GOAL 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ami ment a Newcastle-Chelsea közbe is...
Elõre thx
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
fú,és a 2.részben már kopasz lesz?<#wilting>#wilting>
ReaL MaDRid x siempre
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
BUDA > miskolc.
az 1. naon itt volt
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Nem tudom miért hagyták le, én is azért nem írtam oda, mert nem voltam benne biztos!

CHELSEA FOOTBALL CLUB
de nem értem, mert nincs ott Roberto Carlos neve a csapat többi tagja mellett, remélem ez csak tévedés és benne lesz, nehoyg már õ ne legyen benne, Gravesen meg benne legyen.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Amúgy jó kis film,az 1. dévédéjén van elõzetes errõl a részrõl KLIKK
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Naggggyon jó film ;]]
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Real Madridban játszódik a Góóól! 2.
Madridban forgatták a Góóól! címû focifilm második részét, melynek elsõ része 2005. október 6-tól volt látható a magyar mozikban. A trilógia elsõ része egy szegény mexikói srác profi futballistává válásának viszontagságait meséli el Newcastle Unitedbe kerüléséig és ottani beilleszkedéséig. A folytatásban Santiago Munez, a Newcastle United ifjú tehetsége már a Real Madrihoz igazol, s a sztárcsapat legújabb tagjaként a Bajnokok Ligájában kell bizonyítania.
Kuno Becker, a Góóól! sztárja ezúttal a Real Madrid tagjaival közösen lép pályára - és áll a kamerák elé. Becker már 2005. augusztus végén ellátogatott a Real edzéseire a Las Rozasban található pályára színésztársával, Alessandro Nivolával. Az edzések alatt õk is Vanderlei Luxemburgo madridi edzõ felügyelete alá kerültek, s a forgatások során végig részt vettek a világhírû csapat reggeli edzésein. A tréningeken rögzített jeleneteket negyvenfõs stáb vette fel, hiszen nem megrendezett jelenetekrõl volt szó, hanem a csapat valós edzéseit rögzítették, ahol nem volt lehetõség többszöri ismétlésre.
Az edzések során Becker és Nivola többek között a Góóól! elsõ részében is feltûnõ Zidane, Beckham és Raúl társaságában passzolgatott, de ezúttal az egész spanyol csapat szerephez jut majd a filmben.
A spanyol Jaime Mollet-Serra rendezésében születõ produkció mintegy százmillió dollárba kerül. A FIFA támogatását élvezõ trilógia befejezõ részét a 2006-os labdarúgó világbajnokságon forgatják majd.
A premier idõpontja 2006.szeptember.01., még a magyar mozikban várhatóan október 6.
Szereplõk:
-Kuno Becker (Santiago Munez)
-Alessandro Nivola (Gavin)
-Anna Friel (Roz)
-Stephen Dillane (Glen)
-Rutger Hauer (Rudi Van Der Merwe)
-Steve McManaman (Assistant Trainer /attached/)
Továbbá a Real Madrid tagjai:
-David Beckham
-Zinedine Zidane
-Julio Baptista
-Iker Casillas
-Raul Gonzalez
-Thomas Gravesen
-Jose Maria Gutierrez
-Ivan Helguera
-Francisco Pavon
-Sergio Ramos
-Robinho