Fighterops

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Már fórum sincs. Már 2-3 éve tudni lehet, hogy szar sem lesz ebből. Soha.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Aha! Éss még le is fotózták magukat. Közben meg jót röhögtek a sok szerencsétlenen, akik finanszírozták a nyaralást :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jót nyaraltak belőle... :D

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Kiadták már vagy mi?
Ésss mi van a kicsengetett zsetonnal?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
A büdös életben nem lesz ebbõl semmi. A Jet Thunderbõl volt két update, de igazából már az sem érdekel. A BMS4 elõbb utóbb eljut oda és a DCS is, hogy ezek senkit se érdekeljenek. És a szomorú az, hogy a BMS4-nek is nagyobb esélye van, mint a DCS nevezetû bughalomnak...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
újra mûködik az oldal , igaz hogy csak a forum rész és az is nulláról.Tehát sem az elözö témákat vagy hszeket nem lehet olvasni,csak az ujakat.És regisztrálni is újra kell az oldalra.
Elvileg még haladnak a munkálatok ,de még semmi kézzel fogható
LeonSilver
Nyilvánvaló, hogy nem. A zsetonból a fiúk el éldegéltek egy darabig, kirándulgattak, vettek ezt-azt. Aztán jó napot :D

Boconadi
*felnottel?
Boconadi
azota elnottel? :D
de durva, még emlékeztem a játék nevére, ebbõl a szimulátorból sem lesz már semmi, 2006 óta várunk, azóta én már nem hogy ez iránt vesztettem el az érdeklõdésem, de már a játékok iránt is :DD

Molnibalage

Molnibalage
Látom nem érted. A haric repülés lényege a váratlan taktikai helyzet és azok lereagálása. Ez gyakorlatilag teljesen hiányzik, ha nincs dinamikius hadjárat. Ezen nincs mit szépíteni és letagadni sem lehet.

Bucser
Mert szerinted azért élvezetes egy szimmel repülni mert dinamikus a kampnáy. SZVSZ teszek a dinamikus kampányra bármilyen játékban amennyiben van normális online kód és bármikor lehet repülni online rendes lobbyfelület mellett.

Nincs értelme és nem éri meg.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Miért is döglött hintaló? Bocs, de mi az élvezet abban, hogy 10 óráig szerkesztesz egy fél óra alatt lerepülhetõ küldit, ahol meglepetésfaktor = 0?

A BMS4-ben a legtöbb újítás grafikai. Lett add package - amit a legtöbb user lusta használni - és kicsit fejlettebb HARM modellezés és már nem kapcsolható ki az OF manual radio tuningja. Az új idõjárás motor szép, de még mindig csak GFX. 0 hatása van a taktikai helyez modellezésére, ezért használathatlan az én szememben.

A játék tengerki olyan buggel bír, am gyakorlatilag showstopper bug. :(

Bucser
Nezd. A jatek szerintem szepen csendben lassan fejlesztõdik. BTW tudok olyan játékot amit 10 év után most adnak ki.

Az meg hogy a grafikai modulok mellett elmegy az idõ lényegtelen ha egy megfelelõ logikai motorod és szimulációs logikád megvan. Ezek a számtíási kapacitásokkal egyre jobbakká tudnak válni (magasabb adatfeldolgozási teljesítmény). A grafika csak mellékes. HA a BMS-ben csak a grafika lenne más már régen nem játszana senki a falcon 4-el. + azért ne feledjük el hogy a DCS A10 nem lett rossz és azokhoz is jönnek kiegészítõk. Persze tudom, neked a döglött hintalovad a dinamikus kampány.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ki mondta, hogy fel vagyok háborodva? Viszont elég visszatetszõ volt, mikor megkérdeztem, hogy hol tartanak, miért nincs hír, akkor nagy arrcal visszaszóltak, hogy oh, ezmegazismegvan. Túrót. A jelek szerint nincs semmi. A játék gyak. már fejlesztés közben elavulhatott, mert a vasak átlépnek a kódon. Legalábbis szerintem.

Bucser
Vagy éppen ki lesz.

Nem igazán értem, hogy minek játszod itt az arrogáns felháborodott tinót amikor tudtommal egy forintot sem adtál bele.

Molnibalage
Az nem finanszírozás volt, hanem adomány. Nagy különbség. Az üzenetben írják is, hogy most ne is adjanak.

Ettõl függetlenül csak megerõsítette azt, amit írtam tavaly. Soha a büdös életben nem lesz ebbõl semmi kiadva. Elõbb lesz az Outerrával szim, mint ebbõl...

Palinko
mondjuk sztem most visszajárna a volt area 51 tagoknak a pénz...
LeonSilver
Nyehehe :D

Molnibalage
Azért valahol vicces, hogy ~ 6 évvel a topik indulása után az a helyzet, hogy a jövõt még mindig a Falcon 4.0 vonal (BMS4) képviseli. Se a DCS se semmi nem volt képes megjelenni vagy beváltani a hozzá fûzött reményeket...

Molnibalage

Molnibalage
Büdös életben nem fog ez megjelenni...

LeonSilver
Mindenki azt tesz a pénzével amit akar. Felõlem fizesd még, akár életed végéig. Már megbocsáss de (szerintem) zúgolódni bárkinek joga van ;) viszont kurva anyázni csak annak aki fizet. Nos én zúgolódok de nem kurva anyázom õket ;) Sõt! Ez a pénzszerzés egy egészen ötletes formája. Ettõl függetlenül a véleményem továbbra is az, hogy a DNF-et simán le fogja taszítani a trónjáról a FOPS.

Bucser
Kicsit el vagy tájolódva. Ahogy már korábban írtam akik befizetnek az Area 51-be azok nem azért teszik, hogy késõbb diszkontált áron kapják meg a végsõ szoftvert.

Egyszerûen ez is csak egy módja a támogatásnak. Lehet vaporwarenek hívni, de a DNF is megjelent végül nem?:)

HA nem fizetsz érte, akkor pedig nem értem mi okod zúgolódni? Vagy te is négy éve fizeted a tagságot mint én?

LeonSilver
Jól. 1 év / 25$
Na most azt mondja, hogy ha faszán megjelenik (amit elég erõsen kétlek) akkor majd ügyesen, 25$-ért megveheted a szoftvert. És mi van ha már mondjuk 4 éve "tag" vagy és kicsengettél már 100$-t? Majd még 25-ért megveheted a gémet??? Mintha kicsit húzós lenne az ára a szoftvernek nem? Mondom, nekem ez az egész elég erõsen átbaszás szagú. Ne legyen igazam, de szerintem igazam van.

Boconadi
És jól emlékszem, hogy a belsõ fórumra nem is tart örökké a regisztráció?
LeonSilver
Örülök neki. ;)

Bucser
A Fizetésükbõl járnak nyarlani, mert mindannyian full time dolgoznak.

LeonSilver
Ez az egész project egy kamu. A fészbúkon lehetett olvasni, hogy a "fejlesztõk" közül ki-merre járt nyaralni, képeket is raktak fel. Szerintem abból a zsetonból amit a sok palimadár csenget nekik.

repvez
igy van nem értem az üzletpolitikájukat.
Fizessek azért hogy egy zárt rendszerbe jobb esetben félévente uj informácio jojjön és ezért majd talán egyszer kedvezménnyel vehetem meg .

Régebben legalább 2-3 havonta kitették a régebbi fejlesztési naplókat publicra, de 2009 ota egyet sem lehetett olvasni.
Boconadi
Nem lehet, hogyha publikussá tennék nagyobb érdeklõdése lenne?! Talán valami jobban ösztönözné õket, hogy idejük lenne már...

Legalább új képeket raknának ki...
repvez
eddig sem voltam benne igy nem tudtam megnézni, csak gondoltam szolok azoknak akik et érdekel a publikusra csak annyit irnak hogy mit tartalmaz a video de nem lehet megnézni, most a los angelesi tájat mutatják be a játék motorával nappali fényefekttel és a kormányfelületek animácioját.

Azért kiváncsi lennék hol tartanak igy lassan a 8-9 éves fejlesztési idö táján.
Boconadi
bennt vagy még? megnézted?
repvez
Uj video jelent meg a zárt forumon
Molnibalage
Már hogyan ne használna? Ez honnan jött? Vannak fent képek a textúrázatlan tájról az outerrán még nagyon régi képeken.

A részletes táj úgy adódik, hogy a nagyon sûrû terrain mesh-re fraktálgeometriás felszínt rak a cucc.

repvez
kitették a publik oldalra 3 uj képet.
Hát nem vagyok teljesen elragadtatva föleg hogy láttam hogy az outerra mire képes.Az nem texturát használ a táj megjelenitésére igy nem lesz elmosott a táj alacsonyan sem, de ha itt még texturát fognak használni az gáz.
Ennyi várakozás után több épületet is el tudtam volna képzelni hogy legyártanak.
repvez
ujabb nesze semmi fogd meg jol hirek az oldalon
Molnibalage
Megnéztem. Jó, de semmi különös.

Boconadi
<#eljen>
repvez
uj vodeó jelent meg a zárt forumon a fõoldali bejegyzés szerint :

"Hey guys, new video and update just released in Area 51. A number of firsts in this video, it's the first time we have shown an airbase within the Fighter Ops engine (in this case Nellis), and also the first video we've released showing the Fighter Ops physics modelling."
repvez
csak nem befizettél area51-be?
A háát mire vonatkozik meggyöztek vagy épp ellenkezöleg vagy a kettö között hogy mutatnak is meg nem is ?
Molnibalage
Én 2005 elején asszem. A videót láttam. Háááááááááááát... A privát üzenet gomb mindenki elõtt nyitva áll. ;)

Boconadi
nem hiába a neve forever :D
repvez
Az elsö infokat még 2004-ben hallottam rola, de már akkor is vagy 2 éve dolgoztak rajta .
LeonSilver
Ez az egész kezd Duke Nukem 4ever-i magasságokba emelkedni!

repvez
Megjelent egy 5 perces video a zárt forumba. külsö, belsö és elsö hátsó kabin avionika és néhány AI ténykedés abban a fázisbol ahogy most áll a fejlesztés. Nem láttam én sem csak a föoldalon ennyi a közlemény
Bucser
Írd meg nekik. a véleményemet a témáról lásd lejjebb.

Molnibalage
A hozzáállás. Azért évi 25 dolcsiért picit többet várnék, mint évente egy videó és egy 1 oldalas dev diary...

Bucser
Nem sértettél meg, de az amit te csinálsz miben kéne, hogy befolyásolja a Fighterops készítõit??

Oldal 1 / 10Következő →