4281

• Casillas
    köszi szépen az eddigi összeset, az egyik legigényesebb felirat azok közül amit töltök :)
  • bonehead
    Na, végre elkészültem a fordítással, remélem hamarosan tölthető.
    Sajnos nincs több rész, lehet izgulni :(
  • tnm #391
    a How it Really Happened-öket lementegettem gépre, vajon a korábbi évadokban a stripper-en kívül is vannak? mert ahogy néztem ezek csak ebből az évadból vannak

a How It Didn't Happened pedig nagyon-nagyon beteg, ha azt úgy bennehagyták volna a részben, oké, hogy hihetetlen, de sztem év poénja lett volna
  • greger
    igen, ezek olyan jelenetek amik meg lettek vágva. de ott van pl az a videó, amin elmondják a szereplők, hogy melyik a kedvenc részük. gondolom dvd extrák ezek, dehát itthon erre aztán várhatunk
  • ProGabe #389
    cbs.com-on a köv. rész december 16!vagyis nem ez volt az utolsó!

greger:még jó régen valahol láttam ezt az oldalt,de akkor nem volt időm megnézni,el is felejtettem.köszi!ha jól veszem ki,akkor ezek amolyan "amik nem férnek bele a főműsoridőbe" és/vagy "lassítják a tempót,és nem is olyan viccesek" videók?
  • greger
    ha valaki nem ismerné:
    http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=23718304
    itt vannak videók a szünetre :)
  • tnm #387
    viszont ha minden igaz, akkor az egyben az utolsó leforgatott rész (ergó, ha nincs vége a sztrájknak, akkor ez évadzáró lesz, ilyen szemmel nézzétek!! -bár valszeg nem tervezték annak, de talán téli szünet előttinek igen.)
  • LSL
    Hogy fogok kibírni még egy hetet??? imádom. marha jó sorozat. Akinek eddig mutattam rákattant.
  • ProGabe #385
    a héten nincs rész,ne keressétek.jövő héten már lesz!
  • dieselG
    Nagy köszönet :)
  • greger
    Most, hogy nézem magyarul is feltűnt, hogy Teden megint ez az iszonyatos ing van, már sokadszor ebben az évadban.
    Kirúgták a Stylistot ?:)
  • bonehead
    3x10 fordítás hamrosan tölthető.
  • PrisonMan
    Most néztem meg az 1x11-et (szilveszteri rész).

• bonehead
    Gyorsan öregszik :)
  • tnm #379
    más volt a szög...
    de egyébként igaz
  • greger
    Mondjuk az érdekes volt h S2ben Barney megjegyezte Robinnak h milyen gyönyörű smink nélkül, most meg meg sem ismerte :)
  • zorden
    Hmm, annyira nem jott be. Valahogy az elozo nagyon magasra tette a mercet :-))))
  • tnm #376
    hát, ez most nem volt olyan jó:(
    de legalább a történeti hűségre ügyeltek
  • tnm #375
    a részben, Te! nem a való életben
  • MerlinW
    Flash - helyi időt mutatja, hiszen kliens alkalmazás. Kint meg van mittomén kb 6 óra eltolódás.

Egyébként legendary volt az előző két rész:) Ritkán nevetek fel hangosan:)
  • greger
    Sziasztok, csak most találtam rá erre a fórumra, szerintem is ez az elmúlt évek legjobb sitcomja, az első 2 évadot 3 nap alatt daráltam le (köszi a feliratokat bonehead) azóta angol subbal nézem, de ha időm engedi megnézem magyarul is, hátha valami kimaradt. Olvastam, hogy Robin és Barney szerintetek összejön, szerintem ez attól függ, hogy mennyi szezont él meg a sorozat, nem hiszem a 3. évadban ez aktuális lenne.
  • bonehead
    Beküldve, remélem hamarosan tölthető.
    Ezzel nagyon megszenvedtem, ennyi szóvicc még sosem volt,
    és a rendfokozatok miatt még nem is lehetett simán valami magyar szóviccel kiváltani a dolgokat. Talán elfogadható lett.
  • Apolitosz
    szerintem nem rossz ötlet, gondolkozok én is vmi general vagy major poénon, hátha vmelyiket használhatónak találja bonehead :)
  • tnm #370
    sajnálom, hogy az órát nem sikerült javítani
    Marshall ezt mondja:
    "that means we're in the final hour of the countdown."
    a képernyőn meg még több, mint 2 óra van hátra -vagy én maradtam le valami poénról? -mondjuk promóban még több nap volt, annál egy fokkal mégiscsak jobb

mellesleg hatalmas volt a Borat Barney, azon nagyot derültem
  • zorden
    Nem egyszeru a helyzeted, de eddig is ugyesen megoldottad, nagyon jok a felirataid. A general-t meg lehet talan a generálissal helyettesiteni, de a tobbi...

Nagyon buta otlet igy hirtelen:
    Isn't it sad, I mean in 2007, some countries actually still condone corporal punishment.

- Hat nem szomoru, marmint 2007-ben meg vannak orszagok, ahol beszolgaltatjak a tizedet!
    - Beszolgaltatjak tizedes!

Ah, borzalmas :-)
  • Apolitosz
    áááá, ez nagyon király rész volt :) képtelen voltam várni a fordítás elkészültéig (félreértés ne essék, minden tiszteletem bonehead-é aki remek munkát végez, 1000köszi) de nem bírtam várni és már ma megnéztem... bár pár poént ugyan nem értettem mert nem tökéletes az angolom, de így is szétröhögtem magam :) már várom hogy megnézzem felirattal is :)
  • zorden
    Valahogy nem vagyok tisztaban a napokkal :-((( Na mindjart le is szedem, mert az elozon konnyesre nevettem magam :-)
  • bonehead
    Még pár hétig lesz.
  • zorden
    van uj resz? :-)
  • bonehead
    Srácok, nem tudom, ezt hogy fogom lefordítani. Major, general...
  • ballor
    http://slapcountdown.com/
    Hamarosan lejár!
    Én nem igazán, így a 2. végi cliffhanger sem hatott rám. Ha anno nem használják a nénikétek jelzőt, akkor talán :)
  • zorden
    Persze, de ettol azert meg drukkoltunk nekik, amikor probalkoztak :-)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha előkapjátok a 1X02. részt, abban Ted így mesél a gyerekeknek : Robin nénikétek! Ennél nagyobb utalás nem kellett ahhoz, hogy tudjuk, Ted és Robin nem fognak sokáig együtt járni. Persze ettől még nem alapvető, hogy Barney lesz a férje, de nekem Ő jutott eszembe.
  • sapkafej
    vaze! nekem is feltűnt
  • zorden
    Nekem is feltunt elsore. Ugyanis muszaj volt meg egyszer megneznem :-)))
  • zorden
    Most neztem meg, eddig nem jutott ra ido... Literally, avagy figuratively leestem az agyrol a rohogestol. Kulonosen a Lily-s poenokon es a vegen a feliraton :-))))) Szenzaciosan szorakoztato resz volt :-))))
  • dieselG
    Köszönöm!
  • ProGabe #355
    1:14-es részlet a következő epizódból

készüljetek 20 percnyi röhögésre :D
  • bonehead
    3x08 magyar felirat hamarosan tölhető.