GOAL 2

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Mi a Góóól 1nek a fõcimdala?Vki feltudná tölteni ha megvan, Filefrontra vagy vhova?kéne...
Az ami ment a Newcastle-Chelsea közbe is...
Elõre thx

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

miilann
azt nem mondtam h nem fogom megnezni :XDS😄

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

hunbasser
aszitted,kutyaütõkhöz nem megy,mert rendes srác -.-
fú,és a 2.részben már kopasz lesz?<#wilting>

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
a 3.ban a mexikói válogatottban jáccik....<#email>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

mi az hogy jon? te barszelonaban elsz? :C

BUDA > miskolc.

fernando torres
a 3ba meg jön a Barcahoz!<#ravasz1>

Csabesz6
jó lesz remélem😊
az 1. naon itt volt

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Brolly
😊 akkor jó. Megnéztem az elõzetesét, sztem jó lesz. Most fogja megismerni majd a srác igazán a hírnevet, gazdagságot. Még jó hogy nem 2007 október 6. a premier, mert általában így szokott lenni.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Japep
Benne lesz, nézd meg az elõzetest (#7)!
Nem tudom miért hagyták le, én is azért nem írtam oda, mert nem voltam benne biztos!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Brolly
Nagyon nagy film, sõt még ez jobb is lesz, mivel Real Madrid😊
de nem értem, mert nincs ott Roberto Carlos neve a csapat többi tagja mellett, remélem ez csak tévedés és benne lesz, nehoyg már õ ne legyen benne, Gravesen meg benne legyen.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Japep
Nem tudod, mit hagysz ki... <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

miilann
még az egyet se láttam -.-'

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ProGabe
<#ejnye1>
Amúgy jó kis film,az 1. dévédéjén van elõzetes errõl a részrõl KLIKK

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Japep
Szerintem is jó lesz, az elsõ részt meg is vettem!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

báttyó02
FD_S:?DSF:?_SFD:?_SDF:?_SF😄?_

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kuktabá
.-
ennyitrulla ha átmegy a csicska reálba remélem éhenhal ott.-

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

báttyó02
kira

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Matthewpamer
<#eljen><#worship>
Naggggyon jó film ;]]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Japep

Real Madridban játszódik a Góóól! 2.

Madridban forgatták a Góóól! címû focifilm második részét, melynek elsõ része 2005. október 6-tól volt látható a magyar mozikban. A trilógia elsõ része egy szegény mexikói srác profi futballistává válásának viszontagságait meséli el Newcastle Unitedbe kerüléséig és ottani beilleszkedéséig. A folytatásban Santiago Munez, a Newcastle United ifjú tehetsége már a Real Madrihoz igazol, s a sztárcsapat legújabb tagjaként a Bajnokok Ligájában kell bizonyítania.
Kuno Becker, a Góóól! sztárja ezúttal a Real Madrid tagjaival közösen lép pályára - és áll a kamerák elé. Becker már 2005. augusztus végén ellátogatott a Real edzéseire a Las Rozasban található pályára színésztársával, Alessandro Nivolával. Az edzések alatt õk is Vanderlei Luxemburgo madridi edzõ felügyelete alá kerültek, s a forgatások során végig részt vettek a világhírû csapat reggeli edzésein. A tréningeken rögzített jeleneteket negyvenfõs stáb vette fel, hiszen nem megrendezett jelenetekrõl volt szó, hanem a csapat valós edzéseit rögzítették, ahol nem volt lehetõség többszöri ismétlésre.
Az edzések során Becker és Nivola többek között a Góóól! elsõ részében is feltûnõ Zidane, Beckham és Raúl társaságában passzolgatott, de ezúttal az egész spanyol csapat szerephez jut majd a filmben.
A spanyol Jaime Mollet-Serra rendezésében születõ produkció mintegy százmillió dollárba kerül. A FIFA támogatását élvezõ trilógia befejezõ részét a 2006-os labdarúgó világbajnokságon forgatják majd.

A premier idõpontja 2006.szeptember.01., még a magyar mozikban várhatóan október 6.

Szereplõk:
-Kuno Becker (Santiago Munez)
-Alessandro Nivola (Gavin)
-Anna Friel (Roz)
-Stephen Dillane (Glen)
-Rutger Hauer (Rudi Van Der Merwe)
-Steve McManaman (Assistant Trainer /attached/)

Továbbá a Real Madrid tagjai:
-David Beckham
-Zinedine Zidane
-Julio Baptista
-Iker Casillas
-Raul Gonzalez
-Thomas Gravesen
-Jose Maria Gutierrez
-Ivan Helguera
-Francisco Pavon
-Sergio Ramos
-Robinho