3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • pirosBoci
    hova kell a cracket másolni? és a magyaritást?
    kösz
  • Harly18
    Igen, sajnos ez van. Nekem már mindenem teli van a tuningolós autósjátékokkal. És tényleg a NFS Porsche volt szerintem a legjobb, úgyhogy nagyon örülnék, ha a Carbon után valami hasonlót csinálnának. Nem tudom/remélem nem fogják elsütni újra ezt a tuningolós autóversenyt az EA-nál. Elég volt au U, U2, MW és a Carbon.....Az ilyen tipusút, mint ez is vagy a WR jobban szeretem a sok kiegészítés miatt :)
  • autoszimulator
    legeslegjobb NFS a PU volt, csak aztán jött az XP, és a kompatibilitási problémák :(
  • Istencsászár
    A bejáratott nevek xedik részi édes mind1 milyenre sikerülnek azok slágerek és veszi mint a cukrot... a fanonak már csak azért is jó, aki meg csalódik az húzza a száját. Szerinted miért erőltetik ennyire ezt a tunning cicás játékokat? mivel ott a film, akkor de jó játékban is ugyan ezt átélni... hát ezért... jól kivan ez találva, és amig mozikban is ezfog menni addig az EA vagy akárki más is ezeket fogja csinálni... Ha most csinálnának egy NFS Porshe Unleashed -hez hasonló részt akkor mit kapnának a fejlesztők? a népnek nem az kell, habár az sokkal jobb, több benne az értelem és az tényleg autós játék.
  • passatgt
    crack
  • bertino
  • Harly18
    Igen, pedig sok jó játék van, ez is szerintem, amiért nem hisztériáznak úgy, mint a Carbonért. De ez jobb is így :)
  • SötétBarom
    " azért nem megy mert warez oldalról van letöltve ha igen akkor rakjatok már be egy torrent oldalt? "

Ehh.. Parancsolsz?
  • hykao #698
    Igen, és ez nagyon szomorú dolog. Ilyen szempontból szerencse, hogy ez a játék nem az a tipikus slágerjáték, amire a noobok izgulnak... :)
  • Harly18
    Sajnos van rá esély :( Elég sok topic erről szól sajnos :(
  • hykao #696
    Ez így van, de jó lenne, ha nem arról szolna a topik, hogy "honnan szedjem, ti honnan szedtétek, már jön, mindjárt lent van, hogy indítsam el", stb...stb...
  • Harly18
    Értem csak arra gondoltam, hogy azok akik játszanak vele és itt beszélgetnek a játékról azoknak a 99%-ának nagy valószínűsággel nem eredetiben van meg :(
  • hykao #694
    Ez így nem igaz, mert meg lehet rendelni. Amúgy elképzelhető, hogy nem is fog megjelenni itthon...
  • Harly18
    De mivel nem jelent még meg a játék itthon, így minden a játékkal kapcsolatos dolog warez :)
  • bartaaa
    azért nem megy mert warez oldalról van letöltve ha igen akkor rakjatok már be egy torrent oldalt?
  • ngcsnet
    aww már kezdődik a warezolás...-.-
  • bartaaa
    ezt nekem miért írja ki ezért nem indul a játék nekem
  • bertino
    legujabb ? talán ez a baj :D
  • Barney Tech
    Valaki elmondaná, hogy miért csinálja ezt a játék?Megyek megyek ,egyszer csak ilyen szinnű lessz a kép a hang megy tovább.
    A gépem megfelel minden rendszerkövetelménynek és a legújabb Nvidia driver van fent.
    Help pls!
  • wid22
    Ha rákantitok a KATT ra hibásan jön le a fáhl elküldenéteka jót?
    Kösz
  • Sland
    nah már van valmi mod a teljes verzióhoz?

Új autó, free roam, multi, forgalom addon vagy valami?
  • Programvadász
    Köszi!
  • Istencsászár
    DX8 ( 8.1 ) - Shader Model 1.0 ( ez az ati 8500, 9000, 9100, 9200 )
    DX9 - Shader Model 2.0 ( 9700 és a butított ( 9600 ) ill. tunningolt ( 9800 ) stb.. )
    DX9 ( c ) - Shader Model 3.0 ( ati x1800 és az egyéb nyalánkságok )

Thx hykao!
  • bertino
    shader model 2.0 gondolom...
  • Programvadász
    Milyen "SM 2.0-t"?
  • hykao #674
    Vagy Readme-t olvasni... :)

Amúgy BSZ! :)
  • Istencsászár
    Thx:)
  • LeePí17
    HBD Totti!
  • Istencsászár
    Kéne csinálni egy FAQ-t...
  • hykao #670
    Szvsz mert nem tudja az SM 2.0-t, nem?
  • Programvadász
    Nekem is olyan kártány volt csak most az "elszált"...:(
    Radeon 9200LE Family kártyával miért nem működik???
  • passatgt
    nekem 9550:)
  • Harly18
    "ati9550/geforce6600 vagy jobb"
  • Programvadász
    Radeon 9200 LE Family nevű VGA-val megye ez a játék???
  • V43 1105
    azt mondja hogy corrupt..
  • Gyocsika
    Nézd meg ha van rar azt csomagold ki ha nincs akkor a 000 vagy 001-et csomagold ki és összefogja rakni ezt Total commanderben csináld!!!
  • V43 1105
    Sziasztok!

Letöltöttem a torrenten a teljeset,na most van egy csomó fájl ezzel mit csináljak?
  • LeePí17
    Köszönjük!
  • hykao #661
    Fordításról: írtam, hogy a fordítás állapota kb. 50%, tehát közel sincs még készen. Ez csupán egy tesztváltozat. Azt nézzétek, hogy a magyar szövegek nem csúsznak-e ki valahol, megfelelő helyen jelennek-e meg és megfelelően-e a küldetések alatt.
    Azért német a CB rádiózás, mert a német szövegeket írom felül a magyarral, így az angol megmarad. De nem kell vele foglalkozni, mert a végleges változatban a CB rádiózás is magyar lesz, ergó úgy tűnik lesz magyar szinkron is! Tehát nem kell átvariálni semmit, mint mondottam, ez csupán egy kezdetleges tesztfázis!!! (ja és ha esetleg valaki nem jött volna rá, a "language" opciónál kell átváltani angolról magyarra)

Pályák a WR2-be: esett már róla szó a SYNETIC fórumán, ha van fejlemény, úgyis jelzem itt is.
  • arty
    nem jo hozza a vidkártyád, dx9 VGA kell neki

ati9550/geforce6600 vagy jobb