269
-
#29 amugy mien betütipussal van irva a plakátokon meg ieneket a GOAL felirat? -
#28 Ok. de mondjuk télleg snasszos a többi oannal szemben amiben kép is van...:P
Amugy jó kis film lesz, tecceni fog -
#27 Nyugi van, már csinálom a "snasszos" bannerem felturbózását, ha kész, majd meglátjuk melyiket rakjuk be, és én majd szólok... -
#26 hol kell szólni h akkor rakják be? -
#25 Nagyon cool lett! -
Reggel gondoltam csinálok egy képet ide mert csak a Goal 2 felirat oan snassz volt...
Rakassátok be ha jó lesz :) -
#23 Nagyon várom már a 2. részt!Az első megvan DVD-n!!! -
#22 nekem +van de nemtom feltenni
:( szedd le morpheussal
www.morpheus.com -
#21 Az-az, de én nem tudom neked feltölteni!:))) -
#20 kasabian-club foot
nem erre gondolsz?(pes5 introba is ez van):) -
#19 Mi a Góóól 1nek a főcimdala?Vki feltudná tölteni ha megvan, Filefrontra vagy vhova?kéne...
Az ami ment a Newcastle-Chelsea közbe is...
Előre thx -
#18 azt nem mondtam h nem fogom megnezni :XDS:D -
#17 aszitted,kutyaütőkhöz nem megy,mert rendes srác -.-
fú,és a 2.részben már kopasz lesz? -
#16 a 3.ban a mexikói válogatottban jáccik.... -
Kanál #15 mi az hogy jon? te barszelonaban elsz? :C -
#14 a 3ba meg jön a Barcahoz! -
#13 jó lesz remélem:)
az 1. naon itt volt -
#12 :) akkor jó. Megnéztem az előzetesét, sztem jó lesz. Most fogja megismerni majd a srác igazán a hírnevet, gazdagságot. Még jó hogy nem 2007 október 6. a premier, mert általában így szokott lenni. -
#11 Benne lesz, nézd meg az előzetest (#7)!
Nem tudom miért hagyták le, én is azért nem írtam oda, mert nem voltam benne biztos!
-
#10 Nagyon nagy film, sőt még ez jobb is lesz, mivel Real Madrid:)
de nem értem, mert nincs ott Roberto Carlos neve a csapat többi tagja mellett, remélem ez csak tévedés és benne lesz, nehoyg már ő ne legyen benne, Gravesen meg benne legyen. -
#9 Nem tudod, mit hagysz ki...
-
#8 még az egyet se láttam -.-' -
Amúgy jó kis film,az 1. dévédéjén van előzetes erről a részről KLIKK -
#6 Szerintem is jó lesz, az első részt meg is vettem! -
#5 FD_S:?DSF:?_SFD:?_SDF:?_SF:D?_ -
#4 .-
ennyitrulla ha átmegy a csicska reálba remélem éhenhal ott.- -
#3 kira -
Naggggyon jó film ;]] -
Real Madridban játszódik a Góóól! 2.
Madridban forgatták a Góóól! című focifilm második részét, melynek első része 2005. október 6-tól volt látható a magyar mozikban. A trilógia első része egy szegény mexikói srác profi futballistává válásának viszontagságait meséli el Newcastle Unitedbe kerüléséig és ottani beilleszkedéséig. A folytatásban Santiago Munez, a Newcastle United ifjú tehetsége már a Real Madrihoz igazol, s a sztárcsapat legújabb tagjaként a Bajnokok Ligájában kell bizonyítania.
Kuno Becker, a Góóól! sztárja ezúttal a Real Madrid tagjaival közösen lép pályára - és áll a kamerák elé. Becker már 2005. augusztus végén ellátogatott a Real edzéseire a Las Rozasban található pályára színésztársával, Alessandro Nivolával. Az edzések alatt ők is Vanderlei Luxemburgo madridi edző felügyelete alá kerültek, s a forgatások során végig részt vettek a világhírű csapat reggeli edzésein. A tréningeken rögzített jeleneteket negyvenfős stáb vette fel, hiszen nem megrendezett jelenetekről volt szó, hanem a csapat valós edzéseit rögzítették, ahol nem volt lehetőség többszöri ismétlésre.
Az edzések során Becker és Nivola többek között a Góóól! első részében is feltűnő Zidane, Beckham és Raúl társaságában passzolgatott, de ezúttal az egész spanyol csapat szerephez jut majd a filmben.
A spanyol Jaime Mollet-Serra rendezésében születő produkció mintegy százmillió dollárba kerül. A FIFA támogatását élvező trilógia befejező részét a 2006-os labdarúgó világbajnokságon forgatják majd.
A premier időpontja 2006.szeptember.01., még a magyar mozikban várhatóan október 6.
Szereplők:
-Kuno Becker (Santiago Munez)
-Alessandro Nivola (Gavin)
-Anna Friel (Roz)
-Stephen Dillane (Glen)
-Rutger Hauer (Rudi Van Der Merwe)
-Steve McManaman (Assistant Trainer /attached/)
Továbbá a Real Madrid tagjai:
-David Beckham
-Zinedine Zidane
-Julio Baptista
-Iker Casillas
-Raul Gonzalez
-Thomas Gravesen
-Jose Maria Gutierrez
-Ivan Helguera
-Francisco Pavon
-Sergio Ramos
-Robinho