GOAL 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Argentína az 1ik kedvenc csapaatom 😛 ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hunbasser
akkor ez már biztos...de h h fogják ezt beleszõni a történetbe,arra kíváncsi leszek 😊

ReaL MaDRid x siempre

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

több külföldi mozis oldalon olvastam, hogy február 9 a megjelenés dátuma, de imdb-is 2007 van írva. ami viszont ennél is érdekesebb, hogy nem mexikó válogatottjában fog játszani a 3. részben, hanem argentínáéban. csak azt nem tudom hogy ezt hogy hozták össze <#nemtudom>
fsgh
lehet hogy a 4.ben edzõ lesz😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

H0ri
akkor gól4 vagy 5 tök8 <#wow1>

fsgh
Hazája válogatottjában lesz...(Mexikó)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hunbasser
mexikói válogatott...

ReaL MaDRid x siempre

H0ri
jaa és a gól3ban mi lesz a csávó? edzõ? <#zavart2>

hunbasser
"Már forgatják Madridban a Góóól! címû focifilm második részét"

bõvebben itt

nem tudom,ez mikor hír,dátumot még véletlenül sem írtak,de valószínû,h akkor kis hazánkban már szinkronizálják a filmet

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😞((((((((

ReaL MaDRid x siempre

Japep
Az jó messze van...ezt amúgy hol olvastátok???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

H0ri
2007. február 9. hát ez köcsögség 😞

vmvr
nem mondod? de szar, az még messze van

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

fsgh
ne már😞( az soká lesz😞(

Goal 2 premier: 2007. február 9. Ez most a hivatalos dátum.
vmvr
Na most már elméletileg lehet biztosan tudni mikor jön ki a film, valaki már tudja, mert van egy olyan érzésem, h nem nov. 9.-én

Japep
Valaki azt írta, hogy mivel a filmet az Adidas támogatja ezért az argentín válogatott tagja lesz (mivel se az angol, se az amerikai se a mexikói válogatott nem Adidas-os)...bár szerintem ez hülyeség, mivel a film egy mexikói, Amerikában élõ, Angliában sztár lett focistáról szól...remélem ez nem igaz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fsgh
jaja asszem lesz 3 is...akkor válogatott lesz😊

hunbasser
a 3-ban akkor már csak simán a mexikói válogatottban nyomja?(meg persze mellette a realban?-.-)

ReaL MaDRid x siempre

Japep
Köszi, saját "gyártmány"...<#vigyor3>

Szívesen, reméljük igaz...amúgy még azt is olvastam, hogy még ebben az évben lesz a 3 is...szerintem ez már nem igaz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hunbasser
iszonyat jó logód van,és kösz az infót

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
köszi!

Japep
2006. november 9-én lesz a Goal!2 premier - elõreláthatólag.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

vmvr
Elmúlt Október 6., akkor most mikor is lesz itthon a premier?

fsgh
jó neked...a kedvenc csapatodba megy...

kölönben csinálhatnának még ilyeneke...Olasz,Angol,Spanyol,Német focisokat😊 ilyen filmbõl úgyis kevés van és kasszasiker lenne hisz baromi sok foci drukker van😊

REALista
Ja nekem is nagyon tetszett a film!Várom már a folytatást!!!<#ravasz1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fsgh
ma reggel néztem meg az elsõ részt😊 Nagyoon jóóó😊 Kár hogy az Interbe nem megy😛
nagyon hiányzott már egy ilyen focis film...mert eddig ilyen filmeket csak amerikai focisban vagy baseballosban csináltak...

GTheo

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
október 6.

Mhosah Myth
Mikor lesz M.o-n a mozikba?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Japep
Itt, de ma 10 órakor lett vége az 1. fordulónak, bár még van 4.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Csabesz6
userbar tápgba-.-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Gunnersboy
nem dehogy csak kiváncsi voltam<#nevetes1>
Userbar verseny? ó az teccik😄 hol?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Japep
Én ezt használtam, de ez is olyan!!!
(De remélem nem egy új Goal banneren töröd a fejed, ha annyira versenyezni akarsz, indulj pl. az userbar versenyen...<#vigyor3>)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gunnersboy
Mien betütipussal van a GOAL II felirat?????????<#felkialtas>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Brolly
Cool, be is rakták.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Japep
Köszi szépen, csak jó lenne már, ha végre be is raknák!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
kira lett!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

Ez a GOAL! hivatalos oldala, ennek a STORY menüjébõl vettem az ötletet!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gunnersboy
amugy mien betütipussal van irva a plakátokon meg ieneket a GOAL felirat?

Gunnersboy
Ok. de mondjuk télleg snasszos a többi oannal szemben amiben kép is van...😛
Amugy jó kis film lesz, tecceni fog <#bohoc>

Japep
Nyugi van, már csinálom a "snasszos" bannerem felturbózását, ha kész, majd meglátjuk melyiket rakjuk be, és én majd szólok...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Gunnersboy
hol kell szólni h akkor rakják be?

Brolly
Nagyon cool lett!<#eljen><#eljen>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Gunnersboy

Reggel gondoltam csinálok egy képet ide mert csak a Goal 2 felirat oan snassz volt...
Rakassátok be ha jó lesz 😊

REALista
Nagyon várom már a 2. részt!Az elsõ megvan DVD-n!!!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csabesz6
nekem +van de nemtom feltenni
😞 szedd le morpheussal
www.morpheus.com

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Japep
Az-az, de én nem tudom neked feltölteni!😊))

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Csabesz6
kasabian-club foot
nem erre gondolsz?(pes5 introba is ez van)😊