269
-
Mafiosi #109 Nem mondod? csak nyáron leg sz film ??? vagy 2007 végén? ki tud addig várni? senki! magyar felirat az meg seholsincs... -
Djemba #108 nekm is csak felirat kellene hozzá de tiszta köcsögök a magyarok külföldön már 1 hónapja adják a filmet itthon meg 2007 végén vagy nyarán.(legalább felirat lehetne hozzá) -
#107 nekem is az van meg és nincs meg a végén a stáblista...pedig kellenének a film zenéi, akinek esetleg más verzió van aminek nincs levágva a stáblistája, az közölné velem a film zenéit??? -
#106 nekem is megvan a film CAM-os változata, de nem nézem meg, mert nincs felirat, meg úgy érzem, hogy leszek annyira igényes, hogy megvárom az itthonit, vagy egy normális minőséget felirattal, akár angollal is -
#105 a minap néztem meg a filmet és pffffffffffffffffffffffff
gondoltam mind1, hogy nincs felirat, megértem én az angolt!!!!
AHA, de a fél film spanyolul van...legalábbis a fontos részek -
#104 nem baj Máté,tudom,h nem ez rád a jellemző :) -
#103 uhh bázzeg:D
most látom én is, hogy mihibákat ejtettem:S
mondjuk, ezt sietve írtam, mert hívott a kötelesség:D, de legalább van kifogásom-.- -
#102 *még csak
*változat
*Real Madriddal
*Realban
ejnye Máté,nagyon elkanászodtál -.- -
#101 nem jött még ki dvd-n, mégcsak külföldön vetítik, de magyar váltzoat még nincs, és megeshet, hogy nem is lesz, csak dvd-n adják ki.
nem a real madriddal játszanak, hanem a munez gyerek a realba fog játszani -
#100 dvd-n kijött már ugye???
még nem láttam de remélem van olyan jó mint az első.Állítólag itt már a Real Madriddal is játszanak??? -
#99 ;) -
#98 tudom -
#97 ő már látta... -
#96 meglátjuk! -
#95 Áhhh, az első rész sokkal jobb szerintem... vmivel reálisabb az, ez már túl mese...mondjuk az első is de ez ahoz képest... 1 jobb szerintem... -
#94 Barca-Real 3-0 :)))))
nemtudjátok angol felirat van már hozzá? -
#93 miért,h kezdődött? -
#92 -
#91 Ien faszán film még nem kezdődött :P -
#90 viszont felirat még nincsen hozzá:( -
#89 torrenten van^^ -
#88 hát akkor, az angolra kell egy felirat -
fordkókusz #87 Külföldön már megy a mozikban február 9-től. Itthon még nem, és könnyen lehet, hogy nem is fog. A forgalmazó itthon őszre tervezi a megjelenést, de az is lehet, hogy csak DVD kiadás lesz.
Úgyhogy egyelőre türelem! -
#86 #80 !!! -
#85 most mivaaaaaaaaaaaan? nem holnap kéne lennie a mozikban???? de egy moziban sincs műsoron!!!!!és mindenhol kéne mennie egyszerre, hiszen ez európai embereknek szóló film inkább!!!!! -
fordkókusz #84 http://www.bvimovies.com/uk/goal2/index.html Ez a hivatalos weboldal, itt az áll, hogy 200.7febr.9-től a mozikban... De melyikben? 8) -
#83 http://www.youtube.com/watch?v=q5Uw1nJCaN4 -
Balázs 17 #82 nincs vmi trailer? -
Kanál #81 port minden csak nem mérvadó -
#80 >> Hát a közeljövőben nem lesz sajnos... << -
#79 Ugye ez a febr. 9 világpremier??? -
#78 hát már nagyon jó lenne. nincs valami új hír? -
Djemba #77 na mikor lesz a moziban februárban?????? -
#76 ÖÖÖÖ.. Szal a 2. részben a Real MAdrid játékosa lesz, a 3. részben meg a VB-n fog játszani a válogatottban? Legalábbis régebben vmi ilyesmit olvastam... :)
Az első részt egyébként láttam, nem voltam elszállva tőle, mondjuk sokat nem is vártam a filmtől, de azért egy kellemes kikapcsolódás volt, egy-kétszer fogyasztható cucc. 6/10 -
fordkókusz #75 Itt a Gola2 moziplakátja: http://www.imdb.com/gallery/ss/0473360/iid_1206257.jpg.html?path=gallery&path_key=0473360&seq=3
Közeleg a premier -
Mateee11 #74 Basszus....ez tényleg buziság...mértnem lehetett mondjuk hogy kiderül hogy hamisak az amcsis papirjai...aztán akkor mexikoiként tolhatná...na mind1 rossz film biztos hogy nemlessz -
#73 valamelyik nap néztük meg haverommal az első részt és már nagyon várom a másodikat... jobb lett volna a novemberi megjelenés, de majd vhogy kibirom a várakozást februárig -
fordkókusz #72 Ez pontosan így igaz, argentin válogatott lesz a 3. részben - már fel is vették a meccses és stadion jelenteketek a németországi VB-n. A történetbe az 1. rész alapján Argentína sehogy sincs képben, Mexikó, USA, Anglia jöhetne esetleg szóba. Egyszerűen a reklám miatt lesz argentin válogatott, mivel az adidas pénzeli a film mind a 3 részét (lásd 1.-2. rész: newcastle=adidas, real madrid=adidas) és hát kellet egy adidasban játszó válogatott Munez alá. Bár mivel a spanyolok is adidasban nyomják az szerintem jobban belefért volna a sztoriban, hogy ott honosítják, na de emiatt fájjon a forgatókönyv írók feje...
Amúgy talán Csehországban én is láttam a már korábban emlegetett november 9-i dátumot a premierre, de akkor ezek szerint csúsznak. -
#71 erre én is nagyon kíváncsi leszek -
yolee #70 Csak arra lennék kíváncsi, hogy lesz a mexikóiból argentín, bár sehogysem lesz jó. Mert egy honosítással elbasszák az egész történet ívét, mert szerintem a honosított játékosnak nincs helye a nemzeti válogatottban, meg abban nem is játszhat szívből igazi argentínként. Nem az igazi népét fogja képviselni. Na mind1....