3508
-
#659 Tudna mondani valaki egy torrent címet?pls!:) -
#658 Nincs. -
#657 Van multija? -
#656 could not create direct 3D
szóval látja a kártyát mertki is írja felüle a beálíltásoknál meg mindenmás játék megy
bár lehet hogy a vidókáryám nem jó hozzá?
mert shared model 2 kell hozzá
és nekem egy régi GeF 3asom van -
LeePí17 #655 nem találja a videókaridat..
drivert tegyél fel.. -
#654 hé nem indul el valami colud not 3 d deivecet ír ki mikor indítom... -
#653 teszek egy próbát:) -
#652 ha ki lehetne cserélni, fölösleges lenne, mer valszeg egy angol rilíz volna a donor...:| nem? -
#651 és pl azt nem lehet hogy ebből átrakni pályát wr2-be? -
#650 Én sem találkoztam hibáva és nekem is csak annyi a kérdésem, hogy csak az első kűldetést forditottad le ? -
LeePí17 #649 Gratula!
eddig nemigen találkoztam hibával...
annyi h a német hangot nem lehet angolra kicserélni?..
bár így is jó.
Még 1X Grat! -
Szabi1991 #648 ami készvan az nagyon jó !
csak az első kűldetést forditottad (még) le ?
ja , és nem találtam benne semmi hibát !! -
#647 Ok. Észrevételeket majd képkísérettel légyszi! :) -
Szabi1991 #646 nah probálom :) -
Szabi1991 #644 volt már vki az alagútban ?
-
LeePí17 #643 én is vállalnám ha lehetséges és aktuális a dolog. -
Szabi1991 #642 jah nem a Saphir = Supra
-
#641 Én is vállalom ha lehet. -
Szabi1991 #640 A Saphir az mi ?? 4-es audi ? -
#639 én is vállalnám ha támogatná a videókártyám... -
Szabi1991 #638 Én vállamom , ha eljutattod hozzám kijátszom mégegyszer :) -
#637 Apropó, van kedvetek tesztelni a jelenlegi állapotú magyarítást? Akinek van, jelezze, de csak akkor ha tényleg nézegeti az esetleges hibákat benne, és ha talál tud készíteni screenshotot róla. -
#636 De. Egy csóka már adott is ki pakkot a demóból a WR2-höz. (A demó 4 autója) ...de, hát kinek kellenek ezek az "öszvér" modellek? :O
Én inkább egy módosító pakknak örülnék a Cobra11-hez, ami lecseréli az eredetire ezeket az öszvér modelleket.
(én a dologhoz annyit tudok hozzátenni, hogy a magyarításban eredeti autóneveket használok: 3-as BMW, Mercedes CLK, Audi A8, Toyota Supra, VW Passat, Ford Transit ...a mentőautónak a busznak és a kamionnak nem adtam - nem tudtam - pontos típusnevet.)
Ma kijött a játék, úgyhogy várhatóak lassan a különböző módosítások a teljes játékhoz.
Krom amúgy kiadott egy végtelen NITRO peccset a demóhoz... -
DJ BP #635 Passatot ne akard :), teljesen át van mazkírozva :) -
DJ BP #634 az első SEAT küldetésnél ha ki tudnánk iktatni az órát, akkor tudnánk free ride-ozni, oda mész ahova akarsz, mert waypointos küldetés, csak lejár az idő, és akkor vége a menetnek -
Szabi1991 #633 -
Szabi1991 #632 -
#631 Ezeket az autókat (Passat, Seat leon stb.) nem lehet áttenni a wr2be? -
#630 OFF:
x800on sincs motion blur? LOL:D nocomment...
OFF vége -
LeePí17 #629 van seat leon.
az Easyt mikor végigvittem kaptam +2 küldit amit a Seattal kell megcsinálni.
Fehér Seat Leon -
#628 Remélem h van, bírom a leont. -
#627 Aha, akkor jól mondták.
Hmm, amúgy van ebben SEAT Leon? A szövegállományban találtam, de láttam valamelyik oldalon is egy képet a játékból, amin egy SEAT van. -
#626 A track slide limit nekem úgy tűnt, hogy megfog, ha kicsúsznál olyan helyen ahol nincs korlát, csak irányjelző nyilak.. -
#625 Ha jól néztem 50 (23+27) küldetés van. -
#624 Túl hosszú játékra semmiképp nem lehetett számítani, lévén ez egy RTL-es REKLÁM játék. Ahogy néztem a szövegállományt, nincs túl sok küldetés. HARD fokozaton azért el lehet bíbelődni vele, na meg ott vannak még a szimpla versenyek a rendőrtársakkal - ezekkel is el lehet variálni váltogatva a pályákat és az autókat. (...és akár 30 körös verseny is beállítható)
"5 hónap alatt összebaszták a cobra 11 kátszik is" - ahhoz képest nem olyan rossz szvsz. Ez van, ezt kell szeretni. A SYNETIC azt csinálta, amire megbízást adott az RTL...
Amúgy csinálom a magyarítást, kb. 50%-a már meg is van, mert elég sok szöveget át tudtam egy az egyben emelni a WR2 szövegállományából. Az autóneveknek úgy tervezem az eredetieket fogom írni. (pl. MONSUN helyett PASSATot, stb...)
Az 5 rendőri rangfokozatra (illetve jobban mondva beosztásra) egyelőre ezt az ötöt írtam: JÁRŐR, NYOMOZÓ, FELÜGYELŐ, FŐFELÜGYELŐ, VEZETŐ FŐFELÜGYELŐ - ha valakinek van jobb ötlete, ossza meg velem!
Ha minden jól megy elég hamar végzek a szövegállománnyal, aztán később előfordulhat, hogy UV koma közreműködésével szinkron is lesz - ha lesz ideje foglalkozni a témával.
Más: van egy opció a beállításoknál: Track Side Limit, amire azt írták a fejlesztők, hogy amolyan láthatatlan fal a pályaszél mentén. Na most ezzel van valami tapasztalata valakinek? Mert én nem látok, tapasztalok semmi különbséget, akár KI akár BE van kapcsolva. -
PLATINO #623 5 hónap alatt összebaszták a cobra 11 kátszik is -
#622 Így sem valami hüdehosszú,no nem baj! -
#621 Ugye? ezekből látszik hogy mennyire függenek a vga gyártóktól... még egy példa a most megjelent NFS, habár az NFSU1 motorját haszálja ( ha nem régebbit ), de amig a Most Wanteddel bezárólag minden effekt elérhető volt dx9es első szériás vgakkal ( értsd: sm 2.0 ) addig ebben a Carbon nevű ( "szarban", véleményem szerint az a demo alapján, mint az NFSu1ig visszamenőleg mind )már a mósön blőr nem használható egy mezei x800on pl... miért is? hát azért mer végy hozzá 2. szériás dx9 vgat... éljen eme csodás üzeltpolitika.
Off vége. -
LeePí17 #620 easy fokozaton..
de 4van -.-
4x45 perc... -
#619 Mivan 45 perc az egész game ?