz ?