3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • V43 1105
    Tudna mondani valaki egy torrent címet?pls!:)
  • garam93
    Nincs.
  • V43 1105
    Van multija?
  • Clava
    could not create direct 3D
    szóval látja a kártyát mertki is írja felüle a beálíltásoknál meg mindenmás játék megy
    bár lehet hogy a vidókáryám nem jó hozzá?
    mert shared model 2 kell hozzá
    és nekem egy régi GeF 3asom van
  • LeePí17
    nem találja a videókaridat..
    drivert tegyél fel..
  • Clava
    hé nem indul el valami colud not 3 d deivecet ír ki mikor indítom...
  • passatgt
    teszek egy próbát:)
  • 12346
    ha ki lehetne cserélni, fölösleges lenne, mer valszeg egy angol rilíz volna a donor...:| nem?
  • passatgt
    és pl azt nem lehet hogy ebből átrakni pályát wr2-be?
  • Raho
    Én sem találkoztam hibáva és nekem is csak annyi a kérdésem, hogy csak az első kűldetést forditottad le ?
  • LeePí17
    Gratula!
    eddig nemigen találkoztam hibával...

annyi h a német hangot nem lehet angolra kicserélni?..
    bár így is jó.
    Még 1X Grat!
  • Szabi1991
    ami készvan az nagyon jó !

csak az első kűldetést forditottad (még) le ?

ja , és nem találtam benne semmi hibát !!
  • hykao #647
    Ok. Észrevételeket majd képkísérettel légyszi! :)
  • Szabi1991
    nah probálom :)
  • Szabi1991
    volt már vki az alagútban ?
  • LeePí17
    én is vállalnám ha lehetséges és aktuális a dolog.
  • Szabi1991
    jah nem a Saphir = Supra
  • Raho
    Én is vállalom ha lehet.
  • Szabi1991
    A Saphir az mi ?? 4-es audi ?
  • [HUN]FaTaL
    én is vállalnám ha támogatná a videókártyám...
  • Szabi1991
    Én vállamom , ha eljutattod hozzám kijátszom mégegyszer :)
  • hykao #637
    Apropó, van kedvetek tesztelni a jelenlegi állapotú magyarítást? Akinek van, jelezze, de csak akkor ha tényleg nézegeti az esetleges hibákat benne, és ha talál tud készíteni screenshotot róla.
  • hykao #636
    De. Egy csóka már adott is ki pakkot a demóból a WR2-höz. (A demó 4 autója) ...de, hát kinek kellenek ezek az "öszvér" modellek? :O
    Én inkább egy módosító pakknak örülnék a Cobra11-hez, ami lecseréli az eredetire ezeket az öszvér modelleket.
    (én a dologhoz annyit tudok hozzátenni, hogy a magyarításban eredeti autóneveket használok: 3-as BMW, Mercedes CLK, Audi A8, Toyota Supra, VW Passat, Ford Transit ...a mentőautónak a busznak és a kamionnak nem adtam - nem tudtam - pontos típusnevet.)

Ma kijött a játék, úgyhogy várhatóak lassan a különböző módosítások a teljes játékhoz.
    Krom amúgy kiadott egy végtelen NITRO peccset a demóhoz...
  • DJ BP
    Passatot ne akard :), teljesen át van mazkírozva :)
  • DJ BP
    az első SEAT küldetésnél ha ki tudnánk iktatni az órát, akkor tudnánk free ride-ozni, oda mész ahova akarsz, mert waypointos küldetés, csak lejár az idő, és akkor vége a menetnek
  • Szabi1991
  • Szabi1991
  • [HUN]FaTaL
    Ezeket az autókat (Passat, Seat leon stb.) nem lehet áttenni a wr2be?
  • [HUN]FaTaL
    OFF:
    x800on sincs motion blur? LOL:D nocomment...
    OFF vége
  • LeePí17
    van seat leon.
    az Easyt mikor végigvittem kaptam +2 küldit amit a Seattal kell megcsinálni.
    Fehér Seat Leon
  • garam93
    Remélem h van, bírom a leont.
  • hykao #627
    Aha, akkor jól mondták.

Hmm, amúgy van ebben SEAT Leon? A szövegállományban találtam, de láttam valamelyik oldalon is egy képet a játékból, amin egy SEAT van.
  • SötétBarom
    A track slide limit nekem úgy tűnt, hogy megfog, ha kicsúsznál olyan helyen ahol nincs korlát, csak irányjelző nyilak..
  • hykao #625
    Ha jól néztem 50 (23+27) küldetés van.
  • hykao #624
    Túl hosszú játékra semmiképp nem lehetett számítani, lévén ez egy RTL-es REKLÁM játék. Ahogy néztem a szövegállományt, nincs túl sok küldetés. HARD fokozaton azért el lehet bíbelődni vele, na meg ott vannak még a szimpla versenyek a rendőrtársakkal - ezekkel is el lehet variálni váltogatva a pályákat és az autókat. (...és akár 30 körös verseny is beállítható)

"5 hónap alatt összebaszták a cobra 11 kátszik is" - ahhoz képest nem olyan rossz szvsz. Ez van, ezt kell szeretni. A SYNETIC azt csinálta, amire megbízást adott az RTL...

Amúgy csinálom a magyarítást, kb. 50%-a már meg is van, mert elég sok szöveget át tudtam egy az egyben emelni a WR2 szövegállományából. Az autóneveknek úgy tervezem az eredetieket fogom írni. (pl. MONSUN helyett PASSATot, stb...)
    Az 5 rendőri rangfokozatra (illetve jobban mondva beosztásra) egyelőre ezt az ötöt írtam: JÁRŐR, NYOMOZÓ, FELÜGYELŐ, FŐFELÜGYELŐ, VEZETŐ FŐFELÜGYELŐ - ha valakinek van jobb ötlete, ossza meg velem!

Ha minden jól megy elég hamar végzek a szövegállománnyal, aztán később előfordulhat, hogy UV koma közreműködésével szinkron is lesz - ha lesz ideje foglalkozni a témával.

Más: van egy opció a beállításoknál: Track Side Limit, amire azt írták a fejlesztők, hogy amolyan láthatatlan fal a pályaszél mentén. Na most ezzel van valami tapasztalata valakinek? Mert én nem látok, tapasztalok semmi különbséget, akár KI akár BE van kapcsolva.
  • PLATINO
    5 hónap alatt összebaszták a cobra 11 kátszik is
  • grebber
    Így sem valami hüdehosszú,no nem baj!
  • Istencsászár
    Ugye? ezekből látszik hogy mennyire függenek a vga gyártóktól... még egy példa a most megjelent NFS, habár az NFSU1 motorját haszálja ( ha nem régebbit ), de amig a Most Wanteddel bezárólag minden effekt elérhető volt dx9es első szériás vgakkal ( értsd: sm 2.0 ) addig ebben a Carbon nevű ( "szarban", véleményem szerint az a demo alapján, mint az NFSu1ig visszamenőleg mind )már a mósön blőr nem használható egy mezei x800on pl... miért is? hát azért mer végy hozzá 2. szériás dx9 vgat... éljen eme csodás üzeltpolitika.

Off vége.
  • LeePí17
    easy fokozaton..

de 4van -.-
    4x45 perc...
  • grebber
    Mivan 45 perc az egész game ?